PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşündüm taşındım ve.......


21-08-2007, 22:16
Bir süre önce yaşadığımız tartışmayı düşünüyordum. Yaklaşık 1 senelik üye olmama rağmen, bana inanan kişilerin sayısı 2 veya 3'tü ki düşüncelerinin ne kadar samimi olduğunu bilmiyorum.

Çok kötü karalamalara maruz kaldım. Yeminler ettim, bilmem neler yaptım ancak inandıramadım. Hatta bana inandığını söyleyen kişileri KULLANACAĞIM gibi bir suçlamayla karşı karşıya kaldım.

Sakın yanlış anlamayın tepki değil bu yaptığım. Sadece samimiyetime güvenmeniz için üyeliğimi siliyorum. Benim için esas olan insanların kalbinde yaşamaktır.

Site yetkililerinden de ricam IP adresimi, Host adı artık ne yasaklanıyorsa hepsini yasaklasınlar ki multi olarak da girebileceğim şüpheleri olmasın.

Ve bir daha siteye uğramayacağım. Sorgusuz sualsiz dinimi kabul edecek ve tüm güzelliklerle birlikte yaşayacağım. Her zaman insanlara yardımcı ve yararlı olmaya çalışacağım.

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Vartor abim sizi göremeden gidiyorum. Sizin emeğiniz var üzerimde. Sağlıcakla kalın efendim..

Hepinize esenlikler diliyorum.

(Adminlerden ricam bir süre silmesinler ki teşekkürlerimi de iletebilmiş olayım.)

dilaver
21-08-2007, 22:46
Hrant insanların neye, kime inandıkları bizlerin sorunu degildir. Sitede kalıp kalmaman da senin tercihindir, bu da bizi ilgilendirmez. Üyelerimizin dini kimligi olup olmamasıda bizi ilgilendirmez. Kafasının içindekiler önemlidir ve ne şekilde dile getirebildigi.

* Senin şahsi inançların ve tavrın yeteri kadar tartışıldı, bu da bu sitenim konusu degildir.


* *saygılarımla