PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hebele Hübele Vahiyleri ve Hebelizm

Singularity
30-01-2025, 09:33
Hebele Hühele'nin selamıyla başlarım.

Hebele Hübele CC, çok bilinen bir ilah olmamakla beraber tüm ilahların üzerinde müstesna bir yeri vardır. Bu başlık altında öncelikle bilmeyenler için Hebele Hübele CC'nu ve Hebelizm'i sizlere kısaca tanıtacağım, sonrasında Hebele Hübele'den nakledilen ayetleri de burada toplayacağız. Böylece Hebelizm hakkındaki ayetler de tek bir başlık altında toplanmış olacaklardır.

Hebele Hübele Kimdir?

Hebele Hübele, göklerin, yerin, ikisinin arasındakilerin, yerin altındakilerin ve göğün üstündekilerin yaratıcısıdır. Tüm insanları, havyanları, bitkileri, diğer canlı ve cansız varlıkları ayrıca alemler dediğimiz kainatları yaratmıştır. O tüm bunları yaratırken ol demiştir ve anında olmuştur. Onun dışında ilah olduğunu iddia edenlere bir sorun bakalım, bir sineğin kanadını bile yaratabiliyorlar mı? Şu halde Hebele Hübele dışındaki tüm ilahlık iddiaları geçersizdir.

Hebele Hübele'nin isminin Hebelehübü ya da HübeleHebele şeklinde söylenişi de vardır, bu isimleri de görürseniz şaşırmayınız.

Hebele Hübeleye Neden İnanmalıyız?

En başta Hebele Hübeye'ye inanmak bize bir şey kaybettirmez. Yılda birkaç kez Hebele Hübele için onun elçilerine sadaka veya zekat vermek gerekir. Ancak bu çok önemli bir meblağ değildir. Servetinizin her yıl onda birini vermek gibi. Ne yapacaksınız, zaten öleceksiniz ve kefenin cebi yok. Öteki tarafa mal mülkünüz ulaşmaz, ancak amellerinizi işlerken sahip olduğunuz niyetler Hebele Hübeleye ulaşacaktır. Risk almanıza gerek var mı? Hebele Hübele yoksa, zaten sorun yoktur. Ama ya gerçekse? O zaman ona inanmayanlar sonsuza değin cehenneme gideceği için bundan dolayı zarar görürsünüz. Ona inanmayıp sonsuza dek cehennemde kalmak, veya ona inanıp cüzi bir miktar bağışla sonsuza dek cennete gitmek. Kıyaslayın, Hebele Hübele'ye inanmanın gerekli ve akılcı olduğunu göreceksiniz.

Mantık Hebele Hübele'nin varlığını gerektirir. Bunda hayvanlar, bitkiler, insanlar, gök cisimleri, her biri bir ahenk içindedir. Helebe Hübele olmasa o zaman kim yarattı tüm bunları? Kendi kendine oluşmadılar ya.

Hübüel (Hebeil) Kimdir? Kimler Vahiy Alabilir?

Hebelizmde bir peygamber tanımlanması gerektiğinde bu kişi Hübüel (Hebeil)'dir. Hebele Hübele'nin ilk vahiylerini alan kişi -ilkesel anlamda- Hübüel'dir. Ancak Hebelizm'de vahiy müessesesi tek kişiyle sınırlı değildir. Hebele Hübele takıntılı bir Tanrı olmadığından dolayı sana, bana, ona, onlara ya da başkalarına vahyetmiş olabilir. Bunu çekinmeden yapar.

Hübüel'in birden fazla ismi vardır ve bunlar vahyin geliş diline ve o toplumun kültürüne ya da Hebele Hübele'nin o anki havasına göre değişkenlik gösterir. Bu isimler Hebeil, Hübüel, Heptelehübü gibi olabilir. Ayetin gelişine göre bunun Hübüel olduğunu anlarız.

Hebele Hübele Vahiylerini Nasıl Ayırt Ederiz? Ayetlerin Özellikleri Nelerdir?

Hebele Hübele ayetlerini kolayca ayırt edemeyiz. Çünkü herhangi birisi Hebele Hübele'den vahiy aldığını söyleyerek ortaya çıkabilir. Ancak bu ayetlerde uyulması gereken bazı kurallar olduğu için, bunlara dayanarak ayetin sahih veya sahte olduğunu anlayabiliriz. Bu kriterler şunlardır:

Hebelizm Ayetlerinin Özellikleri

1- Hebele Hübele asla bir kişiyi yüceltecek şekilde konuşmaz. Ancak, istisna olarak bunu yapabileceği tek kişi Hübüel'dir.

2- Hebele Hübele vahyi Hebeil'e de yapmış olabilir, herhangi birisine de. Bu vahiyde Hebeil'in ismi geçebilir de, geçmeyebilir de.

3- Ayetler Hebelce, İngilizce, Türkçe veya başka herhangi bir dilde olabilir. Hebele Hübele dünyada konuşulan tüm dilleri bildiği için o anki havasına göre herhangi bir dilde vahyetmiş olabilir. Bir Araba Arapça, Türk'e Türkçe, Amerikalıya İngilizce vahyetmiş olabileceği gibi, bir Çin'e Japonca ya da bir Almana Korece vahyedebilir. Bu Hebele Hübele'nin o anki havasına göre değişebilir ve onun kararları sorgulanamaz.

Hebele Hübele Vahiyleri

Yaratılış Suresi

1- Hebele Hübele yeri 6 günde, göğü 66 günde yarattı.
2- Bunun için yorulmadı ya da mola vermedi, ol dedi ve anında oldu.
3- Sana ol dediği anda olduysa 6 günde ya da 66 günde olmasının sebebini soruyorlar.
4- Deki o ol derse olur, 6 günde yada 66 günde olmasını dillerine dolayanlar Hutemeye atılacaktır. Hutemenin ne olduğunu sana kim söyledi? O acıklı azaptır.
5- Sana düşünmeden inananlarsa, onlar firdevs cennetine girip ebeden kalacaklardır. Kafirleri uyar.

(Nakleden: Levh) LINK (https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=660684&postcount=11)

Kişi Suresi

1.) Ey Heptelehübü, inanırları müjdele! Sabaha and olsun ki, onlar 3 de, 8 kişi de değildi, zira onlar kişi de değildi, köpek sandıkları da köpek değildi. De ki; en doğrusunu Hebelehübü bilir.
2.) Hebelehübü'nün hükmüne rağmen, hala daha aralarında tartışmaktalar, bir cevap alamadıklarını iddia etmektedirler(bu ne kötü bir zalimlik) ve kuşkusuz bundan bir marifet devşirdiklerini sanmaktadırlar.
3.) Hani Hübüel'e "üçü kişi ise dördüncüsü nedir" diye sormuşlar, O da doğrusunu ancak Hebelehübü bilir demiş yine de ikna olmamış, itimat etmemişlerdi de, Hebelehübü gökten kül, yerden alev yükseltip onları helak etmişti!
4.) Ey nebi, inanırları müjdele, hava yastıklarına, balonlara and olsun ki üçü, beşi dünya ahiret meselesi ettikleri büyük sorunları böylece çözülmüş oldu, doğrusunu ancak Hebelehübü bilir desinler, doğrusu pek az şükrediyorsunuz...

(Nakleden: Spartacus) LINK (https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=660681&postcount=10)

AND Suresi

1.) Monitörlerin ampullerine and olsun ki, Hebelehübü doğurmamış ve doğurulmamıştır. Doğrulmamıştır da(zira o yatmak, kalkmak, doğrulmaktan da münezzehtir).
2.) O ne yerdedir, ne göktedir. O ne doğrulur ne yatar, ne oturur, ne kalkar, ne yürür, ne bakar, ne koklar, ne dokunur, ne de duyar, O ihtiyaç duyacağı iddialı(haşa) duyu organlarından münezzehtir, o hiç bir şeye muhtaç değildir, ama yine de o her şeyi bilir, görür, duyar, koklar. O bilen ve işitendir.
3.) O ne dilerse o gerçekleşir.
4.) Biz dilemedikçe hiç bir şey gerçekleşmez.
5.) Öyleyse Hebelehübü sizden kendisine inanmanızı, sığınmanızı, namaz, niyaz, dua, oruç dilememiş ve dilenmemiştir, haşa dileseydi kuşkusuz yerine getirirdiniz(Bunlar bir takım adamların uydurmasıdır). Yine de siz O'na inanın, O'na sığının...
6.) Hoşuya "Seni oraya kim çıkarttı, nasıl çıktın?" diye sormuşlardı da, kuşkusuz O da Hebelehübü'ye sığınırım demişti.
7.) Doğrusu pek az şükrediyorsunuz. İnanmayanlar(?), eğer bu Vahy-ül Kitap Hebelehübü'den değilse, onda bir çelişki bulun da görelim.
8.) Hebelehübü esirgeyen ve bağışlayandır(dilerse)

(Nakleden: Spartacus) LINK (https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=660673&postcount=3027)

Önerdiğiniz ayetleri aşağıya yazarak devam edebilirsiniz.

Hebele Hübele sizi korusun ve kutsasın. Amen.

Singularity
31-01-2025, 10:37
Günaydın kıymetli din kardeşlerim,

Hebelehübü buyurdu ki:

Zortingen Suresi

1- Ey Hebeil, Sana Zortul hakkında soruyorlar.
2- Onlara deki, Zortul, Hebele Hübele'nin sevdiği kullarından biriydi. Kavmi ona, Zuruel kimdir diye sormuştu. Biz de Zortul'a, onlara söyle, Zuruel hakkında sorup durmasınlar. Size Zuruel hakkında az bir bilgi verilmiştir demiştik.
3- Onlar yine Zuruel'i dillerine doladılar. Biz de Zortul'a elçilerimizi yolladık ve ona kavminden uzaklaşmasını, orayı helak edeceğimizi bildirdik. Böylece şüphe ettikleri ve sordukları şey onları yakalayıverdi.
4- Yerden deprem, gökten ateş gönderip onları dümdüz ettik. İşte ayetlerimizi yalanlayanların sonu böyledir.
5- Sana Amerika, Rusya ve İsrail'in yeryüzünde fitne çıkarıp durması hakkında da soruyorlar. Deki onların içlerinde Rabbinden korkanlar vardır. Hebele Hübele o zalimlere süre vermiştir.
6- Onlara şu örneği de ver ki bir zamanlar Kayzer adında bir kulumuz vardı. Onun birbirinden değerli dört çocuğu vardı. Sonra elçilerimizden birisi gidip onun çocuklarından birisini öldürdü. Kayzer bunun sebebini sorduğu zaman, bu çocuk büyüyecek ve bir gün Rabbine isyan edip onu yalancılıkla suçlayacaktı. Bunun olmasını istemedik. Rabbin sana acıdı ve merhamet etti. Oğlunu da cennetiyle şereflendirdi. Bunun üzerine Kayzer ağladı ve vaktiyle küfür üzerine olduğu için tövbe ederek Rabbinden af diledi.
7- Senin Rabbin işte böyle merhametlidir. Bağışlaması bol olandır. Ama o kafirler anlamazlar. Anlamamaları için kalplerine mühür, beyinlerine manyetik kilit takmışızdır.

Singularity
18-02-2025, 13:44
Drone Suresi

Az önce Hazreti Hübüel'i gördüm, (Salhübele aleyhi vessellem). Hararetli hararetli anlattı:

Dün gece rüyamda üç tane tomurcukları yeni açmaya başlamış kız beni kovalıyordu. Kızlardan birisi sarışın, birisi esmer, diğeri zenciydi. Ben bunun ilahi bir çağrı olabileceğini düşünerek kendimi onların kollarına bıraktım. Rüya içinde rüya gördüm. Rüyamda Hebelehübü bana seslendi. Ben de ne var diye o tarafa döndüm, yarı ayık yarı sarhoştum. Bana 666 perdenin arkasından görünerek dedi ki:

1- Sinüse kosinüse, tanjanta kotanjanta, ark sinüse, tanjant hiperbolik x'e, limite, türeve, integrale, asal sayılara ve irrasyonel sayılara ve üstel fonksiyonlara andolsun ki insan zarardadır.

2- Biz insana ilmimizden çok az şey vermişizdir, onlar ise bunda tartışıp duruyorlar. Esasen insan her şeyden çok tartışmacıdır.

3- Rabbinizin yarattıklarını gözetleyesiniz ve belki şükredersiniz diye size drone teknolojisini gönderen odur. Nasıl da havayı yara yara, üstteki havayı aşağıya iterek ilerliyor görmez misiniz. Bunda ilim sahipleri için deliller vardır.

4- Onunla düşmanınıza hiç zorluk çekmeden bomba atabilir ve istediğiniz her kafiri öldürebilirsiniz. HelebeHübele bunun için size yardım etmektedir. Sen atmadın o attı.

5- Düşmanlar sizin liderlerinize drone kullanarak zarar veremezler. Görmez misin ki onların liderlerinize atmak istediği bombaları Hebele Hübele havada yakalayıp onlara geri fırlatıyor? Biz kafirleri işte böyle cezalandırırız.

6- Size uçakları gönderen odur. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

7- Size denizaltıları gönderen odur. Bu sayede hem denizde ilerlersiniz, hem dalgalardan etkilenmeden yol alırsınız, hem de düşmanınıza görünmeden yaklaşabilirsiniz. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

8- Size sevdiklerinizle görüşün diye cep telefonunu gönderen odur. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

9- Size araştırma yapmanız ve işlerinizi yürütmeniz için bilgisayarları gönderen odur. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

10- Size kudret narı, okaliptüs ve gingko biloba gönderen odur. Bunu hem yersiniz, hem de o sizin için şifadır. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

11- İki nehir vardır, birisi denize doğru akar, diğeri Ordunun dereleri gibi yukarı doğru akar. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

12- Onların birinden istiridye çıkar. Bunu hem yersiniz, hem de içinden inci isimli süs eşyası çıkar. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

13- Onların diğerinden midye çıkar. Bununla midye tava yapar ve yersiniz. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlayabilirsiniz ki?

14- Sizin için dünyayı düz, tavansız, güneşi ve ayı dünyanın manyetik gücüyle dönen gök cisimleri olarak var eden odur. Böyleyken Rabbinizin nimetlerinden hangisini yalanlarsınız?

15- Bir bakın bakalım onun kelamında bir tutarsızlık bulabilir misiniz. Andolsun ki bu kitabı mukaddeste hiç bir tutarsızlık bulamazsınız. Ancak o kafirler inkar etmeye devam ediyorlar.

16- Kafirler cehennemde ebedi kalacaklardır. Seni görmeden sana inananlara gelince, onlar için cennette yeni tomurcuklanmış kızlar, cennet votkası, dana pirzola hazırlamışızdır. Müminlere söyle çıkarken sadaka versinler.

Ela hebbe ve Hübele ve lebbe ve Lübebe, kümül hebel hübele, ve tümül lebel lübele. Sadaka resul Hebele Hübele, Sadaka Hübeil. Sadaka vermeyi unutmayalım cemaati Hebelehübü.

Singularity
23-02-2025, 11:23
Hüptelehübü bugün bize misafirliğe geldi. Gelir gelmez "beni örtün" dedi. Dedik ne var amk iki kelam edecez. Üşüyorum dışarısı buz gibi dedi. Biraz ısındıktan sonra anlatmaya başladı.

Yolda gelirken kızın birine laf attım. Hemen bana teklif etti. Ben de bunu yakınlarda bir apartmanın bodrumuna attım, neyse, orada kızla konuşuyoruz ve saire. Tam bu sırada Hebelehübü'nün bana seslendiğini duydum. La iki dakka bekle anlamında kaş göz işareti yaptım. Yok. Başladı konuşmaya:

Eyyy heptelehübü (hübüel):

1- Hani ben ruhları dünyaya göndermeden önce bir yerde topladım, ve orada hepinize sordum: Ben rabbiniz değil miyim? Hatırladın mı?

Ben: Yok, valhübü hatırlamadım. O:

2- Nasıl hatırlamadın ya. Siz de bana "evet Rabbimizsin" dediniz. Bunu da mı hatırlamadın.

Ben: Yok, hatırlamadım. Doğumdan öncesine ait hiç bir şey hatırlamıyorum. Kabzettin ya hani. O:

3- Haa kabzettin dimi ya. Haklısın. O zaman bana ilah gibi davranmamakta haklılar, çünkü hiç kimse hiç bir şey hatırlamıyor.

Ben: Yaaani.

O devamla:

4- Olsun ben hatırlıyorum. Sizin hatırlayıp hatırlamamanız önemli değil. Ben hatırlıyorsam yeter.

(Ben içimden, hay amk)

O devamla:

5- Hebelehübü söylediğinizi de içinizden geçeni de iyi bilir. Ne dilediğinize dikkat edin.

(Ben içimden: Hübü büyük, Hübü büyük, Hübü büyük,...)

6- Kullarıma söyle, madde, enerji, manyetik alan, manyetizma gibi konulara beni karıştırmasınlar. Olur ki bilimsel bir keşfe dayalı olarak fikrim değişir, ters köşede kalmayın.

Yanımdaki kız hiç bir şey duymamıştı. Durumu çaktırmadan pantolonumu çektim,

: "Anlaşıldı hemen iletiyorum" dedim.

Kız bana: "Bana mı dedin" diye sordu. Yok dedim kendi kendime konuşuyorum. Kız: "Zaten akıllı beni bulmaz amk". Ordan kalkıp buraya geldim. Battaniye için teşekkürler. Banyonuzu 5 dakka kullanabilir miyim? diye sordu. İyi lan geç haydi dedim.

Sonra çay da istedi, vermedim. Git Hübü versin, haydi yallahübü dedim gönderdim. Bilmiyorum iyi mi yaptım, yoksa Hebelehübü'ye şikayet eder de yerden ateş gökten fırtına göndermez dimi ya. Şahsi bir tavır benimki. Yanlış mıyım?

spartacus
23-02-2025, 12:26
Aktaran Hübülal Cabbar(SH)

Rasuluhübü şöyle buyurdu;
"Boy abdesti alırsan doğrusun, almazsan yanlışsın, şüphesizdir ki, aksi halde Hübü buna domuz etine kızdığı gibi kızar, alınır ve darılır, gücenir. Hübü'yü gücendirmekten sakın, çal, çırp, fitne, fesat, hak, hukuksuzluk hepsini yap, sonra ya Hübülalalemin, Hübşile(şeytan, HL =>Hübüüll Lanet) uydum de, olmadı boy abdesti al(bu sana boya, cila, sözde arınma olacak), kutsal taşı tavaf et affolur, ama domuz eti yeme, içki içme bir de cinsi münasebtten sonra boy abdesti al, yoksa affı yoktur, ayrıca öncesinde 2 rekat kılarsan daha hayırlıdır." buyurdular, efendim siz 30 kadınla nasıl oluyor, 2 rekat, boy abdesti derken, sizin için 1 gün 240 saat midir diye soracaktım, ki doğrusu Hübü'nün gazabından korktum...

Kaynak: Hübülelhadise-i Vaka-ı Meşaret, H.No:46.367, K:Münasebet, syf:57.256, Müjdenin 12. Yılı