Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydoe Forum yöneticisi seçildi
Aydoe arkadaşımız forum yöneticiliği önerimizi kabul ederek site yönetiminde sorumluluk
almayı kabul etmiştir. Arkadaşımız kutlarız.
YK
kendisini kutluyor ve kolay gelsin diyorum.
* *saygılarımla
aydoe, kutluyorum. Yonetim iyi bir karar almis. Ozellikle thunder'in yukunu hafifletecegini dusunuyorum. Tesekkurler.
ozgur_beyin
12-04-2008, 02:03
ah frodo ahh *bu aydoe nin forum yöneticisi olması senin başının altından çıkmıştır mutlaka.
kardeşim aydoe doktor. böyle bedava işlerle uğraştıracağımıza *ana sayfaya ''doktorunuz dşyorki''
diye bir köşe açsaydık hem aydoe topluma faydalı bir iş yapardı hemde site para kazanırdı :lol: *:lol:
neyse geleneğe ve adaba uyarak bizde '' tebrik ederim aydoe , yeni görevinde başarılar'' diyeceğim :lol:
Çok memnun oldum gerçekten. Sevgili Aydoe'ya başarılar dilerim.
Kolay gelsin hepimize...
Saygılar
Sevgili Aydoe,yeni görevinde basarilar dilerim.
Kolay gelsin hepimize... * *:lol:
saygılarımla
aydoe, ustune aldigin vazifeyi basaracagini biliyorum. Sitemiz biraz daha guclendi bu son iki yonetici ile.Tebrikler ve basarilar..
evrensel-insan
12-04-2008, 06:26
Saygideger aydoe;
Yeni gorevinde basarilar dilerim.
Hay hay hay ,dinleyin dostlar; benimde artik bir yoneticim var.
Saygilarimla;
evrensel-insan
thunderpoint
12-04-2008, 08:41
Sevgili aydoe, tebrikler...
lionking
12-04-2008, 11:22
kurtulduguna sevindim aydoe,biz gene ayak takimi kaldik.bakarsin talih birgün bizede güler..
selamlar
Sevgili arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Zaten hemen hemen hergün uzun bir süre sitede oluyordum.
Hatta gerçek dünya olan ilişkilerim azaldı TD sitesinde yaşar hale geldim diyebilirim.
Siteye katkıda bulunmaya ve gelişmesine çalıçacağım.
Turan Dursun'un yaşatılması *düşüncelerinin ve aydınlığının gelecek kuşaklara iletilmesi başlıca amacımdır.
Tabuların yıkıldığı özgür düşüncenin egemen olduğu hurafelerden ve gerici yobazlıklardan arınmış bir dünya diliyorum.
Saygılar
thunderpoint
12-04-2008, 12:05
kurtulduguna sevindim aydoe,biz gene ayak takimi kaldik.bakarsin talih birgün bizede güler..selamlar
Kurtulmak mı? Sen onu bir de aydoe'ye sor! *:D
Ayrıca alıntıdaki niteleme hiç hoş durmuyor sevgili lion. Bu sitenin literatüründe öyle bir ibare yok...
Sevgiler...
lionking
12-04-2008, 12:25
sayin thunderpoint,o söz bana deyil manken bir bayana ait,amacim kimseyi kirmak deyildi,yaklasik bir senedir sitenizi takip ediyorum azbucuk aileden sayiliriz *bu tür sözleri fazla ciddiye almayin..selamlar thunderpoint
ozgur_beyin
12-04-2008, 14:03
kurtulduguna sevindim aydoe,biz gene ayak takimi kaldik.bakarsin talih birgün bizede güler..
selamlar LİONKİNG
Sevgili lionking, yerine oturan espriler harikadır. mizah zekana bayıldım.
bende umuyorumki ,seninle, aydoenin oyu *bir gün bir olur :lol:
nazar etme ne olur çalış seninde olur :lol: *:lol: *:lol:
lionking
12-04-2008, 14:29
sayin özgür-beyin,bu sitede zevkle okudugum üc insandan birisiniz sahsima ücbes kelime yazmaniz karanlik dünyami aydinlatmaya yetdi,aydoe ye lavballi sekilde yazmam onunla biraz chatde dostlugumuzun olmasindandir ayrica kisiliyini ve inanclarini(tanri yok demesi haric)severim..hepinize selamlar
rebera_roni
12-04-2008, 14:47
yeni görevinde başarılar aydoe.şimdiden kolay gelsin
metalheart
12-04-2008, 15:01
sevgili aydo abim,
tebrik eder, başarılar dilerim...
Sevgili aydoe, kutluyor ve başarılar diliyorum.
Tebrikler aydoe abi başarılar..
*bu sıcak havalarda da takım elbise hiç çekilmez şimdi :)
Tebrikler aydoe. Başarılar diliyorum.
sosyalist-R
01-05-2008, 19:18
sevgili aydoe dost
yeni görevinde başarılar dilerim