okinono
21-10-2007, 01:40
Bu akşam sözlü imtihandan kaçan bir üyemiz için,
Hep beraber,
Saba makamından,
"Bekledim de gelmedin, yollarını gözledim." *türküsünü var gücümüzle söylüyoruz.
Ben zurnadarınız Oki; ilk taksimi geçiyorum....
Aiaiaiaiaiaiaiaaaaiiiiiiiiiiiii
Siz şarkıya Kıptilerin yunduğu suda raks ederek eşlik edin.
…
Bilimsel açıdan bu mümkün değil mi?
Hadi canım sende. Atıyorsun...
Olurmu Oki!!! Buyur bak;
İşte altta bilimsel bir doküman. – (gazeteportaldan bir ses)
“Ne dediğini pek anlamadım ama ben Teizmden önce ya da Teizm zamanında Ateizm yoktu demedim, Teizmden önce insanların Teizmdeki gibi bir tek tanrı inancı yoktu, bu anlamda Ateizm vardı. Teizmle birlikte de vardı ama çok azdı, hala da az, ama giderek artmaktadır, bilim ve uygarlık ilerledikçe, yani insanlar bilimden yeterince okuyup *haberdar olup özgür düşünebildikçe de Teistler azalacak Ateistler *artmaya devam edecektir.”-Nil.
Hımm olum oki, böyle bulmacalar sana gelmez. Sıkışma durumları . sos sos
Abisi bu bulmaca beni aşar. Bunu matematik gurubuna havale etmek en iyisi. Bu gidişle e=mc2 de güme gidecek. Elektrikler bu yüzden kesilecek. *Yok, bu olmadı. Edison ampulmuydu duymuydu yav unuttum .
Haa einstien dı tamam yaaa buldum. E=elektrik m=mangal c=cosss 2.
Çok basit,
Oki şimdi çözüyor bunu…
E=mc2 demek şu demektir.
Elektrikli Mangalda 2 sucuk cosss diye ses çıkardı. Bu ses aslında dalgalar vasıtası ile uzayda yayıldı. Birgün bir bilim adamı bu coss sesini bulacak, bulana kadar da oki gibi eşekler mangalda cozlayacak. –Alkışşşşş…
Eee ağabeyler ablalar, Oki bunları bilim teknik çocuktan öğrendi. *Olacak o kadar demi yaaa.
Asıl soru sonda, söyleyin bakalım şimdi bana,
“Teist mi teizer, yumurtamı *tavuğa benzer. “
Bilene, bir yıllık 2006 mart nisan veya mayıs stok durumuna göre bilim çocuk aboneliği.
Editörünü de ben hediye edeceğim.
Hadi şimdi iyi geceler,
Hep beraber,
Saba makamından,
"Bekledim de gelmedin, yollarını gözledim." *türküsünü var gücümüzle söylüyoruz.
Ben zurnadarınız Oki; ilk taksimi geçiyorum....
Aiaiaiaiaiaiaiaaaaiiiiiiiiiiiii
Siz şarkıya Kıptilerin yunduğu suda raks ederek eşlik edin.
…
Bilimsel açıdan bu mümkün değil mi?
Hadi canım sende. Atıyorsun...
Olurmu Oki!!! Buyur bak;
İşte altta bilimsel bir doküman. – (gazeteportaldan bir ses)
“Ne dediğini pek anlamadım ama ben Teizmden önce ya da Teizm zamanında Ateizm yoktu demedim, Teizmden önce insanların Teizmdeki gibi bir tek tanrı inancı yoktu, bu anlamda Ateizm vardı. Teizmle birlikte de vardı ama çok azdı, hala da az, ama giderek artmaktadır, bilim ve uygarlık ilerledikçe, yani insanlar bilimden yeterince okuyup *haberdar olup özgür düşünebildikçe de Teistler azalacak Ateistler *artmaya devam edecektir.”-Nil.
Hımm olum oki, böyle bulmacalar sana gelmez. Sıkışma durumları . sos sos
Abisi bu bulmaca beni aşar. Bunu matematik gurubuna havale etmek en iyisi. Bu gidişle e=mc2 de güme gidecek. Elektrikler bu yüzden kesilecek. *Yok, bu olmadı. Edison ampulmuydu duymuydu yav unuttum .
Haa einstien dı tamam yaaa buldum. E=elektrik m=mangal c=cosss 2.
Çok basit,
Oki şimdi çözüyor bunu…
E=mc2 demek şu demektir.
Elektrikli Mangalda 2 sucuk cosss diye ses çıkardı. Bu ses aslında dalgalar vasıtası ile uzayda yayıldı. Birgün bir bilim adamı bu coss sesini bulacak, bulana kadar da oki gibi eşekler mangalda cozlayacak. –Alkışşşşş…
Eee ağabeyler ablalar, Oki bunları bilim teknik çocuktan öğrendi. *Olacak o kadar demi yaaa.
Asıl soru sonda, söyleyin bakalım şimdi bana,
“Teist mi teizer, yumurtamı *tavuğa benzer. “
Bilene, bir yıllık 2006 mart nisan veya mayıs stok durumuna göre bilim çocuk aboneliği.
Editörünü de ben hediye edeceğim.
Hadi şimdi iyi geceler,