PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ageeeaaaam ageeeaaaam , öz ageaam , yieeyyey yeeeeeeey

Aydınus
11-07-2008, 00:05
URFALIYAM EZELDEN , GÖNLÜM GEÇMEZ İBRAAM ABİMDEN

Ülkemizin medar-ı iftiharı , arabeskin mega kralı ve de halkımızın başının sümbüllü tacı İbrahim Tatlıses ağabeyim milletvekili olmak istiyormuş .

Her şeyden önce söylemeliyim ki , yakışır abime ; heheeyt savulun , dokunulmazlık arkasına sığınmış milletvekili ağabeyim İbo geliyooor !

Türk sanat tarihine , ''Kız ben seni vurmaz mıyam , saçlarından asmaz mıyam '' gibi oldukça edebi bir şarkı hediye eden değerli sanatçı kardeşimiz , her ne kadar Perihan Savaş'tan tut da Asena'ya varıncaya kadar adam dövme gibi elinde ayrıca bulunmaz bir de zenaati olsa da , bence de çok doğru bir karar almıştır .

Biliyorum ; bazıları ağabeyime milletvekilliğini yakıştıramayacaklar ve garibimi derhal tiye alacaklar .

Meyve veren ağaç taşlanır , fesatlar n'olacak !

Sorarım sizlere ; İtalyanların pizzası varsa , İbraam ağabeyimin de acılı leeaahmacunu yok mudur değerli kardeşlerim !

Ve İbrahim ağabeyim İtalyanların pizzasına karşı kahramanca mücadele ederken , ya sizler ülkeye ne katkıda bulunuyorsunuz bre haset adamlar !

İbrahim ağabeyimi siz küçümseyin durun hele ; otobüs firmaları , turistik yazlık villaları , hatta ve hatta özel uçağı bilem var ağabeyimin , kılıksız züğürtler sizi , sizin fesatlandığınız da zaten bu değil mi !

Hem memlekette Okusforud vardı da İbrahim ağabeyim mi okumadı ; ne diye onun gibi , on parmağında on marifet olan sanatçı kardeşimizi küçümsüyorsunuz ki ?

O abimdir ki sadece iyi jönlük yapmaz , yönetmenlik bilem yapar , hatırlayınsana yahu ; Şu Fırat'ın akar suyuiiieeeaaa deriiiindiieeeaar ööleam ööleam , akar serindiieeaaar oooy oooy..

O benim İbrahim abem değil midir ki , televizyonlarda İbo Show proğramı yapıp her gün cümle alemi ekran başına kitleyen he , sorarım sizlere ; en çok hiti ayrıca ağabeyimin proğramları almıyor mu ?

O ağabeyim ki , kazandığı paraları akıllı yatırımlara yöneltir , arasıra da PeKeKe'li kardeşlerimize azıcık yardım etmiş çok mu , neticede PeKeKeli kardeşlerimiz de Türkiyeli değil mi ; ne var yani canım bunda , herşeyi ne gadder de abartıyorsunuz !

Abime sürekli iftira atıyorlar ; neymiş efendim , bu ne biçim sanatçıymış da , böyle mafya gibi sanatçı mı olurmuş da , yanında yöresinde 10 tane badigardla dolaşırmış da ...

Bu iftiraların sebebi hep ağabeyimi çekemediklerinden ...

Hele bir de şu iftiraları yok mu , hepten deli oluyorum :

Neymiş efendim ; İbraaam ağabeyim ilk sahneye çıktığı yıllar millete saygısızlık olmasın diye sahneyi geri geri giderek terkedermiş de , şimdi ise kendisini izlemeye gelenlere ağız dolusu küfredermiş de...

Ağabeyim hiç öyle şeyler yapar mı ; her ne kadar ağabeyim Oksford mezunu olmasa da oldukça terbiyeli bir insandır , ağzından bal akar , yalan mıyım değerli kardeşlerim .

O ağabeyim o gadder ince ruhludur ki , sürekli ekran başında duygulanıp ağlar ; o halde sorarım sizlere , nasıl oluyor da böylesine hisli ve de içli ağabeyimi karalayabiliyorsunuz ?

İbraaam abi , sen bakma bunlara ; senin o ''Şappii Şappiii , hulolöeee, hololööeee'' şarkına kurban olsunlar , namert adamlar !

Ah be ağabey ; hele senin şu şarkını belkim de bin sefer dinledim de yine bıkmadım .

Ağabey , müsaadenle bu şarkını www.turandursun.com sitesi okuyucuları ile de paylaşmak isterim :

Ageeeaaammm ageeeaaam
Öz ageaaam
İiiieyyeyyeeeeey
Muhabbeeeaaat muhabbeeeaaat
Ö-lün-ce-diiiiiiiiiiir
Dime gözden uzak ageeeam
Dime gözden uzak agea leeey liim leyliim

Ageeeeaaaeeaaaam
Men saaa devriş dimem
Post giyen abiiieedal oluuur
Meeeaaan meeeeaaaaaaaaannnn
Men sana gülüm dieemem
Gülün ömrü hezeaaan oooolur
Billeeaaaaaah
Billeah
Men saa begim diyerem
Daim begler beg oluuur ileeey liiim leeey liiim

Heyt be ; ne zaman dinlesem bu şarkıyı daima hislenir , her iki gözümden de şipir şipir akıtırım .

Hele ağabeyimin o ''Tombul tombul memeler '' şarkısını Beethooven'in 31. senfonisine bile değişmem be , asaletine kurban olduğum İbraam ağabey .

Hem vatan millet yolunda oldukça çok çalışıp mesai veren meclisteki 550 milletvekili parmak kaldırıp parmak indirmekten yorulmuyorlar mı sanırsınız , o sırada İbraam ağabeyim de iki acılı köfte yapar , iyi olmuş mu diye de meclisin tavanına yapıştırır , sonra da acılı acılı türküleriyle milletvekillerini eğlendirir , fena mı olur yani !

Bu halkın başına kim geldiyse kırdı , döktü batırdı ; ha iki de İbraam ağabeyim kırmış dökmüş ne zararı olacak ki hem canım , ne kadar da işkillisiniz .

Üstelik ağabeyim bize yakışır , biz de ağabeyimize , değil mi ama .
Ah be ağabey ah ; bu millet senin kıymetini ölünce daha iyi anlayacak gibime geliyor , ammaa...

İbraam ağabey , hiç gecikmeden derhal hemen adaylığını koy ; ezelden Urfalı olmasam da , gönlüm senden geçmez güzelden ,söz , ilk oyun benden .

Memleketin içine azıcık da senin faydan olsun , bilmez değilsin ya ağabey .

Merak etme , biz Türk halkıyız , bu konuda bağışıklığımız var .

Aydınus