PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmamdan skandal sözler: Önümüze geldiğinizde pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız

Ahlaksız
25-03-2020, 12:50
Denizli Bayramyeri Camii İmamı Fettah Kahraman, sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu.
İmam Fettah Kahraman, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız haberiniz olsun” ifadelerini kullandı.
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, bu ifadeleri kullanan Fettah Kahraman için “Bu ifadeleri kullanan şahıs Denizli’deki en büyük camilerden birinin imamı. Koronavirüs’ü yeneriz ama bu ayrımcı ve bölücü dili yenebilir miyiz ona emin değilim.” diyerek Kahraman hakkında işlem yapılması çağrısında bulundu.
https://halkweb.com.tr/imamdan-skandal-sozler-onumuze-geldiginizde-pamuk-yerine-raki-sisesi-tikayacagiz/
Ne işlemi?
Düşünce ve ifade özgürlüğüne azıcık saygı duyalım..İmam düşüncelerini dile getirmiş işte..İmamlar üzerinde baskı kurmamak lazım..Bırakın imamlar da özgürce konuşsun/yazsın..:boink:
Ben imamlardan rahatsızım ve bunu dile getiriyorsam,imam da benim hakkımda istediğini söyleyebilmeli..

tolonbey
25-03-2020, 18:48
iste böyleee,
O baldirli EL-iLAHIN=ELLAHIN=ALLAHIN kulununu Huri ve gilmanlar disinda öte dünyada MEVLANAYA ekistra gilman olarak verilir sanirim.SEMSDEN daha fazla begenir bu ZARTI möhteremi.Artik Mevlana ona PAMUKMU TIKAR , cennet SARABI sisesinimi sokar yoksa baska seymi onu bilemem.Ama sanirim azgin Mevlananin sokacagi islami yurtta 45 genc erkek cocuga sokulandan olur.
Bu din adaminin yikadigi ölüler üstünde arastirma yapilmasi gerek.Cünkü bu adamda TEVAVÜZCÜ din adamlari AGZINI tasiyor.Müsüman gardaslar önderi MURSi Iktidardaykan meclise söyle bir yasa süürmeye hazirlaniyordu.Bir müslüman erkegin karisi ölünce,vUCUDU soguyana Kadar,6 saatin bitimine Kadar karisiyla cinsi temas yapabiilir.Bunu duyan HALK ve General SiSi MURSiiYi alasagi Edip defterini DÜRÜLÜP hapishanaya sürdüler,Tek basinaa bir odada yasamaya basladi.Bir gün mahkemede Hakimin önünde YÜREGI carpip Baldirli Allahinin istegiyle cennetin en gözel kösesine kondu.Amanda aman kimler üzülmedi bu ALLAHIN FELLAHINA kimler.
Bu arada hökümeti aldigi aCIL tedbirlerden dolayi kutluyorum.Italyada 6 bin kusur insanin CANINI ALAN koronaya meydani bos birakmayip TÜRKiYEDEKi koronalarin DiBiNE sap sürdüklerinden fazla insaniimizin canini alamadi KORONALAR.Sanirim ülkemizde koronalarin öldürdügü insan sayisi da 50 bile olmadi.Hadi göriyim sizi.Yamukluk yapanlarin defterini dürün.SAKALLI bir KORONANIN elinde bir bardak önünde yigilan yüzlerce kisiye ayni bardaktan SIFA niyetine millete koyu renkli birseyler icirdi.Hak birbirini nerdeyse ezecekti banada diyerek.Simdiiiiiii bu ölüye ppamuk yerine raki sisesi tikamak isteyenlere sizce o bardadi TIKAMAMIZ gerekmezmi TANRININ iZNiYLE.
Ne günlere galdih eyyy gaziihünkar.

Erzurumlu Ismayil Hakki hoca diyürki insan evrimleserek ortaya cikmistir.Cumhuriyet gazatasi köse yazari derki meshur Tiyatrocumuza Fettullahla yaptigim konusmada FETTULLAHA sordum ATATÜRK icin ne düsünüyorsun,Fettüllahda dediki aATATÜRK bencede degerlidir dedi.Bu söz üzerine tiyatrocu dediki ATATÜRKÜ begenenin ELiNi degil GÖTÜNÜ bile öperim.Tabiki FETO bu sözü FETO enaz 20 yil önce söylemisti.----------------------------------------------------------------------------------------------------Simdi BEN Erzurumlu irbam Hakki hocanin GÖTÜNÜ öpmemde ellerini öperim.Ne demisti bu ÜNLÜ din adami islamin en büyük DÜSMANI müslümanlardir.OOnlarin islama verdigi zarari GAVURLAR bile verememistir.----------------------------------------------------------------------------------------------------Bir örnek veriyim:FAiZ HARAMMIS.Ben calisip para kazanacam.Sen gelip benden bu parayi(10,000 tl) yi isteyecen bu parayla sen bir sürü para kazanacan.Biir yil sonra benim 10.000 tl mi getirip bana geri verecen.Sen benim parayla para kazanacan günah olmayacakta,sen benim paramla para kazandigin icin senden bir oran para istersem gunah olacak.Kanuni zamaninda FAiZ orani % 10 ve 12 idi.Fransada %30 du.Osmanlinin saray zenginleri paralarini Fransanin Leon kentindeki bankalara yatiriyorlardi ki.AArsivlerde bunlarin evraklari vardir.
Tamammi GUGUSLAR.FAiZ Haram deyenin AKLI yoktur.FAiZ degil devletin koydugu orandan fayla para istemek HARAMdir.

Dünyada dini kullanarak insanlari dolandiranlarin pek cogu müslümanlardir.Avrupada calisan TÜRKLERI 7 milyar dolar dolandiran dincilerdir.Bu dolandiricilar yakalanacagini anlayanlar hepsi TÜRKIYEYE kacmislatdir,Bunlarin en büyüyü DURSUN UYARDI YiMPASiN sahibi.
Almanyada dolandirilan bir TÜRK iscisi REISE derki,FALAN Firma beni dolandirdi.Bana yardim edermisin?Reisin yaniti TAMDA KÜLHAN beyce olur.PARANI VERIRKEN BANAMI DANISTIN der.
Bunlara sorun FAIZ HARAMDIR derler.Amaaaaaa halki soymaksa cok savaptir.
Dedeniz
Dedeniz Tolonbeg

Ahlaksız
27-03-2020, 11:31
Camiler kapalı artık..Camilerin kapalı olmasına,cemaatin camiye gelmemesine,imamın da namaz kıldırmamasına rağmen;imamların devletten maaş almaya devam etmeleri HELAL Mİ?
İmamların işlerini(?) yapmadıkları halde,devletten maaş almaları hak mı,doğru mu,etik mi?

Bu süreçte imamlar mesela şunu yapmalı..Aldıkları maaşın asgari ücret kadarını kendilerine ayırmalı,geri kalan kısımlarını devlete bağışlamalılar..Ya da maaşlarının hepsini bağışlamalılar..2-3 ay maaş almazlarsa ölmezler,cemaat idare eder onları..
Evet imamlar,yapın bir aksiyon da görelim..Bu imamlar ülkeyi düşünüyormuş,haktan yanaymış filan diyelim..:boink: