PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İslamcı Vakıflar Mezunlara Karşı Birleşti

ForumKirpisi
30-05-2019, 23:30
---/---
Dizden 15 cm üstte diye yaygara koparılan eteği gördüm. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
Merak edenler baksın haberlerde, bugün tekrar giyip gitmiş. Her gün görülen tarz bir giyim çıktı. Cübbe zaten bacakları arkadan kapatmış.

Bundan azgınlaşan varsa testesteron seviyesinde bi sıkıntı vardır. Ya da ben toparlağım bilmiyorum.

Ülkemizde şort-pantolon görünce veya sahillerde komple her yer mevzuattan çıkıyor olsa gerek.
---/---

Balıkesir içerisinde bol miktarda balkan göçmeni ve alevi içeren bir ildir, Anadolu kökenlileri Türkmen kökenlileri de pek dinci değildir. Kafa yapısı olarak İslamcı bir il değildi. Fakat AKP iktidarının bu 2. döneminden itibaren ilde cemaat yapılanmasıyla beraber alternatif İslamcı vakıflarla da bi İslamlaşma başladı.
DP, muhalefeti bölünce de iktidar AKP'ye düştü.
Tabi tatil yörelerini ve Bandırmayı kapsamıyor.

Bugün gördüğüm bi haber üzerine de hiç garipsemedim. Üniversite öğrencileri mezuniyet töreninde "dansöz oynatıyormuş". Şimdi bu İslamcıların tasvirlerine bakarsanız üniversite öğrencileri zaten şeytandır.

Aşağıdaki vakıflar bir olup Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etmiş.

Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Alperen Ocakları, Cansuyu Derneği, Cihannüma Derneği, Eğitime Destek Platformu, Ehad, Ensar Vakfı, Hasan Baba Vakfı, İHH, İlim Yayma Cemiyeti, Karesi Vakfı, Katre-Der, Hayrat Vakfı, Kızılay, Memur-Sen, Müsiad, Öder, Önder, Sancak Derneği, Semerkand Vakfı, Tügva, Ulu Çınar Derneği ve Vitamin Gençlik Derneği.

Vatan, millet ve ümmet bilinci olacakmış. Millet ve ümmet zaten birbiriyle çakışan 2 olay değil miydi.

Bu kadar dinci derneğimiz olmuş.