Orijinalini görmek için tıklayınız : Radikal Dincilerle Dinsizlerin İşbirliği
Sizce nasıl olurda radikal dincilerle dinsizler işbirliği içine girer ?
Dinsizler radikalcileri görünce mi dinden soğur?
Radikaller neden dinsizlere tahammül edemez?
Gerçekte dinsizlerin savaşı radikal dincilerlemidir?
Dinsizlerde bir radikalcimidir?
foruma üye olan herkezin bu sorulara kendi görüşünde cevap vermesini dilerim
Korku arkadaşım,
ne biçim soru bu? Neyi sorduğun anlaşılmıyor ki? Gel şunu bir daha gözden geçir? Başlık kalk gidelim diyor, yazının içeriği gitme bi yere otur diyor. Görüş yazalım da neyi yazacaz?
Korku arkadaşım,
ne biçim soru bu? Neyi sorduğun anlaşılmıyor ki? Gel şunu bir daha gözden geçir? Başlık kalk gidelim diyor, yazının içeriği gitme bi yere otur diyor. Görüş yazalım da neyi yazacaz?
Güzel kardeşim soruları okuyamadın mı :roll: *gayet güzel olmuş başlıkta anlaşılmayacak ne var *8O *yoksa makara mı yapıyosun *:D
Aslında sen şu topici serbest foruma taşırsan büyük iyilik edersin sevap kazanırsın valla *:D yanlış yerde açmışım
Forum kurallarımız gereği 10 mesajı olmayan üyeler başlık açamıyorlar. Tanışmak amacıyla cafe bölümüne açabliliyorlar. Bu yüzden başlığını buraya taşıdım.
Soruna gelince, anlaşılmadığını söylüyorum sana. Niye osrar ediyorsun anlaşılır olduğunda. Radikal dincilerle dinsizler düşman mı, tersine *işbirliği mi yapıyorlar? Ne ne iddia ettiğin belli, ne de ne sorduğun. Nerde kim niye işbirliği yapmış? Kim kime niye düşman? Bizi yorma, doğru dürüst soracaksan sorunu sor. Oyun bahçesi sandın galiba burayı.
Sargon kardeşim sen cevap verme ozaman kafana silah dayamadık gözüm ne o öyle al arabanı da git tavırları ben senin canın isteğine göre soru bulamam ki radikal dincilerle dinsizler düşman mı diye de bir soru sormadım ki nerden çıkardın kimseyi yorduğum falan yok zaten yormuş burası sizi epey bi *:D valla ayıp ya adam bi hoşgeldin der
Başlığını kapattım korku. Senin amacın üzüm yemek değil. İki defa sordum sana, ne demek istediğini bile yazamıyorsun daha. Nasıl bir kültürden geliyorsunuz anlamıyorum. Korku'lar, cehenenmler gelip zibidilik yapıyorsunuz burda.