PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyanet yine arıza yapmış :)

ilahimasal
27-08-2021, 00:00
" Diyanet İşleri Başkanlığı; midye, karides, kalamar, yengeç, ıstakoz gibi deniz hayvanlarının 'helal olmadığını' belirtti "

Bildigim kadarı ile laik devletin diyanet kurumu bütceden 13 milyar para tüketiyor.
Aylık 1.083 milyar
günlük 3 milyon 611 bin lira eder.

Her gün bin aileye 3000 lira versen bu aileler arızada cıkarmaz. Üretime , egitime diye uzatsam ,Neyse

Şimdi bu diyanet günlük 3 milyon 611 lira harcayıp şunu bunu yemek haramdır diye MESLEK icra etmiş.
Bana görede arıza yapmış .
Sizin arızanıza bu kadar para harcamak zorundamıyız?

La bilader devlet kurumusun , önüne gelenden para toplayıp şunu bunu yemeyin diyorsun !

Şimdi , dinsiz imansız allahsız kitapsız olan ben sanane benim yedigimden ictigimden desem.
Kalkıp bana " biz müslümana HİZMET veriyoruz " diyeceksin .
Bende sana benden zorla para toplama , benle muhattap olma , müslüman kardeşlerine neyi yedirirsen yedir diyecegim.

Kronik arıza bunlar.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/diyanetin-yeni-fetvasi-tartisma-yaratti-haram-yiyecekler-1863632

Yıldıztozu
27-08-2021, 08:59
midye hariç hepsi pahalı zaten bunların.
hem parası olan hem dindar olan biri paranın yolundan gider ve bunları yemeye devam eder.
fakir zaten satın alamaz. etkisiz bir fetva olmuş.

ıstakoz kuyruğu 1 kere satın almıştım 200 lira falan, böcek gibi duruyor ama lezzetli.
favorim jumbo karides yanına şarap.
haram olunca daha lezzetli oluyorlar.

tolonbey
27-08-2021, 09:09
İşte böyleee,
İlahimasal gardaş,bundan önceki,diyenet işleri başkanı bakın ne demişti.Onun söyledigini degil BUUDiSTLER DİNSİZ ALLAHSIZLAR bile söylemezler.Ne demişti biliyormusunuz? BiR BABANIN KIZINA ŞEHVET DUYMASI HARAM degildir.Müslümanların bası böyle olursa kıçı kızını tuttugu gibi yallah Y ......... ğa dermi demezmi? Bana göre der.

Benim oğlan çocukken hep derdi,büyünce subay olacam.Gaynanamda derdiki seen ancak HAMAMA SIÇAR üstünede tabagı kapatırsın.Yanı gaynanam diyorduku sen bır bok olamazzsın çocuğa.
İmam olan gayın peder gaynanaya şöyle demişti.Sen bu çocuga böyle de dur.Bir gün hamama sıçar üstünede hamam tasını kapatırsa görürsün?
Bir gün mutfakta sabah kahvaltısı yapıyoruz.Kücük baldız dediki ben kahvaltı yapmıycam şu BANYOYU temizliyim.Banyonun kapısıda mutfaga açılıyor.KKücük baldıız banyoya girerki banyo tasıı banyonun ortasında yere kapanık.Tası kaldırırkı birisi sıçmıs tasıda kapatmıs üstüne.Baldız anaaaaa diye bagırır derki biri hamama sıçmıs hamam taasınıda üstüne kapatmıs.Bu sözleri duyan kayın peder gaynanaya şöyle der.Ben sana demedımmi bu lafları bbu çocuğa söyleyıp duurma.İşte gördün cocuk dedigini yaptı.Hamama SIÇTI üstünede hamam tasını kapattı.
Eski diyenet işleri baskanının sallamalarına uyacak col saftirik insan vardır bu ülkede.Madem kızına şehvet duymak haram deyıl tutar kızını kolundan atar yatagaki.Böyle yapanlar ülkelerde az degil.
İmam olan bacanaga dedimki 25 yıl İMAMLIK yaptın.hıçç TEMİZLİKTEN vaaz verdigin oldumu?Hayır olmadı dedi.Ne anlatmış 25 yıl boyunca,Fellahın SAÇMALIKLARINDAN.Bacanak okadar pisdiki karısı illellah demişdi ondan.Ne yazıkkki

Okullarımız .illada dini okullarımız cahal yetiştirmekle birbiriyle yarışıyorlar.Degerli din adamlarımız var ama pekmi pek coğu bilimden,gerceklerden yoksun yetiştiriliyor ne yazıkki.
Televiyyonda bır ögretmene soruyorlar bu haritada sehırlerin adları yok.Gösterirmisin bize KONYA nerededir?Ögretmen gitmişş erzurumun yerinde KONYAYI arıyor.Göre göre cahallıkta ŞANPIYONDUR müslümanlar geneldee.Dedeniz.

Ahlaksız
27-08-2021, 10:44
midye hariç hepsi pahalı zaten bunların.
hem parası olan hem dindar olan biri paranın yolundan gider ve bunları yemeye devam eder.
fakir zaten satın alamaz. etkisiz bir fetva olmuş.

ıstakoz kuyruğu 1 kere satın almıştım 200 lira falan, böcek gibi duruyor ama lezzetli.
favorim jumbo karides yanına şarap.
haram olunca daha lezzetli oluyorlar.
Müslüman olduğundan şüphelenmeye başladım iyice.:D

Sana her şey serbest. Rahat ol.

Yıldıztozu
27-08-2021, 13:50
Müslüman olduğundan şüphelenmeye başladım iyice.:D

Sana her şey serbest. Rahat ol.

yaw başkalarının haram dediği şeyi yemek keyif veriyor dedim.
mesela ramazan ayında yemek de ayrıca keyif verir.
dinsiz olmanın doğrudan bir avantajını gösteren şeyler oldukları için.

ateist olmakla kapitalist olmayı da yakından ilişkili görürüm.
ikisi de özgür hissettirir, ikisi de azınlıktan hissettirir.
bu yüzden herkes işe giderken gitmemek de ayrıca keyif verir.

ilahimasal
27-08-2021, 16:46
Ahlaksız da son zamanlarda arıza vermeye başladı , okudugunu anlamıyor. Ihtiyarlık diyelim.

Bu deniz ürünleri pahalı degil yıldız tozu , çok fakir olan insanlarda senedede bir olsa alıp tadar.
Usulünü bilirse evinde kendide yapar.

Onları pahalı yapan sunuldugu mekandır.

Ayrıca esas mesele hazdır tattır.
Görseli dahi insanları rahatsız ettigi icin bile yemeyenler var.

Ben kalamarı severim ve izmire senede kac sefer gidersem o kadar yerim. ( mekanında) gitmediysem yemem.

Bu tip seylere artık çok rahat ulaşılabiliyor.
Zaruri besin olmadıgı icin pahalı ulaşılamaz falanda degil.
1 kilo fasulye bu deniz ürünlerinden daha pahalı mesela

Diyanetteki binlerce imam bu ürünleri kabugu ile dahi yiyorlar. Diyanetin cazırtısını imamı bile takmaz.

Ha birde görgüsüzlük var.
Süslümanlar refah seviyelerinin bir nebze artması ile bu ürünleri tükettiklerinin resimlerini sosyal medyada paylaşıyorlar.
Bu duruma o mekanlarda bir çok kez sahit oldum

Eskiden statükocu sosyetenin yaptıklarını eski türk filimlerinden izleyip kınayanlar. Şimdi aynı haltı yiyip onlar gibi olduklarını sanıyorlar.

O kadar görgüsüzlerki , satatikocu sosyetede ne duydularsa onu uyguluyorlar.

Bu durumu sadece süslümanlara söyleyemeyiz halkın bir cok kesimi aynı tavır ve anlayışta.

Diyanet niye zıpladı. Arıza yaptı onu tam olarak anlayamadım.

Barlas
27-08-2021, 19:09
"Sizin için de yolcular için de bir geçimlik olmak üzere deniz avı yapmak ve deniz ürünlerini yemek sizlere helâl kılındı..."

-Mâide Suresi, ayet 96.

ilahimasal
27-08-2021, 19:36
"Sizin için de yolcular için de bir geçimlik olmak üzere deniz avı yapmak ve deniz ürünlerini yemek sizlere helâl kılındı..."

-Mâide Suresi, ayet 96.

Aaaaa harbiden arıza yapmıs
Ayetide varmış.
Yazılım hatası yapıyor diyanet
Parayla çalısan makina olur o kadar.

ilahimasal
29-08-2021, 00:02
Diyanetin arızası bitmedi gitti

Diyanetten maaşlı bir muhterem diyor ki
Yapılan bir rivayette şunlar ifade edilmektedir: 'Resulullah sallallahu aleyhivesellem, azı dişi bulunan yırtıcı hayvanların ve pençesiyle avlanan yırtıcı kuşların etlerinin yenmesini yasaklamıştır.' Bunun yanında pis ve iğrenç olmaları nedeniyle bazı hayvanların yenmesini yasakladığı da bilinmektedir. Hazreti Muhammed, deniz ürünleriyle ilgili olarak ise 'Denizin suyu temiz, ölüsü helaldir.' buyurmuştur."

" pis ve igrenç hayvanlar" diyor
Pis ve igrenç ne demek ? Kime göre?

Hani
O Allah ki, yarattığı her şeyi en güzel bir şekilde yarattıydı?
İşaret edilen hayvanlar hariçmi?

Kendi kitaplarından allahlarındanda bi haber bunlar.

Yedikleri naneyi kapatmak isterken başka bir nane yiyorlar.

Kapatın gitsin şu kemalis müslüman diyaneti.

Ciddiye alınmayacak bir haber sitesi ama işte !
https://m.ensonhaber.com/gundem/diyanet-kabuklu-deniz-canlilariyla-ilgili-yeni-aciklama-yapti

Hasan Akcay haksızmıyım yahu

ilahimasal
10-09-2021, 10:19
akp din işleri genel müdürü kul erbaş
diyor ki

Yine arıza yine arıza

"Gence adeta kul olduğunu unutturan bir etkileşim var." dedi.

Süslü kaftanı , zırhlı aracı , ballı MAAŞI , cennet mekan makam odası ile gençlere ayar vermeye kallan bu kisi , diger toplumsal sorunlarla ilgilenmez.

Akp li din isleri genel müdürü erbaşa kullugun köleliligin insan onurunu kıran bir düsünce oldugunu ögretmeli.

https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/diyanet-isleri-baskanindan-erbastan-kul-oldugunu-unutturuyor-aciklamasi-1867523

ilahimasal
14-09-2021, 10:07
Gazeteci Yılmaz özdil , akp li

Erbaş için "Ali Erbaş doğdu, üç yıl sonra mouse icat edildi. Fare'yle Ali Erbaş akran sayılırlar." demişti.

Yılmaz özdil in bu sözünün " dine küfür " oldugunu iddia eden , diyanetin bilmem neyi olan maaşlı akp li

" bu gibi dinimize küfreden, hakaret eden ve aşağılayan mevtaları ve cesetleri camilerimizde ve musalla taşında istemiyoruz " demiş

Kendini durduramamış ve

"DİKTATÖR DİLİNİ KESER" demiş.

Diyanet yine arıza yapmış.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/diyanete-bunlari-camiye-sokmayin-cagrisi-din-gorevlisi-kardeslerimiz-namazlarini-kilmak-istemiyor-1868426

Yılmaz özdil in sözlerinde dine hakaret göremedim.
Diyanette bulunan akp li kişinin TOPLUMA hakaretler savurması ,bu kurumun telafi edilemez arızaları nedeni ile hemen kapatılması gerekir.

Yılmaz özdil ile , akp li erbaş ın arasındaki sürtüsmeyi , topluma hakaret etme bahnesi yapmak , din simsarı ballı maaş alan akıl hastası birinden beklenirdi ve oldu.

Dine inanlar icin kendi cebinizden hizmet etmenizi bekleriz.

Bu kurumun icindeki bazılarının toplumu gererek , insanlar arasında , huzursuzluk , bölünme , çıkarma girisimleri hemen anlaşılıyor.

ilahimasal
15-09-2021, 12:51
Akp li erbaş

"Şeytandan korunmuş bölgeler" kurmaya karar vermiş .
Maaşlı bir müdürün bu tür yetkileri varmıdır bilinmez ama böyle bir seyler yumurtlamış.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş duyurdu; üniversite kampüsleri, öğrenci yurtları ve hastanelerde Kur'an kursu açılacak
Diyanet, cezaevi, hastane, YURT-KUR, üniversite kampüslerinin de aralarında bulunduğu yerlere D grubu Kur'an kursları açılacağını duyurdu

https://media-cdn.t24.com.tr/media/library/2021/09/1631616252831-screenshot-3.png

Erbaş denilen maaşlı müdürün iddiası şu
"Kur'an kurslarımızın bulunduğu yerlere biz ne diyoruz biz biliyor musunuz? ‘Şeytandan korunmuş bölgeler.' ' Çünkü Rabbimiz buyuruyor ki bir yerde eğer Allah zikredilirse oraya şeytan yaklaşamaz. Allah'ın Kuran-ı Kerim'i orada okunursa oraya şeytan yaklaşamaz.

tolonbey
16-09-2021, 13:07
İşte böyleee,
Tamda tersini söylemiş dinci.Aslında ŞEYTANLARIN en bol olduğu yer dincilerin en bol olduğu yerlerdir.Örnegin,afganistan ŞEYTAN kaynıyor,Irakta,Suriyede,Libya ve digerleride öyleeeeeeeeeeeeee.Suudu Arabistanda yüksek mevkisi olan bir moruk ŞEYTAN bakın ne diyor? 1 yaşındaki kızzınızıda evlendirebilirsiniz.Bu sözü gerçek ŞEEYTAN asla söyleyemez.ŞEYTAN kendini bukadar ALÇATMAZ.Bunu söyleyen SAHTA şeytandır.Müthiş müslüman osmanlıda 2,5 yaşındaki kiz bebegini paşasına karı olarak veren osmanlı sultanlarının olduğunu hiç araştırıp buldunuzmu?Dekiiiii müslümanlar neyi ARAŞTIRDIKİ onu araştırsın.Tolon dedeniz

ilahimasal
17-09-2021, 12:45
" Günaydın" denilmesinden rahatsızlık duyan , akp nin maaşlı hocası erbaş, yeniden müdürlüğe atanmış

Ha bu arada , ŞEYTANIN giremedigi kuran kursunda MUSLUMAN KURAN KURSU hocası maraşlı çocukları S.İ.K.İ.P , diriliş ertugrul dizisi izletmiş .

https://www.google.com/amp/s/amp.onedio.com/haber/kur-an-kursunda-skandal-hoca-dort-cocugu-once-istismar-edip-sonra-dirilis-ertugrul-seyrettirmis-1003819

ilahimasal
27-10-2021, 18:00
DİYANET HOLDİNG den UÇAN HALI

https://www.cumhuriyet.com.tr/Archive/2021/10/27/094921550-odatvimage695f641373486041.jpg

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/diyanetin-seccade-fiyati-asgari-ucreti-solladi-1880003

Yaşı yetenler bilir
Alaaddin diye bir masal kahramanı vardı. Uçan birde halısı ( seccade) vardı .

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIfo8z2fUhes_MYC8jqlvfrJD59f1wW hDIMA&usqp=CAU

Bu dinmidir ne karın ağrısı , İLAHİ BİR MASAL yanisi tanrı masalı diyorumda dinci gobeller kızıyor.

Diyanet holding , uçan seccadeyi 3500 liradan masal kahramanlarına tapan PUTPERESTLERE KAKMAYA başlamış

Şimdi bu diyanete ve PUTPERESTLERİNE gülmeyelimde ne yapalım.

Andavallının biride kalkmış " hayatın anlamı var" diyor.
Al bi uçan seccade hayatını dahada anlamlandır.

Sevgili dinsiz imansız arkadaşlarım ve yetkililer bu foruma dinli madrabazları ve ırkcı saldırganları sokmayalım.
Onların fikirleri ayrı bile görünse aynı kapıya çıkıyor.
Buraya gelip saçma inançlarını ve ırkcı hastalıklarını burada görmeye gerek yok
Diyorum.

Kısacası forum bunlara kapatılmalı.

ilahimasal
28-10-2021, 17:43
diyanet holding harcama kalemlerinden birisini açıklamış , iki üç binlira alkollü içecek aldıgı beyanında bulunmuş

Sonradan çay çorba aldık yanlışlıklada alkollü icecek diye kayıt ettik deyip tekzip etmiş

Cumhuriyet gazeteside pok varmış gibi bunu haber yapmış

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/diyanetin-alkollu-icecek-gideri-ortaya-cikti-1880054

Bir senede , iki üç binliralık alkolü ben tüketiyorum , koskoca uçan halı tüccarı diyanet holding , iki üç binliralık alkol almış diye cumhuriyet gazetesi ortalığı velveleye vermiş.
Ne varki bunda.

Yalnız diyanet holdingi kınıyorum.
Devlet bütcesinden , alkolden , kumardan, genelevlerden v.s alınan vergiyi hüplettiklerini tekzip edemiyorlarda, iki üç binliralık alkol alımını tekzip ediyorlar.

Diyanet holding , makamınıza gelen büyük başlara VİSKİ ısmarlamanıza asla karşı degiliz , tabiki büyük başlara VİSKİ hizmeti vereceksiniz. Bu sizin en büyük hakkınız.
ALKOL ikramınızı destekliyoruz.

Bi ara diyanete geldiğimde banada VİSKİ ikram edersiniz.

ilahimasal
08-08-2022, 12:06
şu yaratığın üslubuna bir bakarmısınız

https://youtu.be/QaMsGxV7JrI

Bu yaratığın evdeki karılarını , hakaret ettiği insanların vergilerinden doyurması düşündürücü

Şu diyaneti kapatın artık. Oturduğu yerden maaş alan bu troller can sıkıyor.

Eline versem ( parayı ) git bakkaldan ekmek al gel desem , o ekmegi alamaycak olan bu trol evdekilerin rızkını çıkartacak olanın erkekliğinden bahsediyor. "Erkekim" benim ya !!! Hahahah

Hem sanane evladım milletin karısının kızının giyiminden kazancından.

Biz vergi veriyoruz ,sende o parayla evdeki mahkumlarını doyuruyorsun.

Diyanet kapansa maaş alamasan çıkıp sokakta bir iş yapacak kabiliyetin bile yok ki , o evdeki mahkumlarını nasıl besleyeceksin. !!! Çok merak ettim erkek güzeli

Diyanetten maaştan mahrum kalsan yapacağın tek bir iş var
Yine din pazarlamak olacak . Pazarlayabilirsin. Bizim için sıkıntı yok.

Bu zevat yine diyor ki ; " kadın asker olmaz "
Evladım ordu ve emniyet mensubu binlerce kadın var .
Ne demek istiyorsun ?
Devlete , orduya , emniyete posta mi koyuyorsun ?
Ne ayaksın sen?

Ha bu arada böyle ekran arkasından deil.
Çık sokağa ve kadınlara " et parçası" deyiverde görelim.
Olacağı soylıyım, suratındaki her yer yer değiştirir.
Halep odaysa, arşın sokaktır.

https://youtu.be/QaMsGxV7JrI

ilahimasal
19-08-2022, 13:30
Diyanetten bir arıza daha
https://youtu.be/d93bLeWs2Zs

Diyanet işleri değilde " karı kız " işleri olmuş bunlar.

Kel kafa tayttan rahatsız olmuş.
Bakma oğlum
Bakma çocuğum
Bakma yavrum.
Faiz , alkol, kumar gibi vergi gelirlerinden elde edilen maaş sisteminden banka hesabına yatırılan paraları ailen ile birlikte afiyetle ye şükret , sanane milletin donundan taytından

ilahimasal
01-02-2023, 15:58
Meryem ile muhammed cennette nikahlanacak deyooo
Diyanet kapatılsın diyoz dinleyen yok. :bounce:

https://youtube.com/shorts/gEZLGBUDY_U?feature=share

Khaos
01-02-2023, 23:54
Bi leylek kalmıştı zaten
Hala kızı dayı kızı derken isa'nın anasını da götürmüş ne olur yani.
Ulan bu herifler harbiden süzme götoğlanı

ilahimasal
02-02-2023, 17:31
Isa nın anasıyla! Bitmiyorki , musanın ,firavunun , nuhun eşi bacısı karısı kızı
Kaynak taberiymiş!

Koskoca profösör anlatıyor. Öyle pabucumun şeyleri anlatmiyorki
Doğrudur yanlıştır, vardır yoktur bilemem ama durum altta ki videoda

https://youtu.be/wV9MoEfm4Sg

ilahimasal
17-02-2023, 22:12
depremi fırsata çevirme

Diyanet depremzede çocuklarla ilgili fetvayı sildi: Evlat edinenle evlatlığın evlenme engeli yok

Daha yeni taptaze fetva !!!

"Dinimizde kimsesiz çocukların bakım ve gözetilmesi tavsiye edilmiş olmakla birlikte hukuki birtakım sonuçlar doğuran bir evlatlık müessesi kabul edilmiş değildir. Buna göre, evlat edinenle evlatlık arasındaki bu ilişki sebebiyle bir evlenme engeli doğmadığı gibi , evlatlığın kendi öz anne babasının yerine, evlat edinenlerin nesebine kaydedilmesi de caiz değildir."

https://www.google.com/amp/s/www.gazeteduvar.com.tr/amp/diyanet-depremzede-cocuklarla-ilgili-fetvayi-sildi-evlat-edinenle-evlatligin-evlenme-engeli-yok-haber-1604258

Eee Akçay keyifler nasıl
Lut ! Semud ! Memud derken bak yine allah 'ın felaketi verdi , bebek çocuk masum hepsini gömdü , halifeside bu felaketin ardından fetvayı verdiği gibi aldığıda bir olmuş.
Hani kimse evlatlığı ile evlenemezdi ? Kosssskoca diyanet evlenir diyor !