Orijinalini görmek için tıklayınız : "Tanrı'nın planı" dünya haritasında mı kodlu ?
kendosertadam
16-05-2020, 18:54
http://cografyaharita.com/haritalarim/3fdunya-dilsiz-siyasi-haritasi.png
Tanrı'nın planı ve Tanrı'nın planına karşı insanlığın tavrının dünya haritasında kodlanmış olabileceğini düşünüyorum. Bu kodlama İncil'i onaylar nitelikte. bir kaç örnekle ne demek istediğimi anlatmaya çalışacağım :
İncil de "Tanrı sevgidir" denir.Sevginin sembolü kalp ile ifade edilir. Dünya haritasına bakarsanız Kuzey ve Güney Amerika , Brezilya vesaire kıtaların kalbe benzediğini görürsünüz. İtalya haritası ,ince yüksek topuklu bir ayağın tekme atmasına /futbolcunun topa vurmasına benzer.Sicilya adası da kalp şeklindedir. Bunu Tanrı'nın yüreğine tekme atan bir ayak gibi düşünün. Futbol erkek sporudur.İnce uzun topuklu ayakkabı ile futbol oynandığı görülmemiştir. (Haritadaki erkek baldırına dikkat) Oynansaydı bu eşcinselliği çağrıştırırdı. İtalya haritası bu şekliyle Vatikan'ın eşcinselliğe yaklaşımını özetliyor gibidir.Yüksek ince topuklu ayak/ayakkabı Avrupa'yı içine alması bakımından önemli ve genel bir mesaj ,"Avrupada eşcinselliğin yayılmasının mesajını" veriyor olabilir.
Afrika devasa kalp şeklindedir ama Arabistan sanki bu kalpten "Kızıldeniz" ile ayrılmıştır. Araplar hıristiyanlığı reddettiler. Ve kılıçla İsa'nın Krallığına karşı savaştılar. Kızıldeniz 'in şekli kılıca benzer. Bu benzerlikle sanki Tanrı'nın yüreğinden kılıçla kesilmişlerdir.(Matta 26/52 "Kılıç çekenlerin hepsi kılıçla ölecek." ) Fakat kuzeyde Kudüs'ün olduğu tarafta Afrika'yla Kudüs'ü bağlayan kalbe benzeyen bir bağlantı yeri var. Bu Kudüs'ün Tanrı'nın yüreğinden kopmadığını sembolize ediyor olabilir.ne de olsa İsa Davut'un soyundan yahudiydi ve Kudüs'e büyük bir sevgisi vardı.
İncil de İsa "köşenin baş taşı" dır."Reddedilen taş köşenin baş taşı oldu" denir.İsa Kudüs'te çarmıha gerildi ve dirildi.Kudüs Arabistan'ın tam köşesindedir. İncil bir kez daha haklı çıkmıştır ,Reddedilen taş köşenin baş taşı olmuştur.
İncil'de cehennem "ateş ve kükürt" gölüdür. Arabistan ateş kadar sıcak kükürt kadar sarıdır.
ek bilgiler : İsa kendisini "yaş ağaç" olarak tanımlar.İslam ülkeleri dünyada en az ormana sahip ülkelerdir.
İncil'de İsa Tanrı'nın sağına yükselir. Afrika devasa kalp şeklindedir.Afrika'nın sağ üst bölgesinde Kudüs yer alır.
Bir takım belirtilere şahit olmuş ve bu belirtileri İsa'nın dünyaya geleceğine yorumlamıştım.yeni farkettiğim bir sitede Katoliklerin gerçekten İsa'nın "ara gelişi" ni beklediklerini öğrendim :
https://www.revelacionesmarianas.com/tr/Uyar%C4%B1.html
Bu Tanrının başka gezegenlerle ilgili bir planı yok mu. Koskoca evren de bir tek dünya ile mi ilgileniyor Tanrı. Yoksa bu evrende birden fazla tanrı mı var gezegenleri paylaştılar mı.?
kendosertadam
31-05-2020, 22:36
Luka 2/ 34 Şimon onları kutsayıp çocuğun annesi Meryem'e şöyle dedi: "Bu çocuk, İsrail'de birçok kişinin düşmesine ya da yükselmesine yol açmak ve aleyhinde konuşulacak bir belirti olmak üzere belirlenmiştir. 35 Senin kalbine de adeta bir kılıç saplanacak. Bütün bunlar, birçoklarının yüreğindeki düşüncelerin açığa çıkması için olacak."
İsa Kudüs'te çarmıha gerildi.Kudüs'ün hemen altında devasa kalbe benzeyen Afrika kıtası var.Kızıldeniz kılıca benziyor demiştim. Afrika kıtasını Meryem Ana'nın kalbine,Kızıldenizi Meryem Ana'nın kalbine saplanan kılıca benzetiyorum (Meryem Ana'nın bu şekilde tasvir edildiği pek çok resim/ikona var).
Araplar İsa'nın Tanrılığına savaş açtılar,İsa'yı tekrar çarmıha gerdiler.Bu bakımdan Afrika'nın hem Kudüs'le hem de Arabistan ile yan yana olması ,Arabistan'ın Kızıldeniz ile ayrılması İsa'ya düşmanlık ve bu düşmanlığın yargılanması açısından uyumlu.
"Bütün bunlar, birçoklarının yüreğindeki düşüncelerin açığa çıkması için olacak."
İsa hiç yaşamamış olsaydı İsa'nın Tanrı'lığını inkar etmeye gerek kalmazdı.İncil'e göre çarmıh içlerindeki Tanrı'ya isyanı açığa çıkardı.
Güney Amerika kıtasını da İsa'nın çarmıhtaki profilden yüzüne benzetiyorum. En güneyde sakala benzeyen öne doğru kıvrılarak biten uzantıya dikkat.Başını öne eğmiş İsa'nın yüzü gibi.
Kuzey Amerika sanki İsa'nın kafasından çıkan bir düşünce gibi Güney Amerika ile bağlantılı.
Bu Tanrı'nın Amerika için özel planları olduğunun işareti olabilir :
KUTSAL BAKİRE MERYEM
SEVGİLİ ÇOCUKLARIM, BEN AMERİKA KITASININ İMPARATORİÇESİ OLARAK SİZLERE BİLDİRMELİYİM Kİ IŞIK SADIK HALKI KURTARMAK İÇİN TÜM İNSANLIĞA AMERİKA KITASINDAN KUVVETLE ÇIKACAK.
https://www.revelacionesmarianas.com/tr/ANGEL%20DE%20PAZ.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Immaculate_Heart_of_Mary#/media/File:Immaculate_Heart_of_Mary.jpg
Mezmurlar 37
14 Kılıç çekti kötüler, yaylarını gerdi,
Mazlumu, yoksulu yıkmak,
Doğru yolda olanları öldürmek için.
15 Ama kılıçları kendi yüreklerine saplanacak,
Yayları kırılacak.
Cemel,Sıffin savaşlarını akla getiriyor.
kendosertadam
02-06-2020, 23:54
Somali "Afrika boynuzu" denen bölgede yer alır. Somali halkı yüzde yüz müslüman ,sünnidir ve çok dindardır.Yanlış hatırlamıyorsam Somali Mekke'den önce islamlaşan bir bölge.
Hakaret amaçlı söylemiyorum ; İncil'i okuyup anlayanlar bilirler ki İncil'e göre Kuran Tanrı'ya küfreden bir kitap ve şeytani öğretidir.
İncil " Müjde" demektir.Galatyalılar 1/6,7,8,9.ayetlerde aykırı, farklı müjde getirenler "melek"te olsa lanetlenir.Kuran bir melek tarafından vahyedilmiştir.Kuran İncil'e aykırı "Müjde" dir.
Yine İncil'e göre İsa'nın beden alıp geldiğine inanmayan hiç bir ruh Tanrı'dan değildir. Böylesi "Mesih karşıtı" nın ruhudur.Yani "Deccal" in.(Tanrı'nın beden alıp gelmesinden bahsediliyor.Kuran'a göre bu küfürdür.)
"Çarmıh" Tanrı'nın kurtuluş planıdır.Kuran İsa'nın çarmıha gerildiğini yalanlar.( İncil'e göre Tanrı'yı yalanlar. )
Somali 'nin Afrika "boynuz"u' nda yer alması bu açıdan İncil ile gayet uyumlu .
İkonalarda Meryem Ana'nın kalbi , kalbin üzerinde bir haç , köşesinden kalbe saplanmış kılıç şeklinde tasvir edilir.
İsa Kudüs ' te çarmıha gerildi.Çarmıhın hemen altında Meryem Ana vardı.
Kalbe benzeyen Afrika'nın hemen üzerinde Kudüs var.Yani Meryem'in kalbinin hemen üzerinde çarmıh yani Haç var.
kendosertadam
03-06-2020, 16:57
İtalya haritasını erkek bacağına benzetmiştim.Haritada bacağın arka tarafında, üstte horoz mahmuzunu andıran bir çıkıntı var. Biliyorsunuz mahmuz sadece horozlarda bulunur.
(Tekrarlıyorum, amacım hakaret değil.)
Hindistan haritasında ,güneyde Tamil Nadu bölgesinde bir insan yüzü var. Bu yüz adeta "kusuyor" :
https://en.wikipedia.org/wiki/Pa%E1%B9%AD%E1%B9%ADi%E1%B9%89app%C4%81lai#/media/File:Ancient_tamilakam_ports.png
Tamil Nadu sanki Sri Lanka adasını kusmuş .Dikkatli bakın.
Adamın midesi bulanmış olmalı.Hindistan'ı biliyorsunuz.İnsanlar tuvalet ihtiyaçlarını sokaklara,kaldırımlara,denize yaparak gideriyor.Hindistan'ın pislik içinde olması inançla ilgili ilahi bir ceza olabilir mi ? İncil'e göre "evet", olabilir.İncil'e göre Hinduizm putperest bir inançtır.
Matta 23
27 "Vay halinize ey din bilginleri ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Siz dıştan güzel görünen, ama içi ölü kemikleri ve her türlü pislikle dolu badanalı mezarlara benzersiniz.
2. Korintliler 12
21 Korkarım size tekrar geldiğimde Tanrım beni önünüzde utandıracak; daha önce günah işleyip de kapıldıkları pisliklerden, fuhuş ve sefahatten tövbe etmeyen birçokları için yas tutacağım.
Galatyalılar 5
19-21 Benliğin işleri bellidir. Bunlar fuhuş, pislik, sefahat,putperestlik, büyücülük, düşmanlık, çekişme, kıskançlık, öfke, bencil tutkular, ayrılıklar, bölünmeler, çekememezlik, sarhoşluk, çılgın eğlenceler ve benzeri şeylerdir. Sizi daha önce uyardığım gibi yine uyarıyorum, böyle davrananlar Tanrı Egemenliği'ni miras alamayacaklar.
Nahum 3 /5
Her Şeye Egemen RAB diyor ki,
"Sana karşıyım, ey Ninova!
Savuracağım eteklerini yüzüne.
Uluslara çıplaklığını,
Halklara ayıp yerlerini göstereceğim. (*)
6 Seni pislikle sıvayıp rezil edeceğim.
(*) "Sadular" ı anımsattı. (Hinduizm ile ilgilendiğim sırada bir ilk yaşadım.Detaya girmeyeceğim ama neredeyse bütün bedenim b.ka bulaştı.Yatağı halı yıkamacıya verdiler.)
Kusmuk ile ilgili ayetler :
Süleyman'ın Özdeyişleri 26
11 Ahmaklığını tekrarlayan akılsız,
Kusmuğuna dönen köpek gibidir.
Yeşaya 19
14 RAB onların aklını karıştırdı;
Kendi kusmuğu içinde yalpalayan sarhoş nasılsa,
Mısır'ı da her alanda saptırdılar.
Yeşaya 28
8 Sofralar kusmuk dolu, pisliğe bulaşmamış yer yok!
Yeremya 48
26 "Moav'ı sarhoş edin,
Çünkü RAB'be büyüklük tasladı.
Moav kendi kusmuğunda yuvarlanacak,
Alay konusu olacak.
2. Petrus 2
22 Şu gerçek özdeyiş onların durumunu anlatıyor: "Köpek kendi kusmuğuna döner", "Domuz da yıkandıktan sonra çamurda yuvarlanmaya döner."
kendosertadam
03-06-2020, 23:09
Sri Lanka adası tersten dazlak bir adama benziyor.
Adam içinden bir adam kusmuşsa , kustuğu adamın tepetaklak fırlaması normal.
Sri Lanka nüfusunun yüzde 70'i Budisttir. Bu bana bir şeyleri hatırlattı.
Kusmuk rengi genel olarak hangi tonlardadır ? Sarı,Turuncu,kahverengi ...
Size bir şeyleri çağrıştırıyor mu ?
spartacus
04-06-2020, 00:25
:)
Afrika bir kafatası...
kendosertadam
08-06-2020, 03:31
Çin haritasına bakarsanız (doğuya doğru) hamile gibi şişmiş "göbek" görürsünüz . Neredeyse çatlayacak gibi şişmiş bir göbek.
Göbeğin hemen altında sanki bir adam (daha doğrusu ucube) dışarı çıkıyor veya çıkmaya çalışıyor. Doğum anı gibi. Çin sanki erişkin görünümünde, gelişimini tamamlamamış ucube bir adamı doğuruyor.
(Aklıma Coranavirüs geldi)
Tayland - Vietnam adamın kafa kısmı.
Laos 'tan aşağı doğru sarkan bir kafa.Bangkok boğaz kısmı.
Tevrat / Tanah/ Mezmurlar 'da doğum, gebelik ile ilgili ayetler :
"Fesada gebe kalıp,
Kötülük doğuruyorlar."
Yeşaya 59/4
"Fesada gebe kalıp ,
Kötülük doğuruyorlar,
İçleri yalan doludur."
Eyüp 15/35
"İşte kötü insan kötülük sancıları çekiyor.
Fesada gebe kalmış,
Yalan doğuruyor. "
Mezmurlar 7/14
Ek bazı notlar :
Hindistan Budizm'in doğum yeriymiş. Daha sonra Sri Lanka ve dünyanın diğer bölgelerine yayılmış.
Hristiyanlıkta Meryem Ana "Ebedi Bakire Kız" olarak tanınır.Afrika dünyanın en genç (19 yaş ve altı) nüfusa sahip ülkesiymiş.
Sri Lanka'da Budizm'in mimarı Buda'nın "dişi" varmış.Ayinlerde tıpkı Muhammed'in sakalı gibi halka gösteriliyormuş.
Haritada Sri Lanka adasını ters çevirince dazlak bir adam görünüyor demiştim.Bu adamın burnu olabildiğince basık ve ağız kısmında tek tük dişleri var .Dişi dökülmüş ihtiyarlar gibi.Asyalılar genelde basık burunludur.
Tartışmaya girmemek ve cevap yetiştirme stresi yaşamamak için yorumları okumama kararı aldım.Bu yüzden özür diliyorum.
Sadece düşüncelerimi paylaşıyorum.Tanrı'dan vahiy almış değilim.
Saygı ve sevgilerimle.
ilahimasal
08-06-2020, 09:54
asya yengeç gibi duruyor
Afrikaya ham yaparım seni der gibi
Aral ve balkas gölleride gözleri
https://lh5.googleusercontent.com/proxy/8PfakAlDf0VVP1YISs20ybRIu6fnHAoPavOJkb_UiXfuNKNBXO q6q3zsWA7yL94ngDnlEnZGcYusr9YrOsov25jpAUlIc4eRzjn8 yUykwPEcolKlKph7idvyzhowj54t6_sLvK5Y_Gut9vwaaxNNsC 8wTBns4e6uhQ=w450-h327
kendosertadam
09-06-2020, 14:18
Avustralya kıtasının hemen altında Tazmanya adası da kalbe benzer. Hemen üstte Melbourne var. Avustralya kıtasının bu bölgesi açılmış bir ağız gibi.(iki de dişi var.köpek dişine benziyor) Sanki biri tükürüyor.Tükürdüğü şey Tazmanya adası yani Tanrı'nın kalbi.Dünyada ki Ateistler nerdeyse her yıl Melbourne kentinde toplanıyorlarmış. Melbourne'un kıtanın ağız kısmında yer alması açısından manidar. Avustralyalıların sanırım yüzde 30 'u veya daha fazlası hiç bir dine inanmıyor. Ayrıca ismini hatırlamadığım ateist bir başbakanları bile var veya vardı.Ateist olduğu için İncil'e yemin etmeyi reddetmiş.Tükürme mevzusu İncil ilede uyuşuyor.İsa'yı tutukladıklarında da yüzüne tükürmüşlerdi. Sadece tükürmediler ,dayak atıp yumrukladılar. İtalya haritasının kalbi tekmelemesi de İsa'ya yapılanlarla uyumlu.
Çin haritasını göbeği çatlayacakmış gibi hamileye benzetmiştim.Hemen alt tarafta ucube bir "adam" doğuyor gibi ama ,neredeyse bedeninin yarısı dışarda olmasına rağmen göbek inmemiş ve hala çatlayacakmış gibi gergin. Bunu da Çin'in bir çok şeyin doğumuna ev sahipliği yapacağına yorumlayabilirim. Düşündüklerim doğruysa bunlar Tanrı açısından iyi şeyler değil.
Sri Lanka 'yı dazlak bir adama benzetmiştim. Sri Lanka haritasını ters çevirip büyüterek dikkatli bakarsanız kel ve yaşlı olan adamın ağzında iki "köpek dişi" olduğunu farkedeceksiniz (Buda öldüğünde seksen yaşındaydı.).Bu dişlerden "sol köpek dişi" kusursuz görünüyor.Diğeri ortadan incelmiş gibi,pek sağlam görünmüyor. Sri Lanka 'da "Kutsal Diş Tapınağı" isimli bir yer var. Burada Buda'ya ait olduğuna inanılan "sol köpek dişi" saklanıyor.
İsa çarmıha giderken "Yaş ağaca böyle yaparlarsa kuruya neler olmaz" demişti. Güney Amerika kıtasını İsa'nın çarmıhtaki profilden yüzüne benzetmiştim.Güney Amerika kıtası dünyanın en büyük yağmur ormanlarına sahip. Ve dünya oksijenin yüzde yirmisi buradan salınıyor. İncil ' de İsa yaşam soluğuna sahiptir,Kutsal Ruh'u üfleyerek verir. Ayrıca İsa yaşam suyuna sahiptir.Dünyanın en büyük ırmakları,şelaleri Güney Amerika'da bulunur. İsa "Yol,Gerçek ve Yaşam benim" der. Orman,su ve oksijenin bol olduğu yerde yaşam vardır.
kendosertadam
10-06-2020, 22:14
Kanada haritasını İblis'e benzetiyorum.
Daha doğrusu İblis'in "baş" ına .
Gövdesi ABD.
Haritada bölge ismi vererek tarif edersem :
İvujivik : İblis'in Kulağı
Happy Valley Goose Bay : İblis' in ağzı
Chisasibi (Fort George ) : Ense kısmı
Sebt - lles : Boğazı
Ottawa : Boynunun altı (Ontorio bölgesinde boyun son buluyor.)
Nunavut : Kanat kısmı
Fredericton : İblis 'in diğer kanadı
Güney Amerika kıtasını çarmıhtaki İsa'ya benzetmiştim. Kuzey Amerika 'da zihnindeki planı demiştim :
İbraniler 2/14 " Bu çocuklar etten ve kandan oldukları için İsa,ölüm gücüne sahip olanı,yani İblis'i ölüm aracılığıyla etkisiz kılmak üzere onlarla aynı insan yapısını aldı."
Tanrı'nın planında İblis'in yeri :
1.Yuhanna 3/8 " Tanrı'nın Oğlu, İblis'in yaptıklarına son vermek için ortaya çıktı. '
kendosertadam
11-06-2020, 17:42
Ek bilgiler :
Dünyanın en geniş katılımlı Küresel Ateist Kongresi 13-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Melbourne'da yapıldı.
2010 Küresel Ateist Sözleşmesi, Avustralya tarihindeki en büyük ateist olay olacak.
Levililer 18/28 "Eğer siz de ülkeyi kirletirseniz, ülke sizden önceki uluslara yaptığı gibi sizi de kusar."
Levililer 20/22 " ‘Bütün kurallarıma, ilkelerime uyacak, onları yerine getireceksiniz. Öyle ki, yaşamak üzere sizi götüreceğim ülke sizi dışarı kusmasın.
Süleyman'ın Özdeyişleri 23/8
Yediğin azıcık yemeği kusarsın,
Söylediğin güzel sözler de boşa gider.
kendosertadam
14-06-2020, 01:05
(Biraz çekinerek yazıyorum ama devam etmeye niyetliyim.)
Çin doğum yapıyor, yapmak üzere, fesada gebe olabilir vs demiştim ve devasa ucube bir adam veya yaratığı doğurduğunu iddia etmiştim.
"Haritada" ucubenin dışarı çıktığı yere "vajina" dersek,hemen arka tarafındaki bölge "anüs" olur.(Benzetmemi mazur görün.amacım saygısızlık veya hakaret değil )
Hindistan "Basur" a benziyor.Azmış, meme yapmış basura. Hindistan'ın içinde bulunduğu durum benzetmemle gayet uyumlu. (İnanmayanlar internette Hindistan hakkında dolaşan videolara göz atabilir) adamlar kaldırımlara, yollara, denize heryere tuvalet ihtiyaçlarını gideriyorlar. Gelişmiş kentlerinde bile çöpler birikiyormuş.Evlerde,sokaklarda dolaşan farelerden hiç bahsetmiyorum .
Haritadaki bu olası ilahi mesajın Çin ile ilişkisi sorgulanmalı.
Yıllardır yeni bir "din" çıkarılmak istendiği, bunun bir proje olduğu söylenir. İddia doğruysa, Çin'de de takipçileri bir hayli fazla olan yeni din "Budizm" veya Budizm kaynaklı olabilir.
Çocukluğumda gördüğüm bir rüyamı anlatmak istiyorum .
Rüyamda kubbeli ,tek kişilik evlerin içinde "dazlak" ve "küpeli" , ellerinde "gaz lambası" olan yarı çıplak adamlar vardı .Bu adamlar "ben Allah'ım" diyordu.Ortam karanlıktı.Sonra tek başına "gündüz" vakti batıya doğru yürüyüp yüzümü güneye döndüğümde beyaz,sütunlu bir "köşk" le karşılaştım.
Köşkün kapısından devasa , beyaz cübbeli, uzun beyaz saçlı bir adam çıktı.Olağanüstü ürkütücü , gürültülü sesiyle "ben Şeytan'ım" dedi.Sonra geldiği gibi tekrar kapıdan içeri girip gözden kayboldu.Köşk sütunlu bir yapıydı.
Dazlak adamların ve kubbeli tek kişilik evlerin bulunduğu yer rüyayı gördüğüm yıllarda boş araziydi. Sonra oraya ,tam olarak kubbeli evlerin ve dazlak adamların bulunduğu yere bir "Cami" yapıldı. Rüyamda gördüğüm kubbelerin İslamı simgeleyebileceğini düşünüyorum .
"Ben Allah'ım" demeleri de düşüncemi destekliyor.
Türkiye de İslami reform hareketleri yıllardır devam ediyor. İçinde cariye, Cihad, el kesme, recm, kölelik , kadın dövme vs olmayan bir islam yaratılmaya çalışılıyor .
Aklıma gelen soru şu:
Yeni dinin merkezi Türkiye olabilir mi ve "Budizm" projenin son halkası mı ?
kendosertadam
14-06-2020, 03:56
Haritada ki ülkelerin konumu ve şekli , o ülkelerin yaşadığı hayat ile de uyumlu.
Mesela vajinaya benzettiğim yerde Tayland var.Tayland 1960'lı yıllardan bu yana güneydoğu Asya'nın cinsel ilişki merkezi olarak biliniyor.
Tayland nüfusunun yüzde 65'i kadınmış. Erkek oranı yüzde 25.
Çin'in hamile görüntüsü de dünyanın en doğurgan, en kalabalık ülke olmasıyla uyumlu.Çin haritasının altında bulunan hint okyanusuna göz gezdirirseniz (bana göre) sanki kürtaj ,düşük yapmış bir kadının rahminden çıkan gelişimini tamamlamamış insan kalıntıları olduğunu görürsünüz. Çin ve çevresinde kürtaj sayısı oldukça yüksek.2009 haberine göre Çin'de en az 13 milyon kürtaj vakası bildirilmiş.Bu sayının çok daha fazla olduğu söyleniyor.Buna rağmen her yıl 20 milyon çocuk doğuyormuş.
tolonbey
15-06-2020, 09:29
iste böyleee,
Cinde 1 cocuktan fazlasi yasaklanmisti.30 yil sonra bu yasak kaldirildi yerine 2 cocuk kondu.Tek cocuga Alisan millet bu sefer hamile kalinca ya düsürüyor yada aldiriyoor.Cin komunist sistemle cogu Kapitalist büyük ülkeleri geride birakti.Almanya bile Cinden kredi istedide alamadi.
Cin yakinda dünyanin birinci süper gücü olacaktir.Cin komunist vede Kapitalist sistemi karistirarak kullanmaktadir,Bilim ve tekniktede süper olma yolundadirr.
Alman firmalarinin cogu ya cine tasindi yada cinde bir isyeri daha acti.
Benim calistigim Firma bir fabrika CINE,birfabrikada macaristana,bir fabrikada arjantine acti.Almanyada fabrikalarin cogu ya Cine bir sube acti yada tümden Cine yerlesti.Kalkinmasinda esas neden pek cok firmalari ülkesine cekmek.
Biz hala DiNLE kalkinacagimiza inaniyoruz.
Iste dininn gösterdigi kalkinma yolu.
RIZK icin üzülme
Calismayi birakda HUUUUU de
iki tahta arasinda
Halikim besler seni.
iki tahta arasinda tahta kurusu besleniyor,insan deyil.Yilda acindan ölen insan sayisi dünyada 8 milyon.Birde demezmi her yeni dogan cocugun rizgini ben veriyorum deye.
Tabikii bunu deyen gercek Allah degil kendini insanlara ALLAH deye yutturan FELLAHDIR.Tanri ne kimseyle konusur nede ne kitap verir nede GELEM.TANRI adina bu isi and ederek yapan ALLAH degil FELLANDIR.Tanri KAFAMIZDAKI USDUR.Onu kullanan saha kalkar onu cöpe atanda cöplüklerde debellenir.Iki tahta arasinda olsakmisizFellahin Allahi bakarmis bizi.Öyle yaziyordu ispanakk gazatasida.
Pekiiii milyonlarca müslüman ne ariyor gauristanlarda.Rizik icin müslümanistanlara iltica eden tek kisi gösterebilirmisiniz?
Dedeniz
tolonbey
15-06-2020, 10:18
Isdte böyleee,
Budizim Islam gibi dün(1400yil )önce cikmadi ortaya.Budizim 4000 yil önce cikmistir.Senin namazinin kökenini biliyormusun.Nerden araklandigini hic arastirdinmi.Sen 1400 yil önce namaza basladin hindu budistler 4000 yildan butarafa Namaz kiliyorlar.Hindularda namazin adi NAMAZKARADIR.hirsizladigin seyin nerden yürüttügündende habarin yok.Senin gök tasi deye yalayip öpüp taptigin tas varya onuda Hindulardan yürüttün.O tas hic dikkat ettinmi neyebenziyor.Otas hindularda kadinin amini temsil eder.Hindularda hem kadinin AMI hemide erkegin SiKi kutsaldir.Cünkü ÜREMEYI sagliyor.Hindu tapinaklarinda tas nerdeyse kabedede tas ordadir.Tuzliyimda kokmiyasiniz.Dininizden bile habariniz yoktur.Kabenin giris kapisinin üstündeki levhada hint imparatorunun hintce yazili adi var.Soriyim size o ad müslüman tapinaginin kapisinin üstünde ne ariyor.Onu bile arastirip sorusturmuyorsunuz.Bir tarihde Suudu arabistan hindistanin isgali altindaydi-Yaaaaaaaa mamisgo.
Dedeniz
kendosertadam
15-06-2020, 20:46
Buraya kadar anlattıklarım şu İncil ayetiyle çok uyumlu :
Matta 13 /14 "Böylece Yeşeya 'nın peygamberlik sözü onlar için gerçekleşmiş oldu :
'Duyacak duyacak, ama hiç anlamayacaksınız ,
Bakacak bakacak, ama hiç görmeyeceksiniz! '
ilahimasal
16-06-2020, 23:16
Çin bir şeylere gebeymiş ya !
10 bin yıl öncede çinin oradaki bombeli cografyası aynıydı. 10 bin yıl öncesi için tanrı ne düşünüyormuş! Planı neymiş ? 10 bin yıl önce ne doguruyormuş orası?
Gerçi 10 bin yıl önce incil'in kuran ın tevrat ın tanrısı yoktu . Nereden bilsin. 100 bin yıl geriyede gidebiliriz !
kendosertadam
18-06-2020, 14:16
Güney Amerika kıtasını İsa'nın profilden yüzüne benzetmiştim :
Brezilya : İsa'nın alnı ve burnu
Peru : ense kısmı,
Arjantin : yanak ,bıyık,ağız ve sakalının ön kısmını oluşturuyor.
Natal,Salvador ve Kolombia,Venezuela arasında kalan bölge : İsa'nın başında ki dikenli taç
Belo Horizonte,Vitoria ve Salvador arası : Alnı
Santos ,Uruguay arası : İsa'nın burnu
Montevideo : Burnun altı
Mar del Plata : Bıyık
Bahia Blanca : (yarı açık) Ağız
Bahia Blanca, Comodoro Rivadavia,Punta Arenas ,Ushuaia : İsa'nın sakalı
https://www.uyduharita.org/wp-content/uploads/guney_amerika_siyasi_harita.gif
Şüpheci Dinsiz
18-06-2020, 22:47
Sevgili kendosertadam,
Bu başlığı forum kirlerine atmama ramak kaldı.
Seni incitmek istemiyorum ama İsa'yı gözünle gördün mü ki ağzını hanyaya, burnunu Konya'ya benzetiyorsun?
Burası fal forumu, rüya yorumu forumu filan değil, aksine bu zırvaların zıp zırva olduğunun ortaya konduğu bir forum.
Bu bize yaptığın nedir güzel kardeşim?
kendosertadam
19-06-2020, 00:27
Haritada İblis (İncil'e göre "ejderha" , "eski yılan") kanatları parçalanmış , başını yukarı kaldırmış, son anlarını yaşıyor. Bakış açımıza göre sol yani batıda ki kanadı irili ufaklı onlarca parçaya bölünmüş.Sağ kanadında parçalanma var fakat solda ki daha belirgin.
Haritada İsa'nın çarmıha gerilmesi dahil iddia ettiğim herşey gerçekleşmiş.
Gerçekleşmeden önce sizlerle bu bilgileri paylaşabilirdim. Ama öyle olmadı.Vatikan'ın eşcinselliğe yaklaşımı, kiliselerde eşcinsel evlilikler, Melbourne 'de ki küresel ateist toplantısı vs hepsi gerçekleşmiş. Fakat İblis hala gücünü koruyor. Fakat ,Tanrı'nın İblis hakkındaki yargısının çarmıhla gerçekleştiğini biliyoruz. Bu açıdan başlamış ama tamamlanmamış olaylar var diyebiliriz. Bu diğerleri içinde geçerli olabilir veya büyük değişimlerin arifesindeyiz .Belkide haritadaki keşfim bunun başlangıcının habercisi.
kendosertadam
20-06-2020, 14:12
(hatırlatma : haritayı ters çevirin)
Trincomalee : Buda'nın sağlam olmayan dişi (diğeri yani "sol köpek dişi" gayet sağlam,saklanabilir.sol dişi olduğunu perspektiften anlamak mümkün)
Mutur : Burnun altı (80 yaşındaki bir adamın burnu veya cesedi)
Kathiraveli : Burun kemeri/üst kemiği.
Valachchenal : iki kaş ortası/burnun başlangıcı
Batticaloa,Paddiruppu,Kalmunai,Tirrukkovil,Pottuvi l,Okanda,Kumana : Alın
Kirinda,Hambontota,Tangalla,Matara,Galle,Ambalango da : Başın tepesi (Matara-Galle arası bölgede kafatasının en tepe noktasında çıkıklık var)
Nilaveli : ileri çıkık çene
Rameswaram,Dhanushkodi,Kalpitiya,Talaimannar,Kanke santurai,Point pedro,Jaffna,Kayts,Elephant Pass,Mullaittivu : Kusmuk
https://www.nationsonline.org/maps/srilanka-administrative-map.jpg
https://tr.wikipedia.org/wiki/Buda%27n%C4%B1n_Di%C5%9F_Emaneti
Rüyamı anlatmıştım.Uzun beyaz saçlı,beyaz uzun elbise giyinmiş,beyaz köşkten çıkan "ben şeytanım!" diyen adam "sahte mesih" olabilir.Bu yalanların ortaya çıkması,sahte mesihin şeytan olduğunu itiraf edeceği,şeytan olduğunun açığa çıkması,insanlığın uyanışı,köşkten içeriye girmesi tekrar ortaya çıkacağı anlamlarına gelebilir.sadece bir yorum.
kendosertadam
24-06-2020, 14:54
https://kanadakulturmerkezi.com/wp-content/uploads/2017/03/aaaa.gif
Salluit,Kangiqsujuaq,Kuujjuaq,Inukjuak,Kuujuarapik ,Chisasibi,Eastmain,Waskaganish,Mutton Bay,Sept İles,Bale St.-Paul,Quebec,Cap-de-la-Madeleine,Trois-Rivieres,Layal,Ottawa : Ejderha,eski Yılan,İblis'in Kafası
( Vahiy 20/2 "Melek ejderhayı –İblis ya da Şeytan denen o eski yılanı– yakalayıp bin yıl için bağladı." )
Newfoundland : Yüzü,ağzı
Ivujivik : Boynuzu (diğer boynuzu Labrador denizine bakan tarafta )
Schefferville : Yanak,çene kemiği
Chisasibi (Fort George),Moosonee ,Kuujjuarapik : Ensesi
Happy Valley - Goose Bay : Ağzı
Sept-Îles : Çenesinin altı
Resolute,Banks İsland,Victoria İsland,Cambridge Bay,İqaluit,Alert,Greendland : sol parçalanan kanadı
Gander ,Saint John's,Sydney,Halifax : sağ parçalanan kanadı
https://geology.com/world/canada-map.gif
Not : Tanrı'nın insanlık ve dünya için yarattığı ,yazdığı kaderi bilemem.Sadece akıl yürütüyorum.
Romalılar 11
"34 "Rab'bin düşüncesini kim bilebildi?
Ya da kim O'nun öğütçüsü olabildi?"
Tanrı'nın önceden belirleyip yazdıklarının yaşandığına dair :
Matta 26
"54 Ama böyle olması gerektiğini bildiren Kutsal Yazılar o zaman nasıl yerine gelir?"
Matta 26
"24 İnsanoğlu, kendisi için yazılmış olduğu gibi gidiyor, ama İnsanoğlu'na ihanet edenin vay haline! O adam hiç doğmamış olsaydı, kendisi için daha iyi olurdu."
Yuhanna 19
"24 Birbirlerine, "Bunu yırtmayalım" dediler, "Kime düşecek diye kura çekelim."
Bu olay, şu Kutsal Yazı yerine gelsin diye oldu:
"Giysilerimi aralarında paylaştılar,
Elbisem üzerine kura çektiler."
Bunları askerler yaptı."
Yuhanna 19"28 Daha sonra İsa, her şeyin artık tamamlandığını bilerek Kutsal Yazı yerine gelsin diye, "Susadım!" dedi."
Elçilerin İşleri 1
"15-16 O günlerde Petrus, yaklaşık yüz yirmi kardeşten oluşan bir topluluğun ortasında ayağa kalkıp şöyle konuştu: "Kardeşler, Kutsal Ruh'un, İsa'yı tutuklayanlara kılavuzluk eden Yahuda ile ilgili olarak Davut'un ağzıyla önceden bildirdiği Kutsal Yazı'nın yerine gelmesi gerekiyordu. "
Şüpheci Dinsiz
24-06-2020, 22:09
Başlık hiçbir nesnel gerçekliğe dayanmayan hayal ürünü kurgulardan oluştuğu için kilitlenmiştir. Birkaç gün sonra forum kirlerine atılacaktır.
TuranDursun.com moderasyonu.
kendosertadam
25-06-2020, 22:55
Tanrı korkusuyla yaşayan bir adam şöyle diyordu :
"Öyle mucizeler gelecek ki, en ateisti bile Tanrı'nın müdahalesini kabul etmek zorunda kalacak."
"Tanrı'nın planı dünya haritasında mı kodlu ?" diye başlık açmıstım .
Yazdıklarım hayal ürünü olduğu için çöpe gidecekmiş.
İddialarımın doğruluğu için bir test yapalım.
İblisin beyin takımı haritaya göre Kanada'da olmalı.
Bunun doğruluğunu test edecek biri var mı ? Varsa , soruyorum :
Doğru mu ?
ABD İblisin gövdesi . ABD için şeytan imparatorluğu derler. Bu doğruysa harita yalan söylemiyor .Öyle değil mi ?
kendosertadam
26-06-2020, 15:07
Haritaya göre İblis için "Labrador Yarımadası" önemli bir merkez .Bu sorunun cevabını bilmiyorum,öyledir de demiyorum.Test yapıyorum : Doğru mu ? Meksika kuyruk kısmı olduğuna göre İblis yönetim gücünü Meksika'da bulundurmuyor.Meksika İblisin takipcisi konumunda. doğru mu ? Haritaya göre İblis'i besleyip büyüten ABD .Çünkü Ejderha-İblis-Eski Yılan'ın gövdesi ABD. Doğru mu ?
Norveç-İsveç, Novaya-Zemlya bölgeleri kopmuş penise benziyor.Şu sık sık lafı edilen İnsanlığı kısırlaştırma çalışmaları bu bölgelerde mi yürütülüyor ? Burada laboratuvarlar mı var veya kısırlaştırma bu bölge insanı üzerinde mi deneniyor ?
Kamçatka yarımadası sanki keskin bir bıçak gibi Çin'in göbeğini deşiyor.Rusya harakiri mi yapacak,yoksa Çin'in işini Rusya mı bitirecek veya kısırlaştırma çalışmalarını yapan Rusya mı ?
Türkiye haritasında doğu anadolu bölgesi insan yüzüne benziyor : Iğdır "burun",Hakkari "sakal" ,Hakkari'nin hemen üstü "açık ağıza" benziyor.Türkiye yüzünü İran'a mı döndü ? Türkiye İran arasında derin ilişkiler mi var ? Türkiye İranlaşma yolunda dev adımlarla ilerliyor mu ?
Doğu Trakya bölgesi yine "ağzı açık" "yüz" e benziyor.Bu Türkiye'nin batıya dönük diğer "yüz" ü ise ve İstanbul boğazı ile bu "yüz" Anadolu'dan ayrıldığına göre,bütün bunlar Türkiye'nin batıdan kopuşuna mı işaret ediyor ?
kendosertadam
27-06-2020, 00:52
Norveç şu meşhur küresel tohum deposu'nun olduğu yer. GDO lu tohumlarla kısırlaştırma projesini duymuşluğumuz var.
kendosertadam
27-06-2020, 01:49
Avrupa haritasına bakın.İspanya Portekiz bölümü yaşlı bir adamın kafasına benziyor.Sanki eğilmiş Fas'ı öpüyor.
Barcelona bu yaşlı adamın gırtlak kısmı.Dikkatli bakın.Harita, Avrupa'daki genç nüfusun azalması , yaşlı nüfusun artışını özetler gibi.
Norveç İsveç sanki ortasından bükülerek kopmuş penise benziyor. Avrupa'dan koparılan bir penis . Göteborg, penis koparılırken, sağ "haya" nın sünen parçası.
Danimarka kopan kısımdan arta kalan parça. Haritada penisi sanki Rusya çekip koparıyor .Bunun anlamı şu olabilir mi : Avrupa kısırlaştırılıyor. (Bu işte Rusya'nın parmağı mı var ? Haritaya göre , evet ) Genç nüfus plan dahilinde azaltılıyor veya azaltılmak isteniyor.Asıl amaç avrupa nüfusunu kısırlaştırarak azaltmak.
Merak ettiğim şey şu : Avrupa da yayılan eşcinsellik bu plana dahil olabilir mi ? İnsanlar eşcinsel yapılabilir mi ? Yapılabilir ise , Avrupa hedef kıtle mi ?
Son olarak Türkiye nin doğusunu yüze benzetmiştim. Bu yüz İran'a bakıyor.Sorum şu : Türkiye ye molla rejimi mi getirilmek isteniyor ?
kendosertadam
29-06-2020, 00:11
Dünya Haritası bize birşeyler mi anlatmak istiyor ? Devam ediyoruz :
Kuzey Amerika kıtasını İblis'e,İncil'in ifadesiyle Ejderha-Eski Yılan'a benzetmiştim.
Florida penise benziyor. İblis'in ereksiyon olmuş penisine.
Çin hamileye benziyor demiştim. Öyleyse soruyoruz :
Çin'i ABD mi hamile bıraktı ?
Cevap "evet" ise, penis hala kalkık durumda.Bu, ABD nin Çin'i bir kaç defa daha hamile bırakacağı anlamına mı geliyor ?
(Not : Yorumlarım hakaret maksatlı yazılmamıştır.Komplo teorisi diyebilirsiniz. Zırvalık,şizofrenik hayaller,algıda seçicilik de diyebilirsiniz. Fakat iddialarımın doğruluğu, gerçeklerle örtüşmesi , bu tür suçlamaları yetersiz kılar. )
kendosertadam
12-07-2020, 12:18
Evet dostlarım , demiştim ki "Tanrı'nın planı dünya haritasında mı kodlu? "
Bu düşüncemi hayali bulan sevgili dostlarıma sesleniyorum. Müslüman veya ateist , Hindu, Budist farketmez, lütfen kendi dünya görüşünüzü, inancınızı destekleyecek dünya haritası üzerinde hayali kanıtlar türetin , böylece bende iddialarımın algıda seçicilik olduğuna inanayım.
Bir test yapalım demiştim.İşte yeni bir test sorusu. Florida bölgesini İblis'in ereksiyon olmuş penisine benzetmiştim. Dikkat ederseniz bu penis aynı zamanda yılana benziyor. İncil'de İblis'ten "eski yılan" diye bahsedilir. Yılan sokar ve ağzından zehrini kusar.
Florida bölgesi penis ise tahminen "Tallahassee" bölgesi testis olur.Bilirsiniz erkekte sperm testislerde üretilir. Çin'i ABD yani bu penis mi hamile bıraktı diye hayali bir soru sormuştum. Tekrar soruyorum : Çin'i hamile bırakan spermler Tallahassee bölgesinde mi üretildi ? Bu bir suçlama değil, amacım iftira atmakta değil,sadece iddialarımın doğruluğunu test yapmak.Bu soruya ve sorulara kim cevap verebilir diye sorabilirsiniz. Belki yorumlarımı gizlice takip eden efendilerinin sözcülüğünü yapan birileri vardır , değil mi ?
Sevgili dostlarım , satanizm, İblis'e tapıcılık bir gerçektir ,yaşanmaktadır ve dünyada bir hayli takipçisi vardır. Onların Tanrısı İblis'tir. Dünya haritası üzerinde ki (kimilerine göre hayali) iddiama göre İblis'in takipçilerinin merkezi Kuzey Amerika olmalıdır. Tallahassee ismide garip.Bana İslami bir şeyleri çağrıştırıyor. tALLAHassee...Allahasse...Allah...
Fazla mı hayalciyim ? Unutmayın, bütün buluşların temeli hayaldir. Hayal etmez, risk almazsanız gerçeğe ulaşamazsınız ve yerinizde sayarsınız.
Ayasofya meselesine gelelim. Camiye dönüştürülen Ayasofya. Güzel ülkemin haritasına bakınca Türkiye'nin yüzünü batıdan ilişkisini keserek doğuya dönmüş olduğunu görüyorum. Şekil ve sembolik olarak İstanbul boğazı Türkiye'nin batıya bakan yüzünü sanki bizden ayırmış.Evet,haritaya göre belkide ne olup bitiyorsa İstanbul'da gerçekleştiriliyor. İslamlaşma ,yüzünü batıdan doğuya dönme adına ne yapılıyorsa İstanbul'da temelleri atılıyor.Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi bunun başlangıcı olabilir. Sultan Mehmet 'de aynı şeyi yapmıştı.Türklerin yönünü İstanbul'u fethederek "doğu" ya çevirmişti.
Doğu Anadolu insan yüzüne benzer demiştim.Bu yüz bütün doğu sınırını kaplayacak kadar büyük olduğuna göre , Türkiye Büyük bir güç ve azimle yüzünü tamamen doğuya çevirmiş olmalıdır. Ve bu dönüş yine haritaya göre Türkiye'nin zararınadır.Çünkü doğu bölgesi dağlık,ormandan yoksun,batı medeniyetinden uzaktır.Batı ormanlık ,sulak ve verimli topraklardan oluşur . Bunun verdiği ilahi mesaj ve uyarı Yüzünü doğuya dönen Türkiye'nin her bakımdan çoraklaşması, ıssızlaşması olabilir.Harita da ki yüz insana güven vermiyor . (Doğu Anadolu bölgesi haritası "silah" a benzer.Van gölü parmağınızı sokacağınız tetik boşluğu gibidir.Silahın ucu Anadoluya, batıya dönüktür.Nitekim terör doğuda türemiş ve palazlanmıştır.Tetik kısmı ,silahın kabzası doğu tarafındadır.Yani İran'a bakar.Özellikle 90'larda İran'ın terörü desdeklediğini duymayan yoktur herhalde)
Ey Atatürk 'çü dostlarım , size sesleniyorum. Beni hayalcilik ile suçlamayı bırakın , bu adam haklı olabilir mi deyin. Türkiye hepimizin. Tanrı bize bu tür uyarılarla yardım ediyorsa, bu uyarıları dikkate alalım.Ülkemizin geleceği bizim elimizde.
kendosertadam
14-07-2020, 00:12
Türkiye haritasını okumaya devam :
Akdeniz bölgesi haritasında bir adam görüyorum.Göbeklenmiş bir adam.Detaya girmeyeceğim ama bu "göbekli" adam iyi biri değil. Tanrı düşmanı biri. Epey göbeklenmiş.Öyle çok yemiş ki göbeği nerdeyse çatlayacak. Burada belki Tanrı bize şu mesajı vermek istiyor :
"Ey Türkler, Akdeniz bölgesi tehlikede,İblis taraftarları bu bölgeyi ele geçirmişler, yiyip bitirmişler, ülkenizin geleceği için bir şeyler yapın, hemde hemen . "
Son dönem bölge sınırları haritada değişiklik gösteriyor ama klasik haritada Ege bölgesini yüzünü doğuya çevirmiş şekilde görüyorum.Ege "Atatürk " e bağlılığı ile bilinir. Sanki bu gölgede bir islamlasma, batıyı terkediş var. Doğuya dönüş bana " İranlaşma " yı hatırlatıyor. Çünkü doğuda İran var . Reformist İslamcıların Kuran anlayışı İran'ın islam anlayışı ile çok uyumlu.Bilirsiniz tarihte Îran araplar gibi cihatçı ve islami yayılmacı bir din anlayışına sahip olmamışlardır. Bizdeki reformistlerde Cihad (kılıçla dini savaş) anlayışını reddeder. İşte bu yeni İranvari Kuran anlayışına Türkiye kendini kaptırmış görünüyor. Ege bölgesi de sanki bu çekim gücüne kapılmış.
Fakat rahatlatan bir şey var .Tanrı'nın yüreğini Anadolu da görüyorum. Tanrı Türkiye yi sahipsiz bırakmayacak gözüküyor.
Avrupa haritası üzerinde biraz daha kafa yordum.İspanya bölgesini yaşlı bir adamın kafasına benzetmiştim. Bu yaşlı adamın ayağı (İtalya) bedenine göre fazla küçük. Ve bu adamın sanki göğüsleri de var. Haritada Finlandiya ile Rusya'nın çekip kopardığı peniside bedenine göre aşırı büyük .Hormonları, genetiği ile oynanmış gibi duruyor. Avrupa'nın genetiği ve hormonları ile mi oynuyorlar? Artan eşcinsellik ve yaşlı nüfus bu "oynama" nın sonucu mu ? Bunu kim yapıyor ? İblis'ten emir alan Finlandiya ve Rusya mı ? Türkiye dahil ortadoğu haritada ki yaşlı adamın bedeninin devamı olması ülkemiz açısından da endişe verici. Türkiye de kısırlığın ve eşcinselliğin ne kadar arttığına dair araştırma yapan var mı ? Acilen yapılmalı.