PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UFO Heyecanı...

el-alem
06-10-2007, 21:56
04/10/2007
Emet’te ‘UFO’ heyecanı!
Kütahya’nın Emet ilçesinde bir grup işçi, gökyüzünde ışık saçan bir cisim gördükleri iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurdu.
Kütahya’nın Emet ilçesinde bir grup işçi, gökyüzünde ışık saçan bir cisim gördükleri iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurdu.
Espey mevkisindeki Emet Bor İşletmesi’ne ait üretim sahasında çalışan işçiler, saat 04.00 sularında gökyüzünde çok parlak ve devamlı ışık saçan bir cisim gördüklerini bildirerek durumu işletme yetkililerine, jandarmaya ve polise bildirdi. İşçilerin ifadesine göre parlak cisim, yaklaşık 2.5 saat bölgede görüldükten sonra saat 06.30 sularında gökyüzüne doğru yükselerek gözden kayboldu.
Parlak cisim görmüşler
Olaya ilk şahit olan çalışanlardan Ahmet Uyanık, saat 04.00 sularında çalıştığı silonun karşısındaki tepede çok parlak bir cisim gördüğünü, cismin devamlı etrafına ışık saçtığını söyledi. Arkadaşı Ramazan Şafak Altınok ile cismi takip ederken olayı amirlerine bildirdiğini ifade eden Uyanık, “amirler, güvenlik görevlileri, jandarma ve polislerle de olayı izledik. Cisim 06.30 sularında etrafında sarı, kırmızı, mavi renkler oluşturdu; siyah bir duman bırakarak gökyüzüne doğru yükseldi ve kayboldu. Daha sonra yanığa benzer bir koku hissettik. Çok heyecanlandık” dedi

pante
06-10-2007, 22:02
Bu Kütahya'da da ne varsa artık. En çok da orda görünüyorlar.
İşlerine yarar bir maden mi keşfettiler ne? :)

el-alem
06-10-2007, 22:12
abi altın yatakları varya bunlar bi şekilde bu madenden yararlanıyo galiba...

06-10-2007, 22:30
Niriden almış rengiiniiii
Çiniden almış rengiiniii
Kötahyaaa Kötahyaaa

Uzaylılar gezegenlerinde yaptırdıkları yeni camilerine çini ısmarlamaya gelmişler belli ki. Arada uğrayıp siparişin durumunu kontrol ediyorlar. Ramazan bayramında namaza yetişsin diye uğraşıyorlar ama bu saatten sonra zor. Kurbana yetişirse ne ala.

pante
06-10-2007, 22:46
abi altın yatakları varya bunlar bi şekilde bu madenden yararlanıyo galiba...

Elalem kardeşim;

Tamam da bula bula bizim garip gezegeni mi buldular koca evrende ya!
Bak sevgili Dolfen ne güzel anlatmış galaksilerdeki gezegen sayısını.
Başka yer mi yok!
Bizim derdimiz bize yetiyor zaten! :)

thunderpoint
07-10-2007, 01:03
Bu Kütahya'da da ne varsa artık. En çok da orda görünüyorlar.
İşlerine yarar bir maden mi keşfettiler ne? :)

Türkiye'de ufoların en çok görüldüğü 3 yer Uşak, Antalya ve İstanbul'dur.

2007 Mart-Ağustos ayları arasında bu bölgelerde yüzlerce ufo görüldüğü rapor edilmiş, son olarak Antalya'da hava alanı yönetici ve personeli tarafından konuyla ilgili resmi rapor tutulmuştur.

7-8 Yıl önce Rize'deki bir ufo olayını yayınlayan televizyon programı Rtük'çe lağvedilmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o

Tüm dünyada bu konuyla ilgili gelişmeler yaşanır ve önlemler alınırken kendini sadece dünya hayatıyla sınırlandırmış, 7 katlı gök müptelası örümcek zihniyet olayları cahil halktan saklamaya çalışmaktadır. Çünkü yabancı yaşamların varlığı onların savlarının yıkımı, eksiksiz olduğunu varsaydıkları kutsal kitaplarının çöküşü demektir.

Sevgiler...

pante
07-10-2007, 01:21
Rize'deki görüntülerin hile olduğuna dair bir iddia ya da görüntülerin ufo olmadığı yolunda bir açıklama olmuş muydu?
Çünkü gerçekten de inanılmayacak gibi değil.

vartor
07-10-2007, 01:41
Bu ufo daha cok bir balonun yukselisi gibi hareket etmis, eger fotomontaj degilse gece serinligiyle isisin kismen kaybetmis, gunesin isitmasiyla da yavas yavas yukselebilmis olabilir. Isigin hizindan da hizli hareket edebilme kabiliyetine sahip bulinmasi gereken bir ufo'nun, boylle salina salina yukselmesi bana inandirici gelmedi. (zaten sen neye inanirsin diye de soran olmustu daha onceleri) Sevgiler...

terabayt
07-10-2007, 02:55
cok haklısın thunderpoint
*sevgili arkadaşlar ben yazlarımı coğunlukla teknemde acık denizde geciririm ve bu tarz ısık sacan objelere denizciler hiç yabancı değildirler bende defalarca gördüm ve biz ailece kanıksadık bunları en eski duvar resimlerine kadar dahi girmiş bu ufo sekilleri o zamnlardada ne metoroloji balonları nede gizli ucaklar yapmaya calışan amerikalılar vardı heleki bilim adamı olduğunu iddia edipte her ufo görene yada filmini cekene jüpiterdir o yada venüstür o diyen adamlarada hayret ederim tamam illa ufo olmak zorunda değil her görülen fakat
*amerikada uzayda yanlızmıyız değilmiyiz araştırmalarına milyar dolarlar harcıyor varki bir bildikleri bunu yapıyorlar.

vartor
07-10-2007, 03:34
Beni ufo'larin uzay gemisi olmadigina olan kannatim, bunca mesafeyi zahmet edip katedip de iki laf etmeden gitmelerinden kaynaklaniyor. Canli ve canlilar olasiligi cok yuksek, milyarlaca yildiz sistemlerinde dunyaya yakin konumda gezegenler bulunmasi ihtimali cok yuksek, ancak bunlarin dunyaya seyahat edebime sanslari var olsa da, bu kadar yolu bir merhaba demeden donme ihtimali bence sifir.

mhmd
07-10-2007, 12:37
Sadece yaşanmış bir olay!!!

İki ay önce bir kuzenin düğünü için Sapanca'ya gitmiştik.
Sapanca gölü kıyısında, açık havada, muhteşem bir düğündü.
Bir ara kalabalıkdan ayrı, bizim velet ile göl kenarına geçtik.
O bulduğu taşları göle atıyor. Ben manzaranın keyfini sürüyorum.
O sırada, daha sonraki bir gösteri için Çin malı bir mumlu kağıt balonu yakıp bırakmışlar.
Ben onu fark etmedim.
Fark ettiğim iki tane meraklı insanımızdı.
-Aaa bak. Dedi biri diğerine, heyecanlı ve şaşkın bir vaziyette.
-Ufo bu, ufo...!!!
Diğeri de, iyice yükselmiş ve ne olduğunu anlayamadığı aydınlığa garip ve korku ile bakarak onaylıyordu.
-A aaaa. Harbiden abi yaaaa.

Dayanamadım.
-Yok dedim, o ufo değildir. Herhalde şu *Çin malı kağıt balonlardır.
Gecenin cevabı gecikmedi.
-Ciddi misin? Bizi kandırmıyorsun değil mi?
Kafaları bu balona yatmamış, bir yandan daha da uzaklaşan ufo!!! ya bakarken bir yandan da küçümser ve oldukça tepkili bakışlarıyla bana bakıyorlardı.

Hey Ya Rabbim...

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın

AYATA
07-10-2007, 12:55
sorun ufoların varlığı ve yokluğu sorunu değildir. Sorun nereden geldikleri...başka bir galaksiden veya gezegendenmi?, başka bir boyuttan mı? yoksa gelecektenmi?.

thunderpoint
07-10-2007, 12:57
Sevgili Pante,

Tabii ki görüntüler hakkında her zaman olduğu gibi bu tür atıflarda bulunuldu.
Buradaki hedef mesafe çok uzak. Ellerindeki kamera da bu iş için yetersiz. Zoom yapıldığında görüntüde bozulmalar oluyor. 3 yönlü olarak yere doğru bıraktığı dumanla bazen teçhizatlı uçan insan bazen de uçan piramit şekilli bir nesne gibi görünse de cisim yükseldiğinde çok dikkatli bakılıp iyi incelenince disk şeklinde olduğu anlaşılabilmekte...

Sevgili vartor,

Bu güne kadar kişisel olarak 5 defa ufo olayı yaşadım. Bunlardan 2'sinde cisim hiç hareket etmiyordu. Bazen salınıyorlar, bazen çok uzun bir mesafeyi akıl almayacak bir zamanda aşıyorlar.
Bir defasında (sanırım 98 yılıydı) bulutsuz bir gecede havada asılı olarak 20 saniye duran sonra birdenbire kayboluveren bir cismi fotoğraflamaya çalıştım ama başaramadım. Aramızdaki mesafe 400-500 metreydi..

Ayrıca bazen "merhaba" da diyorlar. Dünyanın değişik bölgelerinde birbirinden habersiz yaşayan ve kaçırıldığını iddia eden tüm insanlar hemen hemen aynı şeyleri anlatıyorlar.

Konuyla ilgili ülkemizde profesyonel uğraş veren sanırım sadece Haktan Akdoğan var. Bir çok zorluk yaşamalarına rağmen ekibiyle hala insanları aydınlatmaya uğraşıyor ve gerçekten büyük mücadele veriyor bu konuda...

http://www.siriusufo.org/index_t.asp

Dünyadan seçme ufo videoları:

http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs

http://www.youtube.com/watch?v=8x4P24IUDqY&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=V3Rc0HWPBII&mode=related&search=

ozgur_beyin
07-10-2007, 12:59
Hadi ,ufolar var diyelim. Bu adamlar(UZAYLILAR) *Aksaraydan dolmuşa binip, Taksime gitmiyorlar. Nereden geliyorlarsa,
büyük bir para ve zaman kaybına uğrayarak ,dünyaya bir ceee *deyip ,gerimi dönüyorlar?
Bu işler, dinlere benziyor. Her düzmece görüntüyü ''delil ''olarak görüyorlar.
İnanıyorlar ve inandırmaya çalışıyorlar.

İşte , size * Türkiyenin ''uzay bilimleri merkezi'' Bir sürü resim ,hepsi *flu, hepsi yoruma açık.Bence hepsi mizansen.

AYATA
07-10-2007, 13:18
özgür beyin kardeşim zaman ve para kaybı bize göredir...onlarda para kavramı olduğunu bilemezsin ve zamanı yönlendirebildiklerinide bilemeyiz...ufolarda göze batan en önemli şey hızlanmadan evvel parlak ışıkla çepeçevre sarılmaları sanki cisim forum değiştiriyor gibi geliyor. *bana. Ben ufolara inanıyorum ilkel dinlerdeki tanrıların onlar olduğuna inanıyorum, bir çok izlerinin hala var olduğunada ve tek tanrılı dinlerinde onların bizlere mirası olduğunada inanıyorum...dünyadan çekilirken veya artık aleni görünmek istemediklerinde insanlar birbirlerine düşmesin diye alel acele tek tanrılı dinleri oluşturmuş olamazlarmı basit bir noel süsü ile musa'yı (yanan çalılar ile) etkilemiş olamazlarmı...

* Çok çok eski olan Hint mahabarata destanından iki alıntı size...

mahabarata destaninin drona parva cildinin 690 sayfasi 62 nci fikrasi...
* Kaçip gitmis olan tanrilar geri döndüler.Bu güne kadar Mahecwara'dan korkmuslardi.Önceleriyigit asuralar,''gökteki üç kent''e egemendiler.Bu bu kentlerin hepsi büyüktü ve harika sekilde insa edilmisti.Biri demirdendi(demirdenmisgibi görünüyordu)Ikincisi gümüsten,3ncüsü altindandi.Altin kent ,Kamalaksha'ya;gümüsten olani Tarakshsa'ya aitti üçüncüsüne ,demirden olanina ise Vidyunmalinhükümdar sifati ile sahipti.Bunca silahina ragmen mahagvat bu gök kentlerini her hangi bir sekilde etkilemeyi basaramadi.Bu zorlanmadan bunalan tanrilar,Vasava'yi sözcü yapip ona giderek dedilerki ''bu gök kentlerinin korkunç halki,Brahmanin koruyuculugunu elde etmisler.Bu koruyuculugun sonucu olarakta tüm evreni tehdit ediyorlar.Ey tanrilarin efendisi,onlari perisan etmeye senden baska kimsenin gücü yetmez.Onun için,Ey Mahadeva yok et tanrilarin bu düsmanlerini....

* 691 sayfa 77.fikra kentlerin yikilisi

* ''Kiva,bütün göksel güçlerin bir araya getirildigi bu harika arabasiyla uçarak üç kentin yikilmasini hazirladi.Ve Sthani yikicilarin bu birincisi,Asuralarin bu en yok edicisi,nice nice yigitlikleri ile göklerdeki her kesi kendine hayran birakmis,bu heybetli savasçi....benzeri görülmemis,olagandisi bir savasdüzeni buyrugu verdi...ondan sonra gökteki üç kent bir araya gelince (çok uygun bir atis hedefi olunca)Tanri Mahadeva ,üç katli saldiri kemerinden firlattigi korkunç isiniyla onlari delip parçaladi.Danava'lar yuga atesi ile tutusturulmus ve visnu ile soma'dan meydana gelmis bu isina karsi birsey yapabilecek yetenekte degildiler.Üç kent yanarken Parvati,gösteriyi seyretmek için hemen oraya kostu

* Dzyan kitabi altinci bölüm....''Yaraticilar ile yikicilar arasinda savas oldu,Uzay için savas''

HarunKAHYA
sn.özgür beyin elinize sağlık iyi özetlemişsiniz..
zaten görüntünün You Tube daki yayınlandığı kategori de işi özetlemiş. * KOMEDİ...

thunderpoint
Sevgili özgür-beyin,

O görüntülerin düzmece olduğunu düşünebilirsin bu çok doğal çünkü bu hep böyle oluyor. Tanık olana kadar bu tepkiler veriliyor.

Bir gece saat 03.30 da beni telefonla uykumdan uyandıran danışmanım " Şu anda iskele üzerinde ışıklı bir cisim salınıyor ve inanılmaz haraketler yapıyor. Birden kilometrelerce yükseğe spiral tırmanışlar yapıyor, sonra tekrar iniyor. Bu güne kadar sana inanmamıştım ama bundan sonra inanıyorum." demişti.

Ayrıca para kullanıyorlar mı bilmiyorum. Ve de ayrıca gece gündüz farketmez gökyüzüne bakınca -takımyıldızlar dahil- bütün parlak şeyleri ayırt edebilirim. Ve daha da ayrıca bizler de birer UZAYLI'yız..

Sevgiler...

ozgur_beyin
07-10-2007, 13:27
Sevgili sirius, *Erich Von *Daniken, bu uzaylılar konusunda (yanılmıyorsam)beş kitap yazmıştı.
Anlattığı *''UZAYLI'' senaryoları çöpe gitti.
Bence , uzayda, belki binlerce, belki milyonlarca, belkide milyarlarca yaşam formu var. Bundan eminim.
Ama ,ufo efsaneleri, bana gerçekçi değil ,fantastik'' ürünlerl'' olarak görünüyor.

07-10-2007, 13:35
Hadi ,ufolar var diyelim. Bu adamlar(UZAYLILAR) *Aksaraydan dolmuşa binip, Taksime gitmiyorlar. Nereden geliyorlarsa,
büyük bir para ve zaman kaybına uğrayarak ,dünyaya bir ceee *deyip ,gerimi dönüyorlar?
Bu işler, dinlere benziyor. Her düzmece görüntüyü ''delil ''olarak görüyorlar.
İnanıyorlar ve inandırmaya çalışıyorlar.

İşte , size * Türkiyenin ''uzay bilimleri merkezi'' Bir sürü resim ,hepsi *flu, hepsi yoruma açık.Bence hepsi mizansen.

İlahi özgür_beyin ;

Elin uzaylısı hazır Aksaray'a gelip oradan da Taksime çıkacak ha *:lol: *:lol:

AYATA
07-10-2007, 13:36
sevgili özgür beyin eric von daniken araştırmasını yaptı kitaplarını yazdı ve insanların önüne sürdü...bu konuları araştıran ne ilk nede sonuncu kişi kendisi...İnsanlar gerçeklere değil inanmak istediklerine inanırlar. Bu her zaman böyledir, ben şahsen uzaylılarla iç içe yaşadığımıza inanıyorum ve onların çok çoookkkk önceden beri bu dünyayı bizlerle paylaştıklarına ve gelen ufolarında bizim gezegenimizinde dahil olduğu güneş sistemindeki bazı gezegenklerdeki üsleren geldiğine inanıyorum, satürn ün etrafındaki en az bir uydunun da yapay olduğuna inanıyorum :) buda benim inancım size ne kadar saçma gelirse gelsin....

AYATA
07-10-2007, 13:39
oysa daha hiç bilmediğimiz Ay ın karanlık yüzünden bahsetmedik bile ve insanların özelliklede süper güçlerin neden 50 yıldır aya gitmediklerinden :) hiç bahsetmeyelim...

HarunKAHYA
07-10-2007, 13:41
".İnsanlar gerçeklere değil inanmak istediklerine inanırlar. Bu her zaman böyledir,"

yaw bu leziz bi laf..Ben acaba bu lafı -imza- yapsammı?

sn.sirius hayatı özetlemişsin bir cümlede... gerisi hoş ve boşş.. :lol:

07-10-2007, 13:44
sevgili özgür beyin eric von daniken araştırmasını yaptı kitaplarını yazdı ve insanların önüne sürdü...bu konuları araştıran ne ilk nede sonuncu kişi kendisi...İnsanlar gerçeklere değil inanmak istediklerine inanırlar. Bu her zaman böyledir, ben şahsen uzaylılarla iç içe yaşadığımıza inanıyorum ve onların çok çoookkkk önceden beri bu dünyayı bizlerle paylaştıklarına ve gelen ufolarında bizim gezegenimizinde dahil olduğu güneş sistemindeki bazı gezegenklerdeki üsleren geldiğine inanıyorum, satürn ün etrafındaki en az bir uydunun da yapay olduğuna inanıyorum :) buda benim inancım size ne kadar saçma gelirse gelsin....
Sevgili özgür-beyin,

O görüntülerin düzmece olduğunu düşünebilirsin bu çok doğal çünkü bu hep böyle oluyor. Tanık olana kadar bu tepkiler veriliyor.

Bir gece saat 03.30 da beni telefonla uykumdan uyandıran danışmanım " Şu anda iskele üzerinde ışıklı bir cisim salınıyor ve inanılmaz haraketler yapıyor. Birden kilometrelerce yükseğe spiral tırmanışlar yapıyor, sonra tekrar iniyor. Bu güne kadar sana inanmamıştım ama bundan sonra inanıyorum." demişti.

Ayrıca para kullanıyorlar mı bilmiyorum. Ve de ayrıca gece gündüz farketmez gökyüzüne bakınca -takımyıldızlar dahil- bütün parlak şeyleri ayırt edebilirim. Ve daha da ayrıca bizler de birer UZAYLI'yız..

Sevgiler...

Yahu burada "Uzaylı" çok.Bir de uzaylılar grubu mu kursak ?
Mustafa Topaloğlunu istemem ama *:)

Şaka bir yana ben bu SİRİUS-B ye kanım neden ısındı deyip duruyorudm.
12-15 yaş arasında sabaha karşı 02-03 sularında balkona çıkar beni alıp götürecek bir ufo bekler dururdum.
Eskisi kadar yoğun olmasa da hala arada bir bakarım gökyüzüne.Ben de inanıyorum "Uzaylılara"
Ama Aksaray'a kadar gelip Taksime çıkacaklarına inanmıyorum *:lol:
İstersen maximus'a sor *:lol:

AYATA
07-10-2007, 13:45
Ay'ı Dünya'ya Kim "Uydu"rdu ?
Peki Ay nereden gelmis olabilir? Bir NASA dökümanında "Bu en büyük bulmacadır" deniyor. NASA bilim adamlari, kesin bir çözüm olmadığını açıkça söylüyorlar, çalışmalar var, bilgiler, olaylar var ama henüz kesin cevap yok.
Günümüzün bilim adamlarının genelinde, uygun bir kuram henüz bulunamadi. O zaman genelde bakabileceğimiz yaklaşımlar vardır; eğer Ay evrenin bir yerinden gelmişse bunu bir gün öğreneceğiz. Apollo yolculukları öncesinde, Nobel ödüllü Dr. Harold Urey ve bir grup bilim adamının inandıklarına göre; "Ay kozmosun bir parçasıdır ve Ay'da yabancı bir uygarlığın izleri bulunacaktır. Ay'a ayak basmamız ve bilgi toplamamız Mars'a, Venüs'e veya asteroidlere ayak basmamız kadar önemlidir." Urey şöyle diyordu; "Dünya'yı ve Ay'ı toplarsanız bütün olarak hemen hemen uzaydaki herhangi bir cisim olarak düşünebilirsiniz. Bu kadar yoğun bir materyalden dev bir kitle oluşur ama dünyanın yoğunlugu bu kadar büyük bir cismin olmasi gereken yoğunlukta değildir, yoğunluğumuz daha küçük bir cisme aittir, göründüğü kadarıyla Ay ve Dünya'nın tek bir cisim olmasını kabullenmek bugün için olanaksızdır."
12 Maymun sorusu...
Sorular çok sayıda ve önemli görünüyor; Şimdi bunları ve bazı açıklamaları alt alta dizelim;
1. Ay, dünyadan daha yaşlıdır, öyleyse kökeninin başka bir yer olması mümkündür.
2. Niçin bazi bilim adamlari, Ay taşlarının 20 milyar yıllık olduğunu iddia ediyorlar. Yani dünyadan daha eski...
3. NASA, bir Ay kayasının 5.3 milyar yıllık olduğunu saptadı
ama bu Günes Sistemi öncesine ait bir tarihti.
4, Önemli bilim adamlari ve Ay uzmanları, Ay'dan getirilen elementlerin dünyadakilerden daha eski olduğunu belirlediler ama neden resmen açıklamadılar
5. 40 Ay tasinin en azindan 7 milyar yıllık oldukları belirlendi, bu tarihleme dünyadan ve güneşten iki kez daha eskidir.
6. Buna karsin Ay'ın yüzey toprağı, Ay taşlarından daha eskidir. Farklılık nereden geliyor
7. Bir grup bilim adami Ay'ın yıldızlararası bir yerde yapıldığı görüşündeler ve dünya tarafindan yakalandığını düşünüyorlar. Ama bu nasıl olabilir
8. Neden bazi bilimciler, Ay'ın içinin yoğunluğunun yüzeyden farkli oldugu düşüncesindeler. Gerçekten Ay'ın içi boş olabilir mi? Ve bu biliniyor mu?
9. Niçin Ay'ın 8 mil üstünde, yüksek dozda radyoaktivite var, bu elementer olarak doğal mıdır?
10. NASA tarafindan 100 millik bir alana yayılmış su buharı saptandı ama Ay'da su olmadığı biliniyor. Bu gizem, Ay'ın yapay olduğu anlamında mı?
11. Ay'ın çok eskiden sıcak olduğu ileri sürülüyor ama bunu dünyadaki benzerleri gibi kanıtlayan bir kanıt bulunmuş değil. Bu çelişki henüz açıklanamadı.
12. Sonuç, Ay'la ilgili neden bu kadar çok cevapsız soru var ?

Bunlara karşı şunları söyleyebilirmiyiz ?1. Ay, hem dünyanin doğal uydusu olamayacak kadar büyük, hem de çok uzaktadir.
2. Ay, olmasi gerekenden daha düzgün bir yörüngeye sahiptir.
3. Ay kraterleri çok fazla ve garip bir biçimde yüzeyseldir.
4. Ay'ın dünyaya bakmayan yüzü çıkıntılı veya kamburdur ve Güneş Sistemi'nde onun gibi gezegenine tek yüzünü gösteren bir başka uydu yoktur.
5. Ay ölçümlemeleri çok fazla demir olduğunu gösteriyor.
6. Ay toprağı, Ay kayalarından çok daha yaşlıdır.
7. Ay'ın bileşimi, dünyadan farklıdır.
8. Doğa kanunlarına aykırı olarak, ağır metaller yüzeydedir.
9. Ay'da önceden eriyik olan metaller yoktur.
10. Ay dev bir gong sesi çıkarmaktadır ve yörüngede dönerken titreşmektedir.
11. Ay bir moloz yığını gibi gözükmektedir.
12. Ay, periyodik olarak sarsılmaktadır, bu bize düzenli bir sismik aktiviteyi gösteriyor. Sismik dalgalar sanki tek bir kütleymiş gibi tüm yüzeyi dolaşabiliyorlar.
13. Dünyadan bakıldığında Ay, bir güneş diski gibidir yani tutulmalarda güneşi tam olarak kapatır, ne biraz küçük veya büyüktür sanki büyüklüğü güneşi örtmek için ayarlanmıstır.
14. Eger Ay, dünya tarafindan yakalanmışsa, bunun sonu gelecek ve Ay yine uzaklaşıp gidecektir.
15. Normalde Ay'ın çizdigi yörünge, dünyanin ekvatoral çemberiyle karşıt olmalıdır, ama Ay garip bir şekilde dünyanın yaptığı gibi, güneşe bağımlı bir yörünge çizer.
16. Her ne kadar Ay volkanların ölü olduklari söyleniyorsa da, yüzyillardır Ay'da garip ışıklar, parlamalar görülmekte ve hala izlenmektedir.
Bunlarin sonucunda Ay'ın yapay bir transformer dünya olduğu söylenebilir veya iddia edilebilir. Ay'da bir yaşam olduğu ile ilgili bir belirti veya iz bulunamamıştır ama dünyadaki volkanik küllere benzeyen Ay toprağı veya tozu üzerinde yapılan deneylerde bitkisel yaşama elverişli olduğu anlaşılmıştır. Ama ortada böyle bir yaşam yoktur; marjinal iddialara göre Ay, UFO'ların üssüdür veya kullandıklari özel bir araçtir ama bu da bir iddiadan öteye gitmemektedir. Yüzeyde zaman zaman garip ve geometrik sekiller görülmüş ama bu görüntüler ya hemen kaybolmuş, ya da bir daha görülememistir.
Yine dünya dışı bir anlaşma mı ?
2001 Uzay Yolu Macerasi "A Space Odyssey" filmini hatırlarsınız; filmin temel objesi dev bir monoloit yani taş bir bloktu.Arthur C.Clarck'ın bu ölümsüz ramanında ve de filminde monolit ,insanliğa yol gösteriyordu.
Ranger Krateri yakınında benzer bir monolit birkaç kez görüldü ama sonra kayboldu; derken başka yerlerde yine görüldü ama onlar da kayboldular. Adi gizli tutulan bir NASA görevlisinde" aldığı fotografı kanıt olarak gösteren araştırmacı George Leonard. yine ayni kraterin yanındaki dev taş bloğu gösterdi; resim çok netti ve üzerinde Y ve Z harflerine benzer şekiller vardı. Leonard şöyle diyor; "Ay, UFO'lara aittir, bizi Bronz Çagi'ndan beri izliyorlar, politikalarımızı ve savaşlarımızı gözlemliyorlar; aslında dünya üzerinde birçok iz bırakmışlardı. Ranger 7'nin fotografları bunları gösteriyor."

HarunKAHYA
07-10-2007, 13:50
sn. sirius vallahi szi alemsiniz... başta sn. okinono burada çok gizli mizah yazarları, senaristler var herhalde.. Bu siteyi gittikçe daha çok seviyorum.. Son yazının giriş cümlenizde harika bir ironi vardı..

"Ay'ı Dünya'ya Kim "Uydu"rdu ? "

abi valla *Ayı ben " UYDU" rmadım... * :lol:

Pazarımızı neşelendirdiniz, sağolunuz.

ozgur_beyin
07-10-2007, 14:03
Sevgili sirius , olay hadis ve ayet tartışmalarına dönmeden ,şunu bir daha söyleyeyim. EVRENDE TEK olmamız
mümkün değil. Bu muazzam büyüklükte bir düzenekte, sadece bizim olmamız ''ihtimal hesaplarınada''aykırı
fiziğede, her şeye aykırı.
Benim inanmadığım (bu inanma, lafınıda hiç sevmem ya) sizin anlattığınız, karakteristik uzaylı abiler.
Yok gözlem yapıyorlarmış, yok alıştırıyorlarmış. böyle bir saçmalık olurmu?
Eğer uzaylıları anlayacak kadar zekamız yoksa ,zaten boşuna geliyorlar. Çünkü karşılarında bir embesil ordusu var. *Yok öyle değilse, ölmeden önce ,en azından CARL SAGAN'la bir görüşüp durumu *izah edebilirlerdi.
CARL Saganda bizi aydınlatır, belkide şu an galaksiler arası ,bir *futbol turnuvasına bile katılabilirdik :lol:

AYATA
07-10-2007, 14:19
özgür beyin kardeşim sen cafe de yazdığım İssac asimov un "Ahmaklar" isimli kısa hikayesini bir daha okusan iyi olur.

* *Harun kahya biraderim...evet ay uydurulmuş bir uydudur ve dünyanın ilk uydusuda değildir.

Bazi bilgiler :

Ay in kütlesi Dünyanin 81 de biri kadardir ve bir gezegen uydusu olabilmek icin cok büyüktür.

Günes sisteminde baska örnegi yoktur.

Düzenli takvimin olusmasini saglamis.

1968 senesinde yapilan uluslararasi bir anlasma ile Ay i ve uzayi hic kimse sahiplenemez yani Ay hickimsenin mali degil isteyen gidebilir.

Günes isiginin vurdugu yerde sicaklik 102 derece gölgede ise -157 derecedir.

Ay kendi ekseni etrafinda her Ictima ayinda bir kere döner ,dönme müddeti dünya etrafindaki ortalama devir müddetine tamamen esittir , bu dikkat cekici zamanlama ayin dünyaya sürekli ayni yüzünü göstermesine sebep olur.

Linne Krateri farkli zamanlarda büyük , kücük , parlak ve karanlik olarak görülmüstür.Hatta bazen de tamamen kaybolmustur.Astronomlar bunun nasil oldugunu hala acikliyamiyor.

Rizedeki ufo yu görünce aklıma şunlar geldi : * *

Tevrat-Çıkış bölümü"Tanrı onlara yolu göstermek için bir bulut içinde gündüzden yola çıktı; hem gece hem gündüz yolculuk edebilmeleri için gece de ateş şeklini alıp onlara ışık veriyordu.” Burada birçok araştırmacı çok net bir uçan daire tasviri yapıldığını görmektedir..
* Yine Tevrattan satırlar;"“Ve Rab Musa’ya dedi: İşte meleğim senin önünde yürüyecek.” (57.A.2:32/33-4)
Şimdi çöl ortamında ilginç bir sahneyi, Bir Tanrı bulutunun önünde gerçekleşen tapınma olayını izleyelim:
“Ve vaki olurdu ki, Musa çadıra çıktığı zaman, bütün kavim kalkar ve herkes kendi çadırının kapısında dururdu. Ve Musa, çadıra girdiği zaman bulut direği iner ve çadırın kapısında dururdu ve Rab Musa ile söyleşirdi. Ve çadırın kapısında duran bulut direğini bütün kavim görürdü ve bütün kavim kalkar ve herkes kendi çadırının kapısında secde ederdi"...

-Maximus-
07-10-2007, 14:21
bizimde içinde bulunduğumuz samanyolu galaksisinde yaşam olmadığı, olamayacağı çok
net ve açık bir şekilde bilinmekte, bahsi geçen ziyaretçiler samanyolu galaxsinin dışından
bir galaksiden geliyorlarsa inanılmaz gelişmiş olmaları gerekir, yani daha açıkcası ölüm
yokolma meselesini halletmiş olmaları gerekir, bizimkine benzer bir yaşamları varsa,
doğduğu gün gemiye binip gelse 200 -250 yılda ancak dünyada olur, e buda mümkün
olamayacağına göre ufo lar sadece hayatımıza renk katan güzel yalanlardan ibaret.

AYATA
07-10-2007, 14:23
" Bize en uzak galaksilerden daha uzak, ama ayağımızın başparmağından daha yakın evrenler vardır"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * (Adını hatırlayamadığım bir japon bilimadamı söylemiş)

07-10-2007, 14:51
Bir şeye inanmakla inanmamak arasında bir fark olmadığını anlamamız lazım.

ozgur_beyin
07-10-2007, 15:57
Sevgili sirius ,eğer dünyaya uzaylılar geliyorsa , neden ''temastan'' kaçınıyorlar. '' şahdamarımızdan'' daha
yakın ama *hemde niye uzak duruyorlar. Ayın anlattığın özellikleri ufo'larımı ispatlıyor?
NASA , ''kolunun''yetiştiği yere plaket bırakıyor ama O'nlar kaçıyor. Bu, bir çelişki değil mi?

Sevgili sirius, aşağıdaki linkte bir ''harita''var. UFO'lar ,buranın içinden mi köylerinden mi? :lol:

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0710/galaxies2_apm.jpg

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0710/ngc474_schirmer.jpg

kozmik karıştırıcı(cosmic blender)

habilis
07-10-2007, 16:12
http://img39.imageshack.us/img39/2936/uft000558cw.th.jpg

ufolar dünyamızı ve bizi merak ediyorlar ..işte
bu yüzden sürekli olarak gidip geliyorlar.
o kadar benzin yakıyor zavallılar,
merak mı ediyosun kardeşim
bi kamera felan tak biryere *sonra
gözle istediğin yeri, ama
dikkat et özelimize girme,,

akılllılar işte :)

habilis
07-10-2007, 16:20
ahaa buda ne ?

marsta bunun ne işi var :)

yoksaa:)

http://www.alienvideo.net/images/articles/06-12/mars_2-102-skull-closer-views.jpg

thunderpoint
07-10-2007, 18:21
Sevgili Maximus,

bizimde içinde bulunduğumuz samanyolu galaksisinde yaşam olmadığı, olamayacağı çok net ve açık bir şekilde bilinmekte

Bu ispat ne zaman ve kim tarafından yapılmış?

ufolar sadece hayatımıza renk katan güzel yalanlardan ibaret.

Bu saptaman için de teşekkür ederim...

terabayt
07-10-2007, 19:55
uzaylıların ne olduğu bizim kimlerin teknolojilerini taklit etmeye calıştığımız ,dinlerin ve tanrıların gercek kökeni hakkında Zecharia Sitchin in 12 gezegen basta olmak üzere bir kitap serisi var
cok güzel bir senaryoya ve kurguya oturtmuş ve bugün amerikanın küresel ısınmanın arkasındaki gercekleri gizleyerek neden orta doğuya mezopotamyaya yerleşmeye calıştığının teorisi var burada önümüzdeki 10 yıl içinde kavimler göçü yeniden yasanacak ve dünyanın bugünki yasadığı iklimsel dengesizliklerin arkasında haytımızın kaynağı olan bir baska gezegenin canlılarının anlatıldığı bir kitap serisi kitabın kaynağı ise sümer yazıtları bu kitapları muazzez ilmiye cığın kitapları ilede cifte sağlamalı gidersiniz
* son tarih 2012 dünyanın felaketlerde doruk noktasına cıkacağı ve ondan sonra dünyanın insanlığı makul bir rakama indireceği savaş var 13 bin yıl önce insanlığın son buzul cağından cıktığında nufusu yaklaşık 4 milyon civarında imiş
*bu 10 yıl zamanını veren kişi küresel ısınmayı ilk farkedip bunun bilgisayar modelini kuran bilim adamı kasım ayındada japonyada bu konuyla ilgili dünyanın en önemli bilim adamları bir acıklama yapacaklar.

-Maximus-
07-10-2007, 21:25
thunderpoint dostum çok cahil kalmışsın, :D *büyük islam alimi ve gökbilimci
ismail hakkı hazretleri tarafından ispat edilmiş galaksimizde kimselerin olmadığı.

şaka bir yana carl sagan hazretleri olmadığını olamayağanı ve neden olamayacağını
''milyarlarca ve milyarlarca'' adlı kitabında tek tek sıralamış.

AYATA
07-10-2007, 21:39
"Şu yada bu gezegende, bildiğimiz gibi bir hayat bulunması imkansızıdr"
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Carl *SAGAN

* * * * * * * *dikkat edilmesi gerekn söz " bildiğimiz gibi bir hayat" diyor maximus kardeşim...bilmediğimiz o kadar değişik hayat türleri olabilirki.

* "Dünya yeniden oluşsa ve yine rastgele sebebler işe karışsa inanıyorumki şimdiki görünümümüze hiç benzemeyen varlıklar durumunda yaşamamızı sürürecektik"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Carl SAGAN

* *Samanyolu galaksisi merkezinden o kadar uzaktayız ki, ortalama 300.000 km/sn yol alan ışıkDünyadan bu mrkeze varabilmek için 30.000 sene gitmelidir. uzayda milyarlarca galaksi bulunduğunu düşünürsek samanyolu galaksisinin hiçde dikkat çekici olmadığını anlarız. *İşte sıradan bir galaksinin eteklerinde sıradan bir güneşin etrfında dönen sıradan bir gezegende sadece hayat vardır demek bence safdillik oluyor biraz.

hiramusta
08-10-2007, 09:42
Ufolar gelir mi,gelmez mi bilmem ama ben şahsen başka gezegenlerde de hayat olduğuna inanıyorum.

Onlar ki ayakta dururken, otururken ve uyumak için uzandıklarında Allah'ı anar, [ve] göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde inceden inceye düşünürler (tabi bu düşünmek hindi gibi düşünmek değil): “Ey Rabbimiz! Sen bunları[n hiç birini] anlamsız ve amaçsız yaratmadın. Sen yücelikte sınırsızsın! Bizi ateşin azabından koru!” 3/191

vartor
08-10-2007, 21:04
Onlar ki ayakta dururken, otururken ve uyumak için uzandıklarında Allah'ı anar, [ve] göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde inceden inceye düşünürler (tabi bu düşünmek hindi gibi düşünmek değil): “Ey Rabbimiz! Sen bunları[n hiç birini] anlamsız ve amaçsız yaratmadın. Sen yücelikte sınırsızsın! Bizi ateşin azabından koru!” 3/191
* Bir mucize daha! Bu sozleri rabbine soyleyen kim?

09-10-2007, 15:02
Ufo olaylarina inanmayan kimselerin, baska bir gezegende, uygun kosullar altinda zeki canlilarin olusabilecegine iliskin bir problemleri oldugunu sanmiyorum. O zaman bu kimselerin iddia ettikleri sey, diger gezegenlerdeki zeki canlilarin, hicbirzaman boyle bir arac yapamayacaklaridir. Bunu yeryuzundeki kosullar ve fizik kurallarina dayanarak soyluyorlar. Bu soylemler bana, zamaninda aya ayak basmanin imkansiz oldugunu soyleyen, eski zaman alimlerini hatirlatiyor.

habilis
09-10-2007, 16:04
bizim gezegenimiz dışında canlı varlıklar olabilirde olmayabilirde ,

kesin bişey *birşey diyemiyorum..ancak nette birsürü
ufo resimleri var
bunlar pek inandırıcı görünmüyor.

serkan88ist
09-10-2007, 16:22
dünya dısı canlıların olması hiç de *mantığıma aykırı gelmiyor sonucta bir sürü sistem gezegen var
neden onların birinde bir yasam biçimi olmasın ama bizden gelişmiş mi olur yoksa basit bir yasam biçimimi onu da bilmiyorzz belki bir gün öğrenizi cennete cehenneme gitmeden:))belki gittikten sonra

xpassanger
09-10-2007, 19:40
koskoca evrende yalniz oldugumuz bana pekte inandirici gelmiyor...eger allah butun evreni biz insanlar icin yaratmissa bence cok bonkor davranmis.bir tek dunya yeterdi bize hatta fazla bile gelirdi.kullanmasini bildikten sonra tabi. :D