PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bonustan ayetler geldi !

Sai_Baba
27-12-2007, 00:23
[align=right:363dbfdd8d]Bisbonussarahim

Tebliğ suresi
1 . P , ç , t ,k

2) Deki ( Ey Sai ) O yumurtalar ne ki biz sana bonus saçlarımdan vermişiz

3) Bu kitap kuşkusuz sana Bonustan indirilmiştir.

4) tuvalet kağıtlarına bürünen Sai Git de dinini yay

5) Ey iman edenler Bonus istedigini *hidayete erdirir istedigine kumdan kale ile ugras der.

6) o bir üfürdümü kumdan kaleler yok olur gider

7) Ey Sai Hala Dinini yaymazmısın

8) ( Dinine uyan ) Saiman lar için cannotda tombul göğüslü huriler , altın yumurtlayan tavuklar vardır

9) Tanrı 2dir. Biri Hebelehübü diğeri ise bonustur

10 ) Sana diledigin hatun ile evlenme sansı verdik . Bilki bunda Bonusun rızası vardır.

11) Sai ELçi olmakla birlikte Tanrı oğludur. Secde ediniz.
ayetler geldiginde yazacagım

IMAN EDENLER:
atkuyrugu :D[/align:363dbfdd8d]

ATKUYRUGU
27-12-2007, 01:17
Sana iman ediyorum
sahici baba
yeni tanrı baba

sahi baba!

Ben kimim?
Düşünüyorum, bulamıyorum tıpkı başkaları gibi...

Sai_Baba
27-12-2007, 01:22
Sen benim kutsadıgım dinlerden özgür atkuyruğusun

durmadan gaz kaçıran:D

Tanrıyı meşgul etme :D

ATKUYRUGU
27-12-2007, 03:03
Sai baba, sahici baba
Benim ülkemde sahiden atmış beş milyon değil mi baba?
Ama bu müridin gerçek baba...

ATKUYRUGU
27-12-2007, 03:14
Beni de metaryalize et baba
Fonemenlerim de senin baba
Olmasada avatarım, suretin avatarım baba
Şu kutsal fahişeyi de bana sun baba

sonkez
27-12-2007, 07:10
Hükümlerini koyacaksan taklitçi olma yenilikçi ol.İman edenlerine güzel birşeyler sun.
Tuvalet kağıdı çok olduğuna göre bi sorun var galiba ötelerde bi yerde :D

hiramusta
27-12-2007, 10:31
Alooo yönetim uyuyor mu?Bu soytarılıklara daha ne kadar göz yumacaksınız?

ATKUYRUGU
27-12-2007, 11:47
1500 yıllık soytarılık bitti
2000 yıllık soytarılık bitti
Tarih öncesi soytarılık bitti

sondefa
27-12-2007, 12:48
bunları yazman *sadece ve sadece sana *dünyada *ve ahiret sıkıntılı ,bunalımlı bir hayat vermekten başka hiç bir katkı sağlamayacaktır. sai baba . *seni hiç bir şekildede kınamıyorum.yalnızca geçmişte nekadar bunalımlı günler geçirdiğini *tahmin edebiliyorum.

27-12-2007, 12:53
Ateist oldugum icin cok mutluyum, ahireti bilemem (inanmiyorum da zaten) ama bu dunyada insanin zihnini ozgur birakmasi kadar guzel bir duygu olamaz. sondefa ateist olmanin insana bu dunyada bunalimlar yasattigini neye dayanarak savunuyor acaba.

sondefa
27-12-2007, 13:09
respendial * ben çok arkadaş canlısı bir insanımdır.arkadaş ararım kendime sürekli sosyal bir insanımdır.ve çevremde çok geniştir. aradığım kriterlerin başındada ateist olmasına çok önem veriririm.bu ateist arkadaşlarda ateistliğe götüren faktörler hep bir birlerine bağlantılı çıkmakta.
en önemli kriterler şunlar 1.aile bağlarının zayıf olması
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *2.anne babanın ayrı olması. *
en temel örnek bunlar. ve bu ateist arkadaşlarımla görüşmeye devam etmekteyim. ve onlara yardımcı olmak bizim görevimiz.tıpkı diğerleri gibi.
geçenlerde bir tinerci ile görüştüm.adama göre tineri *herkez çekmeli...

ozgur_beyin
27-12-2007, 13:20
sevgili son defa, yalanları *geçeklerin içine sakladığını zannetmek, yalancı dolma yapmaya benzer.

sen, kelimelerle *oynadığını zannedip ,''alim'' insan görüntüsü vermeye çalışsanda kurduğun cümlelerden,
anlatımın ve betimlemelerinden ''evsafını'' çözüyüoruz.
ateistlik konusund abu kadar basit şeyler yazdığına göre yaşın 20 den büyük olmamalı. yaşın eğer 30 dan büyükse yaşamında yetrrli fikri yol almayı becerememişsin, demektir.
umarım bu yazdıklarımı tam anlayacak ferasetin vardır.

27-12-2007, 13:25
Sevgili sondefa,

Tinerci sana gerekli cevabi vermis, sen de cektigin Islam tinerini herkes ceksin diyorsun. Bunu yaparken de kendini, tipki digerleri gibi avutuyorsun;

1 ateistlerin aile baglari zayif, anne babalari ayri, benim degil bak iyiki ateist degilim
2 ateistler alkol ve seks duskunudurler, ahlaksiz bir hayat yasarlar, ben iyiki ateist degilim yoksa ben de oyle olurdum
3 ateistlerin ateist olmalarinin sebebi kendi eksiklikleridir, ben zekiyim bu sebeple Islam'a inanabiliyorum
4 ateistler aslinda inanir ama islerine gelmez, ahiretleri icin calisamayacak kadar tembeldirler, ben basiret sahibiyim, caliskanim

Bunlar ile kendini avutuyorsun.

Ben tahsilimi bitirdim, isimde gucumdeyim. Dunyalar guzeli iki kizim ve canimdan cok sevdigim karimla beraber yasiyorum. Zamanimin buyuk cogunlugunu kizlarim ve karimla geciririm. Alkol, uyusturucu, seks sapkinliklari gibi hicbirseye bulasmadim hayatim boyunca. Annem ve babam birbirine hala asik, hep mutluydular. Sulalemiz cok hassastir, kimin bir ihtiyaci olursa gununde damlarlar. Isimi severek yapiyorum, basariliyim. Maddi ve manevi hicbir eksigimiz, akarimiz, kokarimiz yok. Allah'a ve dinlere inanmam. Sen simdi, o capinla, benim neyime, neyinle, nasil yardim edeceksin?

spartacus
27-12-2007, 13:30
Hiramusta ? *

Dileyen dilediği Tanrıyı seçer dileyen dilediğinden nameler dizer dileyen dilediğince eleştirir, teşbih yapar. Kimse sizlerin ayetleriyle "SAPIK" olmak zorunda değilse, sende işine bak, Kafe'de olan kafede kalır.

Ayrıca kişilere hitap şeklinize dikkat edin.

spartacus
27-12-2007, 13:36
Sondefa

en önemli kriterler şunlar 1.aile bağlarının zayıf olması
* * * * * * * * * * * * * * * * * * 2.anne babanın ayrı olması. demiş...

bilimsel bir tahlil yapmış! 21. Yüzyılda bile demek ki böyleleri hala bulunuyor.

Yetim ve öksüzler için ne buyurursunuz?

sondefa
27-12-2007, 14:00
respendial *ALLAH mesut bahtiyar etsin. mutluluğunuz daim olsun .
yazdıklarımı *zaman sana öğretecek *merak etme.

aydoe
27-12-2007, 14:16
Site dinlerden özgürlüğün sitesi ise herkes düşüncelerini yazabilmelidir.
İlginç bulduğu görüşleri aktarabilmelidir.
Mizah yapabilmelidir.
Kişisel hakaret,küfür olmamalı.
Hoşlanmadığı görüş ve yazılara,(düşünsel aykırılık) olabilir, ve kişilere cevap yazmamalıdır.
İnsanlar çeşit çeşittir,her türlüsü bulunur.
Unutulmamalı ki Peygamber'ide yaşadığı dönemde delilikle suçladılar.
Saygılar,sevgiler

hiramusta
27-12-2007, 15:06
Hiramusta ? *

Dileyen dilediği Tanrıyı seçer dileyen dilediğinden nameler dizer dileyen dilediğince eleştirir, teşbih yapar. Kimse sizlerin ayetleriyle "SAPIK" olmak zorunda değilse, sende işine bak, Kafe'de olan kafede kalır.

Ayrıca kişilere hitap şeklinize dikkat edin.

Bak kardeşim.
Ben kimseye hakaret etmiyorum...Soytarılık bir meslektir ve soytarılık yapana da soytarı denilir.Bunun örneklerini, bu sitede ,sen de görüyorsun...Beni rahatsız eden,bunların soytarılıkları değil,bunu yaparken inancımın argümanlarını kullanmalarıdır.Bakın bir siyasetçi,düşünür,herhangi bir eser,vs hakkında gayriahlaki olmamak üzere hiciv yapabilirsiniz.Amma iş Allah'ımıza,Kur'anımıza,Peygamberimize geldiği zaman, orada duracaksınız.Buralar hicvedilemez,hicvedilmesi teklif dahi edilemez tehlikeli noktalardır....Adam gibi otursun,eleştirisini yapsın.Kimse onlara birşey diyemez.Diyen karşısında en başta beni bulur.Ama entel maganda misali 3,5 edebiyat yapacam diye şaklabanlık yapmanın ne olumlu bir amacı vardır,ne de hiçkimseye fayda sağlar.

Sai_Baba
27-12-2007, 15:34
Bu konuda Bonusdan bana bi ayetde geldi hiramusta

Tebliğ suresi

12.ayet

12 ) Ey Sai onlar sana inanmadıkları gibi seni çekemezler.Bu yüzden sana soytarı diyeceklerdir. Ahirette Onların ağzına os..ruk bombası ve kum tanecikleri dolacaktır . Bekle Sabret Gerçek olanı göreceksiniz

Tanrıya sesleniyorum

Mor ve ötesi

" Varmısın yoksuun varmısın yoooksun iki gözüm kadar eminim sen yoksun ! "

spartacus
27-12-2007, 16:13
Hiramusta
Soytarılık bir meslektir, o halde o meslekte olanlara soytarı denir. Burada daha 1 kişi yok ki mesleğinin soytarı olduğunu yazmış olsun. Bu bir.

İkincisi ne burada nede diğer başlıkta Allah yada Muhammed adı anılmamıştır bile... Bu noktada söylediklerinin somut bir karşılığı yok.

Geriye ne kaldı,bir şey kalmadı. Aydoe güzel ifade etmiş.

Değer konusuna gelince, değerlerin pazarlığı oluyorsa ortada değer diye bir şey yoktur. Sinirleniyor, hiddetleniyor isen sende kişiye yazmazsın olur biter. Ama değer demeye başlarsan dürüstlüğünden şüphe duyarım. Değer diye yola çıksaydık değil bunlar, burada tek bir Kur'an ayeti asmak bile bir soytarılık olurdu. Nasıl mı çok basit, senin yaklaşımınla! Yahu adam ODUN diyor senin dışındakilere odun diyor, odun.... Nasıl ki biz bu noktadan ele almıyor değerlerimizin pazarlığını yapmıyor isek lütfen sizde yapmayın. Rahatsızlığını bu şekilde dışa vurmayın. Kişilere hakaret etmeyin...
Bana odun diyene mesala en doğal hakkımdır itiraz etmek. hatta yeri gelir kem söz sahibinindir de derim, bu Allah olmuş yada olmamış, Peygamber olmuş yada olmamış,ben söze bakarım diyene değil! Değerlerim diye pazarlık yada kullanımlarda bulunarak insanları susturmaya çalışmayın, eski çamlar bardak oldu... Burada hiç bir sembole, hiç bir özel isime girilmiş, yada hakaret edilmiş değil, bir hakaret de bulunan var ise buda siz olmuşsunuz.

Kırmızyla yazdıklarıma dikkat etmen ve asılsız söylemde bulunmamanız yeterli!

29-12-2007, 00:24
Bence hoş bir hiciv olmuş. Hakaret içerdiği de yok. Kuran'da kullanılan dile de benzemiş. Girişi de güzel:

1 . P , ç , t ,k

Kuran'ı bilmeyenler bu kısma anlam vermeyecektir tabi. Ama elif, lam, ra gibi hecelerle başlayan Sureler düşünüldüğünde ve elif, lam, ra'nın arapça harfler olduğu düşünüldüğünde hiciv yerini bulacaktır. Gerçekten de 1400 yıldır bu harflerin surenin başına neden konduğu ve ne anlama geldiği hala açık değildir İslam dünyasında.

ATKUYRUGU
29-12-2007, 23:23
Sinek;
Ey! dağların, denizlerin, çukurların görmediği at!
Ey! dağların, denizlerin, çukurların çok iyi bildiği kuyruk!
Ata soytarı diyenler; bilsinler ki! onu soytarı yapan kuyruğudur.

Korkak atlar çayırların hep güvenli yerlerinde gezinirler!

Kim dedi size bana iman edin diye! Diyen peygamberdir ve yalancıdır!

Aslolan sizsiniz unutmayın!