dilaver
09-09-2007, 11:21
Bir süredir cafe ve serbest forum bölümlerinde ilgili başlıklarla ilgili bir düzenleme yapmaya çalışıyorum. Aynı konu ile ilgili pek çok başlık açılmış ve aynı konular degişik isimli başlıklarda tartışılmış. Bu başlıkların hepsini tek bir başlık altında birleştirmeye çalıştım, bu yüzden bazılarınız açtıkları başlıkları bulamayabilir. Yazdıgı konu ile ilgili bir arama yaparsa , kendi iletilerinin o konu ile ilgili başlıkta yer aldıgını görecektir.
* * *Hiç bir yazıyı silmedim, aynı ileti birden fazla bir biçimde gönderilmişse, fazla iletileri sandık odasına kaldırdım. İletilerin de forum ana başlıklarında yer almasına çalıştım. Örnegin tüm merhaba ve elvada iletileri tanışalım başlıgına aktarıldı gibi.
* * *Ana konuların çogunun taraması bitti gibi ve kanımca daha derli toplu oldu, forum kirliligi azaldı. Yarın öbürgün her hangi bir üyenin sansür var, iletilerimi siliyorlar diye tepki vermemesi için de bu duyuruyu yapmayı zorunlu buldum.
* * * saygılarımla
* * *Hiç bir yazıyı silmedim, aynı ileti birden fazla bir biçimde gönderilmişse, fazla iletileri sandık odasına kaldırdım. İletilerin de forum ana başlıklarında yer almasına çalıştım. Örnegin tüm merhaba ve elvada iletileri tanışalım başlıgına aktarıldı gibi.
* * *Ana konuların çogunun taraması bitti gibi ve kanımca daha derli toplu oldu, forum kirliligi azaldı. Yarın öbürgün her hangi bir üyenin sansür var, iletilerimi siliyorlar diye tepki vermemesi için de bu duyuruyu yapmayı zorunlu buldum.
* * * saygılarımla