PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erciyes DAğı ve bazı Sorular

anatoliawash
06-07-2007, 22:50
Arkadaşlar Sizinle Bir Konu Hakkında Tartışmak İstiyorum Ateist Akadaşların İçinde Mutlaka Vardır Ya Varsa İçinizden Geçmiyor Değldir Bu konuyu Kapatmak Sizin Yapılanmanızın Ne Kadar Çürük Bir Yapıya sahip Oldugunu Gösterir Şimdi Sorularıma Cevap Verin

Allah Yok Diyorsunuz Ya Şimdi İzleyin

1. Erciyes Dağındaki Büyük sır Buzullar Eridikçe Allah Yazısı Çıkıyor NEDEN Madem Yok neden Ateist Çıkmıyorda İnkar Ettiğinz Allah Çıkıyor ..

2. Soru Dünya İyilik ve Kötülük üzerine Kurulmuştur İnsanın İçinden Gelen İyilik ve Kötülük Sesleri vardır Mutlak Şeytan ve Melek Beyin ve Yürek Düşüncesi Daha sonra Karar Veren Ruh Düşüncesi Ne Diyorsunuz ..

3. Soru Bu Güne Kadar Kuran'ı İyi eleştirmişsiniz neden Bugun Hala Çözülemeyen Sırların Oldugunu Yazmıyorsunuz Size bir SOrum var Allah Varsa Nerde Diyorsunuz Cinler var Nerede UZaylılar Diyorsunuz Onların Cin Olmadıgını Nerden Biliyorsunuz ??

4. Soru Bu Dünya Yapılanmasının Sizce Bir Patlamadan Sonra Oluşmasının Bir Mantıgı varmı ayrıca insan oğlunun Neden Hepsinin Özellikleri Aynı Değil Bir Koyun Yer İçer Yatar İnsan Oğlu neden Zeki Aptal diye konumlandırılmış..

5. Soru neden İnsan Oğlu Düşünebiliyor Hayvanlarda Düşünebilir Rus'ların Yaptıgı Kazıda Yer Altından Gelen Sesler Nelerdi ..

6. Soru Güvercinlerin Kanatlarında Yazılı Olan ALLAH yazısı nedir [Alaya Almayın Ciddice Cevalayın ]

7. Soru Kuranda Gönderilmiş Gerçekleri neden İnkar Ediyorsunuz..

8. Soru Rüyalar nedir rüyalardaki Sırlar nelerdir Bilinç Altımı O Bilinç Altındaki Sırlar Nedir Ozaman Bunların Hepsinin Bir Kudreti Yokmu..

9. Soru Kurtuluş Savaşında Ortaya Çıkan Yeşil Sarıklılar Kimler Bunlar birer Hurafemi Bunlar İspatlandı Savaş'a Gelenlerin Hepsi Gördüklerini Söylediler Ne Diyeceksiniz..

10. neden Ateist Olunur daha Rahat Davranabilmek içinmi..

Şimdi arkadaşlar Düşünelim Aynı Hazreti Alininde Dediği Gibi Yoksa İmanım Boşa Gider Ama Varsa Ozaman Ne olcak Bu Yazının Bir Benzeride Harry İsimli Arkadaş Tarafından Yazılmış Tam Eminmisinizki inanmıyorsunuz Biz Cehennemden korktugumuz için değil ölceğimizden korktugumuz için değil İnsan Oldugumuz İçin Mantıklıca Düşündüğümüz İçin İnanıyoruz Aklınızı Başınıza Alın...

dolfen
06-07-2007, 23:11
9. bunlar hepsi iler tutar yanı olmayan saçmalıklardır...

hiçbir mantıklı açıklaması olamaz...

hatta beyni az buçuk çalışan insanlar bu konulara bagzı yerleriyle gülerler...

kaale bile almazlar...

eşil sarıklılar ne yaaaa..
ayrıca niye kavuniçi sarıklılar degil....

bu işde bibit yenigi var..

bunlar o zaman savaşı kazanmak için hatta savaş esnasında uydurulmuş fasa fisolardır....

neden peki bu sarıklılar gelip yardım etmiş kazanmışlarda, tanrınızın bizzat muhammedine söz verdigi halde 5 bin mi desem 10 binmni desem yoksa 50 binmi desem melek yolladıgı vakitttttt

neden muhammed kaçarak hira dagında bır magaraya sıgınmıştır.

koskoca ordu komutanına yakışacak şeylermidir bunlar...

aç gözünü seyret hemşerim tekrarı yok bunun...

bu mudur !!!!

islam ordusu allahın söz vermesine ragmen ÇİL YAVRUSU gibi dagılmış ilk yarasını almıştır...

bu mudur.....

ayrıca

10. ataist neden olunur :

düşününce beynin tüm yetileri çalışınca olunur..

sende beyin gözünü aç sende ol.....

dilaver
06-07-2007, 23:15
[Alaya Almayın Ciddice Cevalayın

* *sayın anatoliawash

* *aramıza hoş geldiniz diyelim. Ama bu sorularınızın alaya alınacagını nasıl tespit ettiniz anlayamadım. İlk anket oyunu herhalde ben vermiş oldum. Aslında bu soruların cevabını İnvitatio'dan, Hiramusta'dan ve mhmmd'den istesek daha aydınlatıcı olur gibime geliyor. tabii onlar ankete ne oy verirler bilemiyorum.

* *saygılarımla

not : harry arkadaşımız da bir geldi pir gitti. Siz de öyle yapacaksanız bizleri ve katılımcıları yormayın

sisyphos
06-07-2007, 23:27

Cevap veriyorum: Nazar etme ne olur, çalış, senin de olur.

mep
07-07-2007, 00:47
1. Erciyes Dağındaki Büyük sır Buzullar Eridikçe Allah Yazısı Çıkıyor NEDEN Madem Yok neden Ateist Çıkmıyorda İnkar Ettiğinz Allah Çıkıyor ..
Ateistler niye erciyesin tepesine ATEİST yazsınlarki..Biri eğer bi dağın
buzulların altına adını yazıyosa bence biraz sorunludur.. ben ateistim ve
varım..adımı yazsam n'olur *yazmasam n'olur.:!

2. Soru Dünya İyilik ve Kötülük üzerine Kurulmuştur İnsanın İçinden Gelen İyilik ve Kötülük Sesleri vardır Mutlak Şeytan ve Melek Beyin ve Yürek Düşüncesi Daha sonra Karar Veren Ruh Düşüncesi Ne Diyorsunuz ..
Sen ne diyosun abim..bi anlıyabilsem cevap vericem ama.ne sorduğunu anlamıyom yav!

3. Soru Bu Güne Kadar Kuran'ı İyi eleştirmişsiniz neden Bugun Hala Çözülemeyen Sırların Oldugunu Yazmıyorsunuz Size bir SOrum var Allah Varsa Nerde Diyorsunuz Cinler var Nerede UZaylılar Diyorsunuz Onların Cin Olmadıgını Nerden Biliyorsunuz ??
Abim akşam saatleri böyle cinle minle fazla uğraşma..bak karıştırmışlar soruyu bile
anlaşılamıyo valla.

4. Soru Bu Dünya Yapılanmasının Sizce Bir Patlamadan Sonra Oluşmasının Bir Mantıgı varmı ayrıca insan oğlunun Neden Hepsinin Özellikleri Aynı Değil Bir Koyun Yer İçer Yatar İnsan Oğlu neden Zeki Aptal diye konumlandırılmış..
:roll:

5. Soru neden İnsan Oğlu Düşünebiliyor Hayvanlarda Düşünebilir Rus'ların Yaptıgı Kazıda Yer Altından Gelen Sesler Nelerdi ..
:?

6. Soru Güvercinlerin Kanatlarında Yazılı Olan ALLAH yazısı nedir [Alaya Almayın Ciddice Cevalayın ]
evet ya! uçakların kanatlarındada * THY filan yazıyo..demekki güvercinlerde Allah Hava Yolları
anlamında yazıyo bu yazı

7. Soru Kuranda Gönderilmiş Gerçekleri neden İnkar Ediyorsunuz..
bir gerçeğe raslıyamamış olmamızdan dolayı..

8. Soru Rüyalar nedir rüyalardaki Sırlar nelerdir Bilinç Altımı O Bilinç Altındaki Sırlar Nedir Ozaman Bunların Hepsinin Bir Kudreti Yokmu..
Yahu rüyanın ne kudreti olurki ?

9. Soru Kurtuluş Savaşında Ortaya Çıkan Yeşil Sarıklılar Kimler Bunlar birer Hurafemi Bunlar İspatlandı Savaş'a Gelenlerin Hepsi Gördüklerini Söylediler Ne Diyeceksiniz..
Yeşil sarıklılar...!
Allah illa yardım edecekse niye sarıklı cüppeli adamlarla uğraşsın yahu..?
"OL" dedimi herşey olmuyomu zaten...sarıklıya ne hacet vardı?

Hayır bu saçmalıklara inanılmadığı için ATEİST olunur..

Anatolia abim..
Damar sorular sormuşun valla..
Bu sorular oldum olası bizimde kafamızı kurcalamıştır hep..
Güvercinlerin kanatlarındaki yada erciyesin tepesindeki "ALLAH"
Yazılarından ne zaman söz edilse..TOSUN *gelir aklıma hep gülerim..
sonrada acırım siz gibilere..Yüceltmeye çalıştığınız bir tanrıyı alıpta
tosun tarzı eylemler içinde nasılda minnacık yaparsınız...
ve düşünmezsiniz bile hiç" bir allah olsa niye gidip dağ başına adını yazsınki" diye
yada güvercinin kanadına..sokaklarda duvarlara bak..öyle çok çocuk ismini
yazmıştırki duvarlara,çöp bidonlarına,kaldırımlara...sizin allahınızda böyle birşeymi..
"elinde bir tebeşir sağa sola adını yazan küçük bir çocuk" böyle birşeymi..
Yaratıcının daha olgun olması gerekmiyormu?

InVitatio
07-07-2007, 01:30
sevgili anatoliawash

seni bu sorulari burada ciddi ciddi sormandan dolayi cesaretinden tebrik ederim :)
sevgili dostum bu siraladigin zirvaliklar icerisinde birde su "coca cola" zirvalamasini unutmussun ;-)
sen birak simdi erciyes dagindaki kari buzu , kusun kanadini , tavugun budunu....
tevhid inancina saril yeter....
gerisi "yesillik" :)

haa bu ara hosgeldin tabi ;)

ozgur_beyin
07-07-2007, 01:40
Sevgili anatoli, bende size bir şey söyleyeyim. Benzer *mucizeleri * *Zeus'ta gösterdi ,ama kalpleri mühürlü kişler göremediler. Çünkü Olimpos dağında *ZEUS yazan yazıyı görmediler.
Bazıları (kafirler) Zeus'un gönderdiği *Poseidon'u Eros'u ve diğer yardımcı tanrıları reddettiler. Çünkü o kalpleri mühürlenmiş kafirler ,bu gerçekleri reddettiler. Yerleri narı- cehennemdir.
Bazı zındıklar, *güvercin kanadında(cinsini bilmiyorum) yazılı olan Zeus yazısını görmediler(sevgili anatoli sen nerde gördün? allah yazısını dersem ne dersin)
Kuranda ,gönderilmiş gerçekler neymiş? *Sen biliyormusun? Yoksa, sana ağabeylerinin söylediği palavralarımı tekrarlıyorsun.
Evlat ,sen daha islamı savunmaya çalışırken bile, zavallı söylemlerin peşine takılmışsın. Yazdıklarındaki bilgi
ve yazılım hataları sırıtıyor.Burası bir islami site değil ki ,her söylediğin alkışlansın. Yazdıklarının mesnedi yok.

Önce şu kurandaki ,gönderilmiş gerçekleri bir açıkla bakalım? Geçek dediğin nedir? Senin yuttuğun dolmalarmı'
yoksa yalanlarmı?
* EYYY LEŞKERİ MÜFETTİHUL *EBVAB VUR BU GÜN

* Vur Kİ aymazlar uyansın, kafirler kendine(sayıyla) gelsin. Her *müslüman ve kafir *kuran nuruyla dolsun. Anotaliawash *nickli arkadaşımız Anadolu'nun iman dolu ,serin göllerinde piripak bir vaziyette yıkanıp günahlarından arınsın. Tanrımızıza hamdolsun. Hade afiyet olsun aminnnnnnnn.

NedimYilmaz
08-07-2007, 16:16
- Bunların yanıtını fizikte ve biyolojide aramak en mantıklısıdır.

- Ortaya bu yazı çıktı diye Bir Tanrı bizi yarattı mantığını hemen kabullenmenmek ne derece doğrudur?

- Hristyanlarda İbranice "Tanrı" yazısını bir çok yerde çıkarıp buluyorlar biz gibi. Bu durumda hangi din geçerli olacaktır? Ayrıca o resmi gördüm. karlar normal bir şekilde erimiş ve çizgiler oluşmuş. Arapça Allah yazısı üç tane birleşmiş çizgiden oluşmuştur. Ve takdit ediniz ki karlar eriyince iç adet çizginin luşması hayret edilecek bir şey değildir.

dilaver
08-07-2007, 16:23
başlık sahibi artık sizi yanıtlayamaz. Turan Dursun' u yeniden katletmeye çalıştıgı için ait oldugu çöplüge gönderilmiştir.

* * *saygılarımla

08-07-2007, 16:44
sevgili anatoliawash

erciyes dağında şimdilik allah yazısı görünüyor biraz daha bekle tamamı eridiğinde şöyle
yazacaktır ALLAH ALLAH KİM BU AHMAK

ghost-f
08-07-2007, 17:45
yazık çocua yaf konuyu açtığına açacağına pişman ettiniz :lol:
geçenlerde bi balık resmi gönderdiler güya bi tarafında allah yazıomuş bi tarafında muhammed.bazen insanlar zorlama yorum yapıolar benzetmek için arapça okunuşlarını bilmesek yutcaz. :wink:
ama yinede arkdşa kızmıyorum lise birinci sınıftayken invitationun dedii coca cola muhabbeti yüzünden bi süre cola almamıştım,tanrım ne aptalmışım *:oops: tabi şu parasının israil ordusuna gittiği mermi olup müslüman kardeşlerimizin kanını döktüğüi konusu da etkilemişti :roll:
neyseki tüm bu zırvalıklardan uzağım şimdi

pervane
08-07-2007, 18:31
ya bu zatı muhterem oraya buraya çıziktirip duracağına delikanlı gibi çıksaya ortaya.çoluk çocuk anlam bulacağız diye telef oluyor vallahi olmazki:)