Orijinalini görmek için tıklayınız : Menzil ceo su öldü ilgisiz iletiler
*geçecek
*Menzil'in
*öyle de
*yönetmek de
Türkçesi göz kanatan ve internette fikir beyan o kadar çok cahil insan var ki, bunu yazmak şart oldu artık.
ilahimasal
14-07-2023, 12:13
Patronuna dokundurduk galiba.
Fenafillah , sana şimdilik gıcık kapmıyorum.
Arkadaşlar cahillik nedir ? Kurallara riayet mi ? Bilmemek mi ?
Ben bilinçli olmayı tercih ediyorum. Tanrı hikayesinin peşine oyle yada böyle koşturanlar köle olmayı içselleştiren bilinçsiz patron aşıklarıdır. Tanrı = aşk birleştirmesi şu yukarıdaki Chief Executive Officer ları savunmak için dişlerini hep göstermiş ancak bilinçli bir savunma karşısında ısırma eylemini gercekleştirememişlerdir.
. Nokta cümlenin başında olsa neee olmasa ne , kurallarınızin a.q
Patronuna dokundurduk galiba.
Fenafillah , sana şimdilik gıcık kapmıyorum.
Arkadaşlar cahillik nedir ? Kurallara riayet mi ? Bilmemek mi ?
Ben bilinçli olmayı tercih ediyorum. Tanrı hikayesinin peşine oyle yada böyle koşturanlar köle olmayı içselleştiren bilinçsiz patron aşıklarıdır. Tanrı = aşk birleştirmesi şu yukarıdaki Chief Executive Officer ları savunmak için dişlerini hep göstermiş ancak bilinçli bir savunma karşısında ısırma eylemini gercekleştirememişlerdir.
. Nokta cümlenin başında olsa neee olmasa ne , kurallarınızin a.q
Ajitasyon yapma, kaç yaşına gelmişsin daha -de -da ayırmayı bilmiyorsun ve senin gibi çok cahil var bu konuda.
ilahimasal
14-07-2023, 15:59
Ajitemi oldun
patronun çokmu degerliydi senin için
tamam üzüldüğün için daha az ajite ederim ama " hiç" dersen olmaz
Gittinmi merasime ağladınmı eridinmi
Ajitemi oldun
patronun çokmu degerliydi senin için
tamam üzüldüğün için daha az ajite ederim ama " hiç" dersen olmaz
Gittinmi merasime ağladınmı eridinmi
*Gittin mi?
*ağladın mı?
*eridin mi?
*çok mu?
*ajite mi?
Hem imla kuralları bilmiyorsun hem yalancı hem de iftiracısın. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmak için saçma sapan ajitasyon yapıyorsun. Toplum senin gibi kendini bilinçli zanneden ama cahilliği yüzüne vurulunca ajitasyon yapan cahil dolu, sen de kendini bu din bezirganlarından farklı bir şey zannediyorsun. O din bezirganı olsa olsa babanın patronudur.
Yavaş, arkadaşlar
Birbirimize haksızlık etmeyelim.
Ölse ne olur olmase.
Böyle bi ideoloji var ve Egemen'in hizmetinde.
Onların kurduğu dahil olup yaşattığı köleci sistem bizi de kuşattı.
Yeni değil, köşelerden de nefret ettim efendiler kadar.
Bu forumda yazanların çoğu da eminim benimle benzeşen insanlar
Aptallıklarına bakıp deliriyorum.
Günün sonunda toplum dışı, sevdiklerini bile arayamayan insanlara dönüşüyoruz
Lanet bi dünya bu.
ilahimasal
14-07-2023, 22:06
Filo bırak bu dilbilgisi edebiyatınıda neden saldırdin gercek nedenini yaz, neye bozuldun dürüst ol saçma sapan şeylerin arkasına geçip saldırma skturma imlanada kuralınada
Filo bırak bu dilbilgisi edebiyatınıda neden saldırdin gercek nedenini yaz, neye bozuldun dürüst ol saçma sapan şeylerin arkasına geçip saldırma skturma imlanada kuralınada
Cahiller kusurlarını görmezden gelip böyle bahaneler üretirler zira kendilerini dev aynasında gören küçük insanların büyük egoları vardır. Sen de kendini cahil bir dinciden çok farklı görme zira eleştiriye yönelik bir hazımsızlığın var tıpkı o küçük cahiller gibi boş demogoji yapmaya çalışıyorsun. Nedenini söyledim zaten, lise diploması alıp her konuda fikir beyan edip daha -de -da ayırmayı bilmeyen bir sürü cahil var diye. Ben dürüstlüğümün zekatını versem sizin gibi cahillerin hepsine yeter merak etme.