Orijinalini görmek için tıklayınız : "Dünyayı Hayrete Düşüren Yamyam Kabile"ymiş.
İnsanlara yamyam diye tanıtılan bu insanlar, eğer gerçekten en son ise, belki de dünyanın yakın zamanda yaşayan en özgür toplumu idi.
İşte Milliyet gazetesinin bir haberi:
http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,9495566&galeriid=3667&ver=18
kandahar
30-07-2008, 14:34
Verdiğiniz link yanlış bilgi. Gördüğünüz gibi resimlerdeki insanlar Aborjin tipine yakın demek ki Avustralya-Yeni Gine çevresindeler. Eğer Amazon yerlileri olsaydı Amerind olmaları gerekirdi. Zaten "dünyayı hayrete düşüren kabile" ülkelerince koruma altına alınmıştır, araştırmacıların bölgeye gitmesine izin verilmiyor.
Bilmiyorum resimlerin altındaki yazıları okudunuz mu? Papua Yeni Gine'nin güney doğusunda diyor.
Serdar
Resimlere baktım ama yamyamlıkla ya da ne tür bir yamyamlıkla karşı karşıya oldugumuzu anlayamadım. Resimlere bakılırsa hiç de insanları yemiyorlar, tam aksine onlarla resim çektiriyorlar. O halde yamyamlık nereden çıkıyor.
Bu kabile hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilmen/toplayabilmen mümkün mü.
saygılarımla
kandahar
30-07-2008, 17:00
Resimlerin 1-2 tanesi hariç altlarında yazı görünmüyor sayın Serdar. Reklamlar kapatıyor yazının olması gereken yeri.
Yamyamlık nereden çıkıyor? Onu gazeteye sormak lazım.
5 tane resimin altına 1-2 cümlelik açıklama var. Açıklama da ne açıklama ama. Adamlar insan yemiyor, su ürünleri diyorlar. Çok da lezzetli olur şimdi balıklar, çeşit çeşit.
Misyonerlerin gidip oraya insanlık götürdüğünden bahsediyor galiba. 11. resimde, üstleri giysili giysili fotoğraf çektirmişler.