PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belediyede T.C. İbaresinin Gelmesinden Rahatsız Oldu

ForumKirpisi
01-05-2019, 09:53
https://odatv.com/t.c.den-bakin-kim-rahatsiz-oldu-01051938.html

Daha önce TR'de görev yapan Hollandalı siyasetçi belediyeye T.C. ibaresinin geri gelmesi üzerine size oy veren Kürtler ne hissedecek bu konuda? demiş. Bunun meali kötü hisseder demek istiyor.

Neo Liberal ılık gerizekalı aşağılık Almanya,Hollanda ve Fransanın bir takım siyasetçileri ayar ediyor beni. Hiç bi konuda bişey bilmeden biz kalkıp gouda peynirini eleştiriyoz mu peynir öyle olmaz kaşar gibi olur veya ne bileyim süzmemiz var.

Biri bana bu kafayı tercüme etsin. :D

T.C. bir dönem Erdoğan'ın başkanlık ısrarına, gezi ısrarına karşı oluşturulan sembolik bir hareketti. O dönem T.C. 'leri kaldırıyordu. Bunun üzerine insanlar bu kaldırıyorsa biz de T.C.'yi sahipleniriz diye bir fikir yürüttüler. Yoksa T.C. maliyetli bak oraya koyuyorsun tepeye tipografiyi bozuyor. Ülkenin de adıdır.

Bu Hollandadaki sol siyasetçiler her gün kan kaybediyor ayvayı yemiş vaziyetteler. Almanya öyle.
Bunlar ne yiyo nası bi gerizekalılık ben anlamadım.

İmamovun 2. hamlesi mezurayla kafatası ölçümü.

Hollanda Kraliyeti ibaresini ve logosunu kaldırın. Suyundan çöpüne her şeye koyuyonuz. KLM ile uçarken bile her yer kraliyet logosu.

AKPnin gidişatına EU demokratlar rahatsız. Şeytan Davutoğlunun işi falan olabilir.

ForumKirpisi
01-05-2019, 12:21
Odatv'de çok güzel üç yorum var.

Birinci yorum içimize ılık ılık oturuyor. Keşke herkes bu pislik emperyal tamponlarının kafasını görse.
Kafayı ezmekle ötekileştirmekle bozmuş canavar zombiler. Havuzda oynarken bile insanları bölmeyi çok severler.

2018 yılında ben de İstanbul Atatürk Havalimanına giriş yapmaya çalışan bir piyonu uçak muhabbetini dinlemenin üstüne,
pos bıyıklı polis amcalara postalamıştım.

Anadolu insanı yine en güzel şekliyle tepkisini vermiş:

Akirakurusogan • bir saat önce

15 yıl önce Alanyaya tatile gitmiştim orada Hollandalı felsefe profesörü biriyle tanışmıştım, kendisi odtü, boğaziçi, harran her yerde konferanslar veriyordu. Havuzda arkadaşlarla top oynarken Hollandada yaşayan kürt kökenli bir kızın yüzüne yanlışlıkla topu attım, Hollandalı hoca ısrarla topu bilerek attığımı söyledi hayır bilmeden oldu dememe rağmen ısrar etti kürt kızımızda Hollandalıya katıldı belli ki hoca bölücülük yapmak için Türkiyeye gönderilmişti zaten tek derdi Kürt meselesiydi. O zaman anlamıştım Kürtler AB için çok kullanışlı bir piyon, avrupalılar biz sizin yanınızdayız, sizi destekliyoruz, Türkler sizi eziyor, asimile ediyor diyerek amaçları için kullanıyordu. Kürtlerde hemen onların yanına geçiyordu, çünkü mağduru oynamak ve AB nin isteklerine evet deyip nimetlerinden yararlanmak işlerine geliyordu.

Selçuk Gür • bir saat önce

Hollanda'da yaşayan Kürt kardeşlerimiz yok mu? "Koninkrijik der Nederlanden"deki (Hollanda Krallığı) "krallık" sözcüğü Hollanda'daki Kürt seçmenlerine ne hissettiriyor?..

TUFAN VATANSEVER • 32 dakika önce

Ülkenizde yaşayan yüzlerce yabancı kökenli vatandaşlarınız var. Onlara ne pasaportu ve kimliği veriyorsunuz acaba? srilanka