Orijinalini görmek için tıklayınız : İngiltere Müslüman Konseyi: "Aşı caiz değil"
İngiltere Müslüman Konseyi ‘aşı caiz değil' dedi, aşılama sayısı düştü!
İngiltere Müslüman Konseyi'nin aşıların ‘caiz olmadığı'nı iddia eden açıklamasının ardından Müslüman ailelerin büyük bölümü çocuklarını aşılatmamaya başladı.
İngiltere'deki Müslüman ebeveynler, İngiltere Müslüman Konseyi'nin aşıların "islami anlamda kabul edilemez olduğu" açıklamasının ardından çocuklarını aşılatmayı bıraktı. İngiltere Müslüman Konseyi, belirli aşılar domuz jelatini barındırdığı için "helal aşı" talep etti.
Haberin tamamı...
https://tele1.com.tr/ingiltere-musluman-konseyi-asi-caiz-degil-dedi-asilama-sayisi-dustu-71799/
https://tele1.com.tr/wp-content/uploads/2019/07/asi.jpg
Bir düşünce akla hitap etmedi mi hastalıklı yapılanmaları içinde taşır İslamda Domuz haram olduğundan domuz jelatini de haram olmakta.
Halbuki inançlarına göre domuzu da allah yarattı.
Ahlaksız
30-07-2019, 17:15
İngiltere gibi bunlara kapılarını açan tüm ülkeler,b.kunda boğulur umarım..
ForumKirpisi
30-07-2019, 17:28
İngiltere gibi bunlara kapılarını açan tüm ülkeler,b.kunda boğulur umarım..
Bunlara kapı açmayı bırak, Londra'da bi cami vardı etrafı genelde "müslüman mahallesi" olarak bilinen bir yer. Yemin ediyorum çöplük. Korkunç. Aynı şekilde diğer büyük şehirlerde gece araç girişinin yasak olduğu yerin karşısında cardiffte taff nehrinin karşısı bi mahalleler var, sokak bir anda Taliban yönetiminin hollywood etkisi gibi falan oluyor. Sen nereye gittim ne buldum dyorsun! gece yarısı. çarşaflı, terlikli herifler, kadınlar dolanıyor. Takke allahın emri.
Kuran kursları var İslamic School diye eski metruk binaları restore etmeden giriyorlar, camları leş gibi içerisi pis.
Ben arada bi bağlantı kuramadım İngilizler kendilerini üstün tutmak için belki de bu insanları kabul ediyorlar. Entari gibi şeyler giyenler geziyor vs.
İngilterede hiç az olmayan bu tip bi nüfus var. Etrafta da çok gözüküyorlar bilemedim.
Bizim memleket oralara göre çok daha Avrupai.
Bazı kadınlar bu zihniyette heriflerle evleniyor, örtünüyor çocuklarını sünnet ettiriyor bilmemne. Resmen rezalet.
Ahlaksız
30-07-2019, 18:18
Bunlara kapı açmayı bırak, Londra'da bi cami vardı etrafı genelde "müslüman mahallesi" olarak bilinen bir yer. Yemin ediyorum çöplük. Korkunç. Aynı şekilde diğer büyük şehirlerde gece araç girişinin yasak olduğu yerin karşısında cardiffte taff nehrinin karşısı bi mahalleler var, sokak bir anda Taliban yönetiminin hollywood etkisi gibi falan oluyor. Sen nereye gittim ne buldum dyorsun! gece yarısı. çarşaflı, terlikli herifler, kadınlar dolanıyor. Takke allahın emri.
Kuran kursları var İslamic School diye eski metruk binaları restore etmeden giriyorlar, camları leş gibi içerisi pis.
Ben arada bi bağlantı kuramadım İngilizler kendilerini üstün tutmak için belki de bu insanları kabul ediyorlar. Entari gibi şeyler giyenler geziyor vs.
İngilterede hiç az olmayan bu tip bi nüfus var. Etrafta da çok gözüküyorlar bilemedim.
Bizim memleket oralara göre çok daha Avrupai.
Bazı kadınlar bu zihniyette heriflerle evleniyor, örtünüyor çocuklarını sünnet ettiriyor bilmemne. Resmen rezalet.
Küreselleşme/demokrasi karşıtı birisiyim..
Bunlar hem küreselleşmeden yanalar,hem de aşı olmam,cart curt diyen radikalleri ülkelerinde besliyorlar..
Ülke denilen şey,evdir ev..Kimse evine bir hırsızı,bir katili,bir tecavüzcüyü almaz ama batı herkesi evine sokuyor..Gerizekalılar çünkü..İnsan hakları bilmem ne diyerek,bu gerizekalı radikalleri besleyerek iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar ama kendilerinin gerizekalı olduklarının farkında değiller..
Ben bu aşı karşıtı Müslümanlara tek şey demiyorum,ciddiyim..Burada sorun İngilizlerde..Gerizekalı İngilizlerde..!
İngiltere gibi Ortaçağ'ın karanlıklığından,yobazlığından binbir türlü belayı atlatarak,çileler çekerek kurtulan ülke adım adım İslam'ın ismi altında yobazlığa,bilim düşmanlığına ilerliyor.
Benim merak ettiğim bu gibi "aydın" insanların olduğu ülkelere neden,İslam ülkesinde her türlü baskıyı gören ateistleri,eşcinselleri,sekülerleri almazlar da her türlü yobazı alırlar ? Bilinçli yapıldığına adım gibi emininm. Tüm Avrupa ülkelerindeki Müslümanların çoğu yobazdır. Bunun alakasız olmasının imkanı yok.