PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keneye karşı karınca umut oldu

Ayejj
25-07-2008, 14:25
Malesef ülkemizde pek cidiye alınmayan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalıgına sebep olan kene böceklerine karşı doğal yollardan mücadele edilmesi en dogru yöntemdir.
Kimyasal maddelerin doğanın dengesini alt üst ederek daha kötü sonuçlara sebep oldugu kanaatindeyim.
Bu haberde doğanın kendi içindeki dengelere ilişkin ilgilenenler için faydalı bir haber.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=970960&Date=25.07.2008&b=Keneleri%202%20saniyede%20yediler&ver=42

ozgur_beyin
25-07-2008, 14:30
allahın hikmeti:)işte iti ite kırdırıyor

volkania
25-07-2008, 15:03
Açın haritayı Kırımı bulun, Kongoyu bulun arada bir çizgi çekin kene taşıyan kuşların rotasını bulursunuz. Ülkemizde en çok Çorumda görüldüğü için hastalığın adının ÇORUM kongo olarak değişmesini teklif ediyorum.

Ayejj
25-07-2008, 17:56
Ülkemizde en çok Çorumda görüldüğü için hastalığın adının ÇORUM kongo olarak değişmesini teklif ediyorum.

Ben de bir Çorumlu olarak ifade etmeliyim ki bu durumdan bayağı çok sıkıntı yaşıyoruz.Ufak bir böcek bir yerime dokunsa acaba kene mi diye korkuyorum.

empty_quest
29-07-2008, 23:37
Kimyasal maddelerin doğanın dengesini alt üst ederek daha kötü sonuçlara sebep oldugu kanaatindeyim.

hayır buna mutasyon demelisiniz.:)

Ayejj
30-07-2008, 00:09

hayır buna mutasyon demelisiniz.
her mutasyon dogaya faydalı olmaz.Şikayet noktam zaten bu.