Orijinalini görmek için tıklayınız : İmhotep forum yöneticisi oldu.
İmhotep arkadaşımız *teklifimizi kabul ederek forum yöneticisi olmuştur.
Arkadaşımıza bu sorumluluğu ve görevi aldığı için teşekkür ederiz.
YK
Sevgili Imhotep'i kutluyorum. İlk kutlayan ben olacagım galiba bu sefer. Şimdiye kadar bu işi hiç başaramamıştım. Bu yüzden çok mutluyum. *:D
Hem İmhotep'i bu görevi kabul ettiği için kutluyorum, hem de yönetimdeki arkadaşları. Kalıcı olan ve emek veren arkadaşlarımızın yönetici organlara gelmesi çok sevindirici.
Sevgili sargon bir yanlışlık oldu. İmhotep'in yöneticiliğini aslında biraz sonra asacaktım. EEee bu durumda ben yazıyı asmadan senin kutlama yapman özel görelilik kurallarını ihlal ettiği için
geçersiz oldu. Üzgünüm..
Sevgili Imhotep,yeni görevinde basarili olacagina inaniyorum, tebrikler.
evrensel-insan
13-03-2008, 04:16
Saygideger imhotep;
Yeni gorev ve sorumluluklarini kutlarim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Zaten ben bu Frodo'ya epeydim gıcık oluyorum. Her seferinde bişey bulup önümü kesmeyi başarıyor. Gelecek sefere görüşürüz elbet.
ozgur_beyin
13-03-2008, 10:16
sevgili sargon,temel minibüste giderken önündeki koltukta oturan alımlı bir kadın yellenir. hemen yanındaki adam, kadını mahcup etmemek için. ''afedersiniz arkadaşlar akşam kuru fasulyeyi fazla kaçırmışım da ''der
temel de *o adam gibi centilmenlik yapıp kadının osuruk suçunu *üstüne almak için fırsat kollar. kadın birdaha osurur. temel yetişemez. aynı adam ,aynı şeyi söyler.
centilmenlik fırsatını kaçırmak istemeyen temel minibüstekilere seslenir '' ula bu kari bidaha osurduğunda ağzını
açanı alnından mıhlarım''
bakalım centilmenliği bir dahaki sefer önce kim yapacak.? :lol:
bu arada sevgili imhotepi tebrikler ediyorum
thunderpoint
13-03-2008, 10:26
Sevgili imhotep, tebrikler..
:lol: *:lol: *:lol:
Sabah sabah moralimiz yerine geldi.
İmhotep arkadaşı kutlar başarılar dilerim.
thunderpoint
13-03-2008, 12:50
Sadece "Düşün" dedim spartan.. :D
spartacus
13-03-2008, 13:02
Arkadaşımızı kutlar başarılar dilerim.
Ben de imhotep'e hem başarılar diliyor ve hem de kalıcı olmasını diliyorum.
imhotep e başarılar diliyorum.
saygılarımla
LifeOwneR
13-03-2008, 14:55
tebrik ederim sayın imhotep yeni görevinizde başarılar diliyorum
Herbirinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar. Bu göreve layık gördüğünüz için mutluyum.
Ama özellikle Spartan'a bu kadar kibar olabildiği için ayrıyetten teşekkür etmek istiyorum.
Saygılar
tebrikler imhotep osiris yeni görevinde her daim yanında olsun 8)
Başarılar dilerim imhotep.
Zaten ben bu Frodo'ya epeydim gıcık oluyorum. Her seferinde bişey bulup önümü kesmeyi başarıyor. Gelecek sefere görüşürüz elbet.
-Sargon
--------------------------------------------------------------------------------
Umarm bir dahaki sefere Mhmmd i ilk kutlayan siz olursunuz sevgili sargon. Tabii adalet duyguları inancın üstünde tezahür edebilirse...
Sevgili imhotep,
Yeni görevinizde başarılar dilerim
Selamlar
sevgili okinono,
adalet duygusu benim açımdan her zaman ideoloji, din, siyasal görüş gibi şeylerin üstünde gelir. Diğerleri eskiyebilir, önemsizleşebilir, değersizleşebilir ama adalet'in her zaman geçerli olacağına inanıyorum.
Sitede yönetici olabilmek için aranan belli kıstaslar var. Bu yüzden Mhmmd arkadaşımız belki hiçbir zaman yönetici olamayacaktır. Ancak bu onun değerinden birşey eksiltmez. Mhmmd artık sitenin köşe taşlarından birisi olmuş durumda. İnsanın değerini yetkisine göre belirlemek çok yanlış bir yaklaşım olurdu. Biz de zaten sadece yerine getirilmesi gereken birşeyi yapmak için yöneticiyiz. Mhmmd'yi kutlamak için onun yönetici olmasını beklemeye gerek yok, ayrıca buna ihtiyacı da yok. Bu yüzden Mhmmd'yi ben bir dahaki seferi beklemeden şimdiden kutlarım.
Sn. sargon,
İnceliğiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.
Sn. okinono ile şahsen görüşmekteyim ve zannımca bir kelime oyunu yapmış.
Özel hayatımızda, ailemize yeni katılmış olan bir değişikliği ima etmiş zannımızca.
Biz kutlamanızı öylece aldık ve teşekkür ettik.
O zaman bir kez daha kutluyorum. Analı, babalı büyüsün, sargon amcası yavrumuza sevgilerini gönderiyor..
Sayın imhotep ;
Turan Dursun sitesinin,inanan bir katılımcısı olarak,görevinizi kutluyor ve sevgili sargon'un sözlerde kalmayıp,hayata geçen "Adalet" anlayışının sizde de devam edeceğine inanıyorum.
Turan Dursun sitesi yöneticileri çok nadir hatalar dışında,ki hepimiz insanız ve hata yapabiliriz,görevlerinin verdiği sorumluluğu,şahsi hiçbir kaprisleri olmadan en üst düzeyde,yerine getirebilmiş kişilerden oluşmaktadır.
Sitemiz katılımcıları açısından,176 adet "Nitelik"li yazı,1500 adet laf olsun torba dolsun diye yazılmış yazıdan çok daha kıymetlidir.
Sevgili sargon'un,sevgili mhmmd arkadaşımızın "Değer"i için söyledikleri zaten bunun en güzel anlatımıdır.
Sitenin en büyük hedefi,bataklığı kurutmaya çalışmaktır.
Sloganvari "Sevgi ve hoşgörü" sözcükleri kullanıp,sonra da sivrisinekleri öldürmeye uğraşmaz *:)
tebrik ederim imhotep. başarılar. :)
Uzerine aldigin vazifeyi layikiyle yerine getireceginden eminim. Tesekkurler...
İmhotep forum yöneticisi oldu !
Banada böyle yapmışlardı...az daha ölüyodum..
Daha bismillah deyip işe başlıyamadım..aman dikkatli ol! :lol:
tebrikler başarılar..
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Desteğiniz için sağolun.
imhotep !! arkadaşımız,,,
tebrıkler ,, başarılar ,,,
turandursun sitesi diğer siteler / forum platform'ları gibi değil
çok özel bi yerde çok özel bi statüdesin,,
tebrik ediyorum ,,,,,
sevgiler
hbls
İmhotep arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum.
bu çok özel görevde başarılar dilerim...