PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuran-i kerimi yirtan kizin resmi

hshtanri
26-08-2007, 01:44
Ben de bir yorum yazdım ama editörlerin denetiminden geçiyormuş. Yorumumu eklemediler.

http://www.neolsunki.com/724-Kurani-kerimi-yirtan-kizin-resmi.html

fotoğraf genetik bir hastalığın fotoğrafı. Yanılmıyorsam Türkiye'de gerçekleşmiş bir hatalı doğum vakası.... Espri olsun diye yapılmış herhalde.. Ya da öyle olmasını ümit ediyorum. Ama yorumlar çok feci.. :D

spartacus
26-08-2007, 02:17
Yorum yaparsanız koymazlar elbet, çünkü böylesi asparagaslarda kişiden istenen yorum değil, ne kadar etkilenip etkilenmediğidir.. Bakın etkilenenlerin yorumları nasılda ortada, oysa yapılan sadece hukuk dışı kullanımdır. Bu tür şeylere neden ihtiyaç duyulur, böyle şeylerin kullanımı sizce etikmidir? Bu tür şeylerin ardına saklanmış bir ilah düşünebiliyormusunuz peki ya aczi? Oysa insanlar bu kadar basit düşünebiliyor ve bu kadar kolay zaaf gösterebiliyorlar, çünkü "felsefeleri zaaflar ne içindir kullanmak içindir"... Alan memnun satan memnun, boşuna yorum yazıpda anlaşmayı bozmayalım : )

Şimdi anlaşılması zor oldu herhalde daha kolay ve basite indirgeyim :)

O gördüğünüz resim Hebelehübü'nün adının 333 kez zikrediliş gününde yeter, susun diye odasından çıkan kızın halidir.. Şimdi umuyorum ki rahatlıkla mantıklı bir yorum yapılabilir hatta ne profesörlerimiz, ilim ve mantık adamı çıkar ki şaşırp kalırız..

mhmd
26-08-2007, 09:52
Hem bu resim, hem de haberi kabak tadı verdi.
Gerçi kabak bile bu kadar illallah dedirtemezdi.

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın

D.E
26-08-2007, 14:09
En az 20 30 kere yazılmış bir konu..

*Yinede cevabını kısa ve net olarak vereyim

*http://www.patriciapiccinini.net/ *adresinden üst kısımdan " We Are Family" sekmesine girerseniz aradığınız şeyi bulacaksınız..

*Her çıkan sahte mucize gibi bununda kokusu 2 3 gün sonra duyuluyor.

*Uyanın bre müslümanlar gavurlar sizinle dalga geçiyor...

dolfen
27-08-2007, 00:17
bildigim kadarıyla ömer döneminde bile eskiyen kuran nüzhaları yakılıyordu...

bırakın yırtılmasını..........

hem mızrakların ucunada geçirilmemişmiydi.......

habilis
27-08-2007, 00:37
ya böyle bir aldatmaca olamaz !.. insanları korkutmak için bu sahtekarlıklara başvuranlar ın asıl *yüzü ortada ..

gameover
27-08-2007, 00:58
ay inanmıyorum *:D *aşkın nur yengi hesaaaaabı *:D