PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemize destek yağıyor..


dilaver
18-08-2007, 22:29
,
* *
* * Sevgili Site Üyeleri

* * 4 Eylül günü Turan Dursun'un katledilişinin yıldönümü. O gün site olarak farklı bir atılıma girişmek ve bir Turan Dursun Sitesi e-bülteni çıkarmak düşüncesindeyiz. Her sene de, bu günü gericilige darbe vuracak bir şekilde anmak istiyoruz. Aslında 4 Eylül günü biz TD Sitesi Sakinleri'nce bir 'yas' günü değil, bir 'mücadele' günü olarak anlaşılmalıdır.

* * Biz bu günü bir başlangıç olarak algılamalıyız. 4 Eylül günü binlerce Turan Dursun'un yeniden *yaşama döndügü gündür. O gün dinci-gericiligin en büyük stratejik hatasını yaptıgı gündür ve binlerce Turan Dursun'un dogmasına yol açacak bir süreci başlatmışlardır.

* * *Bu anlamlı süreçte sitemizin tanınabilirligi açısında iki dergi bizimle ortak hareket etmektedir. Bir tanesi 'Bilim ve Gelecek', digeri de Bilim ve Ütopya Dergisi'dir. Her iki dergi *de Eylül Sayısı'nda Turan Dursun'u anmanın yanısıra sitemizin tanıtımına da yer vereceklerdir. Bu süreçte bir kaç 'günlük gazete'nin bu faaliyetimize katılımı da beklenmektedir...

* * *Bu haberi gününden evvel vererek tüm TD Sitesi Üyeleri'nin moral bulmasını arzu ettim. Sitemiz, amaçladıgı gibi bir STK olma hedefine doğru emin adımlarla yürümektedir. Çabalarımız boşuna degildir ve günlük hayattan tepki ve destek bulmaktadır.


* * *Saygılarımla

eylull
19-08-2007, 01:16
ne guzel bir haber *:D

19-08-2007, 09:34
Ülkemiz için de toplumumuz için de harika bir haber.

Takipçiliği,sürekliliği ve düzenliliği ile bu noktaya gelişin öncüsü olan Turan Dursun sitesi yönetimini kutlarım.

beelzbb
19-08-2007, 19:43
din adına uydurulan saçmalıkları bir tarafa iteceğiz...

tebrikler...