PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

ebru
08-09-2007, 15:24
merhaba ben ebru *

* * *siteye yeni uye oldum. Turan DURSUN'u da yeni tanıdım. Kitaplarını okudum. 16 yasındayım.Onu tanıdığım için kendimi çook sanslı hissediyorum üye olmaktaki amacım bir konu hakkında tartışmak falan değil.O kadar yeterli hissetmiyorum kendimi *:D .Sadece takip edip aklıma takılanları sormam yeterli olacaktır.Kendimi geliştirmek adına bu sitenin bana çok yardımcı olacağından eminim. Kendinize iyi bakın...

d_s_s
08-09-2007, 15:52
ebru hazretleri hanımefendi,
sanal ortamda erişebileceğiniz en demokratik, en sahici ve farklı tiplerin bulunduğu internet sitesinde kalıcı olmanız dileğiyle..
bende size yaş bakımıyla ortak sayılırım.umarım yakında sohbet imkanımız olur.eziliyorum bu sitede yaw... *:) *:) hadi artık yaşıtlarım üye olsun bu siteye yaw..

thunderpoint
08-09-2007, 16:02
Sevgili ebru,

Hoşgeldin...

Aklına takılan herşeye zamanla yanıt bulabileceğine eminim...

Sevgiler...

ozgur_beyin
08-09-2007, 17:22
Sevgili ebru hoşgeldin.Merak ettiğin her konuda ,yeterince bilgi alabileceksin bu sitede.Merak etme.

gerilla
08-09-2007, 17:51
yaşıtım biri geldi sonunda

vartor
08-09-2007, 18:25
tersten bakarsan benim de yasitim sayilir.
* * * *Hosgeldin ebru, onyargisiz yanasirsan cok sey ogrenebileceginden eminim.

3.yol
08-09-2007, 18:48
Ebru,
hos geldin fikirlerde ozgurluk diyarina

ebru
08-09-2007, 19:03
cok mutlı oldum cevap yazmanıza cok teşekkür ederim.Yaşıtlarımın olması ayrıca memnun etti beni umarım hem kendimi geliştirir hemde daha samimi dostluklar kurabilirim.Zaten çıkaralı 2_3 ay kadar oluyor iman gözlügümü çok sıkıntılı bir dönem geçirdim şu anda bu konumdaysam herhalde *bunun ilk sebebi okuduğum duyduğum olaylara önyargılı bakmamamdır.Artık bundan sonra yapmak istedğim bu konuda kendimi daha fazla geliştirip savunma moduna geçebilmek.sevgiyle kalın ...

bayraktaro1
08-09-2007, 20:16
Sevgili Ebru;

Hoşgeldin sitemize, her zaman kalıcı ol. Sen kendini şanslı saymalısın. Daha gençliğinin başında, en büyük tabunu yıktın. Bizler senin kadar şanslı değildik. Görmemiz biraz geç oldu. Bunun hayatında ne kadar seni geliştireceğini unutma. Ancak, maalesef Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz. ve hala 1453 sendromundan kurtulamadık. O yüzden, senin önüne de ket vuran çok olacaktır.

Her zaman kalman dileğinle

dolfen
08-09-2007, 22:06
al bendende o kadar...........

hebelehübü'nün diyarına hoşgeldin...

Nebenbuhler
09-09-2007, 11:13
Hosgeldin

Buraya gelipte tööööbee *töbeeee ,haasaaaa,haasaaaa..demeyecek bir Arakadasimiz daha.;-)

Kalici olman dilegiyle.

eylull
09-09-2007, 22:08
sevgili ebru,

Yasindan beklenmeyecek kadar buyuk ve anlamli cumleler kullanarak yazmissin.Bir an bende mi boyleydim diye dusunmeden edemedim."Iman gozlugunu "cikarmissin,ama insan gozluksuz yapamiyor bazen ,eger yine gozluk kullanmak gerekiyorsa,akil gozlugunu de yaninda tasimali insan.

Hosgeldin

jiyan_83
10-09-2007, 01:45
aranıza hoş geldim * :)

10-09-2007, 08:33
Sayın Jiyan_83 ;

Aramıza hoşgeldin.

Sayın ebru ;

Tabi ki sizde hoşgeldiniz aramıza.
İster töbeee veya haşaaa deyin ister demeyin çok ta önemli değil.
Yeter ki karşınızdakine,kendinize olan saygınızdan kaynaklı saygılı olabilmeyi ve sn eylülün de dediği gibi hangi gözlüğünüz varsa var olsun,Tersten yaşıtınız Vartor gibi "Akıl" gözlüğünüzü her daim yanınızda bulundurun.
"İman" ın, "Akıl" ın önüne geçmesine izin vermeyin.
Şahsen,yanyana yürümeleri tercihimdir *:)

anaardev
10-09-2007, 12:03
merhaba sevgili ebru ve jiyan....aramıza hoş geldiniz....

thh
18-12-2007, 20:57
iman gözlüğünü çıkardıktan sonra eğer akıl ve mantık gözlüğü kullanmazsan boşluğa düşersin ve hayatını anlamsız olarak görüp yaşam sevincini kaybedersin Ebru kardeşim.. ve bu yeni gözlüğün ise sana insanlığa karşı sorumluluklarını göstermeli sana halbuki iman gözlüğü sadece korkarak bişiler yaptırmaya çalışır insana eğer ki sen kendi rızanla iyi bir insan olabilirsen ne mutluı sana.. işte mantık gözlüğü bu olmalı..