Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba
Herkese merhaba ben Turdağı bir müslüman olarak sitenizde misafir sayılırım. *Yazılarımı sizinle paylaşmaya çalışıcam.
hoş geldin ama lütfen propaganda amaçlı olmasın yazıların fikirlerini bekliyoruz....esen kal.
hoş geldin Turdagi. Yazılarının senin olması ve alıntı olmaması kaydıyla, bize bir şeyler verebilmesini umut ederim. Burada münazara niyetimiz yok, fikir alışverişi yapıyoruz ve birbirimizden ögreniyoruz. Senin bzden, bizim senden ögrenebilecegimiz bir şeyler vardır muhakkak. Turdagindan başlıyabilirsin mesala.
* * saygılarımla
Hz. Musa'nın Alemlerin Rabbi'nden vahiy aldığı dağın adıdır. Bunu yad etmek için yazdım. Ayrıca tüzüğünüz çok uzun ve birazını okudum adeta ateistlere soru sormayın onları köşeye sıkıştırmayın demişsiniz. Bir başlık açtım gayet güzel bir başlıktı gerçekten merak ettiğim bir soruylu başlık kilitlenmiş. Ben sizin tam görüşünüzü öğrenmeden nasıl cevap yazarım. Lütfen objektiflik esas olsun.
hoş geldin kardeş müslüman sayısını arttıralım burada devrim yapıp yönetimi ele geçircez yakında :)
sayın turdagi
* *tüzükte öyle bir şey yazmaz, tüzügü de bırakın, size gelen hoşgeldiniz mesajında 10 mesaj kotasını doldurmadan başlık açamayacagınız yazılıdır. Anlaşılıyor ki çok şey biliyorsunuz ve evrim konusunda bizim bütün argümanlarımızı yerle bir edeceksiniz. *:cry:
* *Tavsiyem bunların kendi fikirleriniz olmasıdır. C/P ise çöplügü boylar. Heyecanınızı 7 mesaj daha yazarak geçiştirebilirseniz biz de sizin ilminizden faydalanma imkanı buluruz. Ama ne yapalım ana yasa böyle diyor. Burada kalıcı olmaya niyetli iseniz anayasayı bıkmadan okumanızı öneririm. Kurandan uzun degildir. *:lol:
* * saygılarımla
no_panik
10-10-2007, 23:47
Sevgili turdağı senle aynı safta olmama rağmen bu konuda sana katılamayacağım. Sitenin 10 mesaj poltikası vardır bu sana geçerli olduğu gibi başkalarına da geçerli. Bu noktada herhangi bir ayrım söz konusu değil anlayacağın. Bu kotayı doldurduktan sonra istediğin mesajı yazabilirsin tabi bunun içinde etik kurallar gerekli. Hakarete sıfır tolerans , fikirlere saygınının esas olması gibi...
"Ayrıca tüzüğünüz çok uzun ve birazını okudum adeta ateistlere soru sormayın onları köşeye sıkıştırmayın demişsiniz." Öyle mi demişiz ? Çok ayıp etmişiz. Başka bir bölümü okumadığından emin misin Turdağlı ? Aşağıda ilgili bölüm var. Tamam epeyce uzun bir kısım.Seni yoracağız ama bir
okuyuver,zahmet olacak ama...
9- Yeni Üyelere Başlık Açma Koşulu
Siteye yeni üye olmuş bir üyemizin forumlara en az 10 mesaj yazma zorunluluğu vardır. En azından kendini tanıtmış olacağı düşüncesindeyiz. Forumlara mesaj yazmadan başlık açmayınız. Ancak üyemiz kendini tanıtmak amacıyla mesaj yazmadan cafe bölümüne başlık açabilir.
Demagojik, önyargılı genellemeler içeren yada kişiler adına açılmış başlıklar içeriği ne olursa olsun silinecektir. Bilgi amaçlı olmayan, düzey düşüren başlıklara izin verilmeyecektir. Örneğin:
-Mutlaka Okuyun,
-Müslümanlar cevap versin,
-Ateistler cevap versin,
-Cahil kalmayın,
-Evrimcilerden bilgi istiyorum, gibi başlıklar tarafımızdan silinecektir.
mehmet devrim dersen beni de al saflara. Ne edeyim devrim deyince dayanamıyorum. *:lol:
* * saygılarımla
mehmet devrim dersen beni de al saflara. Ne edeyim devrim deyince dayanamıyorum. *:lol:
* * saygılarımla
:D *:D *:D
akşam akşam güldürdün beni ya ALLAH CC seni güldürsün.
Sitede devrim yapmak yasaklanmıştır....
Sitede devrim yapmak yasaklanmıştır....
devrimde insanidir kardeşim mecbur kabul edicen artık.bak yoksa ilerde yassıada da ikamet zorunluluğun doğabilir söylemdi deme yani.
ozgur_beyin
11-10-2007, 02:54
.......adeta ateistlere soru sormayın onları köşeye sıkıştırmayın demişsiniz. Turdağı
Sevgili turdağı, minibüsümüz küçük, arkayı dörtlersek ''sıkışıyoruz''. Onun için, umarım bizi sıkıştırmadan yazarsın,
bizde '' sıkışmamış ''oluruz. :lol:
Turdağı, burdaki insanlar ''leb demeden, iyi leblebinin çorumda yetiştiğini bilirler'' .Ne ''TURU'' nede
''DAĞINI'' ,*izah etmen gerekmez. Hepsi ''okumuş'' çocuklardır. İçlerinde inkilizçe ,*alamanca ,arabice ,hatta
''çigan dili ve edebiyatı '' üstüne master yapmış *MEP nickli ,uzmanımız var.
Ordinaryüs , ombudsman her işten anlayan ,devesi kambur(çaldığı ,yaylı Tambur) pırof ,Cemalımız bile var.
thunderpoint
11-10-2007, 08:22
Sevgili turdagi,
Hoşgeldin...
Sayın turdağı ;
Sitemizde "TUR" lamaya başlamışınız.
Bu "TUR"lardan çok şey öğreneceğinize eminim.
Sizde emin olabilirsiniz.
Uzmanımız (Balans ayarı çeken,Tanklar konusunda)frodo'ya dikkat edin *:wink: *:)
Hoşgeldiniz.
Sn. Turdagi,
Hoşgeldiniz.
Bahsetmiş olduğunuz baskılar, amacınız ve kalış süreniz ile bire bir alakalıdır.
Amacınız; almak ve/veya vermek ise baskı yok.
Süreniz; atılmadan kalmaya yetecek düzeyde ise baskı yok.
Ama Sn. frodo gibi bir SS imiz mevcut. :wink:
Aman ona dikkat.
Öyle çoğunluk moğunluk anlamaz.
Leb den başka da çerez tanımaz.
Hatalarımı, cehaletime bağışlayın
:lol: *:lol: *:lol:
"Azınlığın niteliği olur mu ? demeyin."
Ben şahidim,olur.
Sn. Dilaver adımın açıklamasını istediği için açıkladım. Ayrıca bitirilen üniv. falan önemli olduunu düşünmüyorum. Önemli olan baktıklarından sonuç çıkarablmektir. Mesela evreni ve doğayı inceleyip sonuç olarak tesadüfen oluştu demek aklın ve mantığın en temel kurallarına terstir. İstediği kadar üniv bitirilsin farketmez önemli olan sonucu çıkarabilmektir.
thunderpoint
11-10-2007, 14:42
Önemli olan baktıklarından sonuç çıkarabilmektir.
Hiç Zürafa görmemiş ve tanımamış bir avcı, elinde tüfeğiyle yürürken onunla karşılaşsa ne yapar sevgili Turdagi?
Bakışlarınızın sonucuna o kadar güvenmeyin!
Sevgiler...
ozgur_beyin
11-10-2007, 16:09
Gökyüzünde İsa ile
Tur dağında Musa ile
Elimdeki âsa ile
Çağırayım mevlâm seni.
(Y. EMRE)
Sevgili turdağı, uzuuun mesajından anladığım kadarıyla ,senin, ne tur dağındaki musa ile nede, elindeki asa ile bir işin yok. Herhalde senin derdin , Ameriikadaki evangelistlerin *vizyona soktuğu ''akıllı tasarım'' filmini burda oynatmak. ''Akıllı tasarım''filmini *H. Y. *ekibiyle birlikte uzun zamandır oynatıyor. Bizde bu filmin ,hem fragmanlarını
hemde, filmin bütününü seyrettik. Yeniden oynatılması vede övülmesi bizi bıktırdı.
Umarım birde sen ,aynı filmi ,bize yeniden oynatmazsın.