PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Siyasetinin Etkilenmesi Projesi mi?

ForumKirpisi
24-05-2019, 01:23
Bu tekrar sayılan oylarda logoya basılıp sonradan geçerli sayılan oylar vesaire de vardı.

Ekrem seçileceğiz falan diyor. Bu reis bırakacak değil. Ölene kadar dağıtacak ortalığı.

Şimdi yeni planlar ne yapabilirler ben bakıyorum. Seçmende erime oluyor.

Bakın bu grafike göre savaş artık yok diyebileceğimiz seviyeden sonra 800.000+ kişi almışlar.

Rakka düşüyor denilen zamandan sonra bile 200.000+ eleman almışlar.

http://www.goc.gov.tr/files/images/23-yillara_gore_gecici_koruma_kapsamindaki_suriyelile r_07_02_2019(52).jpg

546.238 kişi İstanbul'da kayıtlı imiş. İnanılmaz bir artış var.

http://www.goc.gov.tr/files/images/25-gecici_koruma_kapsaminda_bulunan_suriyelilerin_ilk _10_ile_gore_dagilimi_07_02_2019(34).jpg

Nasıl seçildi bu belediye başkanı derken:
Bursa'da özellikle 3 milyon nüfusa oranla 170.000 küsür kişi var, burada iş bulabileceklerinden sanayide vs(her yerde dükkanları da var), vatandaşlık alıp seçimi etkilediklerinde bir çok kişi hemfikir oluyor.
İçime bi kurt düştü şimdi.

Ayrıca Mersin ve Adana muhalefete geçtiğinden buralarda da tez zamanda yeni projelerle
muhalefetin elinden alınacağını düşünüyorum.

Dağıtılan vatandaşlığın ekseriyet çoğunluğu İstanbul olduğuna göre İstanbul'dan bişeyler de çıkabilir.

Ekşisözlükte bi başlık gördüm. Ekşi kitlesi galiba tarihin en aşağılık seviyesine gelmiş midem bulandı çıktım. Her ne ise, arada bir haklı mantıklı mesajlar gördüm. Orada da Türkiye'nin Arabistanlaştırması, Büyük Ortadoğu Projesi gibi olaylarla bu işin bi bağlantısı olabileceğini söyleyenler olmuş.

Valla bu reisin içine girdiği ilişkilerden her şey bekleniyor. Bu da öyle bişey olabilir.

ForumKirpisi
24-05-2019, 01:54
Şimdi zavallım muhalefet gezip neler yapacağını anlatıyor. Ev ev 1er 1er işliyolar ortalığı.

Reis sana bırakır mı Eyyy İmamoğlu! Güç Reiste.

2018'e göre 2019 ilk 5 ay arasında 30.000 küsürlük bir sığınmacı azalması olmuş.

Bu azalmanın sebebi de vatandaş yapılmaları.

İşin ilginci bu vatandaş yapılma işi tam tamına 30.000 , 30.000 gidiyor.

Çok ilginç tam bir proje gibi işliyor. Hiç doğal durmuyor.

Devletin başı dolu olsa dicem ki iyi bakıyorlardır.

Daha önce Ahıska Türkleri ve Özbek gruplarından bildiğimiz üzere neredeyse tamamı gidip
ölücü gibi reise basıyor. Yok efendim sen ırkçısın zartsın zurtsun yok. Hepsi öyle. Biliyoruz atmıyoruz.
Reis öl dese ölecek tarzda asker gibi hepsi. Laiklikten devletten Türkiyeden
bi haberler zaten. Hani bi vatandaşlık bilinci yok. Devlette kimde var koy gitsin diyor.
Bunlar bi de sülük gibi yardım alıyolar. Ahıskadan gelmiş 10 senedir yardım alıyo belediyeden.

Neyse arada az İslami olanlar vermiyor.

Samsunda da ciddi bir Iraklı etkisi var. Sakarya ve Samsun özellikle.

Böyle siyah kutular yapmışlar falan açıyorsun Recep Tayyip Erdoğan imzalı mektup çıkıyor içinde sayın vatandaşım falan diyor.

Korku filmi gibi işler. Bu herifler bırakmaz bu ülkeyi firavun mübarek.

Bunlar vatadaşlık bilinci, laiklik falan hak getire. Bol keseden asker karavanasına domates çorbası çeker gibi dağıtıyolar.

Adam bi dağıtır 500.000 bi daha onları ikna edemezsin.