PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Joker karakteri için çok fazla kilo veren Joaquin Phoenix "delirmeye başladı"


Ahlaksız
03-09-2019, 21:13
Joker filminde başrolü canlandıran yıldız oyuncu Joaquin Phoenix, karakteri oynamak için çok fazla kilo verdiğini ve "delirmeye başladığını" söyledi.
Oyuncu, Todd Phillips'in hafta sonu Venedik Film Festivali'nde 8 dakika boyunca alkışlanan yeni filmi Joker'de DC Sinematik Evreni'nin kötü adamını oynuyor.
Phoenix'in rol için gereken fiziksel dönüşüm sürecinde yaklaşık 24 kilo verdiği ve karakterin görünüşünü ve gülüşünü tasarlamak için çekimden 6 ay önce yönetmen Phillips ile bir araya geldiği söyleniyor.

Film festivalinde konuşan Phoenix “Gereken ilk şey kilo vermekti; başladığım ilk şey bu oldu. Ve sonra anladım ki bu psikolojinizi etkiliyor. Bu kadar kiloyu bu kadar zamanda kaybettiğinizde delirmeye başlıyorsunuz" dedi.
Adı şimdiden Oscar'la anılmaya başlayan film, The Independent'in film eleştirmeni Geoffrey Macnab tarafından da "güçlü ve orijinal" olarak yorumlandı. Macnab, Phoenix'in karakteri "hem sempatik hem de ürkütücü görünmesini sağlayacak şekilde" oynadığını ekledi.
Joker, 4 Ekim 2019'den itibaren Türkiye'de seyirciyle buluşacak.
https://www.independentturkish.com/node/66836/kültür/joker-karakteri-için-çok-fazla-kilo-veren-joaquin-phoenix-delirmeye-başladı
https://www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY

Yıldıztozu
06-09-2019, 19:20
oscarlık bir oyunculuk gibi duruyor.
izlenesi bir film.
bu adamı daha önce ''her'' adlı filmde izleyip beğenmiştim.

Ahlaksız
06-09-2019, 20:24
oscarlık bir oyunculuk gibi duruyor.
izlenesi bir film.
bu adamı daha önce ''her'' adlı filmde izleyip beğenmiştim.
''Her'' güzel filmdir..Joaquin Phoenix kaliteli bir oyuncu..Joker filmi ile oscara gidiyor gibi,bakacağız..Geçen sene iki filmini izlemiştim..İkisinde de iyi oynamıştı..Birinde tanrıydı:)
https://www.imdb.com/title/tt5360996/?ref_=nm_flmg_act_5
https://www.imdb.com/title/tt4971344/?ref_=nm_flmg_act_4

kendosertadam
08-09-2019, 02:40
" 100 yıl önce İnsanlığı ,dürüstlüğü,sevgiyi anlatan filmler çekilirdi . bu filmlere ait iyi bir arşivim vardı.geçen hafta güç birimleri evimi bastı ve arşivime el koydu.100 yıl sonra bu filmleri hatırlayanda olmayacak..."

Ahlaksız
19-12-2019, 21:25
Moore, Variety dergisi için, Todd Phillips'in ödül sezonu tanıtım sürecindeki DC Comics dramasını destekleyen bir yazı kaleme aldı.
Yönetmen, Benim Cici Silahım'la (Bowling For Columbine) 2003'te En İyi Belgesel dalında Oscar kazanmıştı.
Moore, Joker'i övdüğü yazısında yönetmen meslektaşını şu sözlerle methetti:
Todd Phillips'in Joker'de anlattığı hikaye ve bu sinematik başyapıtın ileri sürdüğü meseleler o kadar temel, o kadar gerekli ki eğer bu dahiyane sanat eserini göz ardı ederseniz bize sunduğu aynayı kaçırırsınız. Evet, bu aynada dengesiz bir palyaço var ama bu palyaço yalnız değil: hepimiz onun tam yanında duruyoruz.
Moore daha sonra Joker'in Gotham şehrine model olduğu farz edilen New York şehrini "gerçek hayattaki kötülüğün merkezi" diye nitelendirerek sözlerini şöyle sürdürdü:
Bu film Trump hakkında değil. Bu film, bize Trump'ı veren Amerika'yla, toplumdan dışlananlara, muhtaçlara yardım etmeye zerre gerek duymayan Amerika'yla ilgili. Para babalarının sadece daha da zenginleşip iğrençleştiği Amerika'yla ilgili.
Ekim 2019'da vizyona giren Joker o zamandan bu yana tartışmalı bir lansmanın ardından gişede tüm zamanların en başarılı 18+ filmi oldu.
https://www.independentturkish.com/node/105996/kültür/oscarlı-belgeselci-michael-moore-joker-bize-trumpı-veren-amerikayı-yansıtan-bir
Moore çok haklı..