Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba..
merhaba ben eczacilik 3. sinif ögrencisiyim.bu siteye fikirlerini pek benimsemedigim için uzun süre pek yakin olamadigim fakat simdi bana en yakin olan arkadasimin tavsiyesi üzerine üye oldum.aslinda üye olmadan sadece yazilanlari takip edeyim demissemde dayanamadim:D fikir olarak ateistlige ayni yaknlik ve uzakliktayim.kafamdaki soru isaretlerin giderir mi bilmem ama düsüncelerimi dile getirmek için en uygun site burasi snirim 8) ...hos sohbetler...
Dinlerden Özgürlüğe hoş geldiniz. Dileriz kalıcı olursunuz.
hoş gelmişsennn...ama bu siteyi iyi tanımaya çalış...burada öğrendiğin bazı şeyler senin toplum içinde daha iyi konuşmanı sağlıyacak....eh kişide kültür nasıl oluşu ki. okuyacaksınnn , okuyacaksın,, okuyacaksınnn, okuduklarının çoğunu unutacaksın, ama sende kalacak bazı şeyler, işte onlarda seni toplum içinde konuşturacak, senin kültürünü oluşturacak. :)
rebera_roni
28-09-2007, 13:19
soru işaretlerini gidermek için bir başlangıç yapmışsın bile tebrikler..
aramıza hoşgeldin.
saygılar...
thunderpoint
28-09-2007, 16:30
Sevgili Cemre hoşgeldin,
Sevgiler...
Hosgeldin cemre,
Hepimiz insaniz, zaaflarimizla, gucumuzle, gorus farkliliklarimizla, hislerimizle...Bz toplumsal bir hayvaniz, dusunce seklimizin belrlenmesindeki etkisi buyuktur icinde yasadigimiz ortamin. Ayni anda bireysel ozelliklerimiz de yardim eder benligimizin gelismesine. Bazen bireye ters dusen davranislari, toplum icinde gostermez, saklariz. Bu cogunun dogru, bireyin yanlis oldugu anlamina gelmemelidir hicbir zaman. Bilim, bu bireylerin hayatlari pahasina dogrulari ortaya dokmeleriyle ilerledi, gelisti. Dunun dogrusu yarin yanlis olabilir, ozgur dusunce "benim gorusum dogru" olarak degil, "yanilabilirim" diye dusunebilmektir.
* *Hoppala, bu da nereden cikti tanisalim basliginda diyeceksiniz ama dogrusu ben de bilmiyorum. Sevgiler....
ozgur_beyin
28-09-2007, 18:12
Sevgili cemre ,farmakoljik olarak bir ilaç olmasada ,burda aydın beyinler için , iyi ilaçlar üretildiğini söyleyebilirim.
Hoş geldin
hoş geldin Cemre.. soru işaretli dönem çok zordur.. geceler uykusuz geçer belki.. aya bakarak sabahladığım geceleri hatırlattın bana.. sana tavsiyem bu durumdan çabuk çık.. arada kalmak en zorudur bence..