Orijinalini görmek için tıklayınız : İlgisiz, bilgisiz, seviyesiz iletiler
copernicus
14-06-2021, 20:27
https://www.diziler.com/dizi/carlos
Terörizm' den kutsal mutsal dava çıkmaz.
Hukuk devleti içi olamayan bütün fiiller/ yapılaşmalar terörizedir.
Şüpheci Dinsiz
15-06-2021, 03:32
https://www.diziler.com/dizi/carlos
Terörizm' den kutsal mutsal dava çıkmaz.
Hukuk devleti içi olamayan bütün fiiller/ yapılaşmalar terörizedir.
Terörizmden kastın nedir? Che başlığında terörizmden bahsetmenin amacı nedir?
copernicus
15-06-2021, 09:04
CARLOS: Official Trailer - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kLrzMibJWuk)
Hayırdır? Niye üzerine alındın? Dinsiz forumda komizm güzellemesinin işi nedir?
copernicus
15-06-2021, 09:05
Fransızların Baş Belası Venezüellalı Komünist Chavez’in Müslüman Devrimci Dostu Çakal Carlos Kimdir? - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XW1U4qy0h04)
Şüpheci Dinsiz
15-06-2021, 14:17
Hayırdır? Niye üzerine alındın? Dinsiz forumda komizm güzellemesinin işi nedir?
Terörizmden kastın nedir? Che başlığında terörizmden bahsetmenin amacı nedir?
Komizm nedir?
Forumda youtube videosu paylaşmadan önce bu linki okuyunuz.
https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=636259&postcount=315
copernicus
16-06-2021, 12:25
Komizm nedir?
Devletsizliktir. Sizin yanlış algınız(bilginiz) sizin sorununuz.
Sahi, Küba dururken bu lanet vahşikapitalist ülkede ne işiniz var? Bu toplumun, siddin sene komunist ol(a)mayacağı, yapılamayacağı aşikarken? Küba da internet, sabun bulamazsınız ona göre! .) Kapitalizmin en kötü olduğu yerdeki lüks hayatı tatlımı geldi?
Gerçek islam bu değeeel. Gerçek kominizm bu değeeell. Geçiniz bunları!.
Amerika da yaşasan bunların hiç birinden şikayet etmezsin. Çünkü 500 birim paraya en güzel telefona, 1000 birim paraya en güzel laptopa sahip olabilirsin. Kendini koruma amaçlı bakkal alışverişi yapar gibi, 500-1000 birime cebine en güzel silah koyabilirsin. V.s.
Bu ülkede kadın olsan hastanın biri sana dadansa seni kim koruyacak? Karokala elli kere gitmiş şikayet etmiş. Sonra öldürülmüş.
He, o bakımdan haklısın. Bu ülkede devletsizlik(kominizm) var zaten. Devletin ismi cismi kurumları var. Kendisinin varlığı tartışmalıdan öte yani... Orası kesin...
copernicus
20-06-2021, 09:52
Bu yemek zehirli! Hiç bir aklı selim TÜRK' de bunu yesin sanmam...
Doğruların içine yalan/iftira katarak insanları zehirlemek ahlak dışı bir düşüncenin ürünüdür. O bağlamda esefle kınıyorum. Dinci büyük "israil" projesinin kamuflajlı halidir; kürdistan hayali...
copernicus
20-06-2021, 10:27
Özellikle Ermeni soykırımında, genel olarak Hıristiyan toplumlara karşı soykırımlarda kullanılıyorlar. Sadece Ermenilere değil, Süryani ve Rumlara karşı da 1913'te başlayıp 1922-23'e kadar devam eden bir soykırım süreci var.
Böyle bir şey yok. Diyeceğim. İnkar ediyor olacağım öyle mi?
Kanıtın nerede? Amerika soykırım dedi diye şak soykırım peydah olmuyor. Hani kanıtların, belgelerine dayalı mahkeme kararın?
Bir kere asıl soykırımı anadolu Türk' lerine yapan Ermeni'lerdir. Bugünün yaşayan canlı tanıkları var. Hem çoluk cocuk demeden katledip. Hem karşı tarafı suçlamak akla ziyan bir adiliktir. İnsan olana yakışmaz. Bir asırdan önce yaşanmış olayları gerçekmiş gibi lanse etmek ise asıl ırkçılıktır. Düşmanlığı körüklemektir. Türkçülüğün de durduk yere çıkmadığının kanıtıdır. Her ne kadar günümüz milliyetçilerinden haz etmesem, davalarını samimi bulmasamda.
1955 Rum olayları, alevi sorunu haricinde yazarın yazdıklarında doğruluk barındıran bir suçlama olsun hiç sanmıyorum. Dolayısı ile yazı zırvadan ibarettir. ZIRVA!.
Rumlar ile Türkler arasındaki bu provakatif kin ve nefret tohumlarınında bizzat Yunan ve Türk hükümetlerince koordineli manipüle edilip, tezgahlandığını düşünüyorum. Türkler evine, Yunanlılar evine mincalinde... Zaten öylede olmuş. Bürokrasi devletin gücünü kullanarak yabancıların mallarına çöktü. Türk toplumunun hatası çok. Başka toplumlarda sebebsiz zenginleşen, mal varlıklarında azami artış olan siyasilere, bürokrasiye, mafyaya yargı hesap sormuyorsa. Halk bizzat bunu sorar. Bizim toplumumuzun kusuru(sucu) büyük. Bizden bir cacık olmaz dememizin nedeni budur. Devleti(kişileri) kutsallaştırmayı en iyi bizim toplum beceriyor. Kişiler devlet adına her haltı yiyor. Sonra kutsal devlet şemsiyesine sığınıp. Hesap mesap vermiyor... Oh ne ala memleket(dünya). Böyle bir ülkeye kim istemez bakan olsun, bürokrat olsun, resmi çaycı olsun? Kralsın kral...
Hülasa yaramıza tuz basmak da neyin nesidir? Benim derdim bana yeter. Bu bolkutsal sever toplumu bende istemiyorum. Lakin aslımıda inkar edecek değilim. Türk' üm. Ülkesindeki yönetimden, lanet bürokrasinden bir kürtten daha çok zarar gören bir TÜRK' üm. Bu ülkede kutsal bürokrasi sadece kürtlere eziyet etmiyor, herkese ediyor. Sözde laik ve sosyal hukuk devletiyiz hülasa...
copernicus
21-06-2021, 10:59
Dünya nüfusunu hedef alan ve ABD'de adına "bilim kurulu" (Science Board) diyen küresel çete ve uzantıları, nüfusumuzu azaltma stratejilerinin bir sonucu olarak evlilikleri hedef almaktadır. Bu yüzden küresel ekonomik krizi yaratmışlardır.
sÜPER ALAKA...
Şu safsataya dinci olmayan her aklı başında insan güler.
Dünya kaynakları 8 milyar insana(!) yetermi? Yetmez(eşit paylaştırılamadığına göre).
copernicus
21-06-2021, 11:06
"abi maskeni düzgün takar mısın" diye soruyorsa bu soran kişi ya hiç medyayı, sosyal medyayı takip etmeyen cahil cühela birisidir, komploların farkında değildir, ya da farkında olmadan küresel çetelerin oyuncağı olmuştur. Ben daha az nefes alıp solunum güçlüğü çektiğimde eline ne geçecek? Hiç bir şey birazdan eve gideceksin ve hem oksijensizlikten hem de yaşadığın gerilimden dolayı eşinle kavga edeceksin. İşte bunlar hep küresel çete ve onların köpeklerinin oyunu. Sakin, sabır, sabır, sabır...
"Düzgün takarmısınız" diye sorulmaz. Uyarılır. Kasiyer değilde siz cahil okur yazar olmalısınız.
NKdA2_slEkQ
Kuytul zekalısınız sanırım... :pound:
Singularity
21-06-2021, 11:08
Dünya kaynakları 8 milyar insana(!) yetermi? Yetmez(eşit paylaştırılamadığına göre).
Ancak bir dinci böyle bir varsayımda bulunabilir.
Yerin altına ve üstüne doğru istediğin kadar gidersin. Biz bir katlı tarım yapıyoruz. Kat kat istediğin kadar git, gittiğin yükseklikte atmosfer oluşur zaten. Yok riskli diyorsan aşağı doğru gidebilirsin. Yer sorunu diye bir şey yok, kaynak sorunu da yok, hepsi safsata. Türkiye'deki büyükbaş hayvanların yarısı İstanbul şehrinde üretiliyor. Bunu biliyor muydun? Yok. Ama dinciler cahildir diyorsun, kendin bilmiyorsan o zaman dincilerden farkın yok ki. Araştır, öğren, aranızda fark olsun, ondan sonra kalkarsın başkalarını dincilikle cahillikle itham edebilirsin. Bak bu kadar yoğun bir yer. Ama Çatalca'dan öteye geçiyorsun dağlar taşlar bomboş, hatta o kadar bomboş ki Deaş bile var. Sırf E-5ten giderseniz İstanbul yoğundur, az biraz arka taraflara doğru yayılın, bomboş olduğunu göreceksiniz. Daha İç Anadolu'nun balta girmemiş dağlarından söz etmedim bile. Amazon kadar tenha yerler var. Şu anda konuştuğumuz yer Türkiye. Hele Brezilya, hatta Çin, müthiş boşluklar var.
Şimdi bak, bu anlatacağım şeyi ancak dinciler anlamazlar. Bak ne kadar basit anlatacağım. Türkler Anadolu'ya Orta Asya'dan neden geldi? Tarih kitabını açıp oku istersen, kıtlık vardı, yiyecek yetmedi, vesaire. Anadolu'ya gelen Türkler en fazla bir milyondur. En fazlası budur. Bir milyon Türk Orta Asya'da barınamadı, aç kaldı, ee? Şimdi aynı yerde 2 milyar Çinli yaşıyor ve aç değiller açıkta değiller. Dahası, Çin'de hala devasa büyüklükte Doğa Parkları var. Yer sorunu olsaydı oraları da tarıma açarlardı. İnsanlar Çin'de, Hindistan'da kuş uçmaz kervan geçmez yerlerden geçerek günlerce yol yürüyerek okula gidiyorlar. Kaynak sorunuymuş. He he kaynak.
Hollanda'da evler genelde bir katlı. Göt kadar ülkede 10 milyon nüfus yaşıyor. Buna rağmen tarımda çok ileriler, ihraç ediyorlar. İsviçre keza.
Mu kıtasının nüfusunu biliyor musun? Nerden bileceksin, araştırmıyorsun ki, Suçlamak kolay, araştırmak zor tabi. Yaklaşık söyliyim, 1 trilyon. Demek ki şimdiki nüfusun 100 katı kadar bu dünyada rahat barınır. Sonrasında yukarı doğru gitmek lazım.
Singularity
21-06-2021, 11:20
Düzgün takarmısınız" diye sorulmaz. Uyarılır. Kasiyer değilde siz cahil okur yazar olmalısınız.
Kuytul zekalısınız sanırım... https://turandursun.com/forumlar/images/smilies/pound.gif
Böyle bir anlayış olabilir mi ya?
O zaman sen de Fahrettin Koca zekalısın. Ne diyim şimdi devlet büyüklerine hakaret mi ediyim, amacın ne. Yani kimin destekçisi daha kötüyse yarışı mı yapacağız. Gerçekten yani seviyen bu mudur, hayat anlayışın bu mudur. Alpaslan Kuytul'a laf attığına göre o zaman Cübbelicisin sen, Fahrettin Koca taraftarısın, dinci iktidarın borozanısın. Çünkü en çok onlar maske takın diyorlar.
Adam dinci diye herhangi bir konuda doğru söylüyor olamaz mı ya, böyle şey olur mu?
Konuyu nerden nereye getirdin, konu evlilik, konuyu getirdiğin yere bak.
copernicus
21-06-2021, 11:23
Zırva. Sen hangi hakla benim can güvenliğime kast edebilmeyi savunuyorsun?
Hukuk dilin varsa konuş. Yoksa sus da adam sansınlar hülasa...
Singularity
21-06-2021, 11:26
Zırva. Sen hangi hakla benim can güvenliğime kast edebilmeyi savunuyorsun?
İftira atma ya da kanıt göster. İftira attın, suçlusun, ya da kanıtlayacaksın.
Hayal aleminde yaşamayı bırak. Gerçekler İşine gelmeyince hayalden can güvenliğini benim tehtid ettiğimi görmeye başladın tabi. Başka ne yaptım sana? İstersen 955 polis imdatı ara, beni öldürmeye çalışıyor de, ne içiriyorlar size ki onların katliam projelerine hizmet ediyorsunuz? Öldürdüğünüz kişi başına prim mi alıyorsunuz?
copernicus
21-06-2021, 11:31
Zeytinyağı gibisin, hastasın, onu anladık başka bir şey söyle. Aleni olan kanıtlanmaz. Aleni olanı kanıtla diyen ya gerizekalıdır. Yada kendini akıllı sanan su kurnazı zırcahildir.
copernicus
21-06-2021, 11:32
Maç, müsabaka burada bitti.
Singularity
21-06-2021, 11:36
copernicus Diyor ki
Zeytinyağı gibisin, hastasın, onu anladık başka bir şey söyle. Aleni olan kanıtlanmaz. Aleni olanı kanıtla diyen ya gerizekalıdır. Yada kendini akıllı sanan su kurnazı zırcahildir.
Kanıtın yok, olsaydı söylerdin. Demek ki kanıtın yok. Yalan söylediğini itiraf ettin. Hayal aleminden tehditler üretmeyi bırak, kendine gel.
Hakaret etmeyi de kes artık. Büyü, adam gibi konuşmayı öğren. Anladım, siz istediğinize hakaret edebilirsiniz, size serbest, öyle değil mi?
copernicus Diyor ki
Maç, müsabaka burada bitti.
Sen hukuk mu konuştun. İddia attın kanıtın yok, boş boş iftira atıyorsun, hakaret ediyorsun, iki cümlende üç tane hukuki suç işliyorsun, hala hiç utanmadan pişkin pişkin hukuk diyorsun. Senin hukukla ne alakan var? Sen hukuğun tam zıddısın, hukuksuzluksun. Nokta. Engel.
copernicus
21-06-2021, 13:30
Suçu öven, güzellemesini yapan idiot'sun!
"BİR YILA KADAR HAPİS CEZASI ÖNGÖRÜLMÜŞ"
Bir de Türk Ceza Kanunu'nun 195. Maddesi'ne göre de karantina altındaki bir yere yetkisiz olduğu halde girilmesi ya da buralardan kaçılması. Bir de meselenin TCK 195. Maddesi, ceza hukuku boyutu var. Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbir ve önlemlere aykırı davranmak, bizim iç hukukumuzda suçtur.
Son dakika! "Maske takmayan ihbar edilebilir" | Gündem Haberleri (haberturk.com) (https://www.haberturk.com/son-dakika-maske-takmayan-ihbar-edilebilir-2764081)
Ülkede her ne kadar diplomalı sen gibiler olsada. Hukuk bilmine değerli yorumları ile katkı sağlayıp. Hukuk metodolojisine, akla-mantığa uygun sonuçlar elde eden hocalarda var. Benim prof. ünvanım yok. Bana itiraz edebilirsin. Kendi sapkın düşüncelerinle manipülasyona kalkışabilirsin. Ama gel gör ki, ortada koskoca Prof. Ersan Şen gibi bir bilirkişi var. Birebir aynı düşünüyoruz, aynı kanıya varıyoruz.
Bu 3. oldu. Hukuk dilin varsa konuş. Yoksa sus da adam sansınlar hülasa...
Dahada anlamıyorsan. Seninle suçu övme ve suç işleme fiilinle ben değil resmi görevli savcılar ilgilensin... Görevlerini yapsınlar. Hoş ölenin, sakat kalanın davasını açmayan bir ülkede kime ne çağrısında bulunuyoruz ya... Anlayan anlamıştır. Sözümüz işini düzgün yapmayanadır. Görevini yapanlar üzerlerine alınmasınlar...
copernicus
21-06-2021, 13:46
Marketlerden birine girdiğinizde çalışan kasiyer "abi maskeni düzgün takar mısın" diye soruyorsa bu soran kişi ya hiç medyayı, sosyal medyayı takip etmeyen cahil cühela birisidir, komploların farkında değildir, ya da farkında olmadan küresel çetelerin oyuncağı olmuştur.
Bre, ahmak iddia sahibi sensin sen. "Zeytinyağı" derken boşuna demiyorum. Sen açık alanda yürüyüş yapmıyorsun. Markete maskesiz girebileceğini ve bunun hak olduğunu iddia ediyorsun. Başkalarının canını tehlikeye atabileceğini sanıyorsun. Özgürlüğün nerede başlayıp, nerede bittiğini bilmemezliğe veriyorsun.
İfitracıda, yalacıda, üfürükçüde, suçluda sensin sen.
Hadi, Türkiye' de hukuk ve hukukcu varda yok. Dünyanın neresine gidersen git hukuk bilmi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Üfürükler, düşünceler, başkalarına zarar verme olasılığı olan fiiller(maskesiz market alışverisi) bir hak doğurmaz. Suçu engellemeyen kamuda, kamucu kişilikte bunu uygulamadığı taktirde ceza sorumlusu olur. Bizim ülkemizde birileri hesap vermiyor diye sen dünyayı böyle sanamazsın. Yok öyle bir dünya. Bırak maskeyi dağa yerleşsen kendini zehirlemek istesen 2 tane haşhaş ektirmezler sana, sağlık sorunları nedeni ile kullanmak istesen bile... Tabi bu yazılanlar sana değil. Üzerine alınıp kendini nimetten sanma. Okuyucular faydalansın içün. İnsanlık vazifemden ötürü yazılması zaruriliğindendir. Sapkın fikir, yanlışları düzeltmekte sıradan bir vatandaşın yapacağı insanlık görevidir.
Singularity
21-06-2021, 14:29
Neyse. Listeye yazdım bu cevapla da artık listeye ekleyebilirim. Çünkü okumaktan aciz bir kişi olduğunu herkes gördü, ya da şimdi görecek.
Öncelikle hakaretlerini aynen iada ediyorum. Daha önce uyardım, hala hakaret ediyorsun.
Bre, ahmak iddia sahibi sensin sen.
TCK 125. (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
Savcıları, polisleri göreve davet ediyorum. Bu siteyi takip eden kamu görevlisi varsa bu klavye delikanlısı hakkında gereği yapılsın. İnsanlara hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.
Zeytinyağı gibisin, hastasın,
Savcıları, polisleri göreve davet ediyorum. Bu siteyi takip eden kamu görevlisi varsa bu klavye delikanlısı hakkında gereği yapılsın. İnsanlara hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.
Şimdi gelelim senin cahil cahil yanlış anlamalarına:
Suçu öven, güzellemesini yapan idiot'sun!
İngilizce hakaret.
TCK 125. (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
Burayı takip eden sosyal medya polisi yok mu ya? Bu ne rezalet? Adamın teki alenen bana hakaret ediyor!
karantina altındaki bir yere yetkisiz olduğu halde girilmesi ya da buralardan kaçılması.
Markete girmeye yetkim var, girdim! Sana mı sorucam! Seri suçlu!
Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbir ve önlemlere aykırı davranmak, bizim iç hukukumuzda suçtur.
Tedbirlere fazlasıyla uymuşum ben. Maskem var mı, var. Kapa çeneni o zaman.
Ama gel gör ki, ortada koskoca Prof. Ersan Şen
Çok seviyorsan git konuş bence. Belki de konuşuyorsun. Belki de kendisisin.
Ben bir başkasına yalakalık yapmam! Önce benden daha üstün olduğunu kanıtlayacak. İsimler fikirlerin yerini tutamaz. Bu isimler sana sihirli bir şekilde haklılık vermezler.
Sen de tıpkı tüm diğer çakma dinciler gibi isimlerin arkasına saklanıyorsun. Yemezler.
Markete maskesiz girebileceğini ve bunun hak olduğunu iddia ediyorsun.
Nerde böyle bir iddia ediyorum? Sen böyle dedin diye iddia etmiş mi oluyorum. Sen okuduğunu anlamıyorsun diye, sen cahilsin diye, sen kültürsüzsün ve ahmaksın diye, sen anlamadın diye ben kuralları ihlal mi etmiş oluyorum?
Ben maske takmadım demedim, kasiyer "maskeni düzgün tak" diye uyardı dedim. Maskeyi nasıl takacağımı ne senden ne de kasiyerden öğrenecek değilim. Maskem varsa ve ben onu takmışsam kimse karışamaz. Sen vatandaşa maske dağıttın mı, o maskeyi nasıl kullanacağını eğittin mi, ceza ve ödülleri hakkında bilgi verdin mi? Hiç bir şey yok. Oraya maske takmama yazdın. Tamam taktım nesi yanlış lan bunun? Kimse bana maske takmayı öğretemez. Çünkü sen maskeyi televizyondan, televizyondaki "ABİLERİNDEN" öğrenmişsin.
Abilerin sana provokasyon yapmayı iyi öğretmiş ama insan olmayı öğretememişler. Tüüü irezil!
Forum beyinsiz provokatör dolmuş bu ne rezalet ya. Engelle engelle bitmiyor.
copernicus
21-06-2021, 17:24
Zincir Marketlerden birine girdiğinizde çalışan kasiyer "abi maskeni düzgün takar mısın" diye soruyorsa bu soran kişi ya hiç medyayı, sosyal medyayı takip etmeyen cahil cühela birisidir,
bAŞLIKLA ilgisiz kir oluşturan, suç post orda durmaktadır.
Bakkala markete maskesiz girilmesi hak olarak görüp övemez, bu yönde algı yaratıp insanlığı manüple edemezsiniz. Bu suçtur.
copernicus
22-06-2021, 14:07
Covid aşısının bilimsel geçerliliği yoktur.
Hadi ordan hırbo,
Sen ve senin gibiler(üfürükçüler) dedi diye aşının %90 üzeri koruyucu faydası; şak diye yok olmuyor.
Nerede oğlum; bilimsel hakemli dergide yayınlanmış belgelerin/ kanıtın?
Singularity
22-06-2021, 15:11
Dinci hala yazıyor mu? Neyse ben görmüyorum. Bu konuda başka ekleyeceğim bir şey yok.
Bu konunun kıyısından sağlıkla ilgili olduğu için başka bir konuda bir saptamamı tüm okurların dikkatine sunacağım.
Dinci, fethullahçı terör örgütünün sigara alerjisini bilmeyen yoktur. Bugün de onun yerine gelen benzeri dinci yapılarda aynı alerji söz konusudur. Sigarayla bunların derneklerine vakıflarına, onların yakınlarına bile yaklaşamazsınız. Daha doğrusu yaklaşırsınız, hemen ayıplarlar eleştirirler. Bir kişi sizi sigaradan dolayı uyarıyorsa gerçekten sağlığınızı düşünüyor da olabilir, dinci terör örgütü mensubu da olabilir. İkisi de olabilir.
Bunların sigara alerjisinin kaynağıysa Atatürk'ün sigara içmesidir. Atatürk'e alerjileri oldukları için sigara içenlere de alerjileri vardır. Onlara göre sigara içmek Atatürkçülüktür, bununla mücadele etmek gerekir, o halde sigara kötüdür. Mesele budur. Yoksa, hepimizi aşılayıp kısırlaştırıp dna'mızı bozup Türkü kökten kurutmaya kalkan bu kökten dinci sözüm ona dindar ama aslında kindar neslin sağlığınızı düşündüğüne gerçekten inanıyor musunuz?
Ben inanmıyorum. Gözümle görmediğim hiç bir şeye inanmam ben. Nah şimdi şurdan, gidebilirsin >>>
copernicus
22-06-2021, 19:53
Bu hukuki bir başlık. Git hurafe suç sağlıksız görüşlerini başka yerde paylaş. Sigaranıda başkalarına zorla içirmeyerek zıkkımlan!. Kanser ol geber. Sigaradan kanser oldysanda faturanı bana ödetme. Harbi zeytinyağı gibi bunlar.
Fetoş sigaraya alerjiliymişmiş de. Ona bakarsan fetoş ile sözdekemalistler aynı metodlarla vatandaş fişledi, röntgenledi durdu bu ülkede. Ecevit v.s.'in bir çok sözde solcununda fetoş aşkını bilmeyen yok.
Dinci Edip Yüğksel' in çok güzel bir tespiti var: "İkiside aynı bunların. Hangisi başa gelse zulm ediyor." Hülasa bu ülkenin hırbosuda zırbosuda- cahilide bitmez. 1940 sonrasının hepsi zalimdir(hukuk devleti ilkesine hıyanet içerisindedir). Ulu Zeus bunların şerrinden sizleri korusun.
Yemezler olum yemezler. Sen Atatürkçü isen ben de uzaylıyım.
copernicus
28-06-2021, 15:09
Şizo' da olsan, kapalı alanda sigara içme(zırvalama) özgürlüğün diye bir hakkın yok.
copernicus
28-06-2021, 15:11
Miktimin şizo fetöşcüsü, corona bulaştırmayı övücüsü(suç) gelmiş başlığıma pislemiş.
Singularity
28-07-2021, 09:02
Apple'dan ‘çip krizi' açıklaması: iPhone'u da etkileyecek
ABD'li teknoloji şirketi Apple, Mac ve iPad satışlarını etkileyen dünya genelindeki çip tedariğinde yaşanan sıkıntının iPhone üretimini de etkilemeye başlayacağını açıkladı.
Sözcü'nün haberine göre (https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/appledan-kotu-haber-cip-krizi-iphoneu-da-etkileyecek-6560631/), Apple hisseleri, şirketin açıklamasının ardından borsa kapanışı sonrası işlemlerde yüzde 1.7 düşüşle 144.24 dolara geriledi.
-------
Yeni araç üretiminde de yine aynı nedenden dolayı kriz var. Piyasada chip yok. Allah Allah,
Çip üretiminde Silisyum kullanılıyor.
Çip üretimindeki en önemli hammadde olan Silisyum yarı metal olarak yeryüzünde çok yaygın ve ...
Hammadde sorunu da yok. Ee?
Bir mala aşırı talep varsa şirket kurarsın üretirsin. Nerde bu üreticiler?
Heee. Kesin bunlar pandemi nedeniyle yarı kapasite çalışıyordur, kesin ondandır.Araç üreticileri tam kapasite çalışmak istiyor, işçi çıkarmıyor, yarı kapasite çalışmıyor, bilgisayar üreticileri de tam kapasite çalışmak istiyor, ama pandemi nedeniyle chip üreticileri sihirli bir şekilde üretimi yetiştiremiyor, bu yüzden zincirleme olarak araç da bilgisayar da üretim azalıyor, fiyatlar fırlıyor.
Vay bee. Bebelere balon var elma şekeri var.
Bir kere forumun adı Turan Dursun, din adamlarının hepsi tanrı var diyordu... Tanrının olup olmadığını zaten din adamlarına sormalıyız çünkü teoloji (tanrıbilim) ihtisası yaptılar...
Büyük mıçmışsın. Orta çağda değiliz ki, öyle ulu orta gelip mıçmayı bir hak sanabiliyorsun...
Deneysellenebilir ve gözlemlenebilir(bilim) ile, akıl hastalığı konusu uyduruk şeyleri yanyana getirmek gene bir akıl hastalığı belirtisidir.
Lütfen bir doktora görünün. Bu iddialarınızla(aşı değildir) birlikte!
"Dünya düzdür" inanmayan domuzdur. :pound:
tolonbey
03-09-2021, 06:02
İşte böyleee,
Bir İtalyan filmi seyrettim.Kadın güzel kadın,onla bunla düşüp kalkıyor.Bir gün kiliseye gidiyor.Papazı dinliyor.Papaz nikahsız birileriyle sikişmenin çok büyük günah olduğunu anlatır.Bu kadında papazın bu konuşmasından etkilenir.Kiliseden insanlar dağılınca kadın kafesdeki papaza gider parmaklıklar arasından papaza derki ben çok erkeklerle sikiştim.Senin vaazınla artık bu işi ypmaktan vaz gectim.Allahdan istirham ette benim günahlarımı affetsin.Papaz bakar kadın çok güzel.Papaz derki kadına bir şartım var ,onu kabul edersen senin günahlarını ALLAHA affettiririm.Kadin sorar şartın nedir?Papaz derki benimlede sikişirsen hepsini birlikte ALLAHA AFFETTİRİRİM der papaz.
Bu gerçek.İtalyada birbirine yakın iki MANASTIR yapılır.Biri kadınlar için digeri erkekler için.Bu iki manastırın arasındaki uzaklık 200 metre.Bu iki gurubun konusmaları irtibat kurmaları kesin yasak.Ne yapıyorlar biliyormusunuz.Manastırdaki kadınlar kendi taraflarından erkeklerde kendi taraflarından baslıyorlar TUNEL açmaya ,tuneli tamamladıklarında iki taraf başlıyorlar sikişmeye.Tabiki kadınların çoğu hamile kalıyorlar.Başlıyor bu kadınlar çocuk düşürmeye.Düşem çocukları götürüp ormana atmaya baslıyorlar.Avcllar birde ne görsün hertaraf düşük ölü çocuk dolmuss.PPolise haber veriyorlar.Polis başlıyor araştırmaya ama birşey bulamıyor.Durum belediye başkanına bildiriliyor. Başkan diyorkı bu iş manastırlardakilerin işidir.Bodurumları araştırın.Bodurumları araştırırlarkı iki manastırı birbirine baglayan bir TUNEL var.Bu tunelden baglantı kurmuşlar sikişip durmuşlar.Bu olay ortaya çıkınca manastırın birini 100km uzaga kuruyorlar.
Karatenizli ne temiş, ağacun yapragini bile ELLAH sallar. Yani her hareketin olusuna RAB nedendir.O dürtmese insanı, ınsan hiçbirşey yapamazmıs.O zaman SUCLU arabın ALLAHIDIR.Zaten kendi kuranda şöyle söylüyor.
Ben kendime söz verdim,İnsanların yarısını CENNETLİK yarısınıda CEHENNEMLİK yaratacam deye kuranda söylüyor.Kül Allahı engelleyemeyecegine göre bence kul suçlu degil sUÇLU arabın ALLAHIDIR.Eger Arabın ALLAHI herşşeyi yapmaya gücü yetiyorsa bu kötülükleri yaptırmasın ınsana.Eeeeeeee dinlerin ALLAHI böyle işinize gelirse.Kendi insanı cehennemlik yaratır sonrada vay DÜMBELEK neden bu suçları işledin deye cezalandırır.Allahınız böyle işinize gelmezse terkedin gitsin.Örnegin ben terk edip bizim TENGRİYE döndüm.Bizim TENGRİ insanları ne cennetlik nede cehennemlik yaratıyor.Kafamıza BEYİN koymuş onu çalıştıran dogru yolu bulabiliyor.RAHAT ve MUTLU yaşayıp gidiyor.Fellahınki ise düşman basına insanları birbirine kırdırıp duruyor.
Birde ne demiş FELLAHA,karin öldümü vucudu soğuyana kadar yani ortalama 6 kere karını becerebilirsin.Töbe estağfirullah.Karın öldügü için üzül deycene karını becer diyor.Hemide 6 dafa.TÜRKÜN TENGRİSİ asla vede kat a böyle saçmalık yaptırmaz TÜRKE.Varmı TÜRKİYEDE ölen karısını beceren KESİNKES yoktur.
Mısırın devlet baskanı müslüman kardeslar teşkilatının lideri bu ölen karıyı 6 dafa becerme yasasını meclıse sürünce general SİSİ senın ananı .......... deye ihtilal yapıp adamı MISIRIN basından alıp mısırın üstüne otutturuyor general SİSİ.Sisi bir zamanlar Mısır ALLAHININ adıydı SİSİ.Bu SİSİ adlı generele çok kızdıydı bizim sultan.Bizim sultan demek istiyorkiiii halkın seçtigi kişi halkına her istedigi yasayı çıkarabilmeli.Ne dersiniz doğrumu? SİSİ adamı hapse attı ve adamda hapıshanada öldü sanırım.Arap EMEVİ REJİMİDE imamı azam Ebu HANIFERYİDE(TÜRK) emevi rejiminin istedigini vaaz etmedigi için hapishanada döverek ac bırakarak öldürmüşlerdi FELLAHU EKBERLER.Bu araplar çok merhmatlıdırlar DİMİ amaaaaaaaaa?Allahlarıda merhametli vallada billada.
şüphesizdinci Diyor ki,
Belli ki kendi fikri olmayan boş tenekenin birisiniz.
- Müslüman bir insan "Allah vardır, Muhammed onun peygamberidir" diyorsa yalan söylemektedir, çünkü bu bir bilgi değildir, inançdır, bu yüzden varlığı kanıtlanmış bir olguymuş gibi konuşmamalıdır. Ancak "Allah adlı bir tanrının var olduğuna, Muhammed'in Allah'ın gönderdiği bir peygamber olduğuna inanıyorum" diyebilirler.
Demiş, çok sayın din cahili komimoderatörümüz. Elli kere dedik şu boşu al çöpe at sayın komimiz.
E konu din oluca Soner Yalçın gibi bir solcu yorum yaparsa böyle potlar kırıverir tabi. Muhammex över durur, işine geldiği yerleri cımbızlayarak güzeller durur. Niye 6 yaşında nişanlılık mevzuunu da övmez? Hadislere başvurulmadan islam bütünlenemez. Bilmez mi cahil S. Yalçın' lar v.b. solcular? v.s.
Neyse, madem bilmeden üfürmüş medratörkomimiz,
Öyle bir şey yok. İnanıyorum diye bir şey yok. Ciddi ciddi varlık iddiası var. Turan Dursun oturup bunlara boşa rediyeler düzmemiş olsa gerek. Bkz, en basitinden Allax denilen yaratıcının yeri yurdu lokasyonu ala: "Arş" :peace:
Hatta argümana bile kalmaksızın durum ayan beyan yani,
bkz:
-"Ben şehadet ederim ki, Allax'tan başka hiçbir ilâh yoktur ve ben yine şahadet ederim ki, Hz. Muhammex O'nun kulu ve elçisidir." İslam, Kelimei şahadet!
-"Lâ ilahe illâllah Muhammedün rasûlüllah."(Allax'tan başka bir ilâh yoktur ve Hz. Muhammedx O'nun kulu ve elçisidir.")
Azıcık dilbilgisi, gramer bilen bunu belagat melagat safsatasına sokulamayacak kadar net ifadeler olduğunu bilir ve görür... Vesselam.
oyarız seni ahlaksız. sünni ateist.
Sayın, forumdaş ağrın sızın mı var? Derdin nedir?
Yanlış kişiye yanlış saydırıyorsun.
@ahlaksız dinci minci değildir. Gereksiz olan dinleri araştıran biridir. Boş vaktini bence daha elle tutulur bilimsel kitaplara ayırsa daha iyi olur. Tani bu benim düşüncem. Kendisi istediği gibi istediği yönde vaktini harcayabilir. Seçim kendisinindir. 12 saat oyun başında vakit harcasanız bunun bir karşılığı vardır. Birilerinin sanrılarından ortaya çıkan hurafe inançlar ordan gelse ne olur, burdan gelse ne olur? Biyerlerden birileri yumurtlamış durmuş, masallar farklı yörelerde farklı benzer anlatılarla süre gelmiş işte. Aynı hikaye masal avrupa, da farklı, asya da farklı, afrikada farklı olması gayet olağan bir şeydir. Senaryo 3 aşağı 5 yukarı hep aynı. Savaşlar, kurban etmeler, hep bir hayali tanrı, hep bir seçilmiş, ne hikmetse hep o seçilmiş bu kendini gizliyen tanrı ile muhataplık durumu v.s v.s. He birde bunun tabi putlarla olan versiyonları var. Varoğlu var... Uydurbaba uydur. Dön baba dönelim...
tolonbey
10-09-2021, 16:39
şte böyleee,
İslam ve islam ülkeleri LAĞIM çukurlarında DEBELLENMEKTEDİR.Afanistanı,Suriyeyi,Libyayi nekadar müslüman ülke varsa hepisini gavurlar yönlendirmektedir.
Suudi KRALI Amarika başkanına kendini kadın gibi DUDAKTAN dakıkalarca öptürmüştür.
Suudi arabistandaki amarikan askerlerine doktorluk yapan bir doktor arkadaşım vardı o anlatıyor.ARAPLARIN % 20 si oğlan % 30 ı ise oğlancıdır.Bir birlerini becerirken GÖTLERİ yırtılanlar gelirdi bana götlerini diktirmeye demişti doktor arkadaşım.
Ben müslümanların NAKILCILARINA ki bunlar bu halkın % 99,9 unu oluşturur.Bunlara kesin ınanmam.Bunlardan ancak 100 kişiden biri dürüst olabilir.Bunu ben söylemiyorum diyenetten iki din adamı açıklsmıstı.
Kurandaki ayatta ALLAH diyorki İLAHİ DİN , KURALLARINI YALNIZ BENİM KOYDUĞUM DİNDİR.Peygamber,Mezhep imamları dine tonlarca kural kozmuştur vede koyuyorlar.Ondan sonrada biz dindarız YALANLARINI yağmur gibi yağdırıyorlar.Ondan sonrada gagurların kıçını yalıyorlar.İsterseler yalamasınlar, zorlada olsa yalatıyorlar.
Amarika GADDAFİYİ Libyalılara öldürttü.Neden öldürttü?Libya petrolleri amarikanın elındeydi.Gaddafi Libyaya ait gavurların elinde ne varsa hepsini almış gavurları ülkeden kovmuştu.Yurt içi ve yurt dışı egitimleri devlet ödüyordu.Saglık işi bedava. Libya halkı milyoner hayatı yaşıyordu.Ama müslümanların kafasında beyın olmadığından Amerikanın dürtüsüyle halk ayaklandı amarikan askerlerininde yardımıyla Gaddafi alaşşağı edilip Gaddafi Libyadaki beyinsiz halka teslim edildi,bu BEYİNSİZLERDE GADDAFININ böynunu kırarak adamı öldürdüler.Sonrada amarikalılarda bubların nekadar dişileri varsa hepsini bir güzel BECERDİ.Şu an LİBYA kan ağlıyor.Amerikanın elinde libyanın herşeyi.Müslüman çok aKILLIYA.
Kuranda ayatın biri diyorki yani İBRAHİM diyorki,ilk müslüman benim.
Yahu sen nasıl ilk müslüman olursun.Sen YAHUDİLERİN peygamberisin.İslamdan binlerce yıl önce yaşamadınmı?
Gene kuranda başka bir ayatta Musa diyorkiii,ilk müslüman benim.Yahu sende yahudilerin peygamberisin.İslamdan binlerce yıl önce yasadın.Sen nasıl ilk müslüman olursun?
Muhammette diyorki ilk müslüman benim.Ona sözümüz yok.İslamı ortaya çıkaran ooooo.SÜPER müslüman edep halaaa bize islami övüyor.Dedeniz
tolonbey
16-09-2021, 07:14
İşte böyleee,
Bu forumda yasak olmaması gereken bazı TÜRKCE sözleri AM,SİK,GÖT gibi bunlara benzer sözleri kullandığım için kısa bir süre forumda yazı yazmamız yasaklandı ve biz SOKAK çocuğu yapıldık.
Nedense bu yerlerimizin ARAPCASI,İNGİLİZCESİNİ,ALMANCASINI yazmak ve söylemek çokmu çok KİBARLIKTA TÜRKÇESİNİ kulllanıp yazıp söyledigimizde KABA ve SOKAK çocugu oluyoruz.Yaniiiii bu arapcılık heryanımızı öyle sarmışki sorma gitsin.
Geçmişde HALK TV den birisi TÜRKLÜK düşmanı mevlana denen MOĞOL AJANI ve karısını Şemse veren sapığı övüyordu.Telefon edip karşı çıkınca TAK deye telefonu kapattıydı.
GEL, KİM OLURSAN OL,GENE GEL sözüde bu sapığınmış öyle demişti halk tv deki adam.Televizyonda konuşturulan adamin bu SÖZÜN mogol ajanının degil TÜRKİSTANDA yaşayan bir bilge TÜRKÜN olduğundanda habarı yok.
Arap hastalığı bizim insanımızı öyle etki altına almıskı sormayın gitsin.Ne sağ koymuş ne sol ne orta ne kenar ne dinli nede dinsiz koydular.
Mevlana karısından önce 15 yaşındakı cariyesini Şemse vermiştiki Şems kendinden uzaklaşmasın.Kız Şemsi MORUK görünce evden kaçmaya başlar sık sık.
Kadınları kıtaplarında eşşekle düzüştüren Mevlana derki gidiyim Şemsin evine bakıyım ,benim verdigim cariye kız gene kactımı.Mevlana kapıyı çalmadan acarki Şems verdigi cariyeyi beceriyor.Hemen kapıyı kapatır ve kapı önünde başlar turlamaya.Biraz sonra Şems içerden seslenir Mevlanaya içeri geldiye.Mevlana içeri girerki Şems yalnız oturuyor divanda.Sorar nerde sana verdigim cariye.Şems derki ne cariyesi.Mevlana derki biraz önce eve girdigimde sen benim sana verdigim cariyeyi BECERİYORDUNYA.Şems derki bak anlatayım sana,ALLAH beni okadar çok severki hanki garıyı canım çekse ALLAH onun şekline girer,gelir yatagıma.Senin benimle gördügün senin verdigin cariye degil onun şekline girip yatagıma gelen ALLAHDI.Senin verdigin carıye iki gündür evde yok.İşimiz bitince çekıp gitti der peygamber olmasına az kalan Şems çokmu çok muhtesem müslüman Mevlanaya.
Bu iki dini bütünün yaşadığı bu olayı profesör YAŞAR NURİ ÖZTÜRKTE internette yazmiştır bu SAPIKLIĞI.Ararsaniz bulursunuz.
Konya ilahiyat fakülte başkanı profesör MİKAİL BAYRAMDA CEVİZKABUGU programından bu UNLU Mevlananın gerçek yanlarını çok anlatmıştır.Amaaaaaaaa işiten yok,duyan yok.
Bu formun Türkçe adları kullananlara bu tepkisini anlayabilmiş degilim.Peki bu adların TÜRKCESI AYIP oluyorda,arapcası,İngilizcesı,Almancası neden ayıp olmuyorku.
ALLAHU ekber de kullanılan ekber kelimesi herşeye kullanılıyor. Ekber taş,ekber kuş,ekber kaplumbaga.Amaaaa TANRI ULUDURDA kullanılan ULU kelimesi taşda,kuşda,kaplumbağada kullanılmaz.Gerçekten ULU olan şeyler için kullanılır.ULUDAG,TANRI ULUDUR.Amaaaa müslümanlar illada tutturmuşlar ALLAHU EKBER diyecez.Deyinde araplar bu dünyada cehennemi yaşadıklarına göre müslümanların Allahuekber dedigi için öte dünyada cennete gideceklerini hiç sanmıyorum.Sonraaaa Allah adının KÖKENİNDEN bile habarları yok bunların..
Demek istiyorumki TÜRKÇEYİ rahat bırakalım.İsviçrede iki yıl kaldım.TÜRK Karı koca vitrinlere hem bakıyor hemide konuşuyorlar.Bir kadında bunları fark ettirmeden takip ediyormuş.Kadın kocasına derki şuu kadın bizi takip ediyor.Adam takıp eden kadına sorar niye bizi takip ediyorsun.Kadın derki söylediginiz siir benim ruhumu okşadıda ondan sizi takıp ediyorum deyince TÜRK adam derki biz şiir söylemıyor konuşuyorduk.Kadın sorar milliyetiniz ,adam derki biz TÜRKÜZ türkce konuşuyorduk.Onun üstüne kadın derki bende İtalyan bir dil uzmanıyım.Aman nekadar güzel hoş geliyor kulağa ,bende siz şiir söylüyorsunuz sandım.Aman dilinize çok dikkat edin.Başka dillerden birşeyler içine sokupda dilinizin güzelligini bozmayın demiş. Tolonbey
tolonbey
20-09-2021, 17:26
İşte böyleee,
Sen kurandaki şuu aya Kim yazdı?Önce bu ayatın yazarını söylee bize.Kuran diyorki MENİ kaburgalarla belkemiginden gelmektedir.Şimdi söyle bana ALLAH TAŞŞAKLARI SSİKİN altına neden koydu SSÜS olsun deyemi.Onlarınn görevi nedir?Bu ayet kimin ZIRZIR cahal olduğunu çok güzel göstermekttedir.
Ben ateist degilim,gerçek yaradana inanan biriyim.Sizler bu kafayla ateistlerden binn dafa daha ateistsiniz.Aslında ateist bile olamazsınız.Ateistler TANRIYA İFTİRA etmezler.Sizse işiniz gücünüz TANRIYA iftiradır.
Moderin dünyayı bugümkü guruma getiren USDUR.Yani AKILDIR.AKILDA BEYİNDEDİR.Sizinse beyinden habarınız yok,sanıyorsu
unuzki herşeyi yönlerdiren YÜREKYİR yaniiiiii KALBDİR.Yüregin tek bir görevi vardır.KANI POMPALAMAK.Buna inanmayan bunu bilemeyen TANRIYI nasıl bilebilir.Daha islam dünyasının piyasada kullanılan tekbir otomobili,motorsikleti hatta yaptıgı bir BİSİKLETİ bile yoktur.
Efendim Muhammet arşa uçmuşda,arşda Allahla görüşmüşmüş.Hani Allah şurdadır,burdadır denilmezdi,Allah evrenlerin her milimetresinfeydi.
Ayatta ALLAH ne diyor ben size ŞAHDAMARINIZDAN daha yakınım.Yani diyorki ben sizin içinizdeyiim.Muhammet içinde olan ALLAHLA görüşmüyorda kalkıp milyar kilometrelerdeki arşa gidiyords orda Allahla görüşüyor.Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slzlerde inanıyorsunuz bunada b u nedenle GETMERLİ müslümansınız.Onun içinmi gavuristanlara müslümanlar gaçan gaçana.HHiçbir gavurun islam ülkelerine kaçtığını görüp duydunmu?.
Kuranda bir ayatta şöyle deniyor.1 müslüman 20 gavura bedeldir.Sonrada fazla salladım deyip onkat bu sayıyı düşürüp 1 müslüman 2 gavura bedeldır deye baska ayat yazdı kurana.Şimdi soruyorum 8 milyon gavur İsrelli 5030 milyon müslümana BEDELMİ degilmi1967 arap isreil savaşında Müslüman araplarmı İsreillilere BAYAZ bayrak çektirdi yoksa isreillilermi araplara BAYAZ BAYRAK çektirdi.Bu sorularıma yanıt veremeyen yahutta vermeyen müslümanları adam yerine bile koymıyacam.Dedeniz.
tolonbey
20-11-2021, 04:23
İşte böyleee,
Mevlana YAMUĞUNUN pisliklerinden yazdığım için bu FORUM bir ay beni foruma sokmadı.Halbuki birçok islami sitelerde aynı konularda yazı yazdığımda uyarı aldım ama hiç ceza almadım.Yazdıklarım yalan degil bu konularda yazı yazan usta kişilerin yazdıklarından ögrendiklerimi ya yazdım yada yazanların yazılarını kopya yapıp buraya astım.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bu konu hakkında yazı yazan hemşerim ilahıyatcı profesör YAŞAR NURİ ÖZTÜRKÜN gelin bir yazısını okuyalım birlikte.
ALLAH'LA "YATAKTA SEVİŞEN"... - Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürkhttps://www.facebook.com › posts › allahla-yatakta-sevi...
Aynı Kitap'ta şu olay da yazıyor –özetleyerek- aktarıyorum: Yine Sultan Veled'ten nakledilmiştir. Şemsi Tebrizi'nin Kimya adında bir karısı vardı. Birgün Şems ...
Eksik: ilahiyatcı yattığını söyleyen aŞıkı
ALLAH'LA "YATAKTA SEVİŞEN"... - Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürkhttps://hi-in.facebook.com › posts
ALLAH'LA "YATAKTA SEVİŞEN" ŞEMS! ("Kudurmuş" Mevlâna'dan "Sapıklık" Destanı!) 16 Ocak'ta, "Mevlâna'nın Müridi Nurettin, Nasrettin Hoca'yı Neden Öldürdü...?
Beyni kullanan hemşerimden ALINTI.Hadiiiii altdaki yazıyı okuyalım okuyalım.Bana ınanmadiniz belki hemşerim profesör ilahıyatcı YAŞAR NURİ ÖZTÜRKE ınanırsınız.
84 dedeniz tolonbey
tolonbey
20-11-2021, 04:54
İşte böyleee,
İşte yukarda söyledigim yazı,gelin birlikte okuyalım.
Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk
24 Ocak 2018 ·
ALLAH'LA "YATAKTA SEVİŞEN" ŞEMS!
("Kudurmuş" Mevlâna'dan "Sapıklık" Destanı!)
16 Ocak'ta, "Mevlâna'nın Müridi Nurettin, Nasrettin Hoca'yı Neden Öldürdü / Mevlâna'nın Kitabı ‘Din' mi, ‘Magazin' mi, ‘Porno' mu" başlıklı bir Araştırmam'ı yayınlamıştım. Her yayınladığım Yazım'da olduğu gibi, okuyanlar "şok" geçirdi… Bunu Kendi Profilim'de ve yönettiğim bir Sayfa'da yayınladım. 750'ye yakın Beğeni-Paylaşım-Yorum'u "orantı"ya vurursak, % 10'u "bu bilgileri daha önceden biliyorduk, Yatağanbaba (daha ‘çok şeyi' yazmamış olsa da) anlaşılır-derli toplu yazmış, teşekkür ederiz" dedi. % 80'i ise "şok oldum" dedi. Geri kalan % 10 da "Allah belânı versin Yatağanbaba, sapık zihniyet, edepsiz, ağzın kırılsın, alçak, yazıklar olsun sana Yatağanbaba, iğrençsin, edepsizsin" diye "Putu kırılmış Müşrik gibi" böğürdü…
Ben aslında "daha çok böğüren olabilir" diye bekliyordum ama demek ki "yıllardır" benim Yazılarım'ı ve Kitaplarım'ı okuyanlarda, bir "Tevhit" şuuru oluştu, böyle "Şirk" kusan oldu muydu, "adı ne kadar büyük olursa olsun", şaşırıp-şok geçirseler de "Tevhit İnancı"ndan "ASLA" TAVİZ VERMİYORLAR ve bilmedikleri konuları "çok çabuk" anlayıp-kavrıyorlar. Şirk'e batmış Müşrikler ise, "sanki bunları ben söylemişim / benim Yorumum"muş gibi bana sövüyorlar! Sövenlerin HEPSİNE "tek tek" cevap yazıp, bana attıkları BÜTÜN İFTİRALARINI, "YIRTIK ve ISLAK BİR PAÇAVRA" gibi suratlarına –geri- çarptım!
Bu "Kaşarlanmış Müşrikler" eğer ki "kaşınmasaydı", birazdan aşağıda okuyacaklarınızı yazmayacaktım. Ama bu "Uyuz İtler"in madem ki "uyuzları" kabardı, yani "kaşınıyorlar", e o halde ben de "karşırım"… Yani bunları zaten bilenlerin "Yatağanbaba daha pek çok şeyi yazmamış" dedikleri kısmın bir bölümünü daha yazacağım şimdi... Okuyun ULAN "Mevlâna'ya Tapan" yani "Mevlâna Müşriği" olan "PİSLİK" MÜŞRİKLER!
.
MEVLÂNA DİYOR Kİ:
MESNEVİ, "KUR'AN GİBİ ALLAH'TAN VAHİY
DEĞİLDİR" DİYENLER "****** ÇOCUĞU"DUR!!!
Ben 16 Ocak'ta yayınladığım o söz konusu Yazım'da, Mevlâna'nın "Allah Muhammed'e Kur'an'ı vahyettiyse, bana da Mesnevi'yi vahyetti, benim Mesnevim de tıpkı Kur'an gibi Allah'tan indirilmiş vahiydir" dediğini yazmıştım. Bu sözüne de, -aralarında Yaşar Nuri Hoca'nın da olduğu- Mevlâna Uzmanı 3 Profesör'ün "Mevlâna burada Kur'an'ın yerine Mesnevi'yi, Peygamber'in yerine de Kendisini koymuştur, bu açık küfürdür" dedikleri sözlerine yer verdim. Kitapları'nın adlarını da, sayfa numaralarına kadar yayınladım.
İşin ilginci bu "Şirk Sözleri", Mevlâna'nın Mesnevisi'nin daha en başındaki Önsözü'nün ilk cümlesi"nde yazıyordu!!! Yazım'a itiraz edenlerden bir-kaçı hemen "o Önsöz oraya SONRADAN sokulmuş olabilir" dedi 🙂 Oysa ki Yazım'da "sadece Önsöz'de değil, Mesnevi'nin TAM 33 yerinde "benim Mesnevim de tıpkı Kur'an gibi Vahiy'dir" diyordu. "Hangi birini" birileri "sonradan" sokacak Mesnevi'ye!!! Hatta bu dünyadan habersiz zavallılar, Konya'da bulunan "Orijinal El Yazmaları"nda da AYNEN BÖYLE YAZIYOR!
İşin "daha da" ilginci; sadece Mevlâna da değil, Oğlu, Torunu ve de BÜTÜN MEVLEVİ TARİKATI-TEŞKİLATI da Mesnevi'nin, TIPKI KUR'AN GİBİ "Allah'tan Vahiy" olduğu iddiasındadır. İşte "kanıtı":
Mevlâna'nın bir Dostu gelmiş ve aralarında şu konuşma geçmiş:
İnsanlar sana "Mesnevi Allah'tan vahiydir demiş" diye kızıyorlardı, ben de onlara "yok, Mesnevi Vahiy-Kur'an değil, Kur'an Tefsiri'dir, Mesnevi Kur'an-Vahiy olur mu hiç dedim" demiş. Buna çok sinirlenen Mevlâna da o Dostuna; "EY EŞEK benim Mesnevim niye vahiy değilmiş, EY KÖPEK niye vahiy değilmiş, EY FAHİŞENİN ÇOCUĞU niye vahiy değilmiş" dedi, adam giderken de arkasından "benim Mesnevim Kur'an'dan daha büyüktür" diye bağırdı. (Ahmet Eflaki / "Ariflerin Menkıbeleri" Kitabı)
"Büyük Alim ve ‘hoşgörü' abidesi" diye YUTTURULAN Mevlâna'ya bakın hele!!! "Mesnevi Allah'tan bir Vahiy değildir, sen kendin yazdın" diyene, "****** Çocuğu" diye küfrediyor! Yani bilin ki, içinizden birisi eğer ki "Allah Muhammed Peygamber'e Kur'an'ı vahyettiği gibi, Mevlâna'ya da Mesnevi'yi vahyettiği YALAN" derse, Mevlâna sizi, sadece "Eşek ve Köpek" değil, -otomatikman- "****** Çocuğu" olarak da görüyor!!! Oysa ki -bu anlamda- bir ****** Çocukluğu varsa; elbette "Mesnevi de Kur'an gibi VAHİYDİR" diyen ve diyenlerdir, "Mesnevi –haşa- Kur'an gibi VAHİY DEĞİLDİR" diyenler değil… Yani "****** Çocuğu" olan, "Mesnevi, Kur'an gibi Allah'tan vahyedilmiş bir Kitap" DEĞİDİR diyen bizler değiliz, "benim Mesnevim de Kur'an gibi Allah'tan Vahiy'dir, Muhammed'e Kur'an'ı vahyettiyse, bana da Mesnevi'yi vahyetti" diyen Mevlâna ve Tayfası'dır "******" Çocuğu… Neymiş, "Mevlâna hoşgörü abidesi"ymiş!!! Ne hoşgörüsü, insanları susturup kitabını pazarlayabilmek için "Analarına bile" küfreden "AŞAĞILIK HERİF"İN TEKİ…
.
"CARİYESİ" KİMYA'YI ve de "KARISI" KİRA'YI
ŞEYHİ "ŞEMS'İN KOYNUNA SOKAN" MEVLÂNA!
16 Ocak'taki o Yazım'da "Mevlâna Mesnevi Kitabı'nda bir Kadın'la eşeğin çiftleşmesini anlatıyor" demiştim. "Sadece bu kadarını" yazdım. O Mesnevi denen REZALET'te daha "neler var neler", oohhhoooo!!! Sadece 1 örnek verip, bu "Din Kitabı mı Porno mu" diye sormuştum. O KADAR ÇOK Kİ Mesnevi'de Porno, adamın biri üşenmedi ve bunları tek tek ayıklayıp "Mesnevi'den Erotik Hikayeler" adıyla "kitap" olarak yayınladı. ULAN "ne" Erotiği, "eşeğin aleti çok büyük olduğu için kadın eşeğin aletine kabak geçirip öyle çiftleşti" diyecek kadar AYRINTILI anlatıyor Mevlâna, yani "Erotik" falan da değil, bildiğin "Porno"… (Gerçi "en adi Porno Kitapları'nda bile" bu kadar bayağılık yoktur ya, o da ayrı konu…) Hatta Mesnevi'de "Oğlancılık-İbnelik"le ilgili de dolu Hikaye var.
Mevlâna Eşekli Seksli-İbneli "Din" Kitabı'nda bunları yazar da, Oğlu, Torunu ve de Tarikatı "durur" mu, durmaz tabi, çünkü "İmam hafiften yellense, Cemaat yellenmekle de kalmaz olduğu gibi altına eder" demişler… 16 Ocak'taki Yazım'da, "Oğlu'nu sevmesine rağmen, Mevlâna'nın, Cariyesi Kimya'yı Oğlu'yla değil de Şems ile evlendirdiğini" yazmıştım. Daha fazlasını yazmamıştım. Fakat "madem ki" Mevlâna Müşrikleri "kaşınıyor", o halde "devamını" da yazacağım. İş sadece "Kimya Hatun"la bitmiyor, işin bir de "Kira Hatun" boyutu var! Kimya "Mevlâna'nın Cariyesi"ydi, peki "Kira" kim ve Mevlâna "ne" yapıyor?! Eflaki'nin "Arifler'in Menkıbeleri" Kitabı'ndan aktarmaya devam ediyorum, bakın "ne" yazıyor:
Yine Arifler'in Sultanı Arif Çelebi, Sultan Veled'ten rivayet etti. Bir gün Mevlana'nın Hocası Şems, haz almak amacıyla "güzel bir sevgili" istedi, babam da (yani Mevlâna) "güzel karısı Kira Hatun"u tutup ona götürdü!!! ("Kabalcı" Yayınları / Sayfa: 474)
"Büyük Mevlânaları"na bak hele!!! "Nikâhlı Karısı"nı Hocası Şems'in koynuna sokmuş! Bu şimdi "Hocalık" mı? Hayır, bu "Deyyusluk"tur, çünkü "karısını kıskanmayana" Deyyus denir!
.
CARİYESİ KİMYA da, KARISI KİRA da "YETMİYOR",
MEVLÂNA "ALLAHI" da "ŞEMS'İN KOYNUNA" SOKUYOR!!!
Aynı Kitap'ta şu olay da yazıyor –özetleyerek- aktarıyorum:
Yine Sultan Veled'ten nakledilmiştir. Şemsi Tebrizi'nin Kimya adında bir karısı vardı. Birgün Şems Hazretleri'ne kızıp Meram Bağları tarafına gitti. Mevlâna Hazretleri Medrese'nin kadınlarına işaret ederek, "haydi gidin Kimya Hatun'u buraya getirin, Şems'in gönlü ona çok bağlıdır" buyurdu. Bunun üzerine kadınlardan bir grup onu aramaya hazırlanırken, Mevlâna da Şems'in yanına girdi. Şems Kimya Hatun ile konuşup-oynaşıyordu. Mevlâna bunu görünce hayrette kaldı, çünkü onu aramaya hazırlananlar henüz gitmemişlerdi. Mevlâna dışarı çıktı, BU KARI-KOCANIN OYNAŞMALARINA engel olmamak için, Medrese'de aşağı-yukarı dolaştı.
Sonra Şems "içeri gel" diye bağırdı. Mevlâna içeri girdiğinde Şems'ten başkasını göremedi, "az önce Kimya Hatun'la oynaşıyordun, kapıdan çıkan da olmadı ama şimdi tek başınasın" dierek "bunun sırrını" sordu. Şems "Yüce Tanrı beni o kadar çok sever ki, istediğim şekilde yanıma gelir, senin gördüğün Kimya değil ‘Allah'tı" dedi !!! (Safya: 480) Yani Mevlâna'nın Hocası olan Şems, o sırada Kimya'yı değil Allah'ı "düzüyormuş"…
"Ne Şems"miş arkadaş. Adam Mevlâna'nın "Cariyesi'ni ve Karısı'nı almakla yetinmemiş, Allah'ı da koynuna alıp sevişiyor. Bunları da Mevlâna, Oğlu, Torunu, Tarikatı; "Mesnevi" ve "Ariflerin Menkıbeleri" Kitabı'nda anlatıyorlar!!!
.
"ARİFLERİN MENKIBELERİ" KİTABI'NIN "UYDURMA
OLMADIĞI"NIN KANITI: MEVLEVİ TARİKATI-TEŞKİLATI!
Şimdi Mevlâna Müşrikleri hemen "olur mu öyle şey, bu ‘Arifler'in Menkıbeleri' Kitabı'nı yayınlayan ‘Kabalcı Yayınları' bunları uydurmuştur" diyebilirler. İyi de, bu kitap taaaa 1950'lerde DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI tarafından da basıldı 🙂 Buna da diyebilirler ki "Diyanet İşleri Başkanlığı uydurmuştur", iyi de bu "Arifler'in Menkıbeleri" Kitabı, 1950'de Diyanet'in basımından da önce hatta "asırlardır" BÜTÜN MEVLEVİ TARİKATI-TEŞKİLATI'nda okutuluyor! Buna da "o zaman bu Kitap'ı yazan Ahmet Eflaki bunları uydurmuştur" diyebilirler. Size ASIRLARDIR MEVLEVİLER'İN "BAŞUCU" KİTABI OLAN bu "Arifler'in Menkıbeleri" Kitabı'nı Ahmet Eflaki'nin "nasıl" yazdığını özetleyeyim:
"Ciddiyeti"yle bilinen Kâtip Çelebi, "Ahmet Eflaki bu Kitabı Ulu Arif Çelebi'nin emriyle yazdı" diyor. Ulu Arif Çelebi "kim" peki? Mevlâna'nın Torunu… Katip Çelebi "Ulu Arif Çelebi ‘ben babamdan yani Sultan Veled'ten dinlediklerimi sana anlatayım, sen de yaz bunu ve kitap haline getir dedi" diyor. Yani bu "Mevlâna, Şems'in koynuna Karısı Kira'yı soktu" diyen, yetinmeyip "Allah Kimya Hatun kılığında Şems'in koynuna girdi ve Şems de Allah'ı becerdi" de diyen bu Kitap'ta yazanları; Mevlâna'nın Oğlu Sultan Veled, Oğlu Ulu Arif Çelebi"ye, o da Ahmet Eflaki'ye anlatmış ve "böyle" yazılmış. ("Yazılış özeti" böyle, "ayrıntılı" öğrenmek isteyenler, Diyanet İşleri Eski Başdanışmanı Ali Akın Hoamız'dan öğrenebilirler.)
Yani "uydurmuş" olsa bunları anlatan Ulu Arif Çelebi Ahmet Eflaki'nin "gırtlağına" sarılırdı "dedeme iftira attın, ben bunları sana anlatmadım" derdi. DEMEMİŞTİR, Mevlevi Tekkeleri'nin / Teşkilatı'nın da kurucusu olan ve bunları anlatan Ulu Arif Çelebi, Tekkeleri dahil HER TARAFTA Ahmet Eflaki'nin bu kitabını OKUTMUŞTUR! Hatta bu Ahmet Eflaki sadece Mevleviler arasında "güvenilir" de değildir, aynı zamanda "Milli Eğitim Bakanlığı" da çok güvenmektedir ve yayınladığı 10 ciltlik "İslâm Ansiklopedisi"nde, "Mevlâna'nın Hayatı"nda KAYNAK olarak Ahmet Eflaki'yi vermiştir.
Özetle; söz konusu kitap; Mevlâna'nın Oğlu, Torunu, bütün Mevlevi Tarikatı-Teşkilatı ve de Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı dahil HERKESE GÖRE "DOĞRU-GÜVENİLİR" Kitap'tır ve de Mevlevilerce ASIRLARDIR okunmaktadır. Ki zaten içeriği de "baştan-sona" da Mevlâna'ın "Şirk ve Küfür" Kitabı Mesnevi'ye uygundur.
.
BESTAMİ'DEN, İMAM RABBANİ'YE "SAPIKLIK" ÖRNEKLERİ:
"OĞLANCI / İBNE" SAPIK EVLİYA ve ALLAH'I "KADIN'IN
BACAK ARASINDA" GÖREN SAPIK EVLİYA!
"Bunların artığı" olan Cübbeli Ahmet de "Allah ete-kemiğe büründü ve Mahmut diye göründü" diyor!!! Yani Allah Cübbeli'nin Hocası'nın kalıbına girmiş! Eee, Allah Mahmut'un kalıbına girince / görününce / tecelli edince, artık Mahmut Hoca Hazreteleri "NE" DERSE, "ALLAH" DEMİŞ OLUYOR, "sıkıysa" itiraz et.
Sadece bunlar da değil ki, Beyazıt Bestami adında ve Evliya'dan bir "Büyük Veli" diye yutturulan, "Cehennem de nedir la üstüne Hırkamı atsam bile söndürürüm" diyecek kadar "sıyırmış" biri de, sürekli olarak "çıtır-parlak OĞLAN ÇOCUKLARI'na bakıyordu. "Niye sürekli bu daha bıyıkları bile terlememiş Oğlan Çocukları'na bakıp duruyorsun" diye kızdıklarında da "Allah bana bıyıkları terlememiş Oğlan Çocukları şeklinde görünüyor" cevabını veriyordu!!! Yani "sapıklığı"nı örtmede "Allah"ı kullanıyor. Adam Cinsi Sapık ve Oğlan Çocukları'na meyilli, bunu "Allah" diye yutturuyor. Bahsettiğim bu Mevleviler'in "Başucu" Kitabı'nda Şems de "Allah Bestami'ye Delikanlı Oğlan şeklinde görüldüğü gibi, bana da Kadın şeklinde görülüyor" diyor!!! Daha da adileşenler var, İmam Rabbani'nin kitabında da "Allah, Kadın'ın BÜTÜN UZUVLARIYLA göründü" diye yazıyor. Allah bana "kadının vajinası şeklinde göründü" diyen BÜYÜK EVLİYA (!) dolu.
Bunlar "Evliya" yani "Allah'ın Dostları" falan değil "Şeytan" diyeceğim ama Şeytan bile "bu kadar" alçalmadı. Bunlardan değil Allah Dostları yani Evliya, "Şeytan Piçi" bile olmaz! Kerhane'de çalışan ******lar bile, bunlarla kıyaslandığında "Evliya" gibi kalırlar!... Bunların "Ahlâksızlık ve Namussuzlukları"nı anlatabilecek "kelime" yok Dünya Litaratürü'nde… Allah ya "Kadın'ın bacak arasında" görünüyor bunlarda, ya "Çıtır Oğlan Çocukları"nda… "Kadın-Seks Manyaklıkları"nı da "Oğlancılık / İbnelik / Gay / Homoseksüellikleri"ni de ÖRTMEK için "Allah Kılıfı"nı geçiriyorlar. Allah bunlarda ha bire "Kadın", "Oğlan", "Mahmut Efendi" halinde görünüyor.
Mevlâna gibi otur "eşekli-kadınlı-çiftleşmeli-****li" kitap yaz, sonra da "la ben bunu kendimden yazmadım, bu Allah'tan vahiydir" de, dersin tabi, bu klasik "Hulûl İnancı"dır, yani Allah bedenlerine girer ve artık "ne söylese ve yazsalar" Allah yazmış olur. Oğlan'la sevişirler "Allah olarak göründü" derler, Kadın'la zina ederler "Allah bana kadının cinsel oraganı olarak göründü" derler… Hızılarını alamazlar "Allah'ın KENDİSİNİ" de "Kimya Hatun" olarak yatağa atıp-sevişirler!!! "Allah bolluğu" vardır bunların "Mecusilik Mezhebi ve Meşrebi"nde…
Sonra da "ay şekerim Yabancılar bile Mevlâna'yı ziyarete geliyorlar, ne büyük bir adam…" Gelirler tabi, Hristayanlar'da, "Baba-Oğul-Kutsal Ruh" diye "onlarda da" Allah bolluğu var. Hristiyanlar'la-Mevleviler "tencere-kapak" misali birbirlerini "bulmuşlar"…
.
DEVLET "PARA İÇİN" MEVLÂNA'NIN
BU SAPIKLIKLARINA GÖZ YUMUYOR!
İşin "en kötüsü" Devlet de bu "rezillikleri" biliyor. Çünkü 16 Ocak'taki Yazım'da alıntı yaptığım Profesörler'den birine bir Devlet Görevlisi yazdığı mektupta "iyi de, bunları Dünya'ya açıklayalım da ‘gelirimizden' mi olalım, Mevlâna'yı ziyarete Yerli ve Yabancı o kadar Turist geliyor" dedi. Yani Mevlâna sadece "Şıyhı'nın koynuna Allah'ı sokan" bir SAPIK, "Mesnevim'e Allah'tan Vahiy değil diyenler ****** Çocuğudur" diyen bir EDEPSİZ-KÜFÜRBAZ, "Kendi Karısı'nı da Şeyhi Şems'in koynuna sokan" bir DEYYUS da değil sadece, aynı zamanda Mevlâna bir "Ticari Meta"… Devlet "para için" bu Şirk-Küfür-Sapık adamı ve kitaplarını koruyor. Hadi İktidarınız'la Muhalefetiniz'le Mevlâna'yı anmak için her sene koşun siz "Şebiarus Törenleri"ne. Allah'tan utanmazlar.
Ben 16 Ocak'taki Yazım'da boşuna demedim "Mevlâna'nın Kitapları'nı çoluk-çocuğunuza okutmayın" diye… Bu "Şirk ve Sapıklık Dini"ne BULAŞMAYIN, "Tevhit Dini"nden SAPMAYIN, okuyacaksanız, aydınlık da değil sade APAYDINLIK olan "Kur'an-ı Kerim"i okuyun, Tevhit'ten saptınız mı sizin KURTULUŞUNUZ YOK!... Sadece Mesnevi'yi de değil, Mevlâna hakkında Oğlu-Torunu'nun anlattıklarından oluşan bu "Arifler'den Menkıbeler" Kitabı'nı da okutmayın çoluk-çocuğunuza, "Diyanet'in bastırmış olmasına" kanmayın… Çünkü değil "İnsanlık" Tarihi, Değil "Din" Tarihi, "Ateist" Tarihi bile "böyle rezillik-sapıklık" görmedi-kaydetmedi.
Özetle; bana "küfreden" Mevlâna Müşrikleri; "Putunuz Mevlâna'ya göre", sadece yazdığı Mesnevi "Allah'tan vahiy" de değilmiş, Hocası Şems de "Allah'la sevişmiş"… Alın "Allah'ı Şems'in koynuna sokan" bu Mevlânanız'ı "nerenize" sokarsanız sokun, hatta sığdırabilirseniz "götünüze" sokun!.. Becerip-düzmediğiniz bir "Allah" kalmıştı, sonunda onu da yatağa atıp hallettiniz. ALLAH TOPUNUZUN "BİN BELÂSINI" VERSİN.
ALINTI
.
--------------------------
Murat Yatağanbaba Daha Azını Gör
tolonbey
20-11-2021, 07:02
İşte ambeleee,
güven
Aralık 17, 2018 gönderildi
On 13.12.2018 at 21:11, Thegodzeus bu yazıyı astı buraya.
Dostum ben cidden bildiğin bir şeyi sordum sana mizah zaman i değil
Alıntı tolon dededen dinliyelim.
İşte böyleee,
Eskisi gibi abtallar yok diyecem ama ,Bursada k dervişin kaldırdığı şeyinin üstüne oturupda cennetlik olacağını sanan ABTALLAR olduğuna göre eskisi kadar olmasada gene bu ABTALLARIN sayısı milyonları bulur islam dünyasında sanırım.
Hatta karılı kocalı dervişin kucağına oturmak için gidenlere ne denirki?.
KERHANANIN bir başka türü.
Polis dervişi sorguladığında DERVÜŞ şöyle der , adamların ihtiyeci var.
Benim gucağıma oturmasalar,başkalarının gucağına oturacaklar demiş.
Ne demiş ULU vede SULU Manitu.
İnanç sorgulanmaz.
Polis hata etmiş,bırahın kıçı kaşınanın kıçını kaşısın derviş.
Alan memnün veren memnün sene ne olıy.
Görüyürüzkü dinler bilimle ,teknikle degil daha çohca gaşınmayı gıdermeyle uğraşıyor.
Imamı muazzam Müslüm gündüz Bursada Fadımenin üstünde yahalandıydı.Beceren din adamı olunca ZİNE gattiyenem olmaz. Zatan ZİNANIN yasaklığını kaldıranlarda çohmu çoh dindarlardır.
Öyle anlaşılıyorki,-----din ve Allahı------ andınmı,önünde cıbıldah olmayacahlar pekde fazla degil gibime geliyür.
Atatürk TEKKE ve ZAVIYALARI bu yüzden gapatmadımı?
Ama daha az zararlı olmayan CELALIN tekkesini neden Atatürk kapatmadı onu çoh marah etmekteyim.
Hele eşekle ilişkiye giren kadının hikeyesi ile onun nekadar ulu bir derviş olduğu anlaşılıyor.
Dinlerde mücize tonlarca,gucağa oturmadada bir MÜCİZE vardır mutlaka.
Eskiden genç oğlanları tekkelere götürürlerdi yetişsinler deye.
Tekke dervişi bu çocuhları 40 günlügüne bir mürütle bir odaya dıhardı.Gece gündüz hep barabardılar.dışarı çıhma yoh.
40 gün 40 gece sonra dışarı çıharlardı.
Bu 40 günde oğlanlara , gerekli ders tastamına verilirdi.
Bu 40 günlük süreye goca dervişler(ŞEMS ve CALAL uymadılar.Tamtamına 7 ay heç dışarı çıhmadan HASRAT gidermişler.
Dahada çıhacahları yondu ama Calalın garı işleri garıştırdı.
Suç garıda,sankim ne vardı bırahsaydıda adamcıhlar odada bir yıllarını tamamlasalardı.
Bu konu Savaş Ayın pıroğramındada tartışıldı.
Bizim Ulusalcı dinci Bayaz hoca İsmaıl Nacar hocaya bir saldırdıkı sorma gitsin.
Savaş ay olmasaydı yumruklar konuşacaktı.
7 ay boyunca gocasız galan Calalın garı, başlar arkadaşlarına dert yanmaya.
Bu hal kısa zamanda tüm konyaya yayılır.
Calalın tekkesine kadar ulaşır bu habar.
Kapının altındaki delikten Calalların kahvaltısını veren Calalın öğrencisi Calala şöyle der.Ulu şeyhım tüm konya çalkalanıyor.Senin garı gocasızlıhtan 7 aydır ölüp ölüp diriliyürmüş.
Bu habarı alan çoooooooooohhhhh ulu devüş Mevlana ,hızla odayı terk eder eve gider garıyı yatağa atar Tam YETMİŞ kellim şey eder,dervişin garı bir yolunu bulup dervişin altından gaçıp DAMA çıhar ve IMDADDDDD
,CAN GURTARAH YOHMU bu adam beni yiyecek derdemez Bayaz hoca Nacara saldırır,seni IRANLI seni şii diye.Derken Savaş Ay girer araya.
Nacar gayat yumuşak bir sesle şöyle der.
Ben yanlarında degildim.
Ben kıtapların yazdığını söylüyürüm.
Calal,benim yazdıhlarımı ohumah için önce abdas almanız gerek.Çünkü benim yazdıhlarım Allahın ineyetiyle yazılmıştır demiştir.
Bu ulu derviş demeye getürüyürki benim yazdıhlarımda kur,andan farhsızdır.
Ne demiş atalarımız?
Hoca OSURURSA
Camaat SIÇAR.
Calalın yazdıhlarında eşşek olayına benzer çoh şeyler vardır.
Anlaşılacağına göre eşşek olayınıda ohumah için abdest alacağız.
Bu Allahın adamları bizi KOYUN SÜRÜSÜ gibi istedigleri şekilde kullanıyorlar.
Dini konuları irdelemiycen
Araştırıp
Karıştırmıycan
Şüphelenirsen bundada bir HİKMET var deyip üstünü kapatacan.
Bu millet nelerin üstünü kapatmadıkı
Dervişlerin herşeyi mucızadır
Derviş Müslüm Gündüzün yeşil gözlü Fedimesi dediki bir televizyon gonuşmasında,şeyhımız yere TÜKÜRDÜGÜNDE onu yalamah için biz kadınlar birbirimizi ezerdik.
Çünkü ınanmıştık onun TÜKÜRÜGÜNDE BÖYYÜK bir HİKMETİN sahlı olduğuna.
Bunları yazdıhca benimde ŞEYH olma hislerim gabarmahda,ne yalan söyliyim.Tolon dede
Anam dediki bir gün,oğlum köye kör bir derviş gelmış vaaz edecekmış,ben oraya gidiyorum.
Dedimki,ana ona fazla yahlaşma,o namussuz bahar kör nömresi yapıyordur.
Neyse anam gitti,ilk gidenlerden olduğu için şeyhın yanına oturur.
Kalabalık gittikce çoğalır,derken gapıdan genç goca memeli,çohda güzel ?????? gelini gapıdan içeri girer.Ehramını düzeltiyim deye önce açıp her yerini gösterir ve tekrer gapanır.
O azgın gelini gören kör şeyh anama,senburdan kalkda kapının yanına otur.O giren geç kız yanıma gelsin, onun senden çoh dini bilgiye ehtiyeci var deyince anam toplantıyı terk eder eve gelir.Birde bahdım anam pür hiddet daldı eve.
Ne o ana dedim,şeyh yohsa sanamı saldırdı?
Anam toplantıda olanı anlatınca,dedimki ben sana demedimmi bunlar din adına herboku yerler.
Anam,haçan o adam köridi,penum yaşlı falancanın gelininin genç olduğunu nasıl gördü deyince,ANA dedim,dua etki adamın gözü açıhdı.Kör olaydı seni genç deye bir hala yola gordu dedigimde.
Anam,utanmayusun anana böyle söylemeye dedi.
Ana bunların işi gücü GARIDIR dedim.
En namuslusu imam babamdı,oda Kelkite Ramazanlığa gidince nasıl girdi başka garının goynuna.
Anam:Erkek degilmisunuz,hepunuz aynı poksunuz dedi :-)))))))))
Anam hahlı vallaaa
Tolonbeg
Ulan dümbük. Sattığın zırvayı alan yok burada. Git dinci insan katleden akranlarının forumunda sat ne satıyorsan. Madem forum moderatörü gereğini yapmıyor ve hakaret etmek serbest. Senin anlayacağın dilden konuşma zarureti hasıl olmuştur.
Video'n görülmüyor bende "dingil(filozof)" ateist. Forum kirlerine gönder kendi video'nuda bu mantıkla. Anladın sen onu.
Forum zırvalarına gönder bu hakaretçinin videolarını, yazılarını da. "dingil" Türk düşmanı @şüphelidinsiz
şüphecidinsiz Diyor ki
Mustafa Kemal Türkçü-Sünni İslamcı bir İttihatçıydı. Tüm İttihatçılar gibi azılı bir komünizm düşmanıydı. Kendisi ve kurduğu düzen, cumhuriyet tarihi boyunca komünistleri hapsetti, katletti.
Turan Dursun ne kadar dinci ise Atatürk' de o kadar dincidir. Fikirler değişir. İnsan evrimleşir. Bülent Ersoy' da bu mantıkla erkek olmalı size göre. Murat Bardakçı Atatürk' ün din hakkındaki fikirlerinin ne olduğunu defaatla ekranlarda göze sokmuştur. Bu anlamamak için süzme olmak gerek.
Kominist değildi orası haricinde tüm yazılanlar, iddilar iftiradur, zırvadır. Bilgi krililiğidir. Ayrıca Kemal Paşa senin askerlik arkadaşın mı da ismi ile hitap ediyorsun? Soyadını söylemiyorsan en azından bir ünvanı ile hitap et. Dinci olsan anlarım. Ama bunun hiç br mazereti olamaz. Saygısızsınız.
Sevgili @levh,
Sende iyi yapmış video' yu oraya şeetmişsin. Bu sözde kominis moderatörün ben bilgi kirliliği yaptığını daha öncede tespit ettim. Bide bana okuma yapmalısın, eksiksin diye akıl veriyor iyi mi bebe... https://turandursun.com/forumlar/images/smilies/pound.gifAtatürk sanki askerlik, çocukluk arkadaşı, "Mustafa" diyor bide... Edepsiz.
Bak Bilal' e anlatır gibi; Atatürk' e dindar demek, Turan Dursun' a dindar demekden farksızıdr. O kadar net. Atatürk misal 1923 de ellerini açmış, fotoğrafı var ya hani, Eee? Turan Dursun' un da ona bakarsan öncesinde müftülüğü var.
Zırvaaaa! https://en.wikipedia.org/wiki/Aleviler https://en.wikipedia.org/wiki/Alevism
Baskoylu
08-06-2022, 04:10
Saygideger Dostlar,
Diline sahip olmiyan, Bozuk bir kisilige sahip olan, Fikri ne ise Zikri de O olur misali, boylesi insan kiligina girmis insanlik dusmanlari ile ayni ortamda konulari ve fikirleri paylasmak basli basina insanlik ayibidir.
Bu sahsiyete SEN ZIRVALIYORSUN desem sorun cozulurmu?
Elbette hayir,
aksine boylesi kisiligi bozuk kisi ve kisilerle ayni ortam icine girmis olur, ondan veya onlardan farkin kalmaz.
Cokmu zor kendi fikir ve dusuncelerini aciklasan?
Kaldiki kendi fikir ve dusuncelerini de yazmiyor, ayni zamanda Alevilik hakkinda hic bir bilgisi olmamasina ragmen, konulara bodoslama dalmasi veya konulari sabote etmeye calismasi, Ozellikle kisisel saldirilara bas vurarak kendisinin sahip oldugu bozuk kisiligini ortaya koymasi insanlik icin utan verici olsa gerek....
Bir baskasi veya baskalari Alevi Yasam Felsefesini farkli algiliyabilir veya farkli bir inanc oldugunu savunabilir. Buna sonsuz saygimiz var, Zitlarin Birligi Ilkesi ile sohbet eder fikir ve dusuncelerimizi insani degerler icinde paylasabiliriz. Kabullenir veya kabullenmeyiz, ama hakaret ve saldirilara bas vurmak bizi ne hakli cikarir nede konuya hakim oldugumuz anlamina gelir.....
Kisir Tartismadan, Incitici, Kirici ve Yikici olmaktan oteye gidemeyiz.
Yillardan beri farkli forumlarda bulundum, Durusumdan asla ve asla taviz vermedim, igrenc kufur ve hakaretlere karsilik vermeyi kendime yakistirmadim, yakistiramamda, yok degilse ondan hic bir farkim kalmaz, daha ileri giderek ondan da kotu bir ortam icine girmis olurum.
Bu turler icin Yassaklamak, Banlamak, Forumdan uzaklastirmak cozum olmuyor, Cunku bu tur yapiya sahip olanlar bes dakika sonra farkli bir nik ile karsimiza cikabiliyor.
Turkcede guzel bir deyim var, "Asagiya Tukursen Sakal, Yukariya Tukursen Biyik" Bu ve bu turlerin yuzune tukurmek bile basli basina suc. Cunku Tukurugune yazik...
Ey Insanlik Nerdesin????
Tamı tamına kepazelik. Bildirmeme rağmen müdahale edilmediğine göre, bu moderasyonun hakaretçi tasmalısı olsa gerek... Forum moderasyonuna misli ile yukarıdaki şahsın yazılarını iade ediyorum. Resmen acizlik...
tolonbey
10-07-2022, 16:01
öööööööööö
tolonbey
10-07-2022, 16:46
xxxxxxxxxxxxxxxx
tolonbey
11-07-2022, 20:10
İste böyleee,
Adamın birisinin dedesi KÜRTMÜS,hemide istiklal savası sehıdiymis.Kürtlerdekı tek, tük sehıt normal degil.Istisnadır.Anadoludaki Türklerın cogunlukta oldugu sehirlerde bınlerce SEHİT verilmişken,KÜRTLERIN cogunlukta oldugu sehit sayısı ıllere göre 2 baslıyor el fazla sehit veren il 8 i gecmıyor.Halbuki Bursadan 2 bin kusur.kastamonudanda ona yakın sehit var.İzmirden cok daha fazla.Ac genel kurmayın illere göre sehıt defterlerini.Gör kürtlerden nekadar sehıt oldugunu.Kürtlerden ıstıklar savasına katılan yok denecek kadar azdır.Üstelikte Kürtler istiklal savası sırasınde ceteler halınde TÜRKLERE karsı savasıyorlardı,Kürtlerden bınlerce kişi Yunan saflarında TÜRKLERE karşı savastıklarıda biliniyor.Kürtlerin istiklal savaşında Türklerın saflarında savaştıgı KOSKOCA bır yalandır.Girin genel kurmay sayfalarına görün numunelik kürt sehıtlerin sayısını,
dine mine ne
12-07-2022, 11:56
Kürtlerin kanını ve onurunu istismar ederek onları aşağı görmeye ve böylece ayrıştırmaya çalışanların konumları ve tutumları anayasal Türkiye Cumhuriyeti'nde meşru değildir.
Genel olarak Kürt halkının savaştan kaçtığını ve savaşa katılmadığını söylemek yanlış olur. Kurtuluş Savaşı'nda ve Çanakkale Savaşı'nda Türkler ve Kürtler aynı cephede savaşmıştır.
Başkalarını değersizleştiren insanlar genellikle kendi değersizliğini gösterir. Zayıf insanları aşağılayarak kendilerini daha iyi hissetmeye çalışır.
Kurtuluş Savaşı ve Kürtler hakkında yazılanların objektif tespitlerle de hiçbir ilgisi yoktur. Objektif bir değerlendirme, 1920'lerde Türkiye'nin 13-14 milyon civarında olan nüfusunu da içermelidir. Kürtler vardı ama çok azdılar????. İyi de o dönemde az sayıda olduklarından kayıplarının da az olması gerekir zaten.
Güç yanılsamalarının insanoğlu için her zaman utanç verici sonuçları olmuştur. Bu tür yanılsamalar her zaman güç adına hakikat göz ardı edildiğinde ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla beğenmişlik hastalığına yakalanmış tüm dostları biraz olsun düşünmeye davet ediyorum.
Taraf olmamak kaydıyla, şartlara ve koşullara göre sağ ve sol adımlarla insan gibi ilerlemeye çalışmaktan daha zor bir şey yokmuş bu dünyada.
Biri hayvanını otlatmaya çalışırken diğeriyle ilgilenmek insanı yoruyor.
tolonbey
14-07-2022, 12:10
İşte böyleee,
Başkoylu, yazının büyük bölümünü cok n
begendim.Yazında karşı oldugum bölüm milliyetcige karşı oldugun bölümdür.
Milliyetcilik ANACILIKTIR.Hemen hemen tüm canlılarda anacılık kacınılmaz.ANA baş tacıdır.Milliyetcilikte öyledir.Mıllıyetciligini kaybeden mılletler kaybolmustur.Tarıhden silinmıslerdir.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Milliyetcilik demek,HiTLERve MUSOLLiNE gibi kendi ulusunu HAK diger ulusları bol görmek degildir.Kendii milliyetini korumak diger milletlere hakketmedigi zararı vermemektır.Gerçek milliyetcilik güc kaynagıdır.ÖZ KÜLTÜRÜNÜ kaybedip başka mılletlerin ŞEYİNE yapısanlar,yok olmaya MAHKUMDUR.Bunun engüzel örnegi OSMANLIDIR yaniiiiii YILANLARIN YAVRUSUDUR.Osmanın TÜRKCEDE anlamı YILAN YAVSUSUDUR.TÜRK adlarını atıp diger milletlerin kültürünü yaşamak başımızdaki USU aldıgımız AFYONLA kaybettigimizin acık bır örnegidir.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İsviçrede iki yıl kaldım.Türk bir karı koca vıtrinlere bakarak konuşurlar.Bır İtalyan kadın dil uzmanı bu karıkoca birbirine şiir söylüyorlar düşüncesiyle takıllır bunların pesine.Türk kadın kocasına derki bu kadın bizi takip ediyor sanırım.Türk erkek sorar İTALYAN kadına bizi niye takip ediyorsun?İtalyan kadın derki vıtrınlere bakarken birbirinize söyledıgınız siirler ses bakımından cok hoşuma gıttı onun için takıldım peşinize.Türk adam derki bız şiir falan söylemiyorduk ,normal konusuyorduk.Dil uzmanı kadın sorar milliyetinizi söylermisiniz?Adam derki TÜRKÜZ.İtalyan kadında derki ŞİİR gibi bir dilizvar.Dilinizi yabancı dillerden koruyun.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ama biz ARAPCAYA,FARSCAYA okadar yapısmıstıkkı osmanlı İN.........Gİ bu iki dile ASKINDAN dolayı ÜŞÜTTÜ,gavur analarının ülkelerine BATTI ve gitti.
Milliyetsizlik BATAKTIR.Bu bataga batanlar coktur.Düşünün birkere,TÜRK adlarından ASLANI,KAPLANI,ULUYU almıyorda adam gidip arap adı osmanı ad olarak koyuyor oğluna.Bu nedir muhteşem bir ÜŞÜTÜCÜLÜKTÜR.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ALLAHU EKBER deki ALLAH adı Allah adlı puttan alınmadır.Ekberse arapcada her yerde kullanılır ALLAHU EKBER,EKBER FARE,EKBER TAŞ,EKBER KUŞ gibi.Örnegin ULU kelımesi Tanrı ULUDURDA,ULUDAGDA kullanılır.Ulu taş,ulu kuşda kullanılmaz.Ama SÜPER müslümanlar,Bunun hala farkınde degiller de arapcayı kullanarak cennetu kerhanaya gıdeceklerini sanıyorlar.İranlı büyük şair ÖMERİ HAYYAM öyle diyor.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------iSREİLLİLER 2500 YIL ÜLKELERI DISINDA SÜRGÜNDEE YASADILAR.Dıllerini neden unutmadılar.Mılliyetci olduklarından.Iseeile döndüklerınde kendı dillerını aynen konustular.Fas ve Cezayırda 3 milyon Türk dılleri dahıl herşeylerını unutarak FELLAHLAŞTILAR.Milliyetcilik mılletlerı yok olmaktan koruyan enbüyük GÜCTÜR.KÖTÜ olan MİLLİYETCİLİK degil.BENiM mıilletim HAKTIR dıger bütün mılletler BOKTUR diyen. kafalardır,DÜŞÜNCELERDİR.
Türkiyeye 7 ülke saldırdı,KAN GÖVDEYi götürdü.Ama birtek kişi bir ülkeye SIĞINMADI.Kadınıyla,erkegiyle ülkesini savundu.Müslüman ülkelerden kacan kacana gavur ülkelerine.Türkiyede 8 mılyon ülkelerınden kacan FELLAH ilticacı var.Gavur ülkelere kacanlarsa en az 30 mılyon vardır.Bunlarda mıllıyetcılıge karsılar.Cesurlar savasıp ülkeyı gerı alınca bu belescıler ancak gerı dönerler.Mılletını sevmeyende ülkesini savunma ıstegi olmaz.Dedeniz Tolonbey
tolonbey
15-07-2022, 16:24
*İşte böyleee,
Fettullah Gülenin yıllarca her tarafını yalayan kimlerdi?CHP lilermi yoksa AKP lilermi?Dürüst insanlardan YANIT brkliyorum.
https://turandursun.com/forumlar/images/icons/icon1.gif
nine-mine Diyor ki
Yahudi lobisi Amerikayı nerelere yönlendirmiş oraya mı yönlendiremeyecek, dalga geçmeyin lütfen.
@ninemisin minemisin nesin?
Benden alıntı yaptığın cümlelerim ile bunun ne alakası var? Hele dalga geçme, gibi bir algılama ise dincilerin karakteristik özelliği olsa gerek. "ateiste yaşam hakkı tanınmıyor" demişim. Bu çok somut(T.Dursun v.b.) ve aleni iken. Bundan "dalga geçiyorsun" anlamı çıkaran biri ile beni burada muhatap eden bir yönetimi gerçekten esefle kınıyorum. Pes yani...
Lütfen benden alıntı yapma! Forum yöneticisi sizin hakaret dolu forum yazılarınızı görmezden geliyor diye kendinizi bişey sanıyorsunuz. Sahi forum yöneticisi sen ne iş yaparsın?
https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=43165 Bu başlıktaki hakaretleri görmüyormusun? Körmüsün @şüphelidinsiz?
Konuyu sulandıranların yazılarını forum kirlerine niye atmıyorsunuz? Sanırım şüphelidinici benden hoşlanmıyor ve beni itibarsızlaşmaya çalıştırıyor. Bu çok açık. O kadar açık ki; sadece benim yazılarımı görüp diğerlerinin hakaretlerini, lüzumsuz kir yazılarını görmeyişinden bu açıkça görülmekte...
--------------------------7---------------------
Neyse konuya dönecek olursak,
https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3516708-bilime-dava
Abraham, yaşamadı düşüncesine dava açılan, "sapık" kelimesi için hapse atılabilen,"dinden dönen öldürülür diye hedef gösterilen, bir ülkede "ateist"in yaşam hakkına tecavüz edildiği, can güvenliği olmadığı gerçeği su götürmez. Oysa ki, inancınızın vergisini zorla aldığınız ateist' lere, dincilerce sapah akşam en ağır hakaretler edilmektedir. Hakareti bırakın, bir ülke başkanınca "teröristlik" ile özdeşleştirilmekteyiz . Ateist olmanın teröristlikle ne alakası vardır? Bizim bizden olmayanı "öldürün" diyen kutsal kitabımız yok sizin gibi... Bizi terörist görmeniz, sizin delilsiz inandığınız, "yeryüzü tamamı ile islam oluncaya dek, onları öldürün" terörizmine inanmamamızdan mı kaynaklanmaktadır? Biz olan bir şeyi niye inkar edelim? Olmayan şeye var muamelesi yapmamız için aklımızı yitirmiş olmamız gerek mez mi? Yani birileri gibi yalandan inançlı gibi mi görünmemezi istiyorsunuz? Örn: E. Bağış(bakara makaaracı).
Hükümet değişsede bu sonuç değişmeyecektir. Çünkü K.K. bile "allahın izni ile..." şunu yapacaz, bunu yapaz demekte! Oysa ki, atatürk' ün Cumhuriyet Halk Politikaları çok açıktır. Yani Atatürk'ün ölümü ile birlikte bu politikalara ihanet edilmiştir. Atatürk' den sonra bu ülke hukuk devleti hüviyetini kaybetmiştir. Dolayısı ile varlığı tartışmalı bile değildir. Atatürk' ün ifadesi ile düpedüz bu devlet'iz iddiası hükümsüzdür(Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.M. Kemal Atatürk). Suçların, suçluların bakanlıkça soruşturulmasının engellendiği, kamucuların kutsanıp, yargıdan muaf tutulduğu, bir ülkede devlet sözde vardır. Anayasa ya uymuyorsan. Sözde devlet olarak, sözleşme ihlali yapıyorsun demektir. Silah zoruyla vergi topluyorsun demektir. DEvletleri eşkiyalardan ayrıan husus hukuk düzeni ve bağımsızlığıdır. Hülasa, ben devletim demekle Suriye/Esed' de devlettir farkındaysanız...
zhx_2Th3azA
Demek ki neymiş? ZIRVA!
https://icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/perincek_3020.jpg
Gül sevgiliye verilir. Hoşlanılan kişiye verilir. V.s. v.s.
https://itkv.tmgrup.com.tr/2016/08/10/616x275/1470824854538.jpg
https://iatkv.tmgrup.com.tr/aa6eb5/616/321/0/0/960/500?u=https:%2f%2fitkv.tmgrup.com.tr%2f2020%2f07%2 f13%2f1998de-fetoyu-sorusturmak-isteyen-mudure-cevap-ecevit-hukumeti-yikar-1594638672236.jpg
tolonbey35
05-10-2022, 12:00
işte böyleee,
tolonbey
Normal Üye
İÇERİK SAYISI
8.632
İçerik Türü
İletiler bölümüne tolonbey kullanıcısının eklediği dosyalar
ÖNCEKİ
SONRAKİ
Sayfa 14 - 343
Raporla
Bu sözler ALLAHIN olabilirmi?Lütfen yanitinizi yazin
in ATEİSTCAFE
Oluşturuldu: Mayıs 24, 2020
iste , böyleee,
Asagidaki sözleri müslüman olmayanlara SÖYLIYEN acaba kim , ALLAHMI yoksda fellahmi?Kesin ALLLAH olamaz,mutlaka FELLAHTIR BENCE.
Siz ne düsünüyorsunuz?
Lütfen tarafsiz aklinizla yanitlayin bu sözleri.
iste kurandan alinan sözler.
Kuranda İnanmayanara Hakaretler
Kuran'da inanmayanlara (İslama ve Allah'a inanmayanlara) sırf bu nitelikleri yüzünden çeşitli hakaretler edilmektedir. Bazı müslümanlar ise, çeşitli polemikler sırasında duydukları sözlerden rahatsız olup, inançlarına saygı gösterilmesini isterler. Bu garip çelişki nedeniyle Kuran'a ve içerdiği küfür ve hakaretlere şöyle bir göz atalım. Bakalım Kuran'da hangi kelimelerle hakaret ediliyor:
HAYVAN
BAKARA (171) : İnkar edenleri imana çağıran (peygamber) ile inkar edenlerin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey duymayan hayvanlara seslenen (çoban) ile hayvanların durumu gibidir. Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı anlamazlar.
-
A'RÂF (179) : Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.
-
FURKÂN (44) : Yoksa sen onların çoğunun (söz) dinleyeceklerini yahut akıllarını kullanacaklarını mı sanıyorsun? Onlar hayvanlar gibidirler, belki yolca onlardan daha da şaşkındırlar.
-
MUHAMMED (12) : Şüphesiz Allah, inanıp salih ameller işleyenleri, içinden ırmaklar akan cennetlere koyacaktır. İnkâr edenler ise (dünya zevklerinden) yararlanırlar ve hayvanların yediği gibi yerler. Onların kalacakları yer ateştir.
-
MÜDDESSİR (51) : Onlar sanki arslandan kaçan yaban eşekleridirler.
-
MÂİDE (60) : De ki: "Allah katında cezası bundan daha kötü olanları size haber vereyim mi? Onlar, Allah'ın lanetlediği ve gazabına uğrattığı, içlerinden maymunlar ve domuzlar çıkardığı kimseler ile şeytanlara tapan kimselerdir. İşte bunların yeri daha kötüdür ve onlar doğru yoldan daha çok sapmışlardır."
-
MERYEM (86) : Allah'a karşı gelmekten sakınanları Rahmân'ın huzurunda bir elçiler heyeti gibi toplayacağımız, suçluları da suya koşan susuz develer gibi cehenneme sevkedeceğimiz günü düşün!
-
YALANCI
-
EN'ÂM (28): Hayır, (bu yakınmaları) daha önce gizlemekte oldukları şeyler onlara göründü (de ondan). Eğer çevrilselerdi elbette kendilerine yasaklanan şeylere yine döneceklerdi. Şüphesiz onlar yalancıdırlar.
-
TEVBE (107) : Bir de zararlı faaliyetlerde bulunmak, küfre yardım etmek, mü'minler arasına ayrılık sokmak için ve öteden beri Allah ve Resûlüne karşı savaşanlara üs olsun diye bir mescit yapanlar vardır. Bunlar, "Bizim iyilikten başka hiçbir kasdımız yok" diye de mutlaka yemin ederler. Ama Allah şâhitlik eder ki bunlar mutlaka yalancıdırlar.
-
NAHL (39) : (Diriltecek ki) ayrılığa düştükleri şeyi onlara anlatsın ve kâfir olanlar da kendilerinin yalancı olduklarını bilsinler!
-
NAHL (105) : Yalanı, ancak Allah'ın âyetlerine inanmayanlar uydurur. İşte onlar, yalancıların ta kendileridir.
-
MÜ'MİNÛN (90) : Hayır, biz onlara gerçeği getirdik, fakat onlar kesinlikle yalancıdırlar.
-
ŞU'ARÂ (222) : Onlar, her günahkâr yalancıya inerler. (223) Bunlar da şeytanlara kulak verirler. Onların çoğu ise yalancıdır.
-
ZÂRİYÂT (11) : Cehalet içinde gaflete dalmış olan (ve "Muhammed şairdir, delidir" diyen) yalancılar kahrolsun!
-
MÜCÂDELE (18) : Allah'ın onları hep birden dirilteceği, onların da (kendilerini kurtaracak) bir iş üzerinde olduklarını sanarak size yemin ettikleri gibi Allah'a da yemin edecekleri günü düşün! İyi bilin ki, onlar yalancıların ta kendileridir.
AZGIN
BAKARA (15) : Gerçekte Allah onlarla alay eder (alaylarından dolayı onları cezalandırır); azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir.
-
A'RÂF (186) : Allah kimi saptırırsa artık onu doğru yola iletecek kimse yoktur. Allah onları azgınlıkları içinde bırakır, bocalayıp dururlar.
-
YÛNUS (11) : Eğer Allah insanlara, onların hemen hayra kavuşmayı istedikleri gibi, şerri de acele verseydi, elbette onların ecellerine hükmolunurdu. İşte biz, bize kavuşmayı ummayanları, kendi azgınlıkları içinde bocalar halde bırakırız.
-
MÜLK (21) : Peki, Allah rızkını keserse, kimdir size rızık verecek olan? Hayır, onlar azgınlık ve nefretle direnip durdular.
-
KALEM (31) : Şöyle dediler: "Yazıklar olsun bize! Gerçekten biz azgın kişilermişiz!"
-
MUTAFFİFÎN (12) : Onu, ancak her azgın, günahkâr kimse inkar eder.
ve daha yüzlerce...
SAPIK
FÂTİHA (7) : Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.
-
BAKARA (16) : İşte onlar, hidayete karşılık sapıklığı satın almış kimselerdir. Bu yüzden alışverişleri onlara kâr getirmemiş ve (sonuçta) doğru yolu bulamamışlardır. (175) İşte bunlar hidayeti verip sapıklığı, bağışlanmayı verip azabı satın alanlardır. Onlar ateşe karşı ne kadar da dayanıklıdırlar(!) (256) Dinde zorlama yoktur. Çünkü doğruluk sapıklıktan iyice ayrılmıştır. O halde kim tâğûtu tanımayıp Allah'a inanırsa, kopmak bilmeyen sapasağlam bir kulpa yapışmıştır. Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.
-
ÂL-İ İMRÂN (90) : Şüphesiz iman ettikten sonra inkar eden, sonra da inkarda ileri gidenlerin tövbeleri asla kabul edilmeyecektir. İşte onlar sapıkların ta kendileridir. (164) Andolsun, Allah, mü'minlere kendi içlerinden; onlara âyetlerini okuyan, onları arıtıp tertemiz yapan, onlara kitab ve hikmeti öğreten bir peygamber göndermekle büyük bir lütufta bulunmuştur. Oysa onlar, daha önce apaçık bir sapıklık içinde idiler.
-
NİSÂ (116) : Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışındaki günahları, dilediği kimseler için bağışlar. Allah'a ortak koşan, kuşkusuz, derin bir sapıklığa düşmüştür. (136) Ey iman edenler! Allah'a, Peygamberine, Peygamberine indirdiği kitaba ve daha önce indirdiği kitaba iman edin. Kim Allah'ı, meleklerini, kitaplarını, peygamberlerini ve ahiret gününü inkar ederse derin bir sapıklığa düşmüş olur.
-
A'RÂF (146) : Yeryüzünde haksız yere büyüklük taslayanları âyetlerimden uzaklaştıracağım. (Onlar) her âyeti görseler de ona iman etmezler. Doğru yolu görseler onu yol edinmezler. Ama sapıklık yolunu görseler onu (hemen)yol edinirler. Bu, onların, âyetlerimizi yalanlamaları ve onlardan hep gafil olmaları sebebiyledir.
-
İBRÂHİM (3) : Dünya hayatını ahirete tercih edenler, (insanları) Allah yolundan çevirip onu eğri ve çelişkili göstermek isteyenler var ya, işte onlar derin bir sapıklık içindedirler. (18) Rablerini inkar edenlerin durumu şudur: Onların işleri, fırtınalı bir günde rüzgarın şiddetle savurduğu küle benzer. (Dünyada) kazandıkları hiçbir şeyin (ahirette) yararını görmezler. İşte bu derin sapıklıktır.
-
NAHL (36) : Andolsun biz, her ümmete, "Allah'a kulluk edin, tâğûttan kaçının" diye peygamber gönderdik. Allah onlardan kimini doğru yola iletti, onlardan kimine de (kendi iradeleri sebebiyle) sapıklık hak oldu. Şimdi yeryüzünde dolaşın da peygamberleri yalanlayanların sonunun ne olduğunu görün.
-
HAC (12) : O, Allah'ı bırakır da kendine ne zarar, ne de fayda veren şeylere tapar. Bu da derin sapıklığın ta kendisidir.
-
NEML (81) : Körleri sapıklıklarından vazgeçirip doğru yola getiremezsin. Ancak âyetlerimize inanıp da müslüman olmuş olanlara duyurabilirsin.
-
ŞU'ARÂ (97) : "Allah'a andolsun! Biz gerçekten apaçık bir sapıklık içindeymişiz."
-
SEBE' (8) : "Allah'a karşı yalan mı uydurdu, yoksa onda delilik mi var?" Hayır öyle değil! Ahirete inanmayanlar azap ve derin sapıklık içindedirler.
-
ZÜMER (22) : Allah'ın, göğsünü İslâm'a açtığı, böylece Rabbinden bir nur üzere bulunan kimse, kalbi imana kapalı kimse gibi midir? Allah'ın zikrine karşı kalpleri katı olanların vay haline! İşte onlar açık bir sapıklık içindedirler.
-
FUSSİLET (52) : De ki: "Ne dersiniz? Eğer o (Kur'an) Allah katından olup da siz de onu inkâr etmişseniz, o zaman derin bir ayrılık içinde bulunan kimseden daha sapık kim olabilir?"
-
ŞÛRÂ (18) : Kıyamete inanmayanlar, onun çabuk kopmasını isterler. İnananlar ise, ondan korkarlar ve onun gerçek olduğunu bilirler. İyi bilin ki, Kıyamet günü hakkında tartışanlar derin bir sapıklık içindedirler.
-
ZUHRUF (40) : Sağırlara sen mi duyuracaksın; yahut körleri ve apaçık bir sapıklık içinde olanları sen mi doğru yola ileteceksin?
-
AHKÂF (32) : Kim Allah'ın davetçisine uymazsa, yeryüzünde Allah'ı âciz bırakacak değildir. Kendisi için Allah'tan başka dostlar da bulunmaz. İşte onlar apaçık bir sapıklık içindedirler.
-
KÂF (27) : Arkadaşı (olan şeytan) der ki: "Ey Rabbimiz! Onu ben azdırmadım, fakat kendisi derin bir sapıklık içinde idi."
ODUN
ENBİYÂ (98) : Hiç şüphesiz siz ve Allah'tan başka kulluk ettikleriniz cehennem odunusunuz. Siz oraya varacaksınız.
-
CİN (15) : "Hak yoldan sapanlara gelince, onlar cehenneme odun olmuşlardır."
AKILSIZ
BAKARA (13) : Onlara, "İnsanların inandıkları gibi siz de inanın" denildiğinde ise, "Biz de akılsızlar gibi iman mı edelim?" derler. İyi bilin ki, asıl akılsızlar kendileridir, fakat bilmezler.
-
MÂİDE (58) : Siz namaza çağırdığınız vakit onu alaya alıp eğlence yerine koyuyorlar. Bu şüphesiz onların akılları ermeyen bir toplum olmalarındandır.
KAFİR
Bu aşağılama sözünü tek tek aramaya gerek yok sanırım, Kuran'ın her yeri inanmayanlar kastedilerek sarfedilmiş bu sözle doludur. Kafir, kelime anlamıyla "küfür eden" demektir. Kullanım anlamı, "Allah'a inanmayan, reddeden"dir. Çünkü Allah'a inanmamak, ona küfür etmektir. Bu da Kuran'ın yaratıcısının mantığı ve yaklaşımıdır.
BAŞKA İNANÇLARA SAYGI
EN'ÂM (74) : Hani İbrahim babası Âzer'e, "Sen putları ilah mı ediniyorsun? Şüphesiz, ben seni de, kavmini de apaçık bir sapıklık içinde görüyorum" demişti.
-
HAC (30) : Bu böyle. Kim Allah'ın hükümlerine saygı gösterirse bu Rabbi katında kendisi için bir hayırdır. Haramlığı size okunanların (bildirilenlerin) dışında bütün hayvanlar size helal kılındı. Artık putlara tapma pisliğinden kaçının, yalan sözden kaçının.
-
MÂİDE (41) : Ey Peygamber! Kalpten inanmadıkları halde ağızlarıyla "İnandık" diyenler (münafıklar) ile yahudilerden küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, (Yahudiler) yalan uydurmak için (seni) dinlerler, sana gelmeyen bir topluluk hesabına dinlerler...
-
MÂİDE (51) : Ey inananlar! yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.
-
MÂİDE (64) : Bir de yahudiler, "Allah'ın eli bağlıdır" dediler. Söylediklerinden ötürü kendi elleri bağlansın ve lanete uğrasınlar!..
-
MÂİDE (82) : (Ey Muhammed!) İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle
yahudiler ile Allah'a ortak koşanlar olduğunu görürsün...
-
TEVBE (30) : yahudiler, "Üzeyr Allah'ın oğludur" dediler. Hırıstiyanlar ise, "İsa Mesih Allah'ın oğludur" dediler. Bu onların ağızlarıyla söyledikleri (gerçeği yansıtmayan) sözleridir. Onların bu sözleri daha önce inkar etmiş kimselerin söylediklerine benziyor. Allah onları kahretsin. Nasıl da haktan çevriliyorlar!
-
AHKÂF (5) : Kim, Allah'ı bırakıp da, kıyamet gününe kadar kendisine cevap veremeyecek şeylere tapandan daha sapıktır? Oysa onlar, bunların tapınmalarından habersizdirler.
TEHDİTLER
Allah, kendine inanmayanlara vereceği cezaları sıralarken, en insafsız insanın bile düşünmekten çekineceği sapıklık ve vahşette işkenceler anlatmaktadır. Bunları tek tek örneklemenin gereksiz olduğunu sanıyorum. Kuran, bu kanlı ve acılı ceza yöntemlerinin ballandıra ballandıra anlatılmış detaylı tanımlarıyla doludur. Allah, ihanete uğramış siyasi parti başkanı gibi, gücü eline geçireceği günü beklemekte ve o gün rakiplerine çektireceği pişmanlığı şevkle ve şehvetle anlatmaktadır.
İslamın Allah'ı, olabildiğince insanımsı, duyguları, hatta vahşi duyguları olan bir Tanrı görünümü çizmektedir. Kendini inkar edenlere ettiği küfürler ve işkence tehditleri, ne yazık ki değiştirilemeyeceği söylenen Kuran'da yazdığı için, inananların da elini kolunu bağlamakta, karşılık olarak gördükleri hakaretler için onları çaresiz bırakmaktadır. Ama Allah'ın bunu düşünmemiş olması, müslümanların inançlarına saygı duymayanların değil, bizzat kendisinin hatasıdır.
-
Bu nedenlerle, müslümanlara, asla ve asla kimseye karşı; "inancıma saygı göstermeni bekliyorum" gibi bir söz sarfetmemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü böyle bir sözün arkasını dolduracak dayanaktan yoksunlar.
Tolonbeg:Kurana felllahin koydugu bu sözler Allahdandir diyenlerin TANRIYA inandigi söylenemez.Bu sözler TANRIYA iFTiRADIR.
Normal usu basindaki bir kul bile bu sözleri söyliyemez,TANRIDAN korkar.Bu yaziyi burda kesiyorum ama meshur hemserim ilahiyat profesörü rahmatlih Yasar Nuri Öztürkün bu Tür ayatlar icin yazdigi bir yaziyi getirecem size,Sabirla bekleyin.
Dedeniz
Raporla
KÜRT TARİHİ
in ATEİSTCAFE
Mayıs 22, 2020 gönderildi
tolonbey35
06-10-2022, 16:46
İşte böyleee,
Kuran'da başörtüsü yok
263
14.08.2007 - 20:23
Güncelleme: 14.08.2007 - 20:23
Ecevit'in isteğiyle araştırma yaptı,
Fatih Altaylı
Bu absürt çıkış aday olmamak için mi!
Bülent Aydemir
baydemir@haberturk.com
Gölge etme başka ihsan istemem!..
Kübra Par
kubrapar@haberturk.com
Başörtüsü tartışmasında gol atan taraf kim?
Ayşe Özek Karasu
akarasu@htgazete.com.tr
Anket firmaları sağ seçmeni görmüyor mu?
Abdurrahman Yıldırım
ayildirim@htgazete.com.tr
Faiz, dolar ve altında oynaklık neyin nesi?
Kemal Öztürk
kozturk@haberturk.com
Başörtüsünde ne olduğunu anlamadık
Muharrem Sarıkaya
sarikaya@htgazete.com.tr
CHP eliyle
Sevilay Yılman
sevilayyilman@htgazete.com.tr
Erdoğan'ın oyu gerçekten yükselişte mi?
Prof. Dr. Kürşad Zorlu
NATO ve Şanghay arasında bir seçim yapmak!
Kuran'da başörtüsü yok
Eski Başbakan Bülent Ecevit'in isteğiyle araştırma yapan yazar İsmet Bozdağ, 'Kuran'a göre, kadınların gizlemesi gereken yerleri saç ve gerdanları değil, göğüsleridir' dedi
Yazdığı tarih kitapları ve araştırmalarıyla tanınan İsmet Bozdağ, 8 yıl önce dönemin başbakanı Bülent Ecevit'in kendisinden "Başörtüsünün Kuran'da yeri olup olmadığı"na ilişkin bir çalışma yapmasını istediğini belirtti.
Özdağ, "Araştırmayı yaptım ve Sayın Ecevit'e sundum. Çalışmayı inceledi ve sonra, 'Tıpkı benim düşündüğüm gibi. Ancak ben bunu açıklayamam. Bence bunu siz yayın yoluyla açıklamalısınız' demişti" dedi.
Toplam 67 kitap yayımlayan 91 yaşındaki Bozdağ, başörtüsüyle ilgili bu çalışmasını yayımlamaya fırsat bulamadığını, ancak bunu kamuoyuna açıklamayı bir borç bildiğini belirterek, İslam dininin başörtüsünü emretmediğini, Nur Suresi'nin 31. ayetinde yer alan örtünme konusunun başla değil, göğüslerin örtülmesiyle ilgili olduğunu ileri sürdü.
Kadının 'ziynet yerleri'
Bozdağ, "Kuran, 'Dışarı çıkarken başınıza örtü alın" diyor, ama bunu emretmiyor; 'iyi olur' anlamında tavsiye ediyor. Ancak süslerinizi gizleyin dediği yer Diyanet'in dediği gibi 'gerdan' değil, 'göğüsler'dir. Bunu bir tek Yaşar Nuri Öztürk mealinde dile getirdi" diye konuştu.
Bozdağ, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Nur suresinin 31. ayetinde ayrıntıları ile açıklanan örtünme koşullarından anlıyoruz ki, 'örtünme' herkese karşı değildir. Ev içi ilişkilerde örtünme; kadının karşısındaki insanda şehvet duygusunu uyandırmayacak biçimde giyinmesidir. Şehvet duygusunu kamçılayan 'ziynet yerleri'dir. Nur suresinin 31'inci ayetine göre, kadının ziynet yeri, yakadan sonra başlayan yer ya da başka bir yorumla, göğüs çaprazından sonrası.
Nur suresinin 31. ayetinde, 'Gizledikleri süslerinin bilinmemesi için, ayaklarını yere vurmasınlar' deniyor.
Kim ayaklarını yere vurmayacak? Kadınlar. Niye vurmayacaklar? Gizledikleri süslerinin bilinmemesi için. Ayaklarını yere vurdukları zaman, hangi süsleri belli olur? Göğüsleri.
Çünkü ayaklar yere vurulunca, titreyerek varlıklarını belli eden tek kadın uzvu göğüslerdir. Ve bu kadın uzvunu Kuran, aynı ayette, 'gizledikleri süslerinin bilinmemesi için' diye niteliyor."
Alıntı
Tolonbey
Singularity
20-10-2022, 08:42
Burada Alfa, A anlamınadır. Alfa şekil olarak A'dır.
Omega, şekil olarak M harfidir. W'ye de benziyor ama ibranicede W yok, bu yüzden M daha mantıklı. Zaten o'Mega, İbranice yazarken MG yazarsın. Yani Omega her türlü M'dir.
Dolayısıyla ikisini birleştirirsek Tanrı A+M olur. Artık ne demek istediyse, hani, şimdi bunu böyle yazdım daha açık yazmıyorum, Tanrı'nın üslup olarak seviyesine inmek istemiyorum o yüzden. Ama bence kadın olduğunu üstü kapalı ifade etmiş. Neden açık açık söylememiş de böyle üstü kapalı bir ifade kullanmış derseniz, kadın olduğu bilinirse, hani, küfrederler belki. Gerçi biz yine küfrederiz, sorun yok. Şöyle ağır küfürleri aklınıza getirin, terliklerini getirmeyen evladına bile babası "senin Allahını..." diye başlar devam eder. Sorun yok yani, erkek de olsa kadın da olsa küfür konusunda herkesin her türlü gideri var. Önemli olan kadın da olsa, insan da olsa Tanrıya saygı göstermek. Çünkü insan her zaman insandır, Tanrı bile olsa.
Singularity
23-02-2023, 09:16
Amerika 2023'ten itibaren çıkarma izni kazandığımız gaz sahalarını havaya uçurdu. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. Milletimizin başı saolsun. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak ve sorumlular hesap verecektir.
Şüpheci Dinsiz
27-02-2025, 08:41
Singularity'nin kişisel husumet içeren mesajı kaldırıldı.
Tekrarı halinde ceza verilmek zorunda kalınacaktır.
TuranDursun.com moderasyonu.
Singularity
27-02-2025, 08:42
Hakaret mi gördünüz sayın moderatör ne oldu?
Husumet yasak diye bir forum kuralı mı vardı, varsa nerededir? Husumetim yok da, öyle demişsiniz. Yoksa kurallar keyfinize göre akıcı mıdır.
Şüpheci Dinsiz
27-02-2025, 08:46
Hakaret mi gördünüz sayın moderatör ne oldu?
Husumet yasak diye bir forum kuralı mı vardı, varsa nerededir? Husumetim yok da, öyle demişsiniz.
Konu başlığıyla ilgili yazın, konuları kişiselleştirmeyin.
Bu başlıkta konu ile ilgili olmayan iletiler forum kirlerine kaldırılacaktır.
TuranDursun.com moderasyonu.