PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuzuli Konu

dilaver
07-05-2008, 10:51
Yahu sabahtan beri bakıyorum, yöneticilerden başka mesaj yazan olmadı. Bu başlıgı da deneme amaçlı açtım. Bu başlıgı okuyan iki satır yazsın da erişim var mı yok mu anlayalım. ÖM de kapalı herhalde.

Evrensel insanı gördüm . Yazmadıgına göre bir sorun var dedim. Hasta degilse ileti sisteminde bir sorun var demektir.

saygılarımla

frodo
07-05-2008, 11:06
bir problem gözükmüyor eski tüfek.

denemeci
07-05-2008, 11:09
evet problem yok gibi

vartor
07-05-2008, 12:14
problem yok da farklilik urkutuyor herhalde.

dilaver
07-05-2008, 12:22
iyi de hala yazanlar sadece mod lar

sorun var bana göre. Şimdiye kadar yazanlar, sen ben , frodo vgm, hepsi de mod.

Bir tek frodo denemeci nicki ile üye oldu ve yazdı. O da ilginç.

Evrensel insanın giriş yapıp algılayamaması da ilginç. Pantenin 6 Mayıs başlıgına yazmaması da ilginç. Mümkün degil. Poblem var bana göre. Cem in dikkatine.

saygılarımla

ozgur_beyin
07-05-2008, 18:43
dün sistem beni kabul etmedi.
bugün problem yok gibi görünüyor

deggial
08-05-2008, 05:25
deneme... deneme...

dilaver
08-05-2008, 05:43
evet sorunun çözüldügü anlaşılıyor. Bu fuzuli başlık da sandık odasını hakediyor.

saygılarımla

pante
08-05-2008, 07:05
Bu akşama kadar yasaklı gözüküyor ve foruma giremiyordum.
1 saat önce açıldı, nasıl olduysa.
Henüz ısınamasak da yeni site herkese hayırlı olsun!

lionking
08-05-2008, 07:43
Eski isimli yeni sitemiz tüm insanliga hayirli olsun.
Asla deyismiyecek hükümler getirdiyini iddia etmek Aklin ve Bilimin gelisimini inkar etmek olur. M.KEMAL ATATÜRK
Deyisimlere ayak uyduracagiz.Tabi bu arada duman olduk oda ayri mesele.
Tekrar hayirli olsun.kardesiniz lionking

evrensel-insan
08-05-2008, 07:58
Saygideger arkadaslar;

Bu aksamdan itibaren, benim adima uygulanan yasak kaldirilmistir, duyurulur.

Darisi yasakli veya cesitli denenlerden siteye giris yapamiyanlarin basina.

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver
08-05-2008, 09:40
bu arada dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istiyorum. Hepimizin mesaj kutusu şimdiye kadar yazdıgımız tüm mesajları içeriyor, dolayısıyla da dolu duruyor. Öncelikle mesaj kutunuzu boşaltmakla işe başlarsanız her halde yeni öm ler de alıcısına ulaşabilir. Ben ilk girdigimde mesaj kutumda 762 mesaj vardı, halbuki kapasite 50 mesaj.

saygılarımla

evrensel-insan
08-05-2008, 09:58
Saygideger Dilaver;

Benimle ilgili bir cevabin var mi, diye mesajini okudum.Tesaduf ki tam da mesajini okumadan once-sanki icime dogmus gibi-dedigini yaptim.

Not:Sana dun mesaj atmistim. Umarim almissindir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver
08-05-2008, 10:20
posta kutunu bugün boşalttıgına göre dün gönderdigin mesajı almama imkan da yok. Zaten bu uyarıyı da onun için yapmak zorunlulugu duydum. Bu herkes için geçerli.

saygılarımla

dilaver
08-05-2008, 11:50
sayın evrensel insan

bu arada yazamadıgınız 5000 e yakın başlık var, o başlıkların suçu ne anlamakta zorlanıyorum. Biraz faal olun. Bu konuda inanıyorum ki aydoe ile vgm size yardımcı olacaklardır.

saygılarımla

evrensel-insan
08-05-2008, 12:05
Saygideger dilaver;

Onerin cok carpici.Ama ben gene guncel kalayim.Sonucta tarih onumuze eski konulari tekrar cikarirsa o zaman o konular ve basliklar guncellesir.Biz de elimizden geleni yapariz evellallah.

Ayrica aklina takilan, bir baslik varsa; sen bana linkini ver.Bende o baslik"oksuz"kalmasin diye dusunce uretebilirim.Unutma, tarih zaten tekerrurden ibarettir.

Not:Bugun mesajlari silerken zaten yeni bir mesaja rastlamadim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
08-05-2008, 12:09
Saygideger dilaver;

Sen basliklardan bahsedince aklima geldi.Daha senin, benim koseme siftahin yok.Sende bu konuda faal ol.

Saygilarimla;
evrensel-insan

lionking
09-05-2008, 11:28
b chat dasi e zaman faaliyete gececekde biz dostlar tekrarir araya gelip sohbet edicez,,aslida eski düzeni ariyorum ama,,goministler düzeni deyistirdi ve genede eski düzeni ariyorum

vartor
10-05-2008, 02:58
Eski duzeni araman iyiye delalet degil lionking, ben ve bazilarimiz gibi, yaslanmaya basliyorsun herhalde...

evrensel-insan
10-05-2008, 03:40
Saygideger vartor;

"Yeni gelen eskisini aratir"atasozune takilmistir herhalde.Aslinda yeninin eskiyi aratmasinin nedeni, yeniye herzaman supheci yanasimdan ve eski aliskanliklari uyguluyamamaktan dogan bosluktan kaynaklanir.

Ben de"Krak oldu, yasasin yeni kral"deyip alismaya calisiyorum.

Cunku"eski camlar bardak oldu".Yeterki"eski tas, eski hamam" olmasin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan
10-05-2008, 13:04
Saygideger aydoe ve vgm;

bu arada yazamadıgınız 5000 e yakın başlık var, o başlıkların suçu ne anlamakta zorlanıyorum. Biraz faal olun. Bu konuda inanıyorum ki aydoe ile vgm size yardımcı olacaklardır.-Dilaver

Dilaverin bu istegi karsisinda ne yapsak acep? Onerilerinizi bekliyorum.

Saygilarimla;
evrensel-insan