PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sallamasyonun haykırışı!!!

25-06-2007, 19:14
yenice bir mesaj aldım:

sallamasyon adlı imam olduğunu ama hackerlık adı altında lamerlik yaptığını sandığım üye şöyle bir şey yolladı:

""""""""""""""daha *fazla *duramayacağım *burda,hep *ağır *sözler *kullanılıyor.gidiyorum.
eğer *konuşmak *ve *bişeyler *paylaşmak *isterseniz *MSN *adresim: *ficuficu_ups *[at] *hotmail *[dot] *com
*
ben *islamı *istediğim *gibi *yaşayamadığım *için *acı *çekmekteyim,insanların *ALLAH'la *araama *giremye *çalışmasından *dolayı *acı *çekmekteyim.bu *psikoloji *ile *bu *sitede *daha *da *yıpranırım *sanırım :(
hoşçakalın! """""""""""""""

bizim sitemizde ağır sözler kullanılmaz sanıyorum...... ama ben eklicem bunu ve sert kayaya çarptın diicem iftiranın da günah olduğunu hatırlatıcam :)

ozgur_beyin
25-06-2007, 20:02
Demek ki *sallamasyoncu herkese mesaj göndermiş.Banada ''müslümanmısın''? diye sordu.
*Bu sitede ,istisnalar olmakla beraber çok az hakaret ve küfür var. Bunların anladığı küfür herhalde, anladıkları ve bildikleri islama aykırı söylenen şeyler olmalı.

25-06-2007, 22:25
Bence bu adam Fethullah Gulen. Cok hisli baksaniza.

NedimYilmaz
25-06-2007, 22:51
Demek arkadaş, müslüman taraftar arıyor.

Kimbilir belki de devrim tasarlıyordur.

Devrimci sallamasyon

:)

gozde-1
26-06-2007, 11:08
ÖZgür Beyin gibi düşünüyorum bende. Çoğu müslüman islamiyetin eleştirisini kendisine yapılmış hakaret gibi görüyor. İnançlı biriyken başkalarının islamiyeti eleştirmesine bende bozulurdum. Neden mi? İnsan kendini aptal gibi hissediyor da ondan :) Ya diyorsun ben bunlara inanıyorum insanlar benim inandığım şeylerin yalan olduğunu söylüyorlar. Ben aptalmıyım demeye başlıyorsun zamanla kendi *kendine. Bu noktadan sonra zaten 2 yol var; ya dinden çıkarsın yada korkup kaçarsın. Bu arkadaşta korkup kaçmış benim anladığım kadarıyla.