Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube den Uyarı Aldım
ATTENTION
The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:
İslam Kadın ve Erkek Eşitliği - (playsea)
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account.
For your reference, a copy of this message has also been emailed to the address associated with this account.
Hesabımı henüz kapatmadılar ama "İslam Kadın ve Erkek Eşitliği" adlı videomu silmişler.
Türkiyeden baskımı yapıldı acaba, silme gerekçeleri eften püften bir bahane.
Bu video bzim sitede asldı mı
Baştan beri videoların siteye asılması taraftarıyım. Asılmadı ise siteye asalım derim.
saygılarımla
"İslam Kadın ve Erkek Eşitliği" videosu halen yahoo da yayında sevgili dilaver.
http://video.yahoo.com/watch/3288425/9256919
Videoların linkleri zaten forumlarda mevcut, nereye asılması gerektiğine siz yöneticiler
karar vermeniz lazım.
ilgili teknik adamlara duyurulur .
saygılarımla
thunderpoint
22-08-2008, 19:24
Yukarıdaki mazeretsiz ve tehditkâr pasaj bir baskı olduğunu açıkça gösteriyor..
Tekrar inceleyelim bakalım, ne olabilir onları kaşıyan...:rolleyes:
İlk aklıma gelen recm görüntüleridir diye düşündüm fakat, youtube de başka recm
görüntüleride mevcut onlara izin verilmiş.
Bu arada toplam 4 kapatılma kararından 3 ünü kaldırmışlar, geriye bir tane kalmış.
thunderpoint
22-08-2008, 20:56
Youtube'a baskı yapılmış olma ihtimalini incelerken aşağıdaki başlıkları göz önünde bulundurdum..
Görebilseler Kuran’da sevgiye yer olmadığını…
Kilitoris konusu…
Tanrı varsa bu ilkel kitabı o göndermiş olamaz..
Ne var ki aşağıdaki satırlardan itibaren asıl sebep ortaya çıkıyor. Baskı varsa bile bu Türkiye'den değil bence.
Kuran'a yapılan 'ilkel kitap' atfından sonra "Diğerlerini de" eklemesiyle tüm kitaplar konuya dahil ediliyor. Daha sonraki satırlarda içine -dolayısıyla- dinler de konularak bitime kadar hiç bir 'dinli'nin hoşuna gitmeyecek iddialar sunuluyor.
"Yıllarca dinler tarafından kandırıldık.." gibi...
Bundan şu sonucu çıkardım: Bu adamlar (yani Youtube) taraftar; özgün değil..
Bu konuda bir şey yapılabilir mi ya da bu lehimize çevrilecek bir konu olabilir mi, bilmiyorum..
Diğer arkadaşların bu konuda önerileri olabilir...
Bu arada... Bu videonun editoryal çalışması yapılmamış mıydı? Sanırım yapmak gerekiyor.
Youtubenin kendisi taraftar olabiliceğini sanmıyorum, editörlerin birinin keyfi uygulaması
olabilir.
Bu arada editoryal çalışması 10 gündür seni bekliyor sevgili thunderpoint.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=7154
thunderpoint
22-08-2008, 21:31
Bu arada editoryal çalışması 10 gündür seni bekliyor sevgili thunderpoint.
Doğru söze ne denir? :o