PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn adreslerinin verilmesi.

frodo
14-09-2007, 12:11
Bazı kişilerin, son dönemlerde sohbet odalarında veya özel mesaj yolu ile msn adresleri verdikleri yolunda duyumlarımız artmıştır. Tanımadığınız ,emin olmadığınız kişilerin bu taleplerini geri çevirmenizde fayda vardır. Msn yolu ile kişisel bilgilerinize ulaşmayı amaçlayan kötü niyetli
kişiler olabileceğini lütfen aklınızdan çıkarmayın.

Başka forumlara "yardım" amaçlı alacağınız davetlerde de TD sitesinde kullandığınız nick ve şifrenizle girmemenizi de tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz.

TD Yönetim Kurulu

EZ_TuDu
14-09-2007, 20:02
Uyarının amacı iyi. Niyet iyi. Ama başka bir konu varki buda şu.. Bu şekildeki uyarılar biz din karşıtı insanlar arasında korku ve pısırıklık yaratmazmı.. Heleki TD sitesi gibi bir sitede.. Sakın yanlış anlama frodo kardeş sadece bu uyarının gerçek yerini bulması açısından düşüncelerimi aktardım...

Saygılar..

15-09-2007, 10:54
yahu ne pisiriklik yaratacak, adam dikkat edin diyo iste

yaren832
17-09-2007, 11:34
SLM HERKESE

BU SITEYE AZ ÖNCE UYE OLDUM. DİN KARSITI OLMADIGIMI SÖYLEMEK ISTIYORUM SADECE KAFAM COK KARISIK NEYE INANACAMI ŞAŞIRDIM .NAPICAMI BILEMEZ DURUMDAYIM.COK KÖTU BISEY BU.

thunderpoint
17-09-2007, 11:48
Sevgili yaren,

Hoşgeldin.. Önce caps lock tuşuna bir daha bas, sonra forum ana sayfa'da 'cafe' bölümünde 'tanışalım' isimli başlıkta yeni konu aç ve dök içindekileri...

Sevgiler...

yaren832
17-09-2007, 11:57
nasıl gelcem oraya

18-09-2007, 10:48
topla gel