PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 imam, iki küçük kızla cinsel ilişki iddiasıyla açığa alındı

Ahlaksız
12-03-2020, 19:36
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sözleşmeli olarak görev yapan 3 imam, 13 ve 16 yaşında iki kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla açığa alındı.
Geçen hafta meydana gelen olay nedeniyle 3 imam polis tarafından gözaltına alındı.
“Reşit olmayanla cinsel ilişki suçu” iddiasıyla hakim karşısına çıkan A. A., A. S. C., A. T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3 imamın İlçe Müftülüğü tarafından açığa alındığı öğrenildi
http://www.pusulagazetesi.com.tr/3-imam-iki-kucuk-kizla-cinsel-iliski-iddiasiyla-aciga-alindi-141109-haberler.html
Ateistlere/agnostiklere hakaret edenler,bu insanları aşağılayanlar,bu insanların öldürülmesini dahi savunanlar,hani marjinal bizdik:painkiller:
Bu ne oğlum:boink:

Barlas
12-03-2020, 21:12
Biz ateist-deistler Müslümanlar gibi adi, şerefsiz, sapık, kaypak değiliz asla.

kartopu
13-03-2020, 10:08
Bence konu cinsel yasaklar italyada bekaret yaşı 13 Çıplaklık suç veya ahlaksızlık olmamalı. Bu tür suçları sadece imamlar veya islam olanlar yapmıyor mahkemeler aile içi cinsel suçlarla dolu. Bütün konu genel ahlak yapısında değişimin olmaması. Bence bu konu genel ahlak anlayışının çağa uymaması yani sosyal bir sorun.

ilahimasal
13-03-2020, 10:40
hakim karşısına çıkan A. A., A. S. C., A. T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3 imamın İlçe Müftülüğü tarafından açığa alındığı öğrenildi

Serbest bırakılmışlar!

Tekrar geri almak için açığa alınmışlar.

Bu haber hakkındaki yorumlara baktığımda , " yüce dinimizin ne suçu var " diyenler olmuş

Bu olayda
1- dininiz bu işler için bir ARAÇ
2- dininiz bu işlere onay veriyor.

İslam denileni ARAÇ olarak kullananların;

ilk hedefi
Mevki- makam

ikinci hedefi
Para-mülk

üçüncü hedefi
Sex

Bu üç p.......k ,
islam aracı ile mevki,para ve sex e ulaşmışlar.
Bu üç p........k ,
islama göre suç olmayan bu konuda beraat edip tekrardan kutsal görevlerine devam ederler.

Kutsal bir vakıfta yüzlerce ÇOCUGA tecavuz edenlere , ettirenlere ne oldu?

Müslümanlar bu konulara ses etmezler .
bu forumda müslüman olan üyeler var . Bir sefer olsun bu konularda fikrini yazan gördünüzmü? Çıt çıkarmazlar çünkü ..... onlarla aynı görüştedirler
12 yaş mubahtır diyen olmadımı ?

Hatta şu kız çocuklarının ebeveynleri ,kızlarını bu IMAMLARA teslim ettikleri için kaygı duymadıkları gibi , başlarına gelenden dolayı üzülmemişlerdir dahi.
Çünkü bu kızlar o IMAMLAR ile yüce dinlerini uygulamalı olarak öğrendiler.

Ahlaksız
13-03-2020, 15:04
Dinden çıkalı 9 sene oldu..Öncesinde de tereddüt içindeydim zaten..Baba,sen 10 sene de..Bak,dikkat et,10 sene olmuş..
Bu süreçte hiç bir çocuğa tecavüz etmedim..Hani ''dinden çıkınca sapıtırsın,her şeyi yaparsın'' filan derler ya,o bakımdan yazıyorum bu mesajımı..Ne bir oğlan çocuğunun kaba etine penisi mi soktum,ne de 12 yaşındaki bir kız çocuğu ile içki içip oynaştım..!
Kuran kurslarında erkek çocuklarının kaba etinde penisi sokan hocalar veya bu haberde de gördüğünüz gibi kız çocuklarına tecavüz eden imamlar..
Bak ben ateistim ama bunlar müslüman..Dikkat et yazdıklarıma..
Asla müslümanları veya İslam dinini aşağılamak için yazmıyorum bunu..Yaşadıklarımı ve çevremizde olanları gösteriyorum size..
Bu süreçte hiç hırsızlıkta yapmadım..Hiç kimseyi öldürmedim de..Ne acayip değil mi?
Namaz kılan,oruç tutan biriyken de böyleydim;dinden çıktıktan sonra da aynı kaldım..Sıfır değişim..

Bunlar(imamlar/hocalar) ne diyor?''Dinden çıkanı öldürün'' ya da ''fitne adam öldürmekten kötüdür,fitne yayanı da gebertin''..!
Bunların kafa yapısı bu..Kendileri gibi olmayana YAŞAM HAKKI tanımaz bunlar..

Çocuklara tecavüz eden kim?
Çocukları öldüren kim?
Çocukları/gençleri savaşa sokan kim?

Neyin içinde olduğunuzu iyi düşünün/sorgulayın..DÜRÜST olursanız,bu kafa yapısına sahip olsanız bile,DEĞİŞEBİLİRSİNİZ..Yeter ki KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN..!

Barlas
13-03-2020, 22:07
Erkek çocuklarına tecavüz edenler bunlar. Çocuk yaştaki kızlarla evlenip onlara tecavüz edenler yine bunlar. "Efendimiz" dedikleri zibidi kendi gelinine göz koymuş, onu kocasından boşatmış ve onunla evlenmiş. Yetmemiş, altı yaşındaki kız çocuğuyla evlenip ona dokuzunda tecavüz etmeye başlamış vs...

Ama rahat olun, ahlâksız olanlar ateistlerdir elbette...

kartopu
14-03-2020, 09:13
Bunlar(imamlar/hocalar) ne diyor?''Dinden çıkanı öldürün'' ya da ''fitne adam öldürmekten kötüdür,fitne yayanı da gebertin''..!

Ahlaksız arkadaşım konuyu çok güzel bir cümle ile özetlemişsin Bunların kafa yapısı bu demekle. Yani bunlara öğretilen bunlar.

İnsanlar öğrenir iyi yi de kötüyü de.
Konu bu öğrenilenler kimin işine yarıyor. Kimler insanların (mürüidlerinin) bunları öğrenmesini istiyor. Din de yasalar gibi bir yönetenler bir yönetilenlerden ibaret. Burada bizim hedef kitlemiz ne olmalı. Onlara nasıl yaklaşmalıyız. .

Bize ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimizde tehditten tehlikeden kurtula bilir miyiz. Aklımızı, enerjimizi, bilgimizi nasıl kullanmalıyız.

Benim kafama takılan Tam zıttın da mı örgütlenmeliyiz paralel bir örgütlenme mi seçmeliyiz.

kartopu
14-03-2020, 09:32
Erkek çocuklarına tecavüz edenler bunlar. Çocuk yaştaki kızlarla evlenip onlara tecavüz edenler yine bunlar. "Efendimiz" dedikleri zibidi kendi gelinine göz koymuş, onu kocasından boşatmış ve onunla evlenmiş. Yetmemiş, altı yaşındaki kız çocuğuyla evlenip ona dokuzunda tecavüz etmeye başlamış vs...

Ama rahat olun, ahlâksız olanlar ateistlerdir elbette...

Sn Barlas Burada çok din ve Muhemmedin hayatı ile ilgili çok şeyler yazılıyor Muhammedin hiç yaşamadığı da yazılmıştır.

Bana göre din bir siyaset biçimi siyaset se toplum yönetme yöntemi.

Bence Muhammed hakkında yazılanların büyük kısmı probaganda maksatlı. Ayrıca geçek olsa bile onun bir yönetici olduğu dikkate alınmalı. Osmanlı padişahları harem kuruyor Avrupadaki Krallar da harem kurmuş Bu haremlerde kızların yaşını bilen var mı.
6 yaşında kızla evlenmiş, kız kimin kızı ve bu kayınpeder Muhammedden sonra iktidar olmuyor mu.

Bütün bunları siyaset olarak düşün ve düşünürken nasıl bir toplumda yapıldığını da düşüncene kat.

Ayrıca erkek çocuklarına tecavüzü de tarihe bir yolculuk yap tekkeleri tarikatları onların eğitim biçimlerini de düşün Bu alışkanlıkların kültürün nasıl ta günümüze ulaşmış olduğunu da düşün. O çağda doğru bu çağda yanlış demeden bu kültürün hala devletlerin işine geldiğini egemen sınıfın o zamanda bu zamanda hala var olduğunu da düşün .Neden hala modern hukuk bunu ta baştan engellemiyor diye düşün .

Ve suçluyu bul ama gerçek suçluyu. Dinsiz bile olsan bu sorunlar sosyal sorunlar ve bu tür cinsel vakaların dinsizler arasında da olmadığını kimse iddia edemez.
Başka bir şey var .

Ahlaksız
14-03-2020, 11:25

Ahlaksız arkadaşım konuyu çok güzel bir cümle ile özetlemişsin Bunların kafa yapısı bu demekle. Yani bunlara öğretilen bunlar.

İnsanlar öğrenir iyi yi de kötüyü de.
Konu bu öğrenilenler kimin işine yarıyor. Kimler insanların (mürüidlerinin) bunları öğrenmesini istiyor. Din de yasalar gibi bir yönetenler bir yönetilenlerden ibaret. Burada bizim hedef kitlemiz ne olmalı. Onlara nasıl yaklaşmalıyız. .

Bize ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimizde tehditten tehlikeden kurtula bilir miyiz. Aklımızı, enerjimizi, bilgimizi nasıl kullanmalıyız.

Benim kafama takılan Tam zıttın da mı örgütlenmeliyiz paralel bir örgütlenme mi seçmeliyiz.
Bu forumda varız,örgütlüyüz işte..Ne işe yarıyor bu?
3-5 kişinin farklı düşünmesini (belki) sağlıyoruz,hepsi bu..

Türkiye'de daha çocuklar doğmadan dogmalara maruz kalıyorlar..Böyle bir toplumda bir internet sitesinde veya bir büroda toplanıp örgütlenmek ve birşeylerin değiştirilebileceğini umut etmek naifliktir..
Yani,yapabileceğiniz pek bir şey yok..

Çocuklara tecavüz edenler hapse atılmıyor ama bir devlet insanına en ufak bir olumsuz laf ederseniz,en az 6 ay hapis yatarsınız..
Böyle bir ülke burası..

Odatv'ye ne oldu sn.kartopu?
Örgütlüydüler ama hapisteler hepsi..Site de kapandı..

kartopu
15-03-2020, 08:29
B
Çocuklara tecavüz edenler hapse atılmıyor ama bir devlet insanına en ufak bir olumsuz laf ederseniz,en az 6 ay hapis yatarsınız..
Böyle bir ülke burası..

Odatv'ye ne oldu sn.kartopu?
Örgütlüydüler ama hapisteler hepsi..Site de kapandı..

Sn Ahlaksız bu suç devletin diyorsun Bence de öyle.
Devlet dediğin bir organizasyon ve bunu da insan yapıyor. O zaman devleti liyakatlı insanlara vermek gerekiyor bu durumda suç engellenmiş oluyor. Oda tv bu işlerde çok küçük bir parça Demek ki daha büyük örgütler gerekiyor.

Bu ahlak yapısının binlerce yıllık ömrü var Görülüyor ki bu tür davranış biçimi sadece din le ilgili değil .Yani suçu sadece imamda aramak yeterli değil.

Bana göre her ne kadar muhalif olsak ta biz dine çok fazla misyon yüklüyoruz. Sanki şikayet ediyoruz Din bu olmamalı diye.

Evet din bu değil çünkü faklı yorumlayanlar da var. Veya her dindar bu imam gibi değil.

Demek, ben farklı bakıyorum bu tür sorunlara.

Ahlaksız
15-03-2020, 10:57
Sn Ahlaksız bu suç devletin diyorsun Bence de öyle.
Devlet dediğin bir organizasyon ve bunu da insan yapıyor. O zaman devleti liyakatlı insanlara vermek gerekiyor bu durumda suç engellenmiş oluyor. Oda tv bu işlerde çok küçük bir parça Demek ki daha büyük örgütler gerekiyor.

Bu ahlak yapısının binlerce yıllık ömrü var Görülüyor ki bu tür davranış biçimi sadece din le ilgili değil .Yani suçu sadece imamda aramak yeterli değil.

Bana göre her ne kadar muhalif olsak ta biz dine çok fazla misyon yüklüyoruz. Sanki şikayet ediyoruz Din bu olmamalı diye.

Evet din bu değil çünkü faklı yorumlayanlar da var. Veya her dindar bu imam gibi değil.

Demek, ben farklı bakıyorum bu tür sorunlara.
Dinin ve devletin olduğu yerde çocuklara şevkle tecavüz edilir ve tecavüzcüler korunur..Bu gerçeği liyakatla filan çözemezsiniz..
Türkiye'de imamlar/hocalar her şeyi yapıyorlar ve korunuyorlar..
Kiliselerin egemen olduğu toplumlarda da papazlar her şeyi yapıyorlar ve korunuyorlar..
Kanada'da veya Norveç'te liyakatsız insanlar mı devleti yönetiyorlar?Alakası yok..Hepsi iyi eğitimli insanlar ama din adamlarının yediği haltlara sessiz kalıyorlar..
Tüm bu sorunların çözümü dinin ve devletin yerle bir edilmesinde..Başka türlü bir çözüm olamaz..

ilahimasal
02-09-2020, 21:11
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/service/amp/ussaki-cemaati-seyhi-fatih-nurullah-12-yasindaki-kiz-cocuguna-istismardan-tutuklandi-298673h.htm

Uşşaki Cemaati şeyhi Fatih Nurullah 12 yaşındaki kız çocuğuna istismardan tutuklandı

Yaptığına deil , tutuklanmasına şaşırdım.