PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hoscakalin


12-02-2008, 17:11
basinda ben bu siteye uye oldugum zaman ozgur ve tartismaya acik bir platform buldugum icin sevinmistim fakat acitigim konu basliklarindan oturu bazi arkadasalr o kadar cok rahatsiz oldularki isi ustu kapali tehdit boyutuna getirdiler buda bana sanalda o kadar sacma geldiki
artik bu gibi insanalr ile tartismayai ve fikir palyasimini cok abes buluyorum
hatta o kadar cok melankolik dusunme evresine girdilerki alinti yapip belgeler ile birlikte
yayinladigim topic'i bile kendi urunum olarak bana mal etmeye kalktilar bu sitede cok degerli sahislar kadar bir o kadarda jurnalci sahislar tanidim herkese nesen ve saglik dolu gunler diliyorum

thh
12-02-2008, 17:15
meydanı boş mu bırakıyorsun GUNNAR!!

12-02-2008, 17:24
ne cabuk tükedi oldugun günler,
yinemi hasretle yasayacagiz?
dün gelmis gibisin *doymadim sana,
nolur birtanem birgün daha kal,
gitmeeeee,gitmeeeee,,,,,,gimee neolursun

hysteria
12-02-2008, 17:28
"Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım."

kayitli kayitsiz bir cok ziyaretci bu forumlari okuyor. herkezi memnun edemezsiniz, goruslerinize yada alintilariniza katilir yada katilmaz. o okuyani baglar. ve sadece bir kisi okumuyor o yazilanlari.

cekip gitmek yada susmak dogru bir tercih degil bana kalirsa.

vartor
12-02-2008, 17:33
Sevgili gunnar, islerinin yogunlugundan katilamiyacagim deseydin bu kadar uzulmezdim. Bir iki sanal kisiliklerin seni rahatsiz etmelerini sebep kabul etmem cok zor. Onlar ozgur dusunce karsiti, ya sen? Susturmakdiysa amaclari, sen susmayi tercih ederek onlari kazandirdin, uzgunum.
* Sitemize verdigin emekler icin de ayrica tesekkur eder, hayatinda mutluluk ve basarilar dilerim.

hiramusta
12-02-2008, 17:33
İddialarının muhatabı ben oluyorum herhalde.Yalnız kimi kime jurnallediğimden de benim haberim yok.Sen biliyorsan,söyle bari de bizde bilelim. :)

Kardeş ben seni tehdit etmedim,dostça uyardım.Ha! sen bundan tehdit algılayabilirsin.O da senin bileceğin iş...

Yine de ayrılmakta ısrar edersen... yolun açık olsun.

12-02-2008, 17:47
sevgili vartor senin ile dertlesmistik hatirliyor isen sana basimdan gecenleri ve 2 kere olum tehlikesi atlattigimi sana *soylemistim dedigim *benim reelde *yasadiklarimi sanalda usut kapali tehdit olarak bana karsi koz olarak kullanan radikalciler cok komik ve mizahi bir yaklasim sergiliyor birde benim norvecte yasadigim icin boyle uc seyler yazdiklarimi tr de ise boyle yaklasimlar yapamayacagimi idda eden radikal jurnalcilere karsi en iyi tepki susmak oldugunu
dusunuyorum

ben bireyin kafasindaki sorular kadar akilli ve o sorulara cvp buldugu kadar zeki olduguna inanan bir insanim

vartor
12-02-2008, 18:39
Onlara cevap vermek mecburiyetin yok zaten sevgili gunnar, sanal alem burasi, yok sayarsan yok olurlar. Diger, dusuncelerini paylastigin dostlarini da yok saymana gerek yok ki.

ozgur_beyin
12-02-2008, 18:52
sevgili günnar ''yiğitliğin, onda douzu kaçmakmış'' sizde bu darbı-meseli haklı çıkardınız.
kuytularda yaşamamak için cesaret lazım. gemicikler alan adamlar herkesin gözünün içine baka ortalığı hallaç pamuğuna çevirirken siz sanal alemdeki ''tehditler''den korkuyorsunuz. bu kadar kolay pes etmemenizi öneririm.
karar yinede sizin .

ben dahil *derisi yüzülen nesimi kadar cesur değiliz ama bu kadar çekinmekte biraz fazla
diye düşünüyorum.

atriyeten bu sitede inançlı arkadaşlardan bir kaç cahil zırtapoz hariç, ciddi anlamda kimseyi tehdit etmedi.
eğer kastınız hiramusta'ysa (ki bilmiyorum) ben bir ateist hiram inançlı olmasına rağmen kişiliğne ve insanlığına kefilim.

dilaver
12-02-2008, 21:48
olayı bilmiyorum sanırım ama garipsedim. Sevgili gunnar siz Norveçten, özgürlügün bagrından bu kadarcık şeye tahammül edemiyorsunuz, biz bu ülkede yaşayanlar ne yapalım peki. Hadi biz de teslim olduk çocuklarımızı da mı teslim edelim. Ne demiş koca şair :

* * Ben yanmazsam
* * Sen yanmazsan
* * Nasıl çıkar karanlıklar aydınlıga.

* * *Böyle bir tehlike olmamasına ragmen, gerekirse yanmayı da göze alabilecegiz ki, bizden sonrakilere iyi bir gelecek bırakabilelim. Bence bir daha düşünün ve şayet böyle algılıyorsanız daha mücadeleci olun derim. Gene de tercih sizin. Biz gerekirse bedel ödemeye hazırız. Ama gericilige prim vermemekte kararlıyız.


* * * saygılarımla

Titan
13-02-2008, 00:32
Get back gunnar!

13-02-2008, 13:39
Ayrılacaksan ayrılırsın kardeşim. Buşekilde karşımdaki insanlardan çekindimde o yüzden ayrılıyorum ne demek.Niye burdaki arkadaşların moralini bozuyorsun.Giden gider kalanlarla yola devam .Tek senmi ölümlerden döndün üç defa bende ölümün yanından geçtim gitdim bir daha gelirsede ölüm geldi hoş geldi.

aydoe
13-02-2008, 19:26
Ben buradayım herkes gitse de ben gitmem.
Gunnar kardeşte doğru düşünürse gitmesini gerektirecek hiçbir şey yok.
Turan Dursun'un adının ve düşüncelerinin yaşatılması başlı başına anlamlıdır.

13-02-2008, 19:38
AYDOE arkadaşım adama Norveç'ten yazıyor yok beni tehdid ettiler falan filan.Peki biz Türkiyedeyiz o kaçarsa bizim burdan uçmamız lazım.Yahu gideceksen ben gidiyorum de hadi sana güle güle eğer çok istiyorsan burdaki samimi arkadaşlarına sebebini özelden anlatırsın.Uluorta ben yok moralim bozuldu yok beni tehdit ediyorlar yok beni jurnallediler deyipde *burdaki diğer insanların moralini bozmaya ne hakkın var.Üstelik bu forumdaki müslüman arkadaşlarında hepsi ağırbaşlı medeni insanlar onlarıda karalamaya ne hakkı var. Ne yani benim gibi inanmıyor diye herkesi suçlamak zorundamı bu günnar denilen vatandaş.

aydoe
13-02-2008, 19:51
Sevgili Kurtkan
Gunnar'ın kaldırılan başlığını okudunmu?ben okumamıştım ama sohbet odasında *arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ,doğrulanmamış ve bazı kimseleri suçlayıcı bir forum alıntısı ve buna siteden bir ustanın tepki göstermesidir vakia.
Aslıda yok feslide,
Ölmeye gelince herkes ölecek korkmak anlamsız
Ben yıllarca sırtım duvara dönük gözüm kapıda oturdum,ölüm gelmedi
Gelirsede seninde söylediğin gibi hoş gelsin sefa gelsin ,başımız öne eğilmesin,dik dursun
Sevgiler,saygılar

evrensel-insan
08-03-2008, 04:32
Saygideger gunnar;

Ben siteye bugun uye oldum ve bundan once baska bir sitede-ustelik tek tarafli ve hicbir aciklama yapilmadan-kaydim silindi.Bence onemli olan senin olaya;birincisi duygusal yanasip dusunceyi fiziksel kisisellige cekmeden yanasman,ikincisi-kisisel satasma-atisma olmadiktan sonra-herkesin dusuncesine saygi gosterebilip,kendi dusuncelerinide *odun vermeden savunabilmen.Biz kisiler eger duygusal olursak o zaman kabul-red veya dogru-yanlis karsitliginda tikanip kaliriz ve biribirimizden birseyler ogrenecegimize biribirimizi kabul ettirme yarisina gireriz ki bu da kisisellige donusur.Umarim olanlara mantikli yanasir fikrini ve kararini tekrar gozden gecirebilirsin.Eger bireysel olarak kendine guvenin varsa,zaten o zaman birilerinin seni boyle etkilemesine izin vermezsin ve onlari oldugu gibi kabul edersin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

DaHaKa
13-04-2008, 14:23
yinede bırakıp gitme bence :oops:

kaancan
20-07-2008, 03:38
ah dadi ah...
yetmeyince gitmek atılınca dönmekten zor ben bilirim!!!!