Orijinalini görmek için tıklayınız : BU FORUMDA YAZILMAZ ARKADAŞLAR...
hacı arkadaşım .. yazılar siliniyor diye bırakıp gidilirmi bak cemalime onun kaç yüz tane mesajı silindi ( cemalim kusura bakma örnek ) lamerler yüzünden .. bırakıp gitmelimi kalıp bu lamer bozuntularının ideolojik çöküntüsünümü izlemeli ! :) benim sana vaaz vermeye niyetim yok fakat ayrılmamanı ve daima paylaşımda bulunmanı diliyorum ..
ziggurat
16-06-2007, 20:43
Haci gitme konusunda kendi kendine karar veremezsin arkadas.Bizim duygu ve düsüncelerimizin hic mi önemi yok.Liseli asiklar gibi küsüp gitmek yok arkadas.Sen( sen dedigim icin de kizma bana sen diyorum bütün sevdiklerime)birikimli bir arkadasimizsin ve bilgilerinden yararlaniyoruz.Benim icin bu siteye takilmak gercekten bir keyf.Sadece din konusu degil cok cesitli konularda bilgiler ediniyoruz ve bu bilgiler insanin gözünü aciyor,ufkunu genisletiyor.Ateizm.org dan seni takip ediyorum ve yazilarini begeniyorum.TD sitesi üyesi olarak kalmani ve yazmani isterim.
El-Allah seni basimizdan eksik etmesin!Amin.
ziggurat
16-06-2007, 20:44
Haci gitme konusunda kendi kendine karar veremezsin arkadas.Bizim duygu ve düsüncelerimizin hic mi önemi yok.Liseli asiklar gibi küsüp gitmek yok arkadas.Sen( sen dedigim icin de kizma bana sen diyorum bütün sevdiklerime)birikimli bir arkadasimizsin ve bilgilerinden yararlaniyoruz.Benim icin bu siteye takilmak gercekten bir keyf.Sadece din konusu degil cok cesitli konularda bilgiler ediniyoruz ve bu bilgiler insanin gözünü aciyor,ufkunu genisletiyor.Ateizm.org dan seni takip ediyorum ve yazilarini begeniyorum.TD sitesi üyesi olarak kalmani ve yazmani isterim.
El-Allah seni basimizdan eksik etmesin!Amin.
ahuramazda
16-06-2007, 21:19
Destek verilmesi... çoğaltmak...yazmak ve faydalanmak gerekiyor. Birçok arkadaşı araştırmaya, incelemeye... yeni mantıklar üretmeye yöneltiyor.
Kanımca düzey problemi yaşamadığımız sürece burada yazılmalıdır diye düşünüyorum. Önemli olan yazılarımızın silinmesi değil...başka problemlerin olmaması. Yazılar burada kalsa da olur kalmasa da... bunu çözümü vardır. kopyalarsınız bir pc nizde bir yere tekrar yazarsınız. Önemli olan yazıların okunması değil mi.
Oldukça fayda sağladım yazılanlardan. Bu konuda sadece biraz özveri gerekecektir.
Emek harcayan ve ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim. saygılarımla.
Son yazilanlar en basa geciyor, ayarlarda bir bozukluk olsa gerek
her halde gene bir saldırıya ugradık, ve çözüm bir gün evvelden başlatmakta bulunuldu. Yalnız zaman, tarih sıra ayarları allak bullak olmuş durumda.
* *Bu mesajı da nerede çıkacagına ve hangi tarih ve saatte çıkacagına bakmak için atıyorum.
VaRtol amcam..sitede bi anormellik var amcam.hemde çok anormellik.Benim başlık gitti geldi.Sona yazılannarın sırası kaynıyo karışıyo..Bu mesene mi ne diyonus.Hanı bilgisayanda mektuplaşma.İşte onulan bilgisayandan iyi annayan görevli abilere haber etmek gerek sannımca. Afedersin bu hakedici zepevekler siteyisarsıyolar .İşallah siteye çökertemesler.yannıs herşe acıkallakbullak.Allah yardımcımız olsun.Abim bu siteye göçertmeklen ne geççek bu salakların eline bilmiyom.Burası bi soppet ve ayile yuvası.Ben bu faliyetlere ayıplıyom:fikri olan gelsin annatsın.İsteyen inanır istemeyen inanmas.Bu kadan basit.ama buadamlar annamıyo.
cml.
Sevgili haci,
Allahin lameri yazini sildi
Kendi dedigin en dogru bildi
Aslinda saf idi, hackerim dedi
Sevgili haci, nerde bunun ilaci
Bilenle bilmeyen hic bir olar mi
Yek kendin bilir seni sayar mi
Beseri avarenin gunahi var mi
Kurbanlarin kurbani ey Turan Dursun
Topraklarin altindan bunlari duysun
Kursun yemis beynine, hack soyle dursun
Anonim
bu anonim halk edebiyati siiri konuyla alakali diye ekleyeyim dedim.
Bu forumda degil, galiba hicbir yere yazilamiyor.
InVitatio
17-06-2007, 05:30
ya simdi giden arkadas, abi
cidden neden gidiyor ?
ileti saysisi düstügü icin mi yoksa emegim olan yazilarimin yetirince korunamamasi yüzünden mi ?
yani bu kayip olan iletiler sirf ve tek bu abimizin iletileri mi ?
bence degil....
bence bu abimiz gitmek istiyor, ve "senin gözün üstünde kas var" misali bir nedene bagliyor...
eger gitmek istiyorsa , özgür ve hür iradesi ile verdigi karari hepimiz saygi göstermeliyiz...
ona en iyi dileklerimiz ile tekrar ara sira ugramasini umdugumuzu belirterek saglikli günler
dilemeliyiz....
Zaten epeyidir Turan Dursun'a bakmıyordum.
Nedeni ise yazıların arada bir kendiliğinden kaybolmaları idi..
Dilaver arkadaşın isteği üzerine bir şans daha tanıyım bari dedim ama, yazıların hala uçmakta olduklarını farkettim..
Sizi bilmem ama, ben burada bir daha yazmayacağım..
Hatta bu konuyu bir sonuca bağladıktan sonra TD'u favorilerimden sileceğim..
Zavallı TD.. Ne hallere düşmüş...
Çok acı..
HACI
Zorluklara göğüs germedikçe hayata başarılı olamazsın ömer kardeşim....
spartacus
17-06-2007, 09:12
Ben ise bu başlığın uçan yazılar ile ilgili yazıldığını düşünmüyorum. Yazılar arkasında bir iradenin oturup silmesi ile değil, durmaksızın süren saldırılarda oluşan problemlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yazınızdaki "ne acı" kelimesi ise bir dışavurum gibi, ne alaka dedirtiyor ama sanırım bu sorunun çözümüde mümkün değil, üzüm ve bağcı meselesi..
Hatta bu konuyu bir sonuca bağladıktan sonra TD'u favorilerimden sileceğim..
Çok acı..
HACI
Var mı bunun İLACI?
Degerli haci,
Benim bu siteye uye olup yazmama sebep siz olmustunuz. Birlik beraberlikten bahseden yazilarinizi okudum, Birlik ve beraberligin, bazi yazilarin yok olmasi nedeniyle *yazmama kararinizla yuruteblecegini zannetmiyorum. Tam aksine, bir sorun varsa, yardim elinizi uzatmanizi beklerdim sizden. *Malesef anladim ki, onyargiyla hareket edenlere sadece dinciler degil, kendi aramizdaki degerli uyeler de dahil. Sizin siteye veya yonetime kuskun veya kirgin olmaniz, diger uyeleri hice saymaniza sebep olmamali diye dusunuyor, sakin kafayla bir daha dusunmenizin karariniza etkili olacagina inaniyorum. Saygilarimla...
evet sayın hacı
* *eteginizdeki taşları dökmenizi bekliyoruz.
* *Bu sitede hiç kimse şimdiye kadar düşüncelerinden dolayı kısıtlanmaya ugramamıştır. Ve yönetim tek bir bütündür, Muhtelif yerlerede atıp tutmak yerine burada yazmanızda fayda vardır. Lütfen yazmadan evvel site tüzügünü bir gözden geçirin.
* * saygılarımla
Ateizm.org'un çöküşü ile ilgili bir hayal kırıklığının dışa vurumu bu olmamalı.
" Cem'in *ateizm.org'un kapatılması konusunda sitedeki *yazısını *sevinçle *okudum *ateist *dostlarım *adına.Önceki olaydan epey ders çıkarmış olduğu anlaşılıyor bu yorumda..
Tenkitlerde,
o *veya *bu *sebepten *aşırıya *kaçmak *ve *
adap/edep *kurallarını *unutmak *bana *çok *çocukça *fevri *bir *davranış *geliyor.
ateizm.org *daki *arkadaşlar *bu *ilkel *tenkit *düzeyini *aşamamışlar *demekki.
Cem *güzel *bir *yargıyı *çok *net *ifade *etmiş.
"Tabi * bu * kendinden * olmayana * tahammülsüzlük * toplumsal * bir * hastalık * ülkemizde. *"
Ona *buna *kültürde,akılda *caka *satanlar,
hele *daha *modern *olduğunu *iddia *ettikleri *bir *inanç/inançsızlık *sistemine *sahiplerse,
ilkel *bulup *tenkit *ettiklerinden,
daha *medeni,
daha *akıllı, *daha *terbiyeli *davranışlar *ortaya *koymalıdır.
Cem'in *çizdiği *dairenin *güzelliğini *içimize *sindirmekte *fayda *var.
Bizden *olan *güzeldir,
sevmediklerimizin *herşeyi *çirkin, *yanlış *ve *küfre *müstehaktır *zihniyeti *sakıncalıdır.
Bence *pırlantadaki *lekeyi *de *görebilmek,
çamurdaki *altınıda *seçebilmek *gerek.
Kendini *aşırı *beğenme;
rakibini *küçük *görme *ve
sonucunda *kendine, *boş *aşırı *güven,
akıbeti *rahatsız *edici *noktalara *götürüyor.
Kendi *düşenin *ağlamaması
ve *niçin *düştüğünü *idrak *etmesi *ve *yeni *tavır *belirlemesi *gerekir.
ateizm.org *çular *bence *Cem'in *önerilerini *dikkate *almalılar.
Küfrettikleri *adam,
onlara *doğruyu *gösteriyor.
Ders *almak *kendi *menfaatlerine.
Oradaki *arkadaşlarımıza *yeni *çizgilerinde *başarılar *dilerim. "
Tüm forum yöneticilerinin, forumlarda yaptığı yönetsel işlemler otomatik olarak yönetim panelinin log defterine kaydediliyor. 14-17 haziran 2007 tarihleri arasında yapılan işlemlerin ekran görüntüsü aşağıdadır.
Mesaj silme işlemi sadece vartor tarafından "Din mi üstün..." adlı başlıktaki bir mesaja (1722 nolu işlem) uygulanmış. İşlem sütununda "delete" (sil) yazılı olan başka bir işlem görünmüyor. Bu da gösteriyor ki söz konusu işlem haricinde haci'nin veya başka bir kimsenin mesajına silme işlemi yapılmamış. Sorunun, bir yöneticinin silme işleminden değil teknik bir sorundan kaynaklandığı anlaşılıyor.
http://img513.imageshack.us/img513/8338/adminpanelaz1.png (http://imageshack.us)
ahuramazda
19-06-2007, 20:02
E ŞİMDİ YİNE SİLİNDİ... BENİM PCYLE Mİ İLGİLİ YOKSA...BUGÜN YAZDIĞIM BÜTÜN YAZILAR SİLİNMİŞ....OLAMAAAZZZ.
benim bildiğim yazmak için başlık açılır, yazmamak için başlık açana yeni rastlıyorum
yazmama kararı kişisel bir karardır, yazmazsınız olur biter, karar size kalmış, sizde yazm-
ayın teklifi hiç hoş değil, bakkaldan alışverişimi kesiyorsunuz, isteyen yazar istemeyen yazmaz.
bu site özveri ile yürüyen bir site, kuran kişiden tutun yazan herkese kadar. site sıradan
insanların toplanıp salakça sohbetler ettiği bir site değil, türkiyede çok tehlikeli bir fikri
savunan insanların toplandığı bir site, istediğiniz kadar önlem alın saldırı mutlaka olacaktır,
yazdıklarınız kaybolduğunda fikrinizdemi kayboluyor, düşüncenizmi değişiyor.
Size bir şans daha verebilirim..
Sitenin adminleri hakkındaki düşündüklerim site için düşündüklerimle özdeş değildir.
Sitenin adminlerine rağmen burada yazabilirim.
Turan Dursun adına açılan bir sitede yazmam benim için bir imtiyazdır. Hatta onurdur. *Forum için benim burada yazmam önemli değildir. Önemsiz bir ayrıntıdır. *
Beni buraya davet edenler belki de forumun benim yazılarımdan bir tür yararlanacığını düşünüyorlardı.
Ben öyle düşünmüyorum.
Ben Turan Dursun adına açılan bir forumda yazmanın benim için bir şeref olacağını ve bundan gurur duyacağıımı düşünüyorum..
Ama işte tam bu bağlamda sorunlar başlıyor..
Ben Turan Dursun sitesinde yazarken Turan Dursun gibi bir insanın öldürülme tehlikesine karşı kahramanca savunduğu özgür düşünme hakkımı kullabilecek miyim?.. Yoksa onu birileri sınırlayacak mı?
Benim için sorun budur.
Bunun cevabını bekliyorum..
Sevgiler..
HACI
Size bir şans daha verebilirim..
* * * * * * * * * *8O
Cevabınız bu mu?
Şans verdiğim Turan Dursun Sitesi değil..
Turan Dursun adına ona sahip çıkanlar ve O'nu dirhem dirhem diğerlerine pazarlayanlar..
Anlamadıysanız elimden bir şey gelmiyor..
Hacı
Seni ciddiye almamızı bekliyor musun gerçekten ?
Bir şans daha verecekmiş ???
Bence ait olduğun yere dön haci.
Bizde yok senin hastalığının ilacı.
Hacı , her yerde şu sorunun cevabını arıyorum, daha kimse gelip benim yakama yapışmadı. Son altı aydır kimin hakkı yenmişse, kimin düşünce özgürlügü kısıtlanmışsa gelsin hesabını benden sorsun.
* * *Bu sitede hiç kimsenin düşünce özgürlügü kısıtlanamaz. Site tüzügüne uymak kaydıyla herkes her düşüncesini sınırsızca savunabilir. Sizin tekrar yazmanız bizi mutlu eder, en azından beni mutıu eder.
* * * Bu sitede tek bir kural var, o da site tüzügü. Bu tüzük de bireylerin degil TD üyelerinin kollektif bir üretimidir. Tüzügü gözden geçirin, sizce yanlış olan yerler varsa degişiklik ve hata olarak adlandırdıklarınızı önerin. Buna da açıgız. Siz bu sitenin en eski üyelerindensiniz ve buna hakkınız var, üstelik de eski yöneticilerindensiniz.
* * * *Ama şunu bilin , site gene 24 saat geriye gitti, yazılar gene kayboldu. Bu tür olaylarla karşılaşıyoruz, yıdırıyor ama panige sürüklemiyor. Bunları da aşacagız. Teknik olarak eksigimize rastlarsanız ikaz edin.
* * * *Buyrun , kolay gelsin.
* * * *Ön yargıları ve hataları aşabilmek aydın insanların erdemidir. Ne yazık ki aydınımız o kadar az ki. Olanların da maalesef ki kıymetini bilemiyoruz.
* * * *saygılarımla
Site tüzüğünün hiç önemi yok Dilaver kardeşim.
Bunu siz de biliyorsunuz..
Sitenin sürekli bir saldırı altında olduğunun farkındasınız..
Benim site tüzüğü ve kuralları ile en ufak bir sorunum yok..
Ama sitenin saldırı altında olması ile ilgil olarak bazı önemli sorunlarım var.
Ben sitenin sürekli bir saldırı altında olduğuna inanmıyorum..
Ve bu yüzden size verdiğim şans aslında size değil, siteyi allak bullak eden sapıklara yönelik bir şansdır..
Tabii bu haliyle geçersizdir.
Siz koyunluğunuza devam edin..
Ama unutmayın ki burası size ait bir mülk değildir.
Benim sizleri eleştirmem Turan Dursun'u eleştirmekle özdeş değildir.
Turan Dursun'un adını kendi kusurlu yaklaşımınız için kullananlar bizler değiliz. Sizlersiniz.
Turan Dursun ismini sitesine alanların sorumluluğunu üstlenmiyorsunuz..
Ateizm.org iddiasız bir ateist sitesidir.
Siz ise iddialı bir ateist sitesisiniz..
Bu sorumluluğun üstesinden gelecek niteliklere sahip olmanız gerekiyor..
Bu halinizle bu siteyi idare edemezsiniz..
Bütün bunların dışında.. Burada yazmak, size rağmen benim için bir imtiyaz ve şereftir..
Beni tolere edemezseniz, eskiden yaptıklarınızı yapmaya devam edin..
Sansürleyin yani...
Selamlar..
HACI
HACI, her şey gün gibi ortaya çıkmışken neden halen itirazınıza deva ediyorsunuz? Neden görüşleri sansürleme ihtiyacı duyulsun ki? Eğer yazmak istemiyorsanız bir daha girmezsiniz olur biter. Çamur at, tutmazsa izi kalsın mantığından sıyrılın! Fikirlerinize değer veriyoruz diye de kendinizi tanrı sanmayın. Biz tanrı görüşünü de bir yerde yenmiş insanlarız. Sizi de yeneriz emin olun zorluk da çekmeyiz.
"Gidenlere güle güle kalan sağlar bizimdir!"
Benden kurtulmanız o kadar kolay değil Hrant kardeşim..
İstesem sizi kendi kurallarınızla elimde oyuncak yapabilirim..
Beni sansürlemekle elimden kurtulamazsınız..
Sansürlenen iletilerimi Ateistforum'da yayınlayabilirim..
Bana karşı biraz daha anlayışlı ve tabiri caiz ise, başkalarına yaptığınızdan farklı olarak, kibar ve düşünceli davranmanızı tavsiye ediyorum..
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..
Tabii beni bu tutumumla *arragont son of a beach olarak da tanımlayabilirsiniz..
Orası sizin seçeneğiniz..
Evet öyleyimdir..
Gerçek Hacı ile tanışmak ister misiniz?
You got it...
Kimi nerde neyinle oynatıyosun sen! Sen kimi oyuncak yapıyorsun be! Hadi ordan! Gitmeyeceksen neden 1 haftadır yazılmaz buraya yazmiicammmm diye ağlayıp duruyorsun? Nazının sökmediğini görünce de yumuşayıp benden kurtulamazsınız diyorsun! Bu ne mantık bu ne acizlik! İki terim söyleyip kendini filozof sananlardan başka bir şey değilmişsin.
Tekrar söylüyorum: "HADİ ORDAN, HADİ!!!!"
Bunlara çocukca istekler..
Benden korkuyor musunuz?
Ben bir gerçeğim..
İslam kadar değil belki..
Hatta Adnan Oktar kadar bile değil belki..
Ama en azından Hrant'dan daha büyük bir gerçeğim..
Çekil önümden sefil..
HACI
allahım ne kadar korktum anlatamam tamam hacı bey önünüzden çekildim forum sizin olsun :roll:
hafiften hakaret içeren kelimeler kullanmaya çamur atmaya başladı ki onu banlayalım sonra da ateist forumu beni banladı diye ağlasın :D:D hacı sen git kenarda kum oyna annen gelir almaya ok canım hadi hadi :):):)
Sevgili hrant forumumuzun en genç üyelerinden olduğunu biliyorum. Ama
"yaşıtlarınla da" olsa yazışırken hakaret anlamına gelecek ifadeleri kullanmamanı rica edeceğim.
Yukarıdaki yazını düzeltmeni bekliyorum.
Sevgiler.
Dedim ya çocuğum..
Ben bir gerçeğim..
Gerçekler bazan korkutur..
Çamur atma işine gelince..
Atacağım kadar attım zaten..
Beni banlamanız mümkün değil..
Bunu siz de biliyorsunuz..
Beni banlayacak kadar aptal olamazsınız?
Yoksa olabilir misiniz?
Sanmıyorum..
Evet.. İtiraf ediyorum..
Ateistforum'dan birisi olarak sizin gücünüzün bana yetmeyeceğinizi biliyorum.
Ben yalnız değilim..
Burada ve Ateistforum'da yazan herkes benim gücüme sahip..
Bunu onlar bilebilirler veya bilemezler..
Bilmeseler de hepsi benim gücüme sahip..
Tabii şimdi biliyoralr..
Onlara böyle bir güce sahip olduklarını hatırlatıyorum..
Sizi yalnız bırakmamalıyız..
Belli ki bizim yardımımıza ihtiyacınız var..
Bu yazdıklarımdan birşeyler anladın mı?
Anlamadın ise, yakında anlayacaksın..
HACI
ziggurat
20-06-2007, 01:34
Arkadaslar yok etmek,kaybetmek,öldürmek,küsmek...ne kadar kolay.Hemen yapiliyor da.Var etmek,bulmak,yasatmak,barismak ne kadar zor.Gelin dostlar zor olani ama güzel olani iyi olani yapalim.Haci ve Hrant lütfen,dagilmayalim birleselim.Eskiden de kurtarilmis bölgelerimiz oluyordu,fasist bulamayinca franksiyonlara ayriliyorduk ve parcalaniyorduk.1978-79 lu yillarda sol 49 franksiyona bölünmüstü.Bizim ülkenin aydininin hastaligi bu.Dinciler kendilerine cahil bir imam seciyorlar,milyonlarca kisi hic elestirmeden koyun gibi o kisinin pesine düsüyor ve iktidara bile geliyorlar.
*Bizim dincilerden farkimiz herseye elestirel yaklasmamiz.Tabular bizleri baglamaz.Bizler de tartisarak en dogru olani bulabiliriz.Tabi birbirimize saygiyi esirgemeden.Lütfen bu önerimi bir akil verme olarak degilde bir dost tavsiyesi olarak algilarsaniz sevinirim.BARISIN LÜTFEN
Ben küs değilim ki barışayım Ziggurat kardeşim..
Küs olanlar düşünsün...
HACI
spartacus
20-06-2007, 01:42
Hacı yanıtını ilk cevapda vermiştim. Senin ilacın yok açık konuşuyorum. Hiç bir cevabı ciddiye almadın, her zaman yaptığın gibi, öyle bir dev Aynasındasın ki, akşam güneşinde gölgene bakar gibisin-iz-....
Ateist Forum sansürlendiğinde en çok rahatsız olanlardandık, siteye nasıl girileceği konusunda elimizden geleni yaptık, forum konumuzda kınadık, karşıt imza sayfasına imza attık, bu sitenin üyesi olupda kendi dini sitesinde sansürlenmeye sevinen üyeyi o gün sitemizden attık..... Yazıklar olsun ki siz, bakın sansürlenmemize seviniyorlar diyebilecek kadar düşebildiniz, bozuk niyetinize malzeme lazımdı 7 den 70 e her şey siz ve sizin gibi despotik, ortaçağ zihinlilerin kendi amentülerini kabul ettirmek ve EGO larını tatmin etmek için her yol meşrudur, ne olursa malzeme yaparım yöntemi ile kullanılır, kullanılmıştır, kullanılmaktadır çünkü....
Ateizm.org iddiasız bir ateist sitesidir. HACI
Saldırıyorsun ve silahlarını saklıyorsun HACI. Ve iddiasız bir sitedir peşin lafzı ilede bayağılaşmış yöntemini kendi saldırı yönteminden kendini saklarken ele veriyorsun.
adı üstünde Ateizm.org.... Ve sen kelimeleri-isimleri dahi kendine alet edecek kadar küçülmüşsün.
Senin evvelkilerde dahil her saldırıyı fırsat bilen saldırgan ve etiğede uymayan saldırılarında, söylediklerin her zaman hem sana saygı duyularak hemde söylediklerin ciddiye alınarak yanıtlandı, yanıtları verildiği halde senin yaptığın ise sadece dalga geçmekti. Bu başlığı burada, ateist forumda açtığın başlıklada orada sürdürdüğün, paranoyak noktalarla kendine saldırı zemini hazırlayarak, isimleri ve sözde kutsallarıda kullanarak devam ettiğin saldırılarının artık ciddiye alınacak hiç bir noktası yoktur. Senin amacın üzüm yemek değil, kendi amentüsünü okutmak ve bunun içinde her yol meşrudur diyen, despotik, dayatmacı ve illa dediği noktaya getirme çabasıyla sürüdürülen, sindirmeye yönelik faşizan bir yöntemdir. Ve biz bu yöntemlere hiç yabancı değiliz. Her şeyden evvel insanları koyun kendini ise çoban gören bir kaç kahramanımız oldu, şimdi ise gaz sırası sende sanıyorum, ama yanılgın senin çoban olman kimseyi koyun yapmıyor, bana kalsa seni ve senin gibi amentücü düşüncede olanları ciddiye alırken oturup düşünmeli-ben koyunmuyum sorusunu kendisine sormalı, en azından Hacı herkesi bu kadar kolay koyun kendisini hazır çoban görürken değil mi?-. Heleki ateist forumu da her fırsatta etiğe sığmayacak şekilde TD sitesini karalamaya dönük iflah olmaz bir kullanıma getirmişken?! Orayıda çiftlik olarak görüyorsun ki kurumlaşma dendiği anda hemen- > Şeriat Elden gidiyor, Şeriat İsterüüük......
TD sitesi ile uğraşmak dışında iddialı olduğunuz bir şeyler var mı bunu sorgulamak lazım bence.... Zaten iddialı değiliz de demişsin, kısaca ne konuda iddialı olduğun ise aynen grafikde görüldüğü gibi ortada....
Meyve veren ağacı taşlarlar ve bu ağaç her fırsatta dallarını eğiyor...... Ama köküne balta vurmanında artık bir sınırı olmalı!
Ne acı (kehhh, kehhhhh, kehhhhh)Hacı.
Yanılıyorsun Spartaküs kardeşim..
Ben TD ile uğraşmak isteseydim, elime çok fırsat geçmişti.
Ben kimse ile uğraşmak isteyen biri değilim..
Ama uğraşmak zorunda kalırsam durum çok farklı olabilir..
Kimse ile uğraşmak zorunda kaldığım bir durum olmadı.
Henüz..
Olursa sen ilk duyan olacaksın..
keeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhh
HACI
spartacus
20-06-2007, 08:59
Peki öyle olsun. Yanılma kelimesinin dagarcığınızda olmasını görmek ümit verici bir durum en azından aklına gelebiliyormuş.
keeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhh
teotihuacan
20-06-2007, 10:30
hacı ömer kardeşim
aşkolsun sana, şu konuyu okumayayım diyordum ama dayanamadım okudum.
ortalığı birbirine katmışsın, istediğini de almışsın.
kaldı mı daha yapmak istediğin birşey? onu da hallet de yolumuza gidelim be güzel kardeşim...
aklı sıra gaza getirip ban yicek :D gaz pedalı yok bizim adminlerimizin :D:D:D
Bunca zaman sonra siteye bağlanıp,bu sitede yazılmaz arkadaşlar başlığıyla
form açmak çok pesimist bir yaklaşım.Siteye yeni üye olanları ya da olmayı düşünenleri
kararlarından caydırıcı bir durum olmuş ve böylece şu aşağılık hackerlara da prim verilmiş...
Zorluklar karşısında yılmadan ve karamsarlığa düşmeden mücadele etmek gerekir.
Tabii bunu her zaman başarmak mümkün olmayabilir ama düştüğü yerde yeniden
ayağa kalmasını beceremeyenler zamanla silinip gitmeye mahkum olurlar.İnsanı yücelten
yegane şeylerin başında inandığı doğrular için mücadele etmesi gelir.Bıkmadan ve usanmadan !
İnsanı *yücelten *yegane *şeylerin *başında *inandığı *doğrular *için *mücadele *etmesi *gelir.Bıkmadan *ve *usanmadan *!
Ne kadar doğru!
İnsan inandığı doğruları onların yanlışlandığı yerde kalarak nasıl savunabilir?
Önce o ortamın dışına çıkmalıdır değil mi?
Turan Dursun forumunda arada bir kaybolan iletilerin açıklaması yapılana ve bu sorunun kesin bir çözüme bağlandığı açıklanana kadar, burada yazmayacağım..
Sitenin arada bir saldırıya uğradığı mazereti yeteril değildir..
Böyle bir mazereti kabul etmemiz için, site adminlerinin onun artık olmayacağına dair bizi ikna etmesi gerekmektedir.
Yüzde yüz garanti beklemiyoruz.. Ama en azından yüzde 95 garanti bekleme hakkımız vardır..
Hatta yüzde 99.. Ateist forumda bu yüzde 100'dür..
Bunu izleyicilerine sağlayamayan bir sitenin adminlerinin mazeretleri kabul edilemez..
En azından bu gelişmelerden sonra..
Ben bu siteye döner ve site içi ve dışı haksızlıklarla mücadele ederim..
Ama önce bana bunu yapabilme olanağı vermeniz gerekiyor..
İletiler rastgele silinememeli..
Site kendi güvenliğini sağlamalı..
Burası Dingo'nun ahırı mı?
Burası sorumsuz ve beceriksiz adminlerin elinde mi?
Bu siteyi idare etmesini beceremiyorsanız, bir sitenin nasıl başarı ile yönetildiğini *bize sorabilirsiniz..
http://forum.ateizm.org/
Selamlar..
HACI
NOT: Anladığım kadarıyla burada yazmamı ve haksızlıklarla mücadele etmemi istiyorsunuz...
Ama önce bana burada yazma hakkı tanımanız gerekiyor.. Ben o kadar demokratik olduğunuzdan emin değilim.. *Ama buradayım. Siteye girebiliyorum. Size bunları yazabiliyorum..
Ya beni önleyin, ya da gerçekten demokratik olun.. Oyun oynamayın..
Hacı yazdıgınıza göre, yazma hakkı tanıma diye bir şey olamaz. Ama bu başlıga yazmayı sürdürmenizin de bir anlamını göremiyorum. Siz yıllar evvelki bazı olayların hesabını bunu yaşamamış olanlardan soruyorsunuz. Buna ne ben ne de arkadaşlarımın çogu bir cevap veremeyiz. Aslında şayet bir yara varsa da kaşımanın anlamı da yoktur bana göre.
* * *Bu başlık altında ve ate forumda bir diger başlık altında şunu iddia ettim. Son 6 ay içerisinde kim söz hakkının, düşünce özgürlügünün kısıtlandıgını iddia ediyorsa gelsin yakama yapışsın dedim. Şimdiye kadar kimse yakama yapışmadı. Sizin de yapışma olasılıgınız yok, çünkü ilk defa benim davetim üzere yazdınız. Bundan evvelsi için olmadıgım için bir katılımda bulunamam. Ama yıllar öncesini deşmenin bir anlamı da yoktur, şayet aynı şeyler devam etmiyorsa.
* * * Talihsizlik , ya da rastlantı diyelim o günkü yazıların tamamının silinmesinde olmuştur. Bu da bizden kaynaklı bir şey degil ve açıklaması yapıldı ve tahminim siz dahil herkes bunun böyle oldugunda hemfikir oldu. Bakın karşı çıktıgınız DK nın iki maddesi şöyle :
-250 mesaj kotasını aşmış olan üyelerin disiplin olaylarını takip eder
-Onur üyelerinin ünvanlarının alınması veya ihracı işlemlerinde gerek Yönetim Kurulu üyelerince gerekse Disiplin Kurulu üyelerince getirilen önerileri karara bağlar.
* * * * *YK belki sizi ömer olarak engelleyebilir, ama Hacı olarak engellenmeniz için DK kararı gerekir. Çünkü sitemizin onur üyesi olarak gözüküyorsunuz.
* * * * * Size ters gelen ama gerçek olan şey şudur, bizim yasamız site tüzügüdür. Her eylemimiz buna uygun olmak zorundadır ve DK kararlarına itiraz edilemez. Yani biz YK nın herhangi bir yanlışını engelleyebilmek ve muhtemel yönetici hatalarının önüne geçebilmek için bu kurulu oluşturduk ve şimdiye kadar da işleyişinde hiç bir sorun ya da itiraz olmadı.
* * * * *Sizi neden engellemek isteyelim ki, buna en ufak bir sebep bile yok. Örnegin ben bugün ate foruma evrim sitesinin duyurusunu astım ve ilk gelen cevap bu siteye muhalif olarak bilinen isimlerden mamulinin destegi ve paylaşımı oldu.İşte olması gereken de buydu. Biz bir iş yaptık, başlangıç yaptık , bundan sonrası herkesin eseri olmalıydı ve olacagını umuyorum. Artık iş bizden geçmiştir, kollektifleşmiştir.
* * * * * Burayı da öyle görüyoruz. TD kimsenin çiftligi degildir ve kimse TD yi zaptırapt altına alamaz. Buna yakın zamanda bir kişi teşebbüs etti. Sonu malum.
* * * * * Onun için artık bu kavgayı bir kenara bırakalım, anlamsız oluyor çünkü. Ve birbiri arasında meselesi olan varsa da bunu topluluk dışında halletmeye çalışsınlar, bizim böyle bir gündemimiz yok çünkü.
* * * * * Tekrar altını çizerek söylüyorum. TD sitesinde yer alan hiç bir üyenin Site Tüzügünü ihlal etmedigi müddetçe düşünceleri ve düşüncelerini ifade etme hakkı engellenemez.
* * * * * Yönetimi eleştirmek bir üye olarak en temel hakkınızdır, ama bunu güncelden yapmak zorundasınız. Şayet amaç sadece eleştiri degil de katılım ise o zaman temiz bir yaprak açın, geçmişi şimdilik bir kenara bırakın ve bundan sonraki katılımınızla ilgili bir problem çıkarsa o zaman eleştirin. Ve objektif ve anlayışlı olmak gerektigini iddia ediyorum. Bizim sizle ne alıp veremedigimiz olabilir ki.
* * * * * *Umuyorum ki daha yararlı olabiilecek bir başlık altında daha farklı konuları tartışabiliriz.
* * * * * *saygılarımla
Sevgili Dilaver
Sorun yok o zaman!
Ben her zamanki mücadeleme burada da devam edebilirim..
Selamlar..
HACI
sevgili hacı
* * *tekrar hoşgeldiniz o zaman. Nerde kalmıştık. *:lol:
* * *saygılarımla
ozgur_beyin
29-06-2007, 11:43
Sevgili hacı yanılmıyorsam benimde 80 iletim silik. Bu bir teknik hata.
Ateist org. üyeyim yazı yazıyorum, göndere bastığım an, beş on saniye sonra karşıma üye ol bölümü çıkyor.
Buda teknik hata.
*Senin gibi zeki bir insanın, bunları idrak edip ''gavura kızıp oruç bozmaman gerekirdi'' diye düşünüyorum.
Döndüğüne sevindim.
hACı abim hoşgeldin.Yannıs ben tam çıkattıramıyom.Sen hAcımısın.Ömer amcamısın.KarunyAHyamısın.Hakget tam olarak hankısısın.*?
Ellerinden öperim amcam.(sorulara çok cailce buldusan cevap yazma abim)
nOT:sen vArtOl amcama yakınmısın.görüşüyonusmu.oda aMarikada yaşıyo..nOT:bu mesac silinme işinden bende çok şikatçiyim.benimde 3yüzkusur mesac uçuruldu.Sen hakget buişe biliyon heralde.Neden benin mesaclara uçuttular.banadamı gıcık gidiyo hakçılar veyama *-yönetim( 8O )
anlayamadım pardon!
şimdi,ömer isimli *yeni üye eski bir üye olduğunu iddia etmedi de sadece imzalarında *hacı diye ifade kullandı.ve ben hariç herkes de bu imzadan hareketle bu arkadaşa hacı lakabını taktı ve de hacı isimli eski bir üye ile özdeşlerştirdi.
iyide bu arkadaş hacı isimli eski üye *ise *yine aynı nikle giriş yapsın mümkünse.yarın dabiri hüseyin diye gelir ben mutezileyim,cem'im,sodomoyum derse nolcak,bu hacı imzalı arkadaşı ve de eski haci nikli üyeyi tanımam etmem amma,bu yeni ömer isimli üye eğer eski hacıile aynı tarzda ve tavırda *değilse ,bana farklı ve *biraz tuhaf *başka bir kişi *gibi geldi.yanılıyo olabilirim.Amma hackerlerden biri olması bana daha yakın gibi geldi.zira sinirlendirici bir saldırgan uslupla giriş yaptı,ve devam etti.eğer hakiki ise kusura bakmasın amma,kendi açımdan ,kendimin forumunu takip edip ve bazen yazılarımla katıldığım bir sitenin ve idarecilerinin belki de üyelerinin böyle fazlaca aşağılanması beni de üzer ve kendime de hakaret edilmiş gibi algılarım..burada bir yerde bir anormallik var ,belki de bendedir,bilmiyom amma, neyse bana fazla laf düşmez.ne de olsa haci bey ateist malum ben müslümanım.buyursun siteyi şenlendirsin,bizde yardımcı oluruz kendisine elimizden geldiğince.burada ateist eksikliği pek yoktu aslında amma iyi olur tabi ne kadar fazla olurlarsa,böyle üst düzeylisi ve herkonuda tam tekmil teknik eleman kıvamındakiler her siteye lazım tabi.hoşgeldin kardeşim hoşgeldin.