PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nasıl bir tayyib?

kaancan
05-07-2008, 00:50
hem bir ülkeye basbakan ol hem o ülkenin kurtarıcısını tanıma!!! utanmadan yuzun kızarmadan?
hem o ülkenin rejimine hem anayasasına düşman ol sonrada o ülkenin üniversitelerini, medreselere kuran kurslarına çevirmeye çalış sana kimse gık demesin....
ardından bunları özgürlük için yaptığını söyle ama sana karşı olanlar demokrasi düşmanı?
işte ben buna demokrasi aracı derim ;demokrasi arabasına binmiş renk renk islam satan global ekonomist bop eş başkanı...:))))
kendisinin bakanlarının ve yandaşlarının diğer ülkelerden aldığı hizmet madalyalarını onur sayan adam...
zihniyette kadının saçından tahrik olan insanların başbakanı...
atanın nota verdiği ülkelere müzik notası bu diyenlerin ermeni bayrağımı yakarken askerimin gözleri bağlanıp götürülürken çok ayıp kendi ayıpları diyebilecek kadar....
neyse bu kısımda baya zorlandım!
aydınlanma çağı yakın korkularınız birazda bu yüzden anlıyorum aşiretler monarşi oy depolarınız yıkılyo bak aysunlar ayşeler fatmalar akıllanıyo...kısaca teknolojinin karşında durmak çok zor dimi..?
türklük kelimesinden rahatsız olan zihniyetin baş aktörleri siz yenilmeye mahkumsunuz türklük kelimesinden rahatsız olan türkmüdür T.C kimliğini taşımalımıdır? alsana özgürlük...
elbetteki türklük bir üst bir ulus kimliğidir hala etnik zihniyetle halaaa 200 sene öncenin unutulmuş etnik kökenleriyle uğraşarak ne yapmak istiyorsunuz yönettiğiniz ülkeye anlamıyorum? sizi yalancı globalistler...
avrupalı bile şurda kurtuluş savaşı ve 2.dünya savaşı bitmişken bizim felsemiz değişti biz barışçı olduk diyebiliyorken sen neden hala sadece değiştim yalanının başlığında kaldın?..adamlar ekonominin askeri güçten nedenli buyuk bir silah olduğunu enaz atatürk kadar birazda geç olsa anlamış sen niye anlıyamıyorsun....
bırak etnik oyları gel ekonomi oylarını al. bak çine atanın yıllar öncesinden hayata geçirdiği karma ekonomiyi nasıl bağımsızlıklarını borçla satmadan uyguluyorlar nasılda dünya ekonomisini yön veriyorlar...
hala anlamıyorum dünya haritasını değiştiren koskaca bir önder 56 yaşına kadar sizin gibi zihniyetlerle uğraştı durdu siz 60 yasınızdada olsanız 70 tede 80 de hep aynısınız zavallı amerikan mandacıları kendi ulusunun gücünden habersiz ceplerini doldurmak için ulusunu satan menfaatçi.....
hala anlamıyorum ya askerle üniversteyle yargıyla hadi onuda geçtik milletiyle kavgalı bir zihniyet bir ülkede nasıl barına bilir nasıl yönetimde olabilir?
neyse yasalarınızda sizde hatta tarikatlarınızda tarih olacak olmaya mahkum referans noktanız yok ...
aslında sizin yatacak bir avuç toprağınız yok 70 miyonun kul hakkı var üzerinizde sizi önce yaradan sonrada halk affetsin vatan hainleri...
halkına 65 yaşında emekli olmayı reva gören vakıflar türban 301 yasası gibi mükemmel gibi birçok yasanın altına imza atan bölücü vatan haini zihniyet sizin türk olmaktan utandığınız kadar sizden utanıyorum bu milletin yuz karassısınız!
ve tayyibin işlevsel cevabı(fikri neyse zikri de odur derler ya):
Hadi senato kuralım anayasa mahkemesini işlevsiz hale getirelim hatta nasıl olsa vatan hainliği suçlarını fetullah hocayla beraber cemil beyler veriyo ya oyuzden yargıtayında üye sayısını düşerelim, cumhur başkanın yetkilerini arttıralım hatta bütün bu hukuksal kurumlara gerekli bütün üyeleri sayın gül beyler atasın, dtp ye destek olalım, işbirliğiyle bu darbeci anayasıyı değiştirelim sonra güzel bir refarandum yapalım ;ılılmlı sam yeli kıvamında kendi yarattığımız ama alt yapısını islamiyetten çaldığımız o güzel u.s.a damgalı global islamic half laikik falan filan karma bir çıkar rejmi kuralım.
sonra yandaşlarımıza köysel kentsel projeleri adı altında vatanın en güzel yerlerini peş keş çekelim ama ingilizi ermeniyi amerikalıyı unutmalıyım!
onlarında hakları var önce türklüğü kaldıralım ortadan sonrada vakıflar yasasını güçlendirip haklarını topraklarını veririz herkeze.
sevrden korkmayalım ulusalcı ataturkçü çürümüş zihniyetten korkalım bu zihniyet bizi geri götürüyor zaten
bir ara orduyuda fesh ederiz ekonomik gerekçelerle yada nasıl iç işleri bakanlığına aksu beyleri getirdiysek onlarıda belki savunma bakanlığına tabi kılıp başınada sayın öcalanı geçiririz böylece belki kendiliğinden fesh olur.
nasıl polisi böldüysek böleriz onlarıda inşallah şeytanın izniyle siz ampule güvenin bütün etnik milliyetçi kardeşlerimiz!
bakın ne güzel telekomu sattık şimdi herkez herkezi dinliyo satrken nerdeydi aklınız bire gafiller?
haberleşme şirketi olmayan devletin haberleşme yasaları olurmu aymazlar
nasılda alay ediyoz ama savlarla hakimlerle adamlar cep telefonlarını açık unutmuş baksennn....
onlar başka yerlerini açık unutmasın yeter!
turbanı hallederiz hele ılımlısından bir rejim değiştirelimde olur şeytanın izniyle oda olur ama karar veremiyorum ben topraklarımı afganistanımı hocamı talibanımı özledim ne?
bence afganistana benzemeliyiz k.ırak bana biraz soğuk geliyor filistin normlarıda kötü bize ençok afganistan benzio bence afganistan olalım?
bence aklımızı başımıza alalım kral gerçekten çıplak....