PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bir fedakârlık dünyada görülmedi

bilgivehis
10-05-2019, 07:42
Ülkenin bütün liman kentleri, sahil şeritleri, Eskişehir, ve bütün turizm bölgelerinde turizmciler 23 Haziran günü gelmeyin diyor.

İstanbulda tek adam tarafından yürütülen haksızlığa, kanunsuzluğa ve demokrasinin parçalanışına sessiz kalmayan aydın insanların bu doğal eylemi gibi bir eylem dünya tarihinde olmadı.

Yaz ayını dört gözle bekleyen, çoğunun tek geçim kapısı olan bu turizmcileri yürekten kutluyor, hepsinin alnından öpüyorum, selam olsun bu aydın, fedakâr, yiğit insanlara.

Turdur
10-05-2019, 07:50
İşte, seçim bittikten sonra mazbatanın verilmediği 17 gün içinde buraya "mazbatayı da vermesinler seçimi de iptal etsinler" diye yazmamın sebebi buydu.
Böylece dayanışma duygusunu sıkılaştırıyorlar ve genele yayıyorlar. İki ucu çamurlu değnek demiştim, mazbatayı vermemek ve seçimleri iptal etmek.
Bu yerel seçim, bunun birde geneli olacak. Genelini yapmamaları gibi bir seçenekleri var ama, patates ve soğan çok muktedir götürmüştür sahneden. 7-8 kere gelip-gitmiş Demirel'in bile buna benzer bir sözü vardı tam hatırlayamadım.