PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüşvet aldığı için ölüm cezasına çarptırıldı!


Pasteur
22-09-2022, 16:13
Rüşvet aldığı için ölüm cezasına çarptırıldı!

Çin'in eski Adalet Bakanı rüşvet aldığı iddialarıyla gündeme geldi. Ancak rüşvet olaylarının ortaya çıkmasının ardından ölüm cezasına çarptırıldı.

https://i.f5haber.com/2/36/36/storage/files/images/2019/05/20/52-7nhp.png TEKNOLOJİOKU
[/URL] (https://www.facebook.com/share.php?u=https://www.f5haber.com/teknolojioku/rusvet-aldigi-icin-olum-cezasina-carptirildi-6309627)

<img alt="Rüşvet aldığı için ölüm cezasına çarptırıldı!" style="box-sizing: border-box; border-style: none; vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto;" width="850" height="478">https://s.f5haber.com/assets/web/images/google-news.svg?v=1Gelişmelerden anında haberdar olmak için [URL="https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMNfH0wEwm_M1?hl=tr&gl=TR&ceid=TR%3Atr"]Google News (whatsapp://send?text=R%C3%BC%C5%9Fvet%20ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1 %20i%C3%A7in%20%C3%B6l%C3%BCm%20cezas%C4%B1na%20%C 3%A7arpt%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%21%20-%20https%3A%2F%2Fwww.f5haber.com%2Fteknolojioku%2F rusvet-aldigi-icin-olum-cezasina-carptirildi-6309627)'te F5Haber'e abone olun
Abone Ol (https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMNfH0wEwm_M1?hl=tr&gl=TR&ceid=TR%3Atr)
Eski üst düzey yetkili Fu Zhenghua Perşembe günü, 117 milyon yuan (16,76 milyon ABD doları) üzerinde rüşvet almak ve kişisel kazançlar için yasaları esnetmekten iki yıl erteleme ile ölüm cezasına çarptırıldı. Şaşırtıcı olay sosyal medyada olay oldu. Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin Eyaleti'ndeki Changchun Orta Halk Mahkemesi, Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı Ulusal Komitesi Sosyal ve Hukuki İşler Komitesi eski başkan yardımcısı Fu'nun 2005 yılları arasında görev yaptığı çeşitli görevlerde yetkiyi kötüye kullanarak rüşvet aldığını tespit etti.
Rüşvet aldığı için ölüm cezasına çarptırıldı!

https://i.teknolojioku.com/storage/files/images/2022/09/22/fu-zhenghua-lGKO.png
Oldukça katı kurallarla yönetilen Çin rüşvete karşı da önlemler alıyor. Mahkeme ayrıca, Fu'nun 2014-2015 yılları arasında Pekin Belediyesi Kamu Güvenliği Bürosu başkanı olarak çalışırken, ciddi suçlardan yargılandığını açıkladı. Mahkeme, Fu'nun ömür boyu siyasi haklarından mahrum bırakıldığını ve tüm kişisel varlıklarına el konduğunu söyledi.
Mahkeme, Fu'nun aldığı rüşvetlerin çok büyük olduğunu ve suçlarının devletin ve halkın çıkarlarına ağır bir zarar verdiğini söyledi. Ancak, Fu'nun suçlarını itiraf edip tövbe ettiği ve yasadışı kazançlarını iade etme konusunda işbirliği yaptığı düşünülerek hafif bir ceza verildi. Mahkeme, Fu'nun ölüm cezasının iki yıllık ertelenmesinden sonra, cezanın yasaya göre ömür boyu hapse çevrilebileceğini, ancak kendisine daha fazla indirim veya şartlı tahliye verilmeyeceğini de belirtti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.
Rüşvet aldığı için ölüm cezasına çarptırıldı! - F5Haber (https://www.f5haber.com/teknolojioku/rusvet-aldigi-icin-olum-cezasina-carptirildi-6309627)

Pasteur
22-09-2022, 16:18
İran' da da adamın kelleyi üçuruyorlar, Komistizim de de...


İşin ilginç tarafı, bize kominist rejim veya şeriat bile gelse bunların kelle yerinde durur. Buna adım gibi eminim...


Sözüm ona kapitalistiz, ama bir araba aldığımız da bir araba da devlete alıyoruz. Bu nasıl serbest ekonomi, bu nasıl kapitalizm? Araba edinmenin, veya en basitinden olmassa olmaz ihtiyaç; telefon edinmenin lüks olduğu başka hangi ülke var mesela? El insaf beee...

Pasteur
22-09-2022, 16:22
Şangay beşlisi hee!..



Bizim yerimiz olsa olsa afrika topluluğudur.