PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ali İhsan Yavuz’un Erdoğan’a yazdığı şiir ortaya çıktı: Huzur bulduğumuz an….

Neva
13-05-2019, 05:22
AKP'li Ali İhsan Yavuz'un AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı şiir ortaya çıktı.
31 Mart seçimlerinin itiraz süreçlerinde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan'a yazdığı şiir ortaya çıktı.

İşte Yavuz'un yazdığı o şiir:

Geldin de bizlere can oldun sanki

Damarda dolaşan kan oldun sanki

Huzur bulduğumuz an oldun sanki

Bizim kabul olmuş duamızsın sen..

https://www.abcgazetesi.com/ali-ihsan-yavuzun-erdogana-yazdigi-siir-ortaya-cikti-huzur-buldugumuz-an-14921

ForumKirpisi
13-05-2019, 05:24
ben diyorum hacı bunlar cinsel bi tarikat. din adı altında bunlar malı götürüyor.

gerçi reisin bu sinirli halleri bu umursamaz tavrı o aptallığı beni de etkilemiyor değil... <3

kartopu
13-05-2019, 07:44
Ben çocukken bizim oralara Nane ci Ahmet gelirdi bu tür şiirler söyler bize naneli şeker satardı ama biz ona mani derdik şiir demezdik .
Demek iş buralara kadar düşmüş.

spartacus
13-05-2019, 08:44
Tuhaf değil, olabilir.

Ancak son satırı tuhaf, duasının kabul olduğunu nereden anlamış, vahiy mi almış? Dua etmeseler olmaz mıymış? Kaderi mi değiştirmişler, Allah sırf bunlar istedi diye, milyonlarca kişinin de kaderini değiştirip mühür mü bastırmış, ezelden beridir bildiğini değiştirip, ilminde mi yanılmış, kulları arasında ayrıcalık mı yapmış, hiç mi "Allah'ım al bunları başımızdan, yeter illallah" diye dua eden olmamış? Madem duayla oluyordu, binbir duayla istedikleri Hanıyağma şehrindeki seçimi neden iptal etmişler? Şimdi de Allah'a mı karşı geliyorlarmış?

kartopu
13-05-2019, 10:19
Tuhaf değil, olabilir.

Kaderi mi değiştirmişler, Allah sırf bunlar istedi diye, milyonlarca kişinin de kaderini değiştirip mühür mü bastırmış, ezelden beridir bildiğini değiştirip, ilminde mi yanılmış, kulları arasında ayrıcalık mı yapmış, hiç mi "Allah'ım al bunları başımızdan, yeter illallah" diye dua eden olmamış? Madem duayla oluyordu, binbir duayla istedikleri Hanıyağma şehrindeki seçimi neden iptal etmişler? Şimdi de Allah'a mı karşı geliyorlarmış?

Sn Spartakus.
Bence yanılıyorsun Allah yaratan değil yaratılandır. her kes kendi keyfine çıkarlarına göre bir Allah modeli yaratır Bunlarında istediği Allah modeli bu. Bunda şaşıracak bir şey yok.
Bunlar dualarını o yarattıkları Allah algılasın diye yapmazlar bunlar toplumu aldatmak için dua ederler.
Anlamak lazım kaybederlerse insan yerine bile konmayacaklarını biliyorlar.

Allah yoksulun ezilmişin sığınağıdır bunların ise malzemesi.