PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Üyemize Sitemiz Teşekkürü Borç Bilir

dilaver
12-06-2008, 22:30
Sitemizin en eski üyelerinden Pante, üye olduğu 01.11.2005 tarihinden bu yana 5000 mesaj sayısına ulaşarak kırılması güç bir rekora imza atmıştır. Pante bu rekoru imzalarken her mesajının içeriğinin dolu olmasına dikkat etmiş, bilgi paylaşımına öncelik vermiş ve yazdıklarıyla kimseyi kırmamaya özen göstermiştir.

Turan Dursun Sitesi Yönetim Kurulu, tüm bu nitelikleri ile üyelerimize ‘iyi örnek’ teşkil eden Pante’ye emek ve katkılarından dolayı “Onur Üyesi” unvanı vermeyi uygun bulmuştur.

Arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunarız..

İyi ki varsın sevgili Pante..

Site Yönetim Kurulu
Cem, Spartacus, Dilaver, Frodo, Thunderpoint

pante
12-06-2008, 22:46
Sevgili Dilaver'in nezdinde ben de site yönetimine teşekkür ediyorum.

Bu siteyi seviyeli çizgisiyle, değerli yöneticileriyle ve arada istisnalar olsa da seçkin üyeleriyle bir bütün olarak seviyor ve takdir ediyorum. Her geçen gün daha gelişen ve büyüyen sitenin bu yükselen grafiğini sürdüreceğine inanıyorum.
İyi ki sizler de varsınız.

lionking
12-06-2008, 22:57
Sayin pante,sitede keyifle okudugum deyerli kalemlerden birisiniz,kutlarim.
saygilar

evrensel-insan
12-06-2008, 23:03
Saygideger pante;

Sunmus oldugun bilgi, birikim ve emeginle; hak etmis oldugun onur uyeligini kutlar, daha nice basarilara imza atmani dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

aydoe
12-06-2008, 23:10
Sevgili Pante
Onur üyeliğinizi kutlar,siteye ve bizlere yapmış olduğunuz katkılar için teşekkür ederim.

milomanara
13-06-2008, 00:04
Tebrikler pante, onur üyeliğinizi kutlarım. Azımsanacak bir emek değil harcadığınız.

meaculpa
13-06-2008, 00:53
Kutluyorum, Sayın Pante.

KızıL
13-06-2008, 00:56
helal olsun pante kutluyorum umarım daim olur bu rekor :) arkanda ben varım haa :)

ozgur_beyin
13-06-2008, 01:11
sevgili pante samimi olarak belirteyim. gönlümdeki ''site oscar'' ını sana verdim.

Aydınus
13-06-2008, 13:35
Pante arkadaşımızı ben de kutluyorum .

sosyalist-R
13-06-2008, 14:23
sevgili pante başarından dolayı kutlarım
cenabı allahın izniyle(onun izni olmadan bunu yapamassın) 10000 inci mesajda tekrar tebrik ederiz inşallah esen kal

nymphee
13-06-2008, 14:37
akla mantığa uygun, detaylı, açık, net bilgiler vererek, biz gençlerin saçmalıklardan uzaklaşıp, hayata çok farklı açılardan bakmamıza yardımcı olduğunuz için size çok teşekkür ederiz..

mhmd
13-06-2008, 15:18
Marifet iltifata tabidir, derler.

Kendi açımızdan çok geç kalınmış bir teşekkür olacak.
Hatırlatması için önce Sn. lionking'e teşekkür.
Her yazısından müthiş bilgiler aldığımız ender yazarlardan Sn. pante'ye en içten duygularımla teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız. Ve burdasınız.

okinono
13-06-2008, 15:38
Sevgili Pante,

Genelde aşk gurubuna üye olmayanların mesajlarını dikkate almıyorum artık.
Ama siz meftunusunuz aşkın. Bu nedenle de bazı yazılarınıza şiddetle karşı çıksamda dikkate değer dolu dolu 5000 mesaj gerçekten de önemli ve hak edilmiş bir emeğin ürünü.

Yönetimin bu kararını çok olumlu buldum.

Meftuna aşk dar gelirmiş; size de bizim gurup az gelir ama; siz yine de gelin :)

Tekrar tebrikler.

Selamlar

papillon
13-06-2008, 15:45
sevgili pante seni onur üyeliyiyle kandiriyorlar gibime geliyor bu kadar emeyin karsiligi bu olmamali daha fazlasini iste bu sitenin lokomotiflerinden biri sensin,genede tebrikler bunada sükür

Lestat
13-06-2008, 15:50
Çok yerinde olmuş.Sn. pante den başkası olamazdı zaten:)Tebrikler.
Taht kavgaları başlamasın şimdi aman dikkat:)

pante
13-06-2008, 18:27
Kutlamada bulunan arkadaşlara kucak dolusu teşekkürler.

bad_religion
13-06-2008, 18:33
5000 mesaj ha!!! Ne diyim helal olsun ben 5000 mesaj değil yazmanın, okumanın yanından bile geçemem. Pante artık bu sitenin sembolü olmuş durumda... Yürü be "kaplanım" kim tutar seni!!!:D

osiris
14-06-2008, 14:32
Kendisi bu sitedeki vatanını,milletini seven ender insanlardan biri ayrıcada bilgi birkimini yazdığı her konuda konuşturan bir insan tebrik ederim

vartor
14-06-2008, 20:54
Biraz geciktim, bugun gordum, iletileriyle hur dusunceyi devamli destekleyen, insan gibi dusunmeyi her zaman on plana alan, akil ve mantigin temsilcisi degerli uyemiz pante'ye, sitemizin ilk onur uyeligi unvani verildigini. Tabi ki 5000 ileti dile kolay hele herbiri ozenle ve dusunulerek yazilmissa.
Pante'yi, yalniz bu sitenin ilerleyip gunumuze erismesindeki buyuk payindan dolayi degil, dinlerin tanrisini elestiren, bircok imanlinin gozlerini acmasina neden olan tartisilmaz arastirmalarindan dolayi da tebrik eder, erisilmez calismasinin bircogumuza ornek olmasini dilerim.