Orijinalini görmek için tıklayınız : Disiplin duyuruları
gerilla nickli üyemiz hakkında çeşitli şikayetler alınmakta idi. Bu üyemizi davranışları,
diyalogları konusunda uyarmaya çalışırken terbiyesizleşmesi üzerine dinlenme görevi
ile bir süreliğine geldiği yere gönderdim.
isabetli olmuş ,,
teşekkürlerimizi sunuyoruz
seçtiği nick den belli zaten tanimiyorum ama sanırım hakettiğini almıştır herkez gibi...
ben burdayım dost, işlem yanlış oldu galiba. sen kayıtlara bir daha bak en iyisi.
Sana verilen son şansın kıymetini iyi bil.
nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum, gerçekten çok sağolun
ben senin yalanlarınla baş edemedim bu bana dert oldu, bende senin yalanlarınla baş edemedim bu da sana dert olsun
seyid rıza
kürtçülük( ismi malum örgütün sempatizanlığını ) yapma yeter ! hümanist yaklaşman benim için yeterli
kürtçülük( *ismi *malum *örgütün *sempatizanlığını *) *yapma *yeter *!
yaparım, özgürlükçü değil misiniz?
yazık sana ya ! hayatını nasılda boşa harcıyorsun . ben insanı olalım diye bas bas bağırıyorum forumlarda , insanlar barış içerisinde yaşasın , huzurlu bir ortam olsun diyorum sen kalkmış,, kana susamış bir örgütün savunuculuğunu yapıorsun ! ..
yazık ,,
eğer bu düşüncenden ayrılırsan benim kardeşimsin , kürt yada türk olmak önemli değil ! ama silaha sarılan kişileri korursan ve savunuculuğunu yaparsan sonuna kadar sana karşıyım .
benim çok yakın bir tanıdığım vardı. kendisi yurt dışında ( ismini vermek istemiyorumülkenin ,,ancak orta avrupa diyebilirim ) bu örgütün başkanlığını yaptı , karısı da hevalların yanındaydı hep !. ne oldu ! kin düşmanlık gibi duyguları beslemeleri evliliklerinide bitirdi , *al sana canlı bir örnek !!
spartacus
26-08-2007, 19:50
Kilit