Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
persepolis
04-03-2008, 13:38
merhaba arkadaşlar
Yaşım 48 böyle düzeyli bir forumda olmak ayrıcalık
Turan Dursun'un kitaplarıyla yıllar önce tanışmış ve şoke olmuştum bütün bildiklerimi tekrardan gözden geçirmek sorunda kalmıştım ve o gözden geçirme daha devam ediyor
ülkemizde malesef Tarihi tarafsız inceleyen ve bilgilerini korkmadan yayınlayan bilim adamı bulmak nerdeyse imkansız yazanlarında başına gelenler MALUMUNUZ sizlerin bilgilerinden faydalanmak müttiş keyifli HOŞGELDİM :)
Hoşgeldiniz,
Katılımınızın devamlı olmasını ve katkılarınızı bekleriz.
Saygılar
Hoşgeldin de sevgili persepolis yaş ortalamamıza olumlu katkı yapmadığın kesin *:lol:
Giderek "dinazorların" sitesi oluyoruz *:lol:
Dilerim hep birlikte gençlere örnek olmaya devam ederiz *8)
siteye yeni gelenlerdenim tüm görüşleri okuyup arkadaşları tanımaya çalışıyorum hemen hemen çoğunu tanıdım (fikirlerini okuyarak)hoşgeldin persepolis.Böylesine düzeyli bir forumda olmak gerçekten ayrıcalık.
hoşgeldin persepolis. paylaşımlarını bekliyoruz.
persepolis
04-03-2008, 16:38
Hepinize sonsuz teşşekürler ederim bu sıcak karşılama için. Yaş ortalamasını yükseltiğim kesin :) Dinezorlar olmalı ki gençler GENÇ *olduğunu hissetsin saygılarımla..
Persopolis abim..
Turan Dursun Huzurevine hoş geldin abi...!
Burada diğer yaşlı başlı amcalarla ve GENCECİK
insanlarla birarada olacaksın.( Yaşlı başlı amcalar
eli kulağındadır şimdi taaruza geçer..özgür amcam en önde olur tabii)
Şaka abim şaka!! sizler bizlerin baş tacımızsınız..Hoş geldin abi..
Hosgeldiniz persepolis, hayat 45'den sonra meyvelerini vermeye baslar. Tabi onceki surede bilgi ile beslenip, musamaha ve sevgi ile sulanmis ise...
ozgur_beyin
04-03-2008, 17:32
sevgili persepolis, hoşgeldin.
sen bu eşşeği boyalı kafirin sözlerine *kulak asma. kendi genç diye, hava atıyor. sanki onun için hayat durmuşta, ab-ı hayat *içmişçesine rahat.
ama işin bir tek kötü tarafı o var biz öldüğümüzde o burda olacak. yi tarafı o burda olduğundada yeni gelen gençlerde onun bize söylediklerini *geçler ona söyleyecekler :lol: *:lol:
(ab-ı hayat: sonsuzluk suyu)
sevgili persepolis, hoşgeldin.
sen bu eşşeği boyalı kafirin sözlerine *kulak asma. kendi genç diye, hava atıyor. sanki onun için hayat durmuşta, ab-ı hayat *içmişçesine rahat.
ama işin bir tek kötü tarafı o var biz öldüğümüzde o burda olacak. yi tarafı o burda olduğundada yeni gelen gençlerde onun bize söylediklerini *geçler ona söyleyecekler :lol: *:lol:
(ab-ı hayat: sonsuzluk suyu)
Ben dedim ya! dayanamaz diye..
Özgür abim o gelen gençler ihtiyar olmuş bizlere öyle söylerken
siz huzurda hesap veriyo olabilirsiniz dimi..(Allah gecinden versin) :cry:
thunderpoint
04-03-2008, 17:48
Sevgili persepolis, hoşgeldiniz..
Kalıcı olmanız dileğiyle..
Sevgiler...
aspendos
04-03-2008, 18:24
persepolis seviyeli siteye hoş geldin .
insanların maneviyatına dil uzatan allah peygambere hakaret alay vari sözler sarfeden . inançlıların inandıkları değerlere laf *yetiştirmeleri falan fıstık işte ..
seviyeli, siteye hoş geldin melek gibi bir site herzaman ateizm haklı buyüzden senin yazıcağın bütün yazılar doğru kabul edilir çünki tek taraflıdır ateizm seviyeli ve hep kendi düşüncesi doğru .
böylelikle hep haklı kalırsın ...
hoşgeldin .. *
bana cevap yazmayın arkadaşlar okumam sonra *:D
yukarıdaki mesajdan da anlıyacağınız gibi aramızda aşağılık kompleksine sahipler de var. inancı ne olursa olsun derinlere dalmanıza sebep olacak deryalar da var burda.
hoşgeldiniz...
LifeOwneR
04-03-2008, 20:49
hosgeldin hocam td sitesi ile aydınlığa doğru kürek çekmeye devam burada olmaktan çok mutluyum ve taraflı yayın yapıldıgı iddialarına karşıyım ve en önemlisi genç yaşımda aydınlandığım için çok huzur doluyum tekrar hoşgeldin
saygılarımla
İnancı ne olursa olsun derinlere dalmanıza sebep olacak deryalar da var burda.
hoşgeldiniz...
Sayın persepolis hoşgeldiniz *:)
Sevgili aspendos ;
Sevgili deggial'in yazdığı yazı seviyeyi belirliyor.
Ya seninki ?
Gidişimizden görülen o ki,(Bu bizim oki(nono) değil) Turan Dursun sitesi olarak,sen ve senin gibilere rağmen,seviyede,İSO 9001 belgesini alacağız.
Sevgili deggial ;
Teşekkürler.
Hoşgeldiniz sayın persepolis.
Umarım kalıcı ve katılımcı olur, bizlere deneyimlerinizi aktarırsınız.
Saygılar
sayın persepolis
* * aramıza hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum.
* * saygılarımla
Ha ! Sitemizde bi "polis" eksikti zaten(!) *:lol:
Yine de hoşgeldin.
persepolis
05-03-2008, 02:41
aspendos sen bu forumun gülüsün senin içinde olduğun bir çok tartışmayı okudum ama arkadaşlara biraz haksızlık etiğin kanısındayım(sakın benim hemen taraf tutuğum kanısına varma üzülürüm)fikirlri yüzünden bu dünyada inan inananların kafir dedikleri Ateistler veya karşı fikirde olanlar daha fazla zulüm ve aşağılanma görmüşlerdir *amacım tartışma başlatmak degil :) iyiki burdayım HORŞGÖRÜNÜN oldugu bir forum alanı oldugu daha tanışmada bile arkadaşların samimi ve sıcak karşılamaları bunu ispatlıyor. Saygılarımla sıcak karşılamanıza sonsuz teşekkürler arkadaşlar
metalheart
05-03-2008, 02:47
hoşgeldin persepolis
aspen tek gül değil
burası gül bahçesi :)