PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haremlik-Selamlık öğrenci kampları


Barlas
25-07-2019, 19:11
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okuma kampanyası adı altında 100 öğrenciyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kapmlarına ücretsiz gönderme kararı aldı.

Harem selamlık olarak planlanan kamplar, dini içerikli sohbetler ile dikkat çekiyor.

...

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlik yaz kampları harem-selamlık uygulaması ve tarikat etkinlikleri ile biliniyor.

Geçen yıl bakanlığın 8 şehirde düzenlediği gençlik kamplarından bazılarına Nurcu grupların temsilcilerini konuşmacı olarak çağırdığı ve propaganda imkânı sağlanması ile hatırlanıyor.

https://odatv.com/cok-okuyana-nurculuk-bedava-25071901.html

Cehalete ve Arabın çöl kültürüne tam gaz devam.
Aferin, böyle böyle dünya devi olacağız.

https://odatv.com/images/2019_07/2019_07_25/cok-okuyana-nurculuk-bedava-25071901_m2.jpg?v=1564027278

ForumKirpisi
25-07-2019, 19:36
Bu kamplar fethullahçıların olayıydı benim bildiğim, yaz oldu mu okuldan toplanıp gidiyolardı.
haziran başladı mı okula gelen olmaz herkes kamplara dağılır.
ama düşünmeyin açık havada falan, ayak kokan apartman dairelerinde oluyodu. çim saha hariç gezi falan yoktu.
ben bi kere gittim, gülen kitabı falan okuyolar. zaten öğrenciler mal.

bunlar da onların şeysi heralde. ordan öğrendikleri şeyi fethullahsız nurculukta tamamlıcaklar.
yine said-i nursi tabi.

kendosertadam
28-07-2019, 05:52
İslam en büyük silah,kozdur halkları karanlığa mahkum edip,köleleştirmek,hakim güçlerin diledikleri gibi at koşturmak,sömürgeleştirmek için.
İslam zaten bu meziyetleri için uydurulmuş bir din.islamın hedefinde insan vardır.amaç huzursuzluk,katliamlar,tecavüz,bağnazlık,cehalet,a kılsızlıktır.islam insanı hedef tahtası yapar.
İslamın Allahı "tuzak kurar ve alay eder.
Hacda,Kabede fıldır fıldır dönen hacılara bakın girdap a benzer.
Girdaplar tuzaktır.
Müslüman olan her birey tuzağa düşer,girdaba yakalanır,karanlığa teslim olur : Kara küp ve kara taşa "Hacerül Esved 'e.
Kara bir küpün etrafında Fıldır fıldır dönmek icin dünyanın bir ucundan gelseniz sizinle alay ederler.islam bunu olağanlaştırdı.çünkü Allah alay edendir.
Eskiden elektrik yoktu.insanları zifiri karanlıkta camilere çağırmak alay etmektir.
Yolda ayağı takılır ,düşer,eşkiya önünü keser mi diye dert etmez Allah.çünkü Allah tuzak kuran ,alay edendir.
Dünyanın neresinde olursanız olun sizi haca,kabeye çağırır.yolda tecavüze mi uğramışsınız,eşkiya,hırsız yolunuzumu kesmiş,
Yolda mı kalmışsınız,yağmura yakalanıp zatürre mi olmuşsunuz Allah ilgilenmez.bunlarla ilgilendiğine dair bir çift laf etmez.çünkü Allah tuzak kurar,alay eder .
Ailesini katlettigin cariyelerle koyun koyuna yat der.cariye senden intikam almak isteyebilir demez.hatırlatmaz,uyarmaz.çünkü Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Arabistan susuzdur,sıcaktır ,tıpkı cehennem gibi.
Arabistanın altından su değil ,kara sıvı petrol akar.
İslama teslim olan karanlığa teslim olur,karanlığa secde eder.
İslam hariç büyük dinler,inançlar doğuya güneşe secde eder.
İslam aydınlığın düşmanıdır.karanlığın dostu islamdır.
Allah ay Tanrısıdır veya iblisi , diğer kutsal metinlerde ki yılanı temsil eder.
Arapça Allah yazısına dikkat edin çölde kıvrılarak giden yılandan farksızdır.minareler de saldırıya hazır yılana benzer...sokarda ; dünyaya cihad ilan eder,kendisine inanmayanları katleder,tecavüz eder,köleleştirir,haraca bağlar.
Herşey Tevrat' la başladı.dinine,kitabına sahip çıkmayan musevilik /Tevrat/ Tanah hoca senin kazan doğurdu misali iki din doğurdu: Hristiyanlık ve İslam .üç dininde ortadoğuda çıkması,palazlanması sorgulanmalı,sorgulanıyor da...komşum bana ihanet ediyor,benim herseye gücüm yettiği halde,diğer "komşularım" dostlarım,yardımcılarım olduğu halde "düşman komşuyu" engellemekten aciziz.veya gücümüz yettiği halde seferber olup engelleyemiyoruz.burda bir tuhaflık,çelişki var.yoksa biz mi düşman komşuyu desdekledik,zulmü için ona izin verdik,yer hazırladık,fırsatlar tanıdık?