Pek görülen bir şey değil. Bu sıra olması da çok ilginç geldi bana. Bakalım altından ne çıkacak.
https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/05/14/tbmmye-girmeye-calisan-dhkpc-teror-orgutu-ile-irtibatli-2-sahis-yakalandi
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ı ziyaret edeceklerini söyleyerek TBMM ziyaretçi kabul salonuna gelen biri kadın 2 şahıs, Meclis çalışanını rehin almak isterken güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi. DHKP/C terör örgütü ile irtibatları bulunan şahısların üst aramalarında, bomba düzeneği süsü verilmiş siyah kutu ve uç kısmına kesici cisim bantlanmış kurşun kalem bulundu..
ForumKirpisi
14-05-2019, 23:29
ahah yersen. terör riski gelişiyor :D
şimdi pkklılar meclise falan girmeye çalışır bak gör.
spartacus
15-05-2019, 00:54
Neler yapmıyorlar ki, sokakta herhangi bir insanı yakalayıp, üzerinde bazuka bulundu dahi diyebilecek düzeydeler, hatta öldürülen askerlerin ölümsebepleri incelendiğinde, TSK'ya ait helikopter füzesi, tank mermisiyle vurulduğu anlaşıldığı anlarda, teröristlerin tankı, helikopteri var diyen bir geleneğe de sahipler...
Ap-açık istihbaratları ve üstelik takip edilen kişiler olmasına rağmen, Ankara demokrasi mitinginde bomba patlatan IŞİD'cilere ise dokunmamışlardı, çünkü planlama ve bombacılar düzmece değil gerçekti...
Senaryo çeşitleri;
DHKP-C liler, CHP milletvekili ile görüşmek istediklerini söylüyorsa, demek ki ilişkileri var, üstelik bu kişiler üzerinde bomba yapma düzenekleri de var= ispatladık!..
Senaryo 2
CHP'ye karşı PKK, FETÖ vb yakıştırmasıyla itibarsızlaştırma faaliyetlerimiz gereği, ilişkileri o kadar doğal ki, CHP yi dahi biz koruyoruz, o kadar içiçe girmiş durumdalar...
Ya gerçekse
Olabilir, İBDA-C, IŞİD, PKK da AKP binalarına girip, çıkıyor ve herhangi bir vekille de mecliste görüşme talep edebilirler. sonuç itibariyle bu kişiler Marstan gelmiş değil ki. halkın içinde ve halktan insanlardan oluşuyorlar ve illa askeri olmaları gerekmiyor, her şeyden önce siviller.
hatta para vererek veya teditle dahi herhangi 2 kişiye bu yaptırılabilir de(heleki bu kişilerin evvelce sicilinde sorun varsa), neden şimdi?
Bir örnek, buradan bakılabilir (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=638399#post638399)
Neden CHP terör örgütleriyle birlik oldu, İstanbul Belediyesi seçiminin gaspından ve tekrar edilmesi sürecinde yine AKP'nin "iğrenç propagandalarının" hakim olduğu zaman da? Yandaş medyaya ne malzeme çıktı ama...
Neyse, hiç bir plana dayalı olmaması da bir olasılıktır ve olabilir de, ancak yer, zaman, gündem ve iğrenç propagandaları düşündüğümüzde, sormamız gereken böylesi bir haber-provakasyon kimin işine yarıyor sorusudur.
Hiçbir biçimde sözde hukuka güvenemediğimiz, artık ne deseler yalan ihtimalinin tepeye vurduğu şu koşullarda, elde gerçek ve objektif veri yokken, erken analizlerde bulunmak ne kadar da doğrudur ayrı bir konu..
Bir not:Mahmut Tanal, "Binali Yıldırım, temizlik personelini müşavir yaptı" iddiasını meclise taşıyan kişidir.
ForumKirpisi
15-05-2019, 00:59
devlet isterse istediğini yakalıyor, trafikte arka koltuk ortasında oturuyorum trafik kamerasına takıldı.
asker kaçağı, jandarma çevirdi.
istemezse bağdat caddesinde falan bomba yüklü araçla gidersin. polis reisten emir alınca sqe sqe yapacek.
makina öğrenmesi yapay zeka imaj tanıma cep telefonlarına düştü artık. plakanı tarayıp arama yapıyor.
ama bu iş bana çok sahte geldi. MİT denemesi gibi. Komik ya. DHKP-C bi silah mı bulamayacak.
Gider oraya full dolu şarjör herkesi yer orda. Katliam yapıp üstüne kaçar. Öyle yakalayamazsın kolay kolay.
Çook amatör bi sahte saldırı. Hiç inanmadım.
Daha önce bi suçu olanı her örgüte eleman yaparlar. Ya da hapisten çıkarıp hazırlarlar.
Benim bildiğim dhkpc veya pkk eylem yaparsa kaçırmaz orda onu patlatır bi şekilde yapana kadar uğraşır yani.
bilgivehis
15-05-2019, 01:01
Bir şık daha var.
Seçimi kazanamayacakları riskine karşın ahan da teröristler diyerek seçimi iptal etme alternatifi.