PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Sosyal Mesafe' deyimini Reddediyoruz!

Singularity
07-07-2021, 09:38
Bu sosyal mesafe kavramını hangi geri zekalı icad etmiş? Allah bilir Profesör filandır. Ondan sonra da benim gibiler kalkıyor, "bilim yalan, alayınız intihalci, sahtekar, içinizde adam gibi profesör yok" diyor ve bilim (sözde bilim) inkarcısı oluyor. Sosyal mesafe diye bir tanım, yanlış bir tanımdır. Doğrusu "fiziksel mesafe"dir.

Öncelikle herkesin kişilik bölünmesi olduğunu düşünerek ayrıca şizofren olduğunu zannettiği Neva Çiftçioğlu'na bu konuda beni ayıktırdığı için teşekkür ederim.

Yan masada çalışan arkadaşımla aramızda 2 metre "fiziksel" mesafe varsa bu yeterlidir. "Sosyal mesafe" şu manaya gelir, o tarafa dönme, konuşma, diyaloğa girme, bu demek. Sosyal mesafe mesela köydeki anneanneni aramamanı gerektirir. Çünkü sana insanlarla arana "fiziksel mesafe koy" demiyor, sosyal mesafe koy diyor. Sosyal nedir? Görüşme, konuşma, telefon etme, whatsaptan yazışma, online görüşme,... hepsini içerir. Ben şimdi "Biden, anneanneni silkeyim" dersem sosyal mesafeyi ihlal etmiş olurum. Bunun gibi.

2 metre sosyal mesafe olmaz. Sosyal mesafenin ölçüm birimi metre değildir. Birisiyle yan yanasındır ama sırtını dönersin ve hiç konuşmazsın, al köküne kadar sosyal mesafeyi koydum sana şimdi çakma profesör! Ama adamla aramızda 100 metre mesafe var "Frederick dude what the fuckin you do" dedim, sosyal mesafeyi ihlal ettim şimdi. Öğrendiniz mi lan cahil bilim kurulu? Sizin kurulunuza sokayım çomağı! Bilim kuruluymuş, Allahın cahilleri. (ABD'de kurulu bilim kurulundan söz ediyorum, bu işin mucidi onlar)

Doğrusu, fiziksel mesafedir. Fiziksel mesafeyi koruyoruz, sosyal mesafeyi icad edene küfrediyoruz.

Bunlar benim birebir düşüncelerim değil, ben bu düşüncedeki insanların düşünce şeklini anlattım. Eğer bu düşüncelere sahipseniz Neva Çiftçioğlu taraftarı bir şizofren oldunuz demektir. Gene de fena değil.Her taraf hain dolu, gerçek düşüncelerimizi söylemeye de korkar olduk. Ondan kork bundan kork, nedir lan!?

Biden, baydın artık, gidicisin oğlum. Bilim kurulunu da al da... nokta nokta

smithedward306
27-07-2021, 08:55
I am grateful for this information (https://google.com) you have shared with us. I think I know better now. I wish you all the best things in life..