PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demokratur Nedir?

BenDeniz
04-06-2008, 19:54
...Ey kilise ben Hem kardinal,hem araştırmacı,hem filozof olarak sana sesleniyorum!Hayatımı sana vakfettim.Ancak sen hep Romalıların sözüne uydun,Kralların önünde eğildin.Kutsallığını,şahsiyetini yitirdin!

Ey kilise!Bugün ayakta duracak halimiz kalmadı.Dindaşlarımız siyonistlerin oyuncağı haline geldi.Fuhuş,faiz,ahlaksızlıklar yaygın biçimde devam ediyor.Zam yaptınız olmadı,vazgeçirmek için reklamlar yayımladınız olmadı,ceza koydurdunuz olmadı,Onları bu ahlaksızlıklarından vazgeçiremediniz.

Ey Kilise!ben tüm bunları araştırdım,düşündüm vardığım kanaat;Bizim kitabımız ilahi vasfını yitirmiştir.Bize doğruyu göstermeye gücü yoktur.Oysa Müslümanların elindeki Ku'ranı inceledim ilahi vasfı var.Gelin!Kurandan bazı ayetleri İncile geçirin,Böylece ona sarılıp kurtulalım.

Siz Kraliçe 'Dünya dönüyor' dediğinde onu asmıştınız.Ancak haklılığını şimdi anlıyorsunuz ve pişman oluyorsunuz.Haberiniz olsun ey kilise!benim sözlerimin doğruluğunu anlamak için Bir asır bile süren yoktur.Derhal tavsiyelerimi tutmak mecburiyetindesin.Yoksa yok olmaya mahkümsun''....

....''Dünya anatomisi ve seçimler için söylenecek şey sadece şudur;Dünya tek bir merkezden yönetilmektedir Bu merkez ise Siyonizmdir.Demokrasi denen yönetim biçimi dünyadan kesin olarak tasviye edilmiştir.Onun yerini DEMOKRATUR almıştır.Siyonistler;altmış ülkede altmış defa bu DEMOKRATUR oyununu düzenlemişlerdir.Halk,kendi seçtiğini sanar oysa ona seçtirirler.

Medya ile anketler ile gazetelerle bunu tesis ederler.İktidar olmasını istediği Siyasilerin üzerinden 'Suni' gündem oluştururlar.Hedef şaşırtırlar.En yaygın olanı ise; İki tane partiyi gözönüne çıkarırlar.Bu iki partide aslında işbirlişçileridir.Adı ister Cumhuriyetçi olsun,İster muhafazakar olsun...Değişmez.Hangisi gelse onların boyundurluğunda olur.Demokratur, Demokrasiyi çoktan yok etmiştir.Ancak Halkların bunlardan asla haberi olmaz...''

Yukarıdaki sözler,Kilisenin 2.adamı Alman kardinalin yayımlamış olduğu kitaptan alıntılardır.Kendisi bu gerçekleri açıkladığı için Kardinalliği düşürülmüştür.

ozgur_beyin
04-06-2008, 20:55
Ey Kilise!ben tüm bunları araştırdım,düşündüm vardığım kanaat;Bizim kitabımız ilahi vasfını yitirmiştir.Bize doğruyu göstermeye gücü yoktur.Oysa Müslümanların elindeki Ku'ranı inceledim ilahi vasfı var.Gelin!Kurandan bazı ayetleri İncile geçirin,Böylece ona sarılıp kurtulalım.

sevgili bendeniz, sizi ilgilendiren herhalde, yukarıdaki parağraf olmalı.
eğer bu parağraf doğru olsaydı, şu an islam dünyası, dünya egemeni olmalıydı.
ama tam tersi ,hem stratejik olarak, hem siyasal olarak müslüman ülkeler kullanılmazdı.
buna en iyi örnek türkiyedir.ama buna yapacağın savunmayı hayal edebiliyorum.
diyeceksinki ''türkiye islamın İPİNE yeterince sarılmıyor''
ya ,şeriatla idare edilen suudi arabistan ve diğer arap ülkeleri .onlarda ekonomik olarak sömürülüyor ve kullanlıyor. yani allahın ipi onlarıda kurtarmıyor.
yani kardinalin söyledikleri tamamen palavra ve reklama dönük sözler. tabi böyle bir kardinal varsa.

şimdi size soruyorum bu alman kardinalin adı nedir.? alman olduğuna göre ,protestan mezhebinden olmalı.
katolik midir protestan mıdır? hangisidir
ne zaman yaşamıştır ?şu an sağmıdır.
hangi kilise ve hangi şahirde yaşamaktadır.
yoksa ''costou'nun müslümanlığı '' gibi uydurulmuş kuyruklu bir yalanmıdır?

bu yazıyı buraya astıysanız elinde sağlam argümanlarınız vardır.

sana çok daha gerçekçi bir ''papaz'' adı vereyim onu oku.
adı john messlier, yazdığı kitap ''sağduyu''

Üç yüz sene evvel yanılıp, esnemesiyle
Üç asrı uyutmuştu deden, kendi sesiyle
Dünya uyanıkken uyuyan gözdeki perde
Korkunç oluyor üç denizin aktığı yerde
M.Cemal Kuntay

OYNATTILAR
İlim namı altında her gün ilme çattılar
''Şeytan'' gibi ''cenneti'' bir buğdaya sattılar
Kimi sahne üstünde, kimi perde ardından
Kırmızı göz, sarı göz, karagöz oynattlıar.
H. Cengiz Alpay

sargon
04-06-2008, 21:06
Sayin Bendeniz,

kafasi biraz calisan 10 yasindaki bir cocugun bile anlayacagi bu uydurmalara gercekten inaniyor musunuz? Biraz arastirin, o Kardinal'in gercekte Milli Gorus'un yalan ureticileri oldugunu goreceksiniz.

aydoe
05-06-2008, 02:57
Safsata ve demokrasi
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8027835&yazarid=72

aydoe
05-06-2008, 03:22
Demokratur'u ilk kez Karanlık Kıta kitabında Mark Mazower kullanmış

Erbakan Hoca ise bir Alman Kardinal uydurmuş ama aslı fesli kimdir bilen yok.:)
http://www.el-aziz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2388

Aydınus
05-06-2008, 05:56

Nasıl din ( İslamiyet ) propağandası yapılır , sayın BenDeniz sayesinde bir güzel öğrenmiş bulunuyoruz .

Kendilerine saygılarımızı iletir , din propağandasının nasıl yapıldığı konusunda bizleri fevkaledenin fevkinde aydınlattığı için zat-ı alilerine ayrıca çok teşekkür ederiz . :)

mhmd
19-06-2008, 10:47
İlk mesajı okurken aynı duygular bizde de oluştu.
Garip bir propaganda şekli.
Aslı var mıdır? Sn. BenDeniz, bunu ortaya koymalı.
Ancak, esas konumuz bence bu değil.
Başlığın bağlı bulunduğu konu Politika.
Paragrafın politika ekseninde değerlendirilmesi daha doğru olur kanısındayım.

Gerçekten de günümüzde dünya üzerinde varlığı bilinin ülkeler ve yönetim şekilleri değerlendirilmelidir.
Anayasalarında geçen hükümlerinin, uygulama şekillerinin ve toplum desteğinin bileşkeleri bizlere yol gösterebilir.
Ama, T.D. sitesinde tüm bunların bir özeti zaten sunulmakta.
Giriş sayfasında bulunan Zeitgeist videosu!!!
Seyretmeyenlere önemle tavsiye edilir...

Engse Hohol
07-05-2017, 15:52
1835'de topluma fes takmayı getirdiği için 2. Mahmut'a gavur dediler.
1935'de ise fes takmayı kaldırdığı için Atatürk'e de gavur dediler.
Fesi getirene de kaldırana da gavur dediler.
Cehaletin dibi tam da budur işte.
Neyse, veriyorum mehteri...
Ver gavura mehteri, ver mehteri !

dnrv1EjFpTY

Tumagü İskicap
08-05-2017, 02:32
Ver mehteri moda replik oldu.
2 kg domates parası ile Avrupa'da 2 kg pirzola alabiliyorsunuz.
Avrupa menemenimizi kıskanıyor! Ver mehteri, Ver mehteri.