PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP ve PKK'nın zihniyeti aynı,yöntemleri farklı

Ahlaksız
16-05-2020, 21:09
1915 Çanakkale Köprüsü kulelerinin tamamlanması törenine video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada İçişleri Bakanlığının sokağa çıkma sınırlandırmasından etkilenen 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı olan vatandaşlara hizmet için oluşturduğu Vefa Sosyal Destek Gruplarına yönelik saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Van'ın Özalp ilçesindeki bir mahallede vatandaşlara yardım götüren Vefa Sosyal Destek Grubu aracına dönüş yolunda saldırı düzenlendiğini ifade eden Erdoğan, devletin askerine, polisine, vatandaşlarına hizmet için çalışan görevlilerine saldıranların bunun bedelini en ağır şekilde ödeyeceğini söyledi.

"Devletin kaymakamına, polisine ve Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine hem hakaret edip hem fiili saldırıda bulunan güruhun, CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindekiler olduğu anlaşılmıştır. PKK'nın Van'da uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıyı CHP'liler, Adana'da hakaret ve yumrukla yapmıştır. Yöntem farklı, zihniyet ve amaç aynıdır" diye konuşan Erdoğan sözlerinin devamında "Sınırlarımız içinde ve dışında PKK'sından FETÖ'süne kadar tüm terör örgütlerine hayatı zindan edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Erdoğan konuşmasında ayrıca koronavirüs sonrası siyasi ve ekonomik olarak yeniden şekillenecek dünyada ülkenin diğer alanlarla birlikte ulaşımdaki güçlü altyapısının en büyük avantaj olacağına dikkati çekti.
https://tr.euronews.com/2020/05/16/erdogan-chp-ve-pkk-n-n-zihniyeti-ayn-yontemleri-farkl

bilgivehis
16-05-2020, 21:43
Sözde CHP PKK ile birlikte ama gerçekte AKP PKK ile birlikte.
Bugün AKP PKK ile birlikte olmazsa Doğu bölgesinden bir oy dahi alamaz.
Orta Anadolu dinci diye oy veriyor, Karadeniz bölgesi Cumhuriyet düşmanı diye oy veriyor, Doğu bölgesi PKK'li diye oy veriyor. Güney ve Eğe bölgesi ise eskisine nazaran artık AKP'ye kayıyor.
Anlayacağınız bu ülke toptan çıkarcı, böyle millete böyle iktidar, başka türlüsü fazla gelir.

Ahlaksız
16-05-2020, 22:27
Ne ekersen onu biçersin,mesele bu..
Zamanında akp mitingine katılıp,orada yuhalanırsan,şimdi de sana bu lafları ederler;
https://www.youtube.com/watch?v=yf0_0G2scNk
Akp Chp'yi 18 senedir kullanıyor..Bunu görmüyor insanlar..

Bugün ekonomik olarak zor durumda olan akp'yi,yine chp kurtaracak..Yine chpye saracaklar,yine chp konuşulacak,yine birileri ekranda çocuklarla çocuk yapmanın tarifini verecek,yine toplum provoke edilecek ve ekonomi konuşulmayacak..

Turdur
16-05-2020, 23:23
Akp Chp'yi 18 senedir kullanıyor..Bunu görmüyor insanlar..

CHP Akparti'yi kullanmıyor mu sanıyorsun? Bu işler böyle işler.

Sözde CHP PKK ile birlikte ama gerçekte AKP PKK ile birlikte.

Böyle olsaydı İstanbul belediye başkanı Binali Yıldırım olurdu.

ilahimasal
16-05-2020, 23:36
Zevzek

Chp ye atıp tutmak ne kadar kolay degilmi?

Akp zihniyetine
Mahpa zihniyetine
Perincek zihniyetine atıp tutsana.

Chp ye bu tip sözleri Akp zihniyetinin ağzından hep duyduk.
Hattaa
Çoluksuz çocuksuz olan mahapa nın başındakine neler dedigini ve daha sonrasında , mahapanın başındakinin akp ye boyun egdigini mahapanın başındakinin akp zihniyetinin gölgesinde gezdigini hepimiz biliyoruz.

KARİKATÜRÜ BİLE O BİÇIM unutulmazlarda

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT2MLbM-UpP887bHkuETjoo1artDgjkkQScCGP1kRjExt5P0KJf&usqp=CAU

Akp zihniyeti mahapayı satın aldığı gibi chp yi satın alamıyor.
Pkk cı fa der işitcide der. Nafile.

Akp zihniyetinin şu dedikleri onun değil bahcelinin kışkırtmalarıdır.

Farkındaysanız mahapanın başındaki son zamanlarda sıklıkla chp ve k.kılıçtaroğlunu hedefe koyup saydırıyor.
Niye acaba ?

Tabiki mahapa dan ayrılan iyi partililere destek verip , yeni bir olusum ortaya çıkmasından sebep.
mahapayı ortadan ikiye böldügü hatta mahapanın başındakinide çatlatıp ikiye yardıgı için mahapanın başındaki bu kinini ve nefretini icinden atamıyor.

Mahapanın başındaki bu stresini osmaniye ye bir köşk inşaa ettirerek soğutmaya uğraşıyor ama o köşkte bu stresini kesmedi.

Bu adamda çoluk yoook çocuk yok niye köşk yaptırırki? Yaşı gelmiş 80 ne , içinde oturamaz. Miras bırakacağı bir gelecegide yok. Anlaşılmaz bir durum. Köşk yaptıracak parayıda bir yerlerden bulmuştur elbet.

Mahapanın başındaki bu kin ve nefreti ile chp ye bir şey yapamaz. Fedaileri de dahil.

Yurt ( memleket ) zordaysa bunun sebepleri şu üćlü koalisondadır.
Chp ye laf edenler etsinlerde şu üćlüyüde arada konuşsunlar.

Tabiki sıkar. Belkide gönül bağları vardır.

Helal olsun kılıçtaroğluna mahapa ortadan ikiye yarılırken yardımcı oldu vekil verdi.

Şimdide akapa ikiye yarıldı. Yeni oluşumlara vekil vericegini söylüyor.

Tabiki çoluksuz cocuksuz bunak kuduruyor.

bilgivehis
17-05-2020, 08:47
Böyle olsaydı İstanbul belediye başkanı Binali Yıldırım olurdu.

Bir taraftan paslaşıp bir taraftan ders vermek siyasi manevranın kuralıdır.
Herkes ortağına bir şekilde parmak gösterir, bu kendi gücünü ortağına kaptırmamak ve ona boyun eğmemek için gereklidir.
Savaşta, barışta, sıradan yaşamda ve politikada kendi varlığını sürdürmek için ya uyumlu manevra yürüteceksin ya da kaybedeceksin.
İstanbul seçimi de bunun bir örneğidir, PKK'ye, MHP'ye, dinci tarikatlara bağımlı bir AKP var karşımızda.
Çıkarları her ne kadar ortak olsa da Feto veya Perinçek örneğinde olduğu gibi koşullar ve konumlar değişebiliyor.
HDP'li eski bir vekil açıkça söylemişti "dinci ve faşist AKP'yi masamıza oturtacağız", işte oturttular.
BOP projesi 2023'ü hedeflemişti, "2023 gecikebilir" diyen yine BOP eşbaşkanı tayyibin kendisiydi ve bunu İstanbul seçimini kaybettikten sonra söyledi.
Dolayısıyla bizim gibi hedefe oturulmuş ülkelerde siyaset alanı bir savaştır, sağ tarafta barış gösterirler sol tarafta darbe indirirler.

kartopu
17-05-2020, 11:39
Bunlar hep siyasi taktikler. Bu devlete bir düşman gerek dün devrimciler (1980 öncesi) şimdi kürtler konu hukiki bir olaysa muhatabı cezalandırılır bunun yanına yandaş aranırsa bilinir ki bu siyasettir.

Bu günlerde CHP yeni bir (yeni hamlesi) siyaset modeli örgütlemek istiyor AKP den ayrılanlar (ayrılmaya zorlanan) üzerine bir örgütlenme çalışması yapıyor DEVA partisi ve Gelecek Partisinin mecliste temsil gücü olsun diye bir çalışması var.
Bütün konu bu rakip ve rekabette güçsüz düşmek.

Gerisi taraftar kitleme siyaseti.

ilahimasal
17-05-2020, 11:51
Bu günlerde CHP yeni bir (yeni hamlesi) siyaset modeli örgütlemek istiyor AKP den ayrılanlar (ayrılmaya zorlanan) üzerine bir örgütlenme çalışması yapıyor DEVA partisi ve Gelecek Partisinin mecliste temsil gücü olsun diye bir çalışması var .
Bütün konu bu rakip ve rekabette güçsüz düşmek.

Gerisi taraftar kitleme siyaseti.

Evet kartopu durum aynen böyle

Akp zihniyeti ve mhp nin başındakinin öfkesi ve buna baglı söylemleri bundan.

Chp nin mhp içindeki bölünmeyi gayet iyi degerlendirdigi ortada.

Chp , Simdi sıra akp deki bölünmeyi iyi degerlendirmek istiyor.

kartopu
17-05-2020, 13:00
Evet kartopu durum aynen böyle

Akp zihniyeti ve mhp nin başındakinin öfkesi ve buna baglı söylemleri bundan.

Chp nin mhp içindeki bölünmeyi gayet iyi degerlendirdigi ortada.

Chp , Simdi sıra akp deki bölünmeyi iyi degerlendirmek istiyor.

Bu CHP oldum olası şamar oğlanı gibi her kes kendi yanında görmek istiyor Kimse CHP yi anlamıyor anlamak istemiyor.
Solcular CHP ye kızıyor yeterli solcu olmadığı için sağcılarda yeteri sağcı olmadığından kızıyor.

Bence CHP Uzun yürüyüşten bu yana başarılı HDP ye seçmen aktardı onu baraj altında bırakmadı İYİ PARTİ olayını her kes biliyor Şimdi Babacan ve Davutoğlu sorununu çözmek istiyor. Hedef devleti AKP den kurtarmak Çünkü devlet onlara göre Atatürk ten miras. Haklıdır haksızdır ama doğru anlamak gerekiyor.

ilahimasal
17-05-2020, 15:01
Bu CHP oldum olası şamar oğlanı gibi her kes kendi yanında görmek istiyor Kimse CHP yi anlamıyor anlamak istemiyor.
Solcular CHP ye kızıyor yeterli solcu olmadığı için sağcılarda yeteri sağcı olmadığından kızıyor.

Bence CHP Uzun yürüyüşten bu yana başarılı HDP ye seçmen aktardı onu baraj altında bırakmadı İYİ PARTİ olayını her kes biliyor Şimdi Babacan ve Davutoğlu sorununu çözmek istiyor. Hedef devleti AKP den kurtarmak Çünkü devlet onlara göre Atatürk ten miras. Haklıdır haksızdır ama doğru anlamak gerekiyor.

Dün gece alttki listeden birisi daha akp zihniyeti tarafından temizlendi.
Temizlenen kişi aynı bahceli gibi akp zihniyetinin gölgesinde gezen biriydi.

Akp zihniyeti
Bahceliyide kenara atıverecek☺
Sırayla oluyor bu işler.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTusEIONaQW9AX9SME68T26anNBUh7 wo_HRgmYjKX4_PxHeNTZA&usqp=CAU

Otoriter Kemalist
17-05-2020, 23:57
AKP'nin 2014-2015'te bıraktığı yolu bugün (Y)CHP takip ediyor arkadaşlar. Kendinizi kandırmayın, gerçekleri kabullenin. Yeni CHP eski AKP'dir.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 00:03
Zevzek

Chp ye atıp tutmak ne kadar kolay degilmi?

Akp zihniyetine
Mahpa zihniyetine
Perincek zihniyetine atıp tutsana.

Chp ye bu tip sözleri Akp zihniyetinin ağzından hep duyduk.
Hattaa
Çoluksuz çocuksuz olan mahapa nın başındakine neler dedigini ve daha sonrasında , mahapanın başındakinin akp ye boyun egdigini mahapanın başındakinin akp zihniyetinin gölgesinde gezdigini hepimiz biliyoruz.

KARİKATÜRÜ BİLE O BİÇIM unutulmazlarda

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT2MLbM-UpP887bHkuETjoo1artDgjkkQScCGP1kRjExt5P0KJf&usqp=CAU

Akp zihniyeti mahapayı satın aldığı gibi chp yi satın alamıyor.
Pkk cı fa der işitcide der. Nafile.

Akp zihniyetinin şu dedikleri onun değil bahcelinin kışkırtmalarıdır.

Farkındaysanız mahapanın başındaki son zamanlarda sıklıkla chp ve k.kılıçtaroğlunu hedefe koyup saydırıyor.
Niye acaba ?

Tabiki mahapa dan ayrılan iyi partililere destek verip , yeni bir olusum ortaya çıkmasından sebep.
mahapayı ortadan ikiye böldügü hatta mahapanın başındakinide çatlatıp ikiye yardıgı için mahapanın başındaki bu kinini ve nefretini icinden atamıyor.

Mahapanın başındaki bu stresini osmaniye ye bir köşk inşaa ettirerek soğutmaya uğraşıyor ama o köşkte bu stresini kesmedi.

Bu adamda çoluk yoook çocuk yok niye köşk yaptırırki? Yaşı gelmiş 80 ne , içinde oturamaz. Miras bırakacağı bir gelecegide yok. Anlaşılmaz bir durum. Köşk yaptıracak parayıda bir yerlerden bulmuştur elbet.

Mahapanın başındaki bu kin ve nefreti ile chp ye bir şey yapamaz. Fedaileri de dahil.

Yurt ( memleket ) zordaysa bunun sebepleri şu üćlü koalisondadır.
Chp ye laf edenler etsinlerde şu üćlüyüde arada konuşsunlar.

Tabiki sıkar. Belkide gönül bağları vardır.

Helal olsun kılıçtaroğluna mahapa ortadan ikiye yarılırken yardımcı oldu vekil verdi.

Şimdide akapa ikiye yarıldı. Yeni oluşumlara vekil vericegini söylüyor.

Tabiki çoluksuz cocuksuz bunak kuduruyor.
CHP'nin kurucu değerlerine geri dönebilmesi ve iktidar olabilmesi için ilk önce Kılıçdar denen liboştan kurtulması gerekiyor. CHP ancak eski yani hakiki CHP olursa iktidar olabilir.

Senin karşında tarihin en büyük sağ ittifakı var. Sen böylesine geniş bir muhafazakar-sağcı-milliyetçi kitlenin karşısına Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi tiplerle çıkarsan tabii ki babayı alırsın.

Gerçi senin gibi düşünenlerin Kılıçdar'ı böyle körü körüne, fanatikçe ve sorgusuz sualsiz neden savunduğunu da çok iyi biliyorum ama neyse.

kartopu
18-05-2020, 11:00
CHP'nin kurucu değerlerine geri dönebilmesi ve iktidar olabilmesi için ilk önce Kılıçdar denen liboştan kurtulması gerekiyor. CHP ancak eski yani hakiki CHP olursa iktidar olabilir.

Senin karşında tarihin en büyük sağ ittifakı var. Sen böylesine geniş bir muhafazakar-sağcı-milliyetçi kitlenin karşısına Canan Kaftancıoğlu ve Sezgin Tanrıkulu gibi tiplerle çıkarsan tabii ki babayı alırsın.

Gerçi senin gibi düşünenlerin Kılıçdar'ı böyle körü körüne, fanatikçe ve sorgusuz sualsiz neden savunduğunu da çok iyi biliyorum ama neyse.

Sen gerçek kimliğini açıklarsan biz kiminle muhatap olduğumuz bilelim.
Sen Perinçek çi mi sin.
Canan Kaftancıoğlu nu küçümsüyorsun İstanbul seçimleri gerçeğini unuttun galiba.Seçim bir ittifak meselesidir Bunu sadece CHP yapmıyor ilk defa da olmuyor.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 12:13
Sen gerçek kimliğini açıklarsan biz kiminle muhatap olduğumuz bilelim.
Sen Perinçek çi mi sin.
Canan Kaftancıoğlu nu küçümsüyorsun İstanbul seçimleri gerçeğini unuttun galiba.Seçim bir ittifak meselesidir Bunu sadece CHP yapmıyor ilk defa da olmuyor.

Ben Atatürk'ün de istediği gibi özgür, bağımsız ve kendi başına bir bireyim. Neden illa bir siyasi partinin genel başkanına biat etmek zorunda olayım ki?

Perinçekçiyim ya da değilim. Bunun konuyla ne ilgisi var ki? Benim neci olduğuma göre vereceğin cevap değişecek mi?

ilahimasal
18-05-2020, 13:21
Akp zihniyeti
Mahapa zihniyeti
Perincek zihniyeti

Bunlara toptan kemaliz zihniyet diyebiliriz.
Kemaliz zihniyetin Atatürkle alakası yoktur.
Toptan natocudur.
Toptan kenanisttir.

Hepsinden daha önemlisi
Bunların tamamı CANAN KAFTANCIOĞLUNA düşmandırlar.

Demekki neymis CANAN KAFTANCIOGLU sevilecek sayılacak ve desteklenecek harika bir insandır.

Kaftancıoglu nasıl kudurtuyor bunları.
Kudurun...

kartopu
18-05-2020, 13:26
Ben Atatürk'ün de istediği gibi özgür, bağımsız ve kendi başına bir bireyim. Neden illa bir siyasi partinin genel başkanına biat etmek zorunda olayım ki?

Perinçekçiyim ya da değilim. Bunun konuyla ne ilgisi var ki? Benim neci olduğuma göre vereceğin cevap değişecek mi?

Düşüce yapın Periçekçilere benzediği için yazdım. Çünkü iki arkadaşım var perinçek çi senin verdiği tepkilerin aynısını onlar da veriyor.

Atatürk özgür bağımsız kendi başına birey olmayı mı öğütledi topluma, yoksa duyarlı örgütlü olmayı mı. Atatürk bu ülkede bir çok örgütü kendi kurdu.

Örgütlü olmak bir genelbaşkana biat etmek değildir hatta genel başkanı bile eleştirebilecek bilgi birikimine sahip olmaktır.

Sen örgütlü olmaktan korkma Örgüt veba değildir.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 13:48
Akp zihniyeti
Mahapa zihniyeti
Perincek zihniyeti

Bunlara toptan kemaliz zihniyet diyebiliriz.
Kemaliz zihniyetin Atatürkle alakası yoktur.
Toptan natocudur.
Toptan kenanisttir.

Hepsinden daha önemlisi
Bunların tamamı CANAN KAFTANCIOĞLUNA düşmandırlar.

Demekki neymis CANAN KAFTANCIOGLU sevilecek sayılacak ve desteklenecek harika bir insandır.

Kaftancıoglu nasıl kudurtuyor bunları.
Kudurun...
PKK'nın kurucu üyesi Sakine Cansız'ı öve öve bitiremeyen, tam da 23 Nisan günü sözde soykırımı anan Canan Kaftancıoğlu mu?

AKP-MHP Kemalist öyle mi? Uçmuşsun sen.

Atatürk düşmanı bir Seyit Rıza sevdalısıyım diyemiyorsun da anca böyle demagoji yapıyorsun.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 13:50
Düşüce yapın Periçekçilere benzediği için yazdım. Çünkü iki arkadaşım var perinçek çi senin verdiği tepkilerin aynısını onlar da veriyor.

Atatürk özgür bağımsız kendi başına birey olmayı mı öğütledi topluma, yoksa duyarlı örgütlü olmayı mı. Atatürk bu ülkede bir çok örgütü kendi kurdu.

Örgütlü olmak bir genelbaşkana biat etmek değildir hatta genel başkanı bile eleştirebilecek bilgi birikimine sahip olmaktır.

Sen örgütlü olmaktan korkma Örgüt veba değildir.

Bugün CHP'de Atatürk'ü ve onun fikirlerini savunmak suç ise; Türkçe ezanı savunan adam ihraç edilirken Atatürk resmini çöpe atanlar, Seyit Rıza güzellemesi yapanlar, İbrahim Kaypakkaya güzellemesi yapanlar, Risale-i Nur okutanlar baş tacı yapılıyorsa ben o CHP'yi savunamam. Kimse kusura bakmasın.

Ayrıca hangi (Y)CHP'li Kılıçdar'ı eleştiriyormuş? Ben daha bugüne kadar bırak bir eleştiriye cevap verenini, eleştiriye tahammül edebilenini bile görmedim. Anca o AKP'li, bu MHP'li, bu Perinçekçi diye zanda bulunup hedef saptırmayı biliyorlar.

ilahimasal
18-05-2020, 15:21
Sevgili Kaftancıoglu nu

Akp zihniyeti sevmiyor
Mhp zihniyeti sevmiyor
Perinçek zihniteyi sevmiyor.
Şu otoriter velette sevmiyor

Sizin bu kadını sevmemekteki ortak yanınız nedir ?

İste o ortak noktanız. Kemaliz olmanız.

Kemaliz nedir?
Bana göre Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan faşist emperyal natocu uşakları olmalarıdır.

Kudurun catlayın.

Su yukarıda saydıgım 3 unsur Türkiye yi ele gecirmiş Atatürkün ortaya koydugu her şeyi yok etmişler.

Otoriter velet kalkmış chp yi kaftancıoglunu hedefe koymuş. Eee

29 ekim 23 nisan 19 mayıs gibi bayramları kutlayamıyorsunuz. Yasak yiyorsa çık kutla.
Ülkeyi tarikatler yönetiyor .

Kaftancıoğlu mu yapıyor bunları.

Velet sizde yürekte yok. Korkaksınız. Karşı çıkamazsınız. Korkudan gebereceksiniz velet.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 16:12
Sevgili Kaftancıoglu nu

Akp zihniyeti sevmiyor
Mhp zihniyeti sevmiyor
Perinçek zihniteyi sevmiyor.
Şu otoriter velette sevmiyor

Sizin bu kadını sevmemekteki ortak yanınız nedir ?

İste o ortak noktanız. Kemaliz olmanız.

Kemaliz nedir?
Bana göre Atatürk ile uzaktan yakından alakası olmayan faşist emperyal natocu uşakları olmalarıdır.

Kudurun catlayın.

Su yukarıda saydıgım 3 unsur Türkiye yi ele gecirmiş Atatürkün ortaya koydugu her şeyi yok etmişler.

Otoriter velet kalkmış chp yi kaftancıoglunu hedefe koymuş. Eee

29 ekim 23 nisan 19 mayıs gibi bayramları kutlayamıyorsunuz. Yasak yiyorsa çık kutla.
Ülkeyi tarikatler yönetiyor .

Kaftancıoğlu mu yapıyor bunları.

Velet sizde yürekte yok. Korkaksınız. Karşı çıkamazsınız. Korkudan gebereceksiniz velet.

Bu nasıl bir kafa? Bana zorla Perinçek'i savunduracaksın.

Perinçek'i bugün en çok Fetullahçılar hedef gösteriyor. Sen de Fetullahçı mısın yani? PKK ve DHKP-C de hedef gösteriyor aynı zamanda. Bunlarla ortak paydada buluştuğunu kabul ediyorsun yani.

Hem Amerikan karşıtı geçinip hem de Kaftancıoğlu hayranı olmak da iyiymiş. Kaftancıoğlu'nun bir tane ABD-FETÖ-PKK aleyhinde sözü var mı acaba?

Doğu Perinçek'e pek çok şey diyebilirsin ama kimse Perinçek'e Amerikancı, NATO uşağı ya da Fetullahçı diye bir şey diyemez.

Hadi açıkla bakalım Kaftancıoğlu'nun PKK'lı Sakine Cansız hayranlığını. Ya da en çok Batı'nın kullandığı sözde soykırım iddiasını ateşli bir şekilde savunmasını. Perinçek İsviçre'de soykırım ile ilgili verdiği konferanslar yüzünden mahkemelik oldu ve o davada da haklı bulundu.

Sizin Kaftancıoğlu'nun savunduğu Seyit Rıza ve yandaşlarını da ilk olarak Necip Fazıl Kısakürek savunmuştu. Yoksa o dönemler hiçbir komünist Dersimli isyancıları savunmadığı gibi bilakis bu isyanı feodal ve gerici bir isyan olarak tanımlamışlardı. Ben komünist olmasam da sizin çelişkinizi göstermek için bunu örnek gösterdim.

Çok şükür yıllardır her 19 Mayıs ve 29 Ekim'de meydanlardayım. Sizin Canan hayatında böyle bir yürüyüşe katılmamış ki "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganına bile çamur atmaya kalkıyor.

ilahimasal
18-05-2020, 16:27
Seni gidi periñcekci senii. Bir avuçsunuz. Her yere çemkirip duruyorsunuz.

Canan Kaftancıoglu chp nin istanbul il başkanıdır.

Perinçegi istanbulun bir mahallesine muhtar adayı yapsan seçilemez ama konuşur işte.

İstanbul belediye secimlerinde ki performansı ve aldıgı sonuç ile Canan Kaftancıoğlu bulundugu yeri hak etmiştir.

Perinçekte yerini hak etmiştir.

Akp nin gölgesinde bahçeli ile birlikte serinlemektedir. Yok de !

Akp zihniyeti satın almakta mahirdir.
Bahçeliyi ve perinçegi satın almıştır ancak KAFTANCIOĞLUNU alamamıştır

kartopu
18-05-2020, 16:32
Bugün CHP'de Atatürk'ü ve onun fikirlerini savunmak suç ise; Türkçe ezanı savunan adam ihraç edilirken

Ayrıca hangi (Y)CHP'li Kılıçdar'ı eleştiriyormuş?

Hangi CHP li atatürk fikirlerini suç saydı ben görmedim Benden söz ediyorsan Ben CHP değilim. sadece seçmen o da canım istiyorsa.
Türkçe ezan, bence ezan ın kendisi anlamsız. Çöpe atmak Seyit RIZA meselesi bunlar günümüzde çok anlamı olmayan şeyler Sen Atatürk ün mirasını savunuyorsun CHP ye karşı çıkıyorsun bu komşunun malını komşudan kıskanmaya benziyor.

CHP ağzını açtıkça Atatürk diyor. sense Atatürk e yamanıyorsun. Bu dincilerin din satmasına benziyor.

Perinçek ci dediğime alındın mı Öyle sandım belki değilsindir.Değilim de bu konuyu açmam.

ilahimasal
18-05-2020, 16:34
Hangi CHP li atatürk fikirlerini suç saydı ben görmedim Benden söz ediyorsan Ben CHP değilim. sadece seçmen o da canım istiyorsa.
Türkçe ezan, bence ezan ın kendisi anlamsız. Çöpe atmak Seyit RIZA meselesi bunlar günümüzde çok anlamı olmayan şeyler Sen Atatürk ün mirasını savunuyorsun CHP ye karşı çıkıyorsun bu komşunun malını komşudan kıskanmaya benziyor.

CHP ağzını açtıkça Atatürk diyor. sense Atatürk e yamanıyorsun. Bu dincilerin din satmasına benziyor.

Perinçek ci dediğime alındın mı Öyle sandım belki değilsindir.Değilim de bu konuyu açmam.

Cübbeli Ahmet Hoca: Doğu Perinçek kardeşimize şükranlarımızı arz ederiz
Cübbeli Ahmet Hoca, Diyanet'e destek veren Doğu Perinçek'e 'Kardeşim' diyerek teşekkür etti

kartopu
18-05-2020, 16:40
Cübbeli Ahmet Hoca: Doğu Perinçek kardeşimize şükranlarımızı arz ederiz
Cübbeli Ahmet Hoca, Diyanet'e destek veren Doğu Perinçek'e 'Kardeşim' diyerek teşekkür etti

Her kes kendi idolojisi doğrultusunda siyaset yapar bu onun bileceği iştir Ama Bir insan başka partiye keyfine göre ayar vermeye kalktığında adama sorarlar sen kimsin.
Perinçek bildiğim kadar ile MAO cu hatta bir yoldaşı vardı hani tank palet fabrikasını almıştı. Kendi taktiri tabbi de başka partiye ayar vermesi ayıp oluyor Her kes kendi doğrusunu savunsun başkasının yanlışını söyleyip durmasın.

Sn Kemalist in savunduğu doğru ne onu daha anlayamadık.

ilahimasal
18-05-2020, 17:01
Her kes kendi idolojisi doğrultusunda siyaset yapar bu onun bileceği iştir Ama Bir insan başka partiye keyfine göre ayar vermeye kalktığında adama sorarlar sen kimsin.
Perinçek bildiğim kadar ile MAO cu hatta bir yoldaşı vardı hani tank palet fabrikasını almıştı. Kendi taktiri tabbi de başka partiye ayar vermesi ayıp oluyor Her kes kendi doğrusunu savunsun başkasının yanlışını söyleyip durmasın.

Sn Kemalist in savunduğu doğru ne onu daha anlayamadık.

Bu otoriter nikli tipler henüz nerede konumlanacağını bilmeyen kafası karışık , neler olduğunun farkında olmayan , tüm propagandaların altında ezilen insanlar.

Pkk diyor. Pkk denen örgüt natonun türkiyedeki natocular ile birlikte kurdugu bir örgüttür ve tepesi imralıda el bebek gül bebek beslenen kişidir.
Bu kişi natocuların en kullanışlı elemanıdır.
İstanbul secimlerinde ki MEKTUBU ve Karındaşının trt ekranlarından yaptıgı cagrılar UNUTULMADI.

( ne diyordu ocalan denen hırbo
Aman ha kaftancıoglunun lafına bakıp imamoğluna oy vermeyin )

Fetö denilen örgütte aynı bunun gibi nato ve usaklarına hizmet eder.
Şu son zamanlarda borozan gibi öten insanları tehdit eden tiplerde aynı imralıdaki gibi hizmet veriyorlar.

Bunda anlaşılmayacak bir durum yoktur.

Natocular eninde sonunda bir unsuru ile propagandasını yapar.

Darbe olacakmışta cüppeli ruyasında görmüşte , selefiler silahlanmışta bilmem ne. Perinceke övgüler falan .

Yarın bir gün birilerine suikast yapıp , ermeni alevi hristiyan v.s lere karşı olaylar örgütleyip insanları sokaga cekip darbelerine zemin hazırlar bunlar.

Geçmisin tecrübesi ile bunların oyununa gelinmez.

Natocular abd nin sadık uşaklarıdır. Dikkat etmek lazım. Gaza gelmemek lazım.

Perinçek ve diğer yancı buna oynuyorlar. Cok bariz ortada.

Bunu neden yapıyorlar ? Tabiki sermayenin korkusu bunları buna itekliyor. Geçmiştede böyle olmadımı. 12 eylül sermayeye bütün kapıları açmadımı.

Benden daha iyi bilirsin.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 17:29

CHP'de artık Atatürkçü/Kemalist birisi kalmamıştır. Ne kadar Atatürkçü varsa hepsi tasfiye edildi.

Sezgin Tanrıkulu gibi apaçık bir HDP'li çıkıyor "Dersim'de katliam yapıldı CHP adına özür diliyorum" diyor.

Kaftancıoğlu da Atatürk'ü Tunceli'de katliam yapmakla suçladı. Sözde soykırım 24 Nisan'da anılıyor ama kendisi bir gün önceden yani 23 Nisan'da anıyor. Neden acaba?

CHP'de artık Atatürk'e kefere diyenler, Seyit Rıza ve Said Nursi hayranları cirit atıyor. (Y)CHP daha önce Tunceli'de Seyit Rıza için anma töreni düzenlemedi mi?

(Y)CHP Gençlik Kolları resmi Twitter hesabından İbrahim Kaypakkaya'yı bile anmıştı bir ara, yani Kemalizm'i faşizm olarak gören TİKKO'nun kurucusundan bahsediyorum

Hâlâ beni CHP düşmanı olmakla suçluyorsunuz. Canan gibi 10 Aralık Hareketi'nin temsilcilerinden birisi olan ve daha önce "CHP kapatılsın" diyen ama daha sonra (Y)CHP'nin PM üyesi olan Oğuz Kaan Salıcı CHP'li ama ben CHP düşmanıyım öyle mi?

Gerçek CHP'liler Ümit Kocasakal, Metin Feyzioğlu, Birgül Ayman Güler, Emine Ülker Tarhan, Canan Arıtman, Süheyl Batum ve Nur Serter gibi insanlardır.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 17:33
Bir de bana kafası karışık demiş. Adam sözde Amerikan karşıtı ama çevresi Amerikancı, liberal, yetmez ama evetçi, AKP artığı, kripto Fetullahçı ve CIA ajanı tiplerle dolu Sorosçu TESEV'in kurucu üyelerinden birisini ölümüne savunuyor.

Çünkü adam kendi mezhebinden, o yüzden onun bir kusuru olabileceğine ihtimal dahi vermiyor.

Benim konumum da çizgim de belli. Ne AKP'nin ne de sizin yanınızdayım. Ben sadece Atatürk'ün yanındayım.

ilahimasal
18-05-2020, 18:19
Gerçek CHP'liler Ümit Kocasakal, Metin Feyzioğlu, Birgül Ayman Güler, Emine Ülker Tarhan, Canan Arıtman, Süheyl Batum ve Nur Serter gibi insanlardır

Evet kovuldular atıldılar şutlandılar .

Yalnız bunlarmı mesela Yılmaz Ateş , hem alevi hem dersimli hemde para babasıydı yine şutladık. Aaaa naasıl olur?

Savcı sayan onuda şutladık.
Daha kimler kimler.

Sosyal demokrasiyi içselleştiremeyen faşizme kucak açan kimse bu partide barınamaz.

Bak emine ülker tarhan Dyp lidir demirelcidiir ögren

Metin feyzioglu turan feyzioglu denen faşonun ogludur. Babasınıda sevmezdik babası gibi ne oldugu bilinemeyn birisi şimdilerde akp sevdalısı

Nur serte Tam bir faşisttir ikna odaları prfdur. İşlerin bu hale gelmesinin simgesidir

Suheyl batum bariz darbe sevdalısıdır

Bir gül ayman güler partiyi deniz baykala teslim etmediler diye sızlanan birisidir.

Ümit kocasakal
Chp li olupta tek taktir etigim insandır ama o da pes etti bıraktı. Sorarlarsa cevap veririm diyor.

Ben chp li değilim üyesi bile degilim.
Kılıçtaroğlunuda kaftancıoglunuda seviyorum.
Faşizme kucak açarlarsa darbeye kapı acarlarsa abd nin burdaki uşaklarının gölgesine girerlerse söverim bile.

Benim gördüğüm
Chp ve kadrosu akp nin tarafına geçse mhp ve perinçek gibi davransa sizler ne derdiniz ?
Görünen şu
chp ve kadrosunu akp denilen yapı satın alamıyor. Bu akp zihniyeti kenanistlerin bu gün kullandıgı zemindir

Boş konuşmayın yani.

Ülkeyi yönetende chp değil.

Olan biteni chp ye yıkmak aptallık degilse amaçlıdır.

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 18:27
Evet kovuldular atıldılar şutlandılar .

Yalnız bunlarmı mesela Yılmaz Ateş , hem alevi hem dersimli hemde para babasıydı yine şutladık. Aaaa naasıl olur?

Savcı sayan onuda şutladık.
Daha kimler kimler.

Sosyal demokrasiyi içselleştiremeyen faşizme kucak açan kimse bu partide barınamaz.

Bak emine ülker tarhan Dyp lidir demirelcidiir ögren

Metin feyzioglu turan feyzioglu denen faşonun ogludur. Babasınıda sevmezdik babası gibi ne oldugu bilinemeyn birisi şimdilerde akp sevdalısı

Nur serte Tam bir faşisttir ikna odaları prfdur. İşlerin bu hale gelmesinin simgesidir

Suheyl batum bariz darbe sevdalısıdır

Bir gül ayman güler partiyi deniz baykala teslim etmediler diye sızlanan birisidir.

Ümit kocasakal
Chp li olupta tek taktir etigim insandır ama o da pes etti bıraktı. Sorarlarsa cevap veririm diyor.

Ben chp li değilim üyesi bile degilim.
Kılıçtaroğlunuda kaftancıoglunuda seviyorum.
Faşizme kucak açarlarsa darbeye kapı acarlarsa abd nin burdaki uşaklarının gölgesine girerlerse söverim bile.

Benim gördüğüm
Chp ve kadrosu akp nin tarafına geçse mhp ve perinçek gibi davransa sizler ne derdiniz ?
Görünen şu
chp ve kadrosunu akp denilen yapı satın alamıyor. Bu akp zihniyeti kenanistlerin bu gün kullandıgı zemindir

Boş konuşmayın yani.

Ülkeyi yönetende chp değil.

Olan biteni chp ye yıkmak aptallık degilse amaçlıdır.

Sen ve senin gibilerin düşünceleri en çok HDP ile uyuşuyor. Neden HDP'ye gitmiyorsunuz hepiniz? Ne gibi konularda HDP ile uyuşmuyorsunuz?

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 18:33
Yılmaz Ateş sizden olmadığına göre zaten Dersimli değil Tuncelilidir tıpkı Diyap Ağa ve Kamer Genç gibi. Bizim Tuncelililerle bir sorunumuz yok. Bizim Kılıçdar gibi Seyit Rıza'nın izinden giden Dersimlilerle problemimiz var.

Neymiş Emine Ülker Tarhan DYP'liymiş Demirelci imiş.

Ekmeleddin İhsanoğlu neci peki? Abdüllatif Şener neci? Abdullah Gül neci? Peki ya Mahmut Tanal, Mehmet Bekaroğlu bunlar da CHP'li mi size göre? "CHP kapatılmalı" demiş olan Oğuz Kaan Salıcı da CHP'li mi? CHP üyesi olduğu halde TKP kongresinde konuşma yapan ve TKP'ye övgüler yağdıran Kaftancıoğlu CHP'li mi?

İmamoğlu da eski ANAP'lıdır onu da biliyorsundur.

Biz sizinle ideolojik olarak ayrılıyoruz zaten. Biz Atatürkçüyüz, siz sosyal demokratsınız.

Bak hala hiçbir şeye cevap veremiyorsun. Hiçbir söylediğimi de yalanlamıyorsun. Tek yaptığın hedef saptırmak, konuyu başkalarına getirmek, zanda bulunmak, kişiliğe saldırmak. Yani ad hominem'den başka bildiğin bir şey yok.

ilahimasal
18-05-2020, 18:36
Sen ve senin gibilerin düşünceleri en çok HDP ile uyuşuyor. Neden HDP'ye gitmiyorsunuz hepiniz? Ne gibi konularda HDP ile uyuşmuyorsunuz?

Mesela son zamanlarda takdir ettigim ve sevdigim insanlar arasına sevgili mansur yavaşta dahil oldu.

Tercih ederken şüphe ile baktıgım birisiyken şimdi ne kadar isabetli bir karar verdigimide biliyorum.
Faşizmin doruklara ulaştıgı anda bile baskılara rağmen sosyal politikaları ile insanları kendisine bağlayan bu kişiye ideolojik yakıstırma yapmak bile olmaz.
Güzel bir insan ve chp kadrosundan halkın ortak kararı ile orada işini layıkı ile yapan bir insan selam olsun ona.

Kudurun catlayın.

Ne yani nur serter denen karıyamı teslim etseydik ankara yı yada metin feyzi oglu denenemi. Anında akp ye satarlardı

ilahimasal
18-05-2020, 19:32
Ne oldu biryerlerin trolü?
Mansur Yavaş deyince ezberinmi bozuldu.

Hadi git seni yeniden kursunlar iyi ezberletip tekrar buraya salsınlar.

Onlarada bilmedigim yerden sordular deme maaşını ödemezler.

Hadi bakiim hadii

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 19:47
Ne oldu biryerlerin trolü?
Mansur Yavaş deyince ezberinmi bozuldu.

Hadi git seni yeniden kursunlar iyi ezberletip tekrar buraya salsınlar.

Onlarada bilmedigim yerden sordular deme maaşını ödemezler.

Hadi bakiim hadii

Ben sen miyim bir yerlerden maaş alayım, birilerinin sözcülüğünü yapayım? Ben yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebilen bir insanım.

Birilerinden bir şeyler ezberleyen de sensin. Bütün fikirlerin (Y)CHP'li liberal abilerinden ezberlediklerinden ibaret.

ilahimasal
18-05-2020, 20:07
Yine cevap YOK

Ezber üzerinden söylemler.

" pkk cısınız , hainler ,y chp , mezhepciler , reisimize laf edemezsiniz , saygı duyun , hedef 2023 , sionistler , ermeniler , masonlar , satanistler komunistler "

Akp ağzı

Bırakın şu ezberlerinizi.

Mansur yavaş diyorum. Ezberi bozuluyor.

Canan kaftancıoglu istanbulda sizi fena benzetti ama ☺

Otoriter Kemalist
18-05-2020, 20:57
Yine cevap YOK

Ezber üzerinden söylemler.

" pkk cısınız , hainler ,y chp , mezhepciler , reisimize laf edemezsiniz , saygı duyun , hedef 2023 , sionistler , ermeniler , masonlar , satanistler komunistler "

Akp ağzı

Bırakın şu ezberlerinizi.

Mansur yavaş diyorum. Ezberi bozuluyor.

Canan kaftancıoglu istanbulda sizi fena benzetti ama ☺

Cevap veremeyen sensin. Anca iftira atmayı beceriyorsun. Ağzımdan AKP'yi savunan tek bir laf çıkmadı bugüne kadar. Hedef 2023 falan da demedim. Reis de demedim. Bunları sen kendi hayal dünyanda görmüşsün muhtemelen.

Canan Kaftancıoğlu kimi benzetmiş? Sanki kendisi aday olmuş da o seçimi kazanmış gibi konuşmanız yok mu bir de? Hadi yiyorsa 2023'te Canan'ı aday gösterin bakalım.

Son seçimde bütün başarı tamamiyle Ekrem Bey'e aittir. Kılıçdar ve Canan'ın katkısı ancak ortalarda gözükmemekle ve sesini çıkarmamakla olmuştur.

Hâlâ Mansur Yavaş deyip duruyor. Ülkücülerden nefret edip eski MHP'li adama övgü düzmeniz de sizin çelişkiniz zaten.

Ha, cumhurbaşkanlığı seçiminde Mansur Yavaş aday olursa oy veririm kendisine ama muhtemelen aday gösterilmeyecek. Kılıçdar'ın gönlündeki isim Abdullah Gül çünkü.

ilahimasal
18-05-2020, 21:41
akp ve yancılarını
Delirten başkanlar ve fotoları

İyi bir ekip

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQW2YWkSHPGqsNnd76utwvcM4PK1mT KoUxotE6zL2L7Up87Ic1A&usqp=CAUhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQGb7vZ7M1rQ-v5bQBRYzwriB8dGbFLzMwQWP_2kYXx1s_CQWHY&usqp=CAU

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRW2q8yEoeykag1hhcKc0lFEnbXS6X CPmu2hV7BDzJX0TpEpK71&usqp=CAUhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcS0IUL2ey9VmZrrVogwhDtLGKXp6jI A1-7XJQMxoxoCWgoO479N&usqp=CAU

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcS1X1gfi_BnkaJufDi-tn7lEdak2tqFtrS-0VTF49uqth0o7Tgd&usqp=CAUhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQWoCB73qfKAda_jlvQp5H_BHigOIV ZlSBwo97xWamj9xBIymjh&usqp=CAU

kartopu
19-05-2020, 12:08
Gerçek CHP'liler Ümit Kocasakal, Metin Feyzioğlu, Birgül Ayman Güler, Emine Ülker Tarhan, Canan Arıtman, Süheyl Batum ve Nur Serter gibi insanlardır.

Doğu Perinçek i unutmuşsun.

Tunceli, Şeh Rıza. Alevi .Pektaşilik bunlar farklı tartışma konuları. Ermeni soy kırımı hatta Rumların mallarına el koyma. Bunlar da tartışılacak konu ama şimdi Kemalistler tartışılıyor. Ve Zamanımızda CHP.
Bu günün CHP si ve Onun GB .Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde siyasette bir çığır açmıştır ve kullandığı siyasi taktikler liselerde ders konusu bile olabilir.
AKP nin ne yapacağını bilerek ondan önce davranıp onun önünü kesmek ve ona siyasi alan daraltması yapmak bayağı taktire şayan bir girişim.

A.Öcalan a rahmen İstanbul seçimlerini kazanmak iyi bir zeka ve iyi bir taktik Hatta kürt siyasetinde rekabet yaratarak ilerleme ve itifak sağlamak hem CHP hem HDP (S.Demirtaş) açısından büyük başarı.

Sen Erdoğanın hamlerine bak oraya odaklan. Eğer gerçekten Kemalist sen ve AKP nin önü kesilen CHP hamlelerine eğer biraz siyasi bilgin ve yeteneğin varsa.

Otoriter Kemalist
19-05-2020, 18:36
Doğu Perinçek i unutmuşsun.

Tunceli, Şeh Rıza. Alevi .Pektaşilik bunlar farklı tartışma konuları. Ermeni soy kırımı hatta Rumların mallarına el koyma. Bunlar da tartışılacak konu ama şimdi Kemalistler tartışılıyor. Ve Zamanımızda CHP.
Bu günün CHP si ve Onun GB .Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde siyasette bir çığır açmıştır ve kullandığı siyasi taktikler liselerde ders konusu bile olabilir.
AKP nin ne yapacağını bilerek ondan önce davranıp onun önünü kesmek ve ona siyasi alan daraltması yapmak bayağı taktire şayan bir girişim.

A.Öcalan a rahmen İstanbul seçimlerini kazanmak iyi bir zeka ve iyi bir taktik Hatta kürt siyasetinde rekabet yaratarak ilerleme ve itifak sağlamak hem CHP hem HDP (S.Demirtaş) açısından büyük başarı.

Sen Erdoğanın hamlerine bak oraya odaklan. Eğer gerçekten Kemalist sen ve AKP nin önü kesilen CHP hamlelerine eğer biraz siyasi bilgin ve yeteneğin varsa.

Ne gibi bir hamle yapmış AKP'nin önünü kesmek için? Adam olsa koltuğu çoktan Muharrem Bey' e devredip gitmişti. Daha doğrusu adam olsa CHP'ye üye bile olmazdı.

AKP'nin onca başarısızlığına rağmen ittifaklarla zar zor belediyeleri aldılar diye birden havaya girdiler. Kaybettikleri 9 seçimi birden bire unutuverdiler.

Apo'ya o mektubu yazdıran AKP zaten.

AKP ile MHP'ye muhtaç diye dalga geçiyorsunuz ama kendiniz de HDP'ye muhtaçsınız. Keşke biz MHP'ye muhtaç olsaydık, AKP de HDP'ye muhtaç olsaydı.

ilahimasal
20-05-2020, 00:14
Chp genel başkanı k.k 36. Olağan kurultayında muharrem inceye partiyi tam devir yaparken aaa o da ne

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda 790 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Muharrem İnce, 447 oyda kaldı. 1266 delegeden 1253'ü oy kullandı. 16 oy ise geçersiz sayıldı.

Muharrem inceye dönüp teslim edecektim ama delege böyle istedi demedi!

Niye desinki ?

Çok komik istekler her yerde olur.
Kanun var nizam var OTORITE var öyle al sana devir ediyorum demekle olmuyor bu işler çadır devletimi aşiret ülkesimi burası .

Hem niye inceye teslim edicekmiş. Öyle bir imkan olsa OLMAZZZ olsa diyelim.

Kemalizleri kudurtacak bir isme teslim eder dimi .
O isim niye canan kaftacıoğlu olmasın.

Otoriter Kemalist
20-05-2020, 10:17
Chp genel başkanı k.k 36. Olağan kurultayında muharrem inceye partiyi tam devir yaparken aaa o da ne

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda 790 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Muharrem İnce, 447 oyda kaldı. 1266 delegeden 1253'ü oy kullandı. 16 oy ise geçersiz sayıldı.

Muharrem inceye dönüp teslim edecektim ama delege böyle istedi demedi!

Niye desinki ?

Çok komik istekler her yerde olur.
Kanun var nizam var OTORITE var öyle al sana devir ediyorum demekle olmuyor bu işler çadır devletimi aşiret ülkesimi burası .

Hem niye inceye teslim edicekmiş. Öyle bir imkan olsa OLMAZZZ olsa diyelim.

Kemalizleri kudurtacak bir isme teslim eder dimi .
O isim niye canan kaftacıoğlu olmasın.

Konuş konuş, her gönderinle beni doğruluyorsun. Tam bir Kılıçdaristsin, en koyusundan.

Işte ben de Kılıçdaristlerin aslında Atatürkçü olmadıklarını hatta Atatürk'ü sevmediklerini, aslında tek dertlerinin Kürtçülük ve mezhepçilik davası olduğunu, ama bunu açıkça yapmaya korktukları için Atatürk ve CHP'yi maske olarak kullandıklarını söylüyorum hep.

Sen de çok güzel bir doğrulayıcı örneksin.

Kemalizleri kudurtmak falan... Tam da aktroll ifadesi bunlar 😅

Otoriter Kemalist
20-05-2020, 10:18
Tamam Canan bu kadar süper bir kadınsa devretsin koltuğu. Ya da en azından onu cumhurbaşkanı adayı göstersin de görelim sonucu.

kartopu
20-05-2020, 10:30
Canan Kaftancıoğlu birilerinin nasırına basmış anlaşılan seçimle gelmesine rahmen çekip gitmesini isteyenler var.

Bir insan ı düşmanları met ediyorsa o kişide olumsuz bir şeyler vardır. Eğer o insanı Düşmanlar kötülüyorsa doğru giden çok şey var demek.
Bence Canan Kaftancıoğlu doğru yerde ve doğru duruyor. Şimdi daha çok sevdim o kadını.

C.Kaftancıoğluna tam destek

Otoriter Kemalist
20-05-2020, 10:41
Canan Kaftancıoğlu birilerinin nasırına basmış anlaşılan seçimle gelmesine rahmen çekip gitmesini isteyenler var.

Bir insan ı düşmanları met ediyorsa o kişide olumsuz bir şeyler vardır. Eğer o insanı Düşmanlar kötülüyorsa doğru giden çok şey var demek.
Bence Canan Kaftancıoğlu doğru yerde ve doğru duruyor. Şimdi daha çok sevdim o kadını.

C.Kaftancıoğluna tam destek

Evet Kemalizm'in en büyük düşmanları olan Kürtçü-Fetullahçı-liboşlar Canan'ı öve öve bitiremiyor. O yüzden de Canan kötüdür bize göre.

Ki Canan'dan nefret eden sayısız CHP'li gördüm. Ateistforum'da bir tanıdığım da bunlardan birisiydi, Canan'dan nefret ediyor.

Yani Canan'a aktroller şöyle demiş böyle demiş orası beni alakadar etmez. Sırf aktroller de söylüyor diye "Hayır 2×2=4 değildir 5'tir" diyecek halim yok.

kartopu
20-05-2020, 13:07
İşte Canan Kaftancıoğu gibiler olmasa CHP nalları toplayıp seçim barajını bile aşamayacak. Vatan Partisi gibi. Ama ne yazık ki bu kişiler CHP ye sosyal demokrasi bulaştırıyor AB sosyal demokratlarının içine sokuyor.

İşte CHP yi otariter kemalist lik yapmakta o Canan Hanım gibiler kurtarıyor ki marjinal olmuyor. AKP ve türevleri de Canan hanımı hiç sevmezler nedense.

Evet Kemalizm'in en büyük düşmanları olan Kürtçü-Fetullahçı-liboşlar Canan'ı öve öve bitiremiyor.

Evet benim gibi öyle değil mi.

Ama ben liboş değilim fetocu da değilim ne kalıyor Kürtçülük. Valla benim Kemalizm le sorunun Kürtçülerden de eveliyata dayanıyor. Ama sosyal demokrasi ile sorunum yok.

Otoriter Kemalist
20-05-2020, 14:09
İşte Canan Kaftancıoğu gibiler olmasa CHP nalları toplayıp seçim barajını bile aşamayacak. Vatan Partisi gibi. Ama ne yazık ki bu kişiler CHP ye sosyal demokrasi bulaştırıyor AB sosyal demokratlarının içine sokuyor.

İşte CHP yi otariter kemalist lik yapmakta o Canan Hanım gibiler kurtarıyor ki marjinal olmuyor. AKP ve türevleri de Canan hanımı hiç sevmezler nedense.

Evet Kemalizm'in en büyük düşmanları olan Kürtçü-Fetullahçı-liboşlar Canan'ı öve öve bitiremiyor.

Evet benim gibi öyle değil mi.

Ama ben liboş değilim fetocu da değilim ne kalıyor Kürtçülük. Valla benim Kemalizm le sorunun Kürtçülerden de eveliyata dayanıyor. Ama sosyal demokrasi ile sorunum yok.

Tamam madem Kemalizm bu kadar kötü bir şey ve madem HDP'ye de katılmak istemiyorsunuz o zaman Dersimli Kemal, Sezgin Tanrıkulu ve Canan Kaftancıoğlu gibi Kürtçü-liberallerinizi toplayıp kendinize yeni bir sosyal demokrat parti kurun. Kendinizi Atatürkçü gibi göstermeden, sadece kendi görüşlerinizi savunarak oy toplamaya çalışın. Bakalım yüzde 2 bile oy alabiliyor musunuz?

kartopu
20-05-2020, 17:40
Sn Kemalist

Biz kimsenin partisine ayar vermeye kalkmıyoruz sadece var olanı görüyor ona göre davranıyoruz Kimseye de akıl hocalığı yapmıyoruz.

Canımız isterse oy verir istemezse vermeyiz. Hiç biri bize ait değil.

Bu gün CHP yarın HDP öbür gün TKP veya bir başkası. Ayrıca sen ve senin gibiler bu toprakları malları gibi görmesin Bu mülk herkesin Kimse tapusunu üstüne aldığını sanmasın böyle bir iddiada da bulunmasın.

Üstünde yaşayan her kes Türk, Kürt, Çerkes, Arnavut, Ermeni, Arap, daha sayamadığım her kes söz sahibidir. Yeter ki söylediği söz insani ve saygın olsun.

Parti kurmak veya kurmamak sadece devletin izni ile olduğu da bilinsin.

ilahimasal
21-05-2020, 01:10
DEVİR ET DEVİR ET
DEVIR ET

siyasi mekanlar koltuklar cumhuriyet rejimin ardından devir edilmiyor artık.
Babadan ogula , babadan kızına
Devri bitti

Siyasi mekanlar ve koltuklar SEÇİM denilen bir yöntemle değisiyor

Nedir o devir et devir et
Keyfince devir babanın malını miras yolu ile yada parasını ödeyene tapu yolu ile devir edilir.

Neyse bu kadar bilgi yeter.

37. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde seçim sonuçları açıklandı.

Kullanılan 571 oyun 510'u geçerli, 61'i geçersiz sayıldı.

Yapılan oylama sonucu Dr. Canan Kaftancıoğlu yeniden istanbul il başkanı seçildi

İki sene daha görevinin başında olucak.

Şayet faşist diktatör bir darbe olmaz ise

kartopu
21-05-2020, 08:53
Bütün Otariter Totariter Milliyetçi Kemalistlere duyuru.

Selin Sayek Böke *20-5-2020

Bugün karşımızda demokrasi treninden çoktan inmiş, karşı devrim kararlılığında yeni bir eşiği aşmış, uzlaşılacak (iktidardaki partilerle) değil, aşılacak bir rejim var!

Cumhuriyeti yeniden ayağa kaldırmanın yolu bu gerçeği kabul ederek işe başlamaktan geçiyor.

İşte böyle -Sn Otoriter KEMAL ist.

tolonbey
21-05-2020, 11:02
iste böyleee,
Kartopu,söyle USU basinda,---- DiKiS ignesiyle SiKiS hapi Wiyagrayi------ yapabilen bir müslüman ülke gösterebilirmisin bana??

-

Nerdeyse hepisi Adolf hitler vari bir sistemle yahutta ona yakin bir sistem uyguluyor.Bu sistemle batinin döküntülerine bile kavusan henüz yoktur.Dinler ZATEN herseyi insanlara DiKTE eder.Dinlerde arastirma garistirma YASAKTIR.Cünküü arastirinca ,garistirinca altindann CAPANOGLU cikacagini bildiklerinden bu isi FELLAH yasaklamistir bu YASAGI Allah koyduu yalanini diyerek.
Allah ayatta diyorki AKLINI kullanmayanlarin basina PiSLiK yagdiririm.(dogru)
Bakalim baska ayatta FELLAH ne diyor? DiN , AKIL isi degildir,NAKIL isidir.Yani Fellah isidir.
Fellah hazirladigi din kitabinda ayatin birinde diyorki AKLINIZI kullanin.
Öteki ayattada diyorki AKLINIZI kullanmayinda nakli kullanin diyor yani Allahin tersini söylüyor.
Kartopu sende kalkmisin bu zavallilari bize övüyorsun.
Afganistan
Pakistaan
Pisistan
Irak
Yakin
Suriye
Yemen
Sudan
Somali
Bengaldes

Libya kedinin önündeki SICANDIR.KKediyse Avrupalidir.Bu sicanlarla oynuyor oynuyor ondan sonra mideye indiriyor.Bu ülkelerdeki REJiM senin arzu ettigin REJiMDiR.
Bu rejimin nesini beyeniyorsunuz?
Islam AKLI red eder.
Islamda BEYIN yoktur.
Onun yerine YÜREK kullanilir.
Bilmezlerki bu ACUZELER YÜREGIN tek görevi vardir oda KANI pompalamaktit.
Bu arabin ALLAHi sözde kendinin yasattigi insanin YÜREGININ neis yaptigindanda habari yok.Bunun pesine gidenler adlarini verdigim ülkelere dönerler.BU KELLE gercek TANRIYI tanimamaktadir.Aslinda kendinin yazdiklarini millete inandirmak icinn ALLAHIDA yaninda kullanmaktadir.Kartopu sende kalkiyorsun bunlarin pesine gittigin gibi bunlari insanlara öneriyordun.Biraz gözünü ac.NAKLI degil AKLI kullan.Olmami?.
Dedeniz

kartopu
21-05-2020, 12:14
Sn tolonbey

Ben İslamı farklı yorumluyorum Sen se islamın iktidar olmuş ülkelerinden söz ediyorsun. İslam konusunda benim düşüncem Tanrı yaratılmıştır. Din toplumsal örgütlenme biçimi her örgütlenmede bir iktidar var birde iktidara muhalefet yapanlar. İşte islam bu her ikisi.
Seçenek insanın kendisinde. Nerede bulunmak istediğinde. Reel hayatta böyle değil mi.

Örneğin Alevi Bektaşi lik İslamdır.
Ama namaz demez, abtes demez, Bizim namazımızı Ali kıldı Abtesimizi Ali aldı der. Kuran demez. İnsan der. okunacak en büyük kitap insan der. Kuran da kurtaran da insan der. Bu İslam. Ama iktidar değil.Hatta iktidarı red eder.

İnsanlar iki türlüdür Bir gördüklerini söyleyenler, bir de gördüklerinin nasıl oluştuğunu. Din eğer biraz tarih okumuşsan o tarihteki sosyal yerleşimlerin analizi yapmışsan Dinler devletler tarafından halkların eline verilen birer uyuşturucudur. Yani asıl olan din değil Devlettir. Örneğin İspanyollar Almanlar İngilizler Amerika kıtasında altın gümüş için insanlara neler yapmıştır onların topraklarını nasıl ellerinden alarak onları köle yapmıştır Soy kırımı yapmıştır bilirsin. Yani o iğneyi yapanlar bir zamanlar insan a ne yaptı bir düşün.

Bence vahşet düzenlerin hepsinde var.