PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önyargısız Satanizm...

emperrordiablo
26-08-2008, 03:20
http://img513.imageshack.us/img513/2129/baphometlk8.gif (http://imageshack.us)
Şeytan Kilisesi'nde 'Kara Papa' matemi

Şeytan Kilisesi'ni ilk o kurdu. Kendisini Kara Papa ilan etti; Satanist İncil'i kaleme aldı; Şeytan'a dünyanın dört bir yanında onbinlerce mürit kazandırdı.
http://img512.imageshack.us/img512/4572/satanicbiblebj8.jpg (http://imageshack.us)

Anton Szandor LaVey içimizdeki şeytanların en ünlüsü ve belki de en masumuydu. Vaazlarında "kurban" geleneğine karşı çıktı; sübyancılığı, tecavüzü, cinayeti "çağdaş uygarlıkla bağdaşmayan zararlı ve gereksiz eylemler" ilan etti.(islam?!?) Yine de "erdemliler"in baş hedefiydi. Hayatının en büyük "kötülüğünü" müritlerine, tam da Cadılar Bayramı kutlanırken yaptı: Öldü. Hem de yerine halife bırakmadan...
1967 yılının yağmurlu bir sonbahar akşamı ünlü oyuncu Jane Mansfield avukatı ve sevgilisi Sam Brody ile New Orleans yakınlarında o korkunç trafik kazasını geçirdiğinde, ilk akla gelen kişi "Şeytan'ın Papa"sı Anton LaVey olmuştu. Brody'nin Şeytan Kilisesi'ne karşı kampanya yürüttüğü için lanetlendiği biliniyordu. Üstelik LaVey, müridi Mansfield'i bir süre önce açıkça uyarmıştı: "Onun başına müthiş bir felaket gelecek, uzak dur!"

Brody kaza anında beyin kanamasından öldü. Mansfield'in sonu ise çok daha korkunç olmuştu. Çarpmanın şiddetiyle arabanın kaportası bir giyotine dönüşüp güzel oyuncunun kafasını kopartıverdi.

Kaza sonrasında kapısını çalan gazetecilere çok üzgün olduğunu söyledi LaVey. Haberlerde ona ithafen şu demeç de yer aldı: "Olay saatlerinde Jane'in bir dergide yayımlanan fotoğrafını kesiyordum. Makasın ucu kaçtı, kafasını da koparttım. Ne garip rastlantı!" LaVey efsanesi Amerika'da bu olaydan sonra büyümeye başladı. San Francisco varoşlarından birinde, eski bir randevuevinden bozma "Şeytan Kilisesi"nin kapısı tarikata girmek, Satanist ayinlere katılmak isteyenlerle dolup taştı.

1968'de Roman Polanski'nin, korku klasiği "Rosemary'nin Bebeği"ni çekerken kapısını çaldığı ilk "uzman" LaVey oldu. Üstada ayrıca Şeytan rolü uygun görülmüştü. Yıllar sonra bir röportajda, Polanski'ye olan hayranlığından söz ederken "Bir Ulusun Doğuşu, Ku Klux Klan için ne kadar önemliyse Rosemary'nin Bebeği de Satanizm açısından aynı öneme sahiptir, engizisyondan sonra bizim için en büyük reklam oldu" diyordu Anton LaVey. Film sayesinde Satanizm Amerika'da beklenmedik bir popülerliğe ulaşmıştı.

Bir yıl sonra Polanski'nin eşi ve çocukları Charles Manson Çetesi tarafından vahşice katledilince, faturası şaşırtıcı biçimde LaVey'e çıkartıldı. Çetenin "Kara Papa"nın Satanik görüşlerinden etkilendiği söyleniyordu. Oysa Manson'ın "efendi"si, "Phais" tarikatının kurucusuydu. Bunu sadece karanlık dünyanın müdavimleri biliyordu. Manson Çetesi'nin irkiltici cinayeti Anton LaVey'in yaşamında bir dönüm noktasını oluşturacaktı. O ana kadar Satanistler'in faaliyetlerine tolerans gösteren dindar Amerikalılar harekete geçti. Satanistler'in faaliyetleri yakından izlenmeye, hatta baskı grupları kanalıyla engellenmeye çalışıldı. Bununla birlikte Anton LaVey adı Satanist dünyada bir fenomene dönüşüverdi.

Peki kimdir bu herif?[
Biyografisine bakarsanız Howard Stanton LaVey ya da bilinen adıyla Anton Szandor LaVey, üstadı Şeytan'a bile pabucunu ters giydirecek kadar zeki, marifetli bir fani. Kökü Avrupa'ya uzanan göçmen bir ailenin çocuğu. Chicago doğumlu. İlk uğraş alanı müzik. Piyanodan obuaya geçmiş. 15 yaşında San Francisco Senfoni'de ikinci oboist olmuş. Sonraları trompet, trombon, klarnet ve keman çalmayı öğrenmiş. Paganini'nin şöhretini sarsmamak, müzik dünyasında "ikinci şeytan kemancı" vakasına yol açmamak için olsa gerek, 20'li yaşlarında müziği bırakıp sirk dünyasına adım atmış. LaVey'in sirkteki ilk işi kafes bakıcılığı. Ahbaplığı ilerletince aslanlarla gösterilere çıkmaya başlamış. O zamanlar en büyük numarası, aslanların ağzına kafasını sokmak. Fakat günün birinde dostlarından biri ağzını kapatıp ensesinden et koparınca LaVey meslek değiştirme gereği duymuş.
Bir sonraki işi morgda polis fotoğrafçılığı. San Francisco polis yetkilileri ceset fotoğrafları çeken genç adamın egzantrik karakterini çabuk farketmiş. LaVey, merkeze alınıp gerçeküstü olaylarla ilgili telefonları cevaplandırmakla görevlendirilmiş. "Ceset fotoğrafları çekerken kötülüğün binbir boyutuna tanık oldum. Çevremdekiler, kaderi böyleymiş, tanrı istemiş, diyordu. Dünya gittikçe garip gelmeye başlamıştı. Gece kulüplerinde piyanomun eşliğinde striptiz yapan kızlara şehvetle bakan adamları pazar günü org çalarken kilisede görüyordum. Çocuklarını da alıp geliyor, bağışlanmak için yakarıyorlardı. Anladım ki gerçekte kilise ikiyüzlülüğün mabedidir.

emperrordiablo
26-08-2008, 03:50
LaVey’ci Satanizm’e Göre 9 Büyük Günah
SATANİZMİN DOKUZ BÜYÜK GÜNAHI

Satanizm diğer tüm dinlere karşı çıkarak günahı ret ederken kendiside yapılmasını yasakladığı kurallar koymuştur. Satanizm 'de ki 9 büyük yasak şunlardır ;

1- APTALLIK (Stupitiy)

Satanist günahların ilki aptallıktır. Aptallar acı dymazlar. Satanistler hayatın tuzaklarla dolu olduğunu söyleyerek tuzaklara düşmemek ve aptal olmamak için çaba gösterilmesi gerektiğini savunur

2- OLMADIĞIN GİBİ GÖZÜKMEK (Preteniousness)
Boş böbürlenmelerin rahatsız edici bir şey olduğunu söylerler ve Lesser Magic 'in kardinal kurallarına hitap etmediğini bildiriler.

3- SOLİPSİZM

Satanizm 'e göre başkalarına karşı davranışlarını dengelemek gerekmektedir. Çünkü karşıdaki kişi senin istediğin gibi olmaz yani sana ayak uyduramayabilir. Bu nedenden dolayı Satanizm, kişi sana nasıl davranıyorsa kişinin de ona öyle davranmasını öğütler ve kolaylıkla yanılgıya düşülebileceğini bu nedenle her an dikkatli olmak gerektiğini bildirir.

4- KENDİNİ KANDIRMAK (Self - Decient)

Satanistler için en büyük Kardinal günahlardan biriside kendini kandırmadır. Karşındaki kişilere her hangi bir nedenden dolayı (tabu, ön yargı,dış baskı vs) olmamasına rağmen büyüklük yakıştırıp saygı göstermeyi dederler. Satanizm için asıl olan bireysel çıkardır ve kutsal olan bireyin sadece kendisidir.

5- SÜRÜYE UYMAK (Herd Conformity)
Bir kişinin diğer bir kişinin isteklerini yerine getirebilmesi ona bir çıkar sağlaması ön koşuluna bağlıdır. Aksi takdirde bir çok kişinin isteklerine uymak onu köleleştirir. BU nedenle köle olmaktansa akıllı bir efendi seçmelidir.

6- PERSPEKTİF EKSİKLİĞİ (Lack Of Perspektive)

Satanizm yaşayarak her gün tarih yazıldığını bu süreçte perspektif eksikliğinin büyük acıları da beraberinde getireceğini bildirir. Bu nedenle her zaman geniş tarihsel ve sosyal olguları görmek gerekmektedir. Sürüye uymak özgürlüğü kısıtlar.

7- ORTADOKSLARI UNUTMAMAK ( Forgetfulness)

Daha önce var olan ve toplum tarafından dedilen veya birey tarafından dedilen şeylerin yeni bir görünüm altında ve farklı bir şeymiş gibi sunulması ihtimaline karşı dikkatli olmak gerektiğini aksi davranışın günah olacağına inanırlar.

8 - CONTERPRODUCTİVE PRİDE

Satanizm 'in kuralı eğer sizin için faydası varsa yapın dır. Fakat sizin aleyhinizeyse ve köşeye sıkıştığınızda tek çıkış </B>üzgünüm bir hata yaptım,keşke anlaşabilsek</B> demek ise bunu yapın. Fakat sonra tekrar denemek gerektiğini bildirir. Yani bireysel çıkarınız için her şeyi yapın.

9- ESTETİK EKSİKLİĞİ ( Lack of Aesthetics)

Birey evrensel estetik görünüme önem vermektense istediği gibi görünme özgürlüğünü kullanmalıdır. Başkalarına hoş gözükmek için taranmış saçlara vs gerek yoktur.

http://img174.imageshack.us/img174/6690/e1dc3f62f5b2ae111e63c53sp7.jpg (http://imageshack.us)

The Dark Book of Satan adlı eserde satanistlerin hayatı nasıl anlamalır gerektiği ve diğer bireylerle ilişkilerini düzenleyen yirmibir satanist nokta şunlardır;

-Gücünü kaybetmemek için ,zayıf ve aciz (karaktersiz,kişiliksiz) olanlara saygı gösterme
-İçinde başarı yattığı için gücünü her zaman sına
-Mutluluğu barışta değil zaferde ara
-Uzun süreli dinlenmeden ziyade istirahatlerini kısa tut
-Yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et
-Ölümünü göremeyeceğin hiçbir şeyi çok fazla sevme
-Yapıyı Kumun üzerine değil kayanın üzerine inşa et...Çünkü yapı sadece bugün yada dün için değil her zaman içindir.
-Her zaman , yapılmamışı keşfetmek için daha fazla çalış
-Boyun eğmektense öl
-Demircilik ölümün kılıcını işlemek dışında hiçbir sanatsal değere sahip değildir. Çünkü ölüm getiren kılıç bir sanat şaheseridir.
-Her şey üstende başarıyı elde etmek için önce kendinin üstüne çık (kendini aşmayı öğren)
-Yaşayanların kanı yeni bir tohum yaratmak için iyi bir gübredir.
-Kurukafadan oluşan piramitlerin üzerinde duran kişi,daha uzakları görebilir
-Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır.
-Bütün büyük olan şeyler acı üzerine kurulmuştur.
-En önde olmaktan çok en üst de olmaya çalış, çünkü büyüklük orada yatar.
-Daha önceden yaratılmış engelleri yok etmek için taze ve güçlü bir rüzgar gibi gel.
-Bırak sevgi, hayatında bir amaç olsun, ama en büyük hedefin büyüklük olsun
-Erkek dışında hiçbir şey güzel değildir ama bütün her şeyden güzel olan kadındır.
-Gücü engellediği için bütün aldanma ve yalanları reddet.

Satanizm 'in 9 Büyük Bidirisi

Satanizmin 9 büyük bildirisi ise şunlardır;

Satanizme göre insan kendini sakınmamalı istediğini yapmalıdır
Satanizm ruhsal umutlar yerine var oluşu savunur
Satanizm nankör insanlar için vakit harcamaktansa hak edenlere incelik göstermeyi emer
Satanistler kendilerine vuranlara diğer yanaklarını uzatmaktansa intikam almayı emer
Satanizm vampir olmak için vakit harcamaktansa daha gerçekçi sorumluluklarını yerine getirmek gerektiğini savunur
Satanizm tüm dinlerde günah diye dayatılan şeylerin duygusal ve zekasal zevkten ibaret olduğunu savunur
Şeytan kilisenin en sadık dostudur.
Satanizme göre insanlar hayvanlardan bazen iyi ama çoğunlukla kötülük yapan canlılardır. Satanizm 'e göre insan kendini kandırmamalı aklıyla olduğu gibi gözükmelidir.
http://img258.imageshack.us/img258/3844/5000000004175408ph5.gif (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/3844/5000000004175408ph5.b75dbb5604.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=258&i=5000000004175408ph5.gif)

emperrordiablo
26-08-2008, 04:59
tabii ki şunun farkındayım yukarıda yazanlar laveyci satanizmdir ve de türkiyeye adapte edilmesi epey zordur.Ama hala adapde sürecindeyim eğer beslenmeye devam ederde dramaturjisini yapabilecek zamanı da bulabilirsem Türkiyeye resmi bir satanizm kazandırmak inancındayım.Ama öyle kedi kesen zibidiler gibi değil...Kimsenin intaharına gerek yokdur,kimseyi öldürmeyede lakin allah zaten ölüm istemekdedir ki karşılığında cennet vaad eder.İnsan yaşamayı ve inadına bu dünyayı seçmelidir.Saygılarımla

buzurq_umid
26-08-2008, 16:04
her dinde olduğu gibi bunda da bir sürü erdemli söz ve aynı zamanda saçmasapan şeyler de var.eksiler ve artılar.dini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsan sana tavsiyem islamdan iyisini bulamazsın.çok kullanışlıdır.

hobiyse eğer zevkli bir uğraştır ama gerçekten ben de zaman zaman düşünürüm bir din yaratmayı,kuralları,ayetleri,kitabın ismini filan ama peygamberlik de zor iş be abi:D

emperrordiablo
26-08-2008, 18:00
Dini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışmıyorum,ama muhammedden bir eksiğim olmadığı inancındayım,işin aslı peygamber olma gibi bir isteğim yok,peygamberin benim gibi bir insan olduğunu düşünüyorum hepsi bu.Bu yüzden de akla en ters gelecek şeyi,mantığa en ters gelecek dini bile akla yatırabileceğim inancındayım.Yani bir düşünsene ya her şeye tersten bakıyorsak,galiptir bu yolda mağlup hesabı Şeytan denen olgu baştan kazandı ve herşeyi bize tersten öğretti ise.Yani Ya allah dediğin kavram şeytan ve şeytan dediğin kavram esasında allah ise vede senin kendi aklınla onu keşfetmeni bekliyor ise ;)

okinono
26-08-2008, 21:30
tabii ki şunun farkındayım yukarıda yazanlar laveyci satanizmdir ve de türkiyeye adapte edilmesi epey zordur.Ama hala adapde sürecindeyim eğer beslenmeye devam ederde dramaturjisini yapabilecek zamanı da bulabilirsem Türkiyeye resmi bir satanizm kazandırmak inancındayım.Ama öyle kedi kesen zibidiler gibi değil...Kimsenin intaharına gerek yokdur,kimseyi öldürmeyede lakin allah zaten ölüm istemekdedir ki karşılığında cennet vaad eder.İnsan yaşamayı ve inadına bu dünyayı seçmelidir.Saygılarımla
.............................................

Sayın emperrordiablo;

Bu amacınızda, hedeflediğiniz potansiyel gurup; inanırlar mıdır yoksa inançsızlar mı?

Selamlar

buzurq_umid
26-08-2008, 21:34
ozzy osbourne'a soruyorlar -tanrıya inanıyor musun?
-tabii ki inanıyorum ama bazen tanrının şeytan olduğunu hissediyorum.diyor.

söylediklerin çok ilginç eğer yeterli birikimim olsa birlikte bi beyin fırtınası yapalım derdim ama benim daha kırk fırın ekmem yemem lazım felsefe konusunda filan.ne diyeyim,ilgiyle izliyorum.

emperrordiablo
27-08-2008, 00:42
umid arkadaşım :D aynen yukarda beni özetlemişsin:D lakin henüz benim de kırk fırın ekmek yememem lazım lakin kuranda geçen incilde geçen şeytan ile ilgili kısımları tek tek inceleyip bir senteze varmam ve yaratılış hikayelerini sağlam bir şekilde hazmetmem gerekir.Felsefi diyalektiği tam kurabilirsen kurduğun sisteme kimse itiraz edemez,lakin kuran bu diyalektiği tam kuramadığı için bugün bu haldedir.Sayın okinono sizin sorunuza gelince:
bir ateist nasılsa cehennemliktir:D onu hedeflemeye ne hacet yanımda olmak ve yardım etmek isteyecek ateist arkadaşlara sonuna kadar açığım elbette,ama onların bana karşı duruş sergileyeceklerini sanmıyorum.Şeytan ile ilgili epey bilgiye sahibim ama dinsel yönden özellikle incilin bakış açısı nedir şeytana bununla ilgili filmlerin ötesinde çok da fazla şey bilmiyorum.Kuran'ın kini biliyorum sadece bu yüzden daha detaylı sorulara cevap verebilmek için biraz zamana ihtiyacım var hepsi bu.Lakin hedef kitlem her ikiside olabilir,inanırlara da kapım açık,inançsızlara da ,gel ne olursan gel;)

amenofis
27-08-2008, 09:29
bızm fakultede bı kız var...

sakalları var....acaıp bısey....bacakları falan malumunuz asırı bı rahat....

satanıst demı muhtemelen...sonucta baskaları ıcın kendını kasmıyo falan..

ama sole bı durum var..benımde gudulenmıslıklrım alıskanlıklarım goz zevkım vs durumlar mevcut...size gore herkes kafasına gore takılacak falan oylemı..

sevmedım bu işi ben

habilis
28-08-2008, 14:20
bir şeytantaparlar vardır, sadistliği ,şiddeti kendisine temel almış bir de Ruhani (Spiritual) Satanistler vardır bildiğiniz üzere, çözmeye çalışıyorum emperrordiablo yu, ,,yazma amacı tam olarak nedir çıkarımlarda bulunmadan önce,,,,,

randallflagg
11-10-2008, 06:01
ben müslüman bir ülkede, müslüman kültürle yoğrularak yeti$mi$ bir çocuğun, büyürken ergenlikte falan satanizmi seçmesini sadece "ergenlik i$te ahaha" olarak yorumluyorum..
getirdiği kurallar felan bir ergen için veya ergen ruhlu bir yeti$kin için çok cezbedici gerçekten..
satanizim, anti-christ dir.. müslüman bir ülkede ne alaka yani..
lavey; bildiğim kadarıyla yıllarca, ömrünün büyük bir bölümünde kilisede çalı$mı$ birisidir..
katolik kiliselerinin altlarında olanları bilirsiniz.. hıristiyanlık inancına göre isa'nın çilesi sebebiyle günahkar doğan çocukların, aşağilama hatta bazı fanatik katolik rahibelerce kırbaçlama vs. gibi $iddete maruz kaldıklarını.. hiç bir sebep yokken.. "isa senin günahların yüzünden öyle oldu" durumu.. muhammed mesala süper bir cinlik yaparak, gittiği roma ticaret gezilerinde öğrendiği bu durumu düzeltmi$ ve kitabına "islamiyette her çocuk saf doğar" demi$tir..
ama günahkar olduğu söylenip, sabah ak$am kırbaçlanan bu çocuk büyüyünce tabi ki anti-christ olur.. hac'ı ters çevirir, benim simgem de budur der.. gider kilise yakar.. haksız da değil içten içe.. onun psikolojisini o hale getirenler, o yanan kilisedeki ki$iler.. tanrının da cezası ate$te yakmak değil mi zaten?..
ödülü de sex, memeleri yeni tomurcuklanmı$ bakire huriler falan değil mi? (ödül olarak sex vaad eden tanrı.. bu ayrı bomba bi durum zaten)
eee bi fark yok.. haksız da değiller yani..
ama bizim ülkemizde kusura bakmayın da "özentilik" veya "ergenim, tam gazım, oww dostum, kurallar da tam bana göreymi$ vay be, oh yeah madıfaka" durumundan öte değil..

qw19
12-10-2008, 01:25
Sayın emperrordiablo;

Bu amacınızda, hedeflediğiniz potansiyel gurup; inanırlar mıdır yoksa inançsızlar mı?

Selamlar

İnananları bir başka inanca kanalize etmek çok daha kolaydır, ateistler için bunu denemek aptalca olur.

Selamlar.

Kumru
18-11-2008, 19:00
O sürüden çık bu sürüye gel.İdealist kuzu gütme sistemi

Kumru
18-12-2008, 22:56
"Satan"-izm...

michaud
19-12-2008, 21:59
her din gibi satanizm de galiba aynı felsefe üzerinede duruyor. şunlar doğru şunlar yasak. şunlar yapmalısın, şunları yapmamalısın. ama diğer dinlerde şöyle bir inanç mevcut, bağlı bulunduğun dinin emirlerini yerine getirirsen o dinin ilahı seni mükafatlandırıyor. hiristiyanlıkta veya müslümanlıkta o dinin emirlerini yerine getirirsen tanrı seni mükafatlandırıyor ve cennete gidiyorsun. Aksi durumda ise o dinin tanrısı seni cezalandırıyor. satanizimde nasıl bir mükafat sistemi kurulmuş. mükafat ne cehenneme gitmek mi? eger mükafat bu ise insanlar bu dine neden inansın veya bunu bir din olarak görsün.

yucemanitu
19-12-2008, 22:11
Keşke emperrordiablo olsa da bu soruya bir yanıt verse. Adam aslında Ateistim ama Satanizm hoşuma gidiyor falan diyordu sohbet odasında. Ateist olup da bir inancı savunmak biraz tuhaf bir şey. Ya kişi kendini tam çözememiş yani inançlı olduğunu bilmiyor ya da işin içinde bir kandırmaca var.

emperrordiablo
20-12-2008, 22:01
Yahu arkadaşlar burdayım ama emperror diablo nikini kullanamıyorum şifre hatırlatma maillerii ile falan girmeye çalıştım olmadı...Hayatımda çok derin değişiklikler olduğu bir dönemdeyim fazla zaman bulamıyorum ama bundan sonra bu nikle tekrardan aranızda olacaım yada forum moderatörleri bir el atar da bu nikimi drop edip emperrordiabloyu bana geri kazandırırsa çok mutlu olurum aslında..Evet bu forumu açmamın başka bir sebebi var tamamen bir ateistim ben...Yani bir inançdan çok bir felsefe düşünsenize akla en ters gelen şeyi satanizmi bile kuran ve islam kıvamında insanların önüne koyabilirsiniz bence bunu denemek niyetim türklere özgü islamic bir satanist model yaratabilmek ve en az kuran ve islam kadar sağlam temellere dayanan bir satanizm ;) yani temelleri çürük ama genede bir dinden daha güçlü felsefe kullanılarak örülmüş bir satanizm istiyorum...
Kurana rakip yaratmak gibi aslında bu don kişot ve yel değirmenlerine benziyor ama don kişot islamcılar yel değirmeni de yarattığım satanizm olacak ;) hedefim bu idi...

aydoe
20-12-2008, 22:12
Sevgili emperrordiablo,
diablon olan nickini emperrordiablo olarak değiştirdim,rahatlıkla yeni şifrenle girebilirsin.

Güçistenci
20-12-2008, 22:55
tanrıların ruhları falan olduğuna inanıyorlar. ve ruhanistler de gerçekten şeytandan bir şeyler diliyorlar. tanrıların çoğalıp, öldüğünü de düşünüyorlar. insanların o tanrılarla iletişime geçtiklerini... bazı insanların fikir okuyabildiklerini vs. şeylere inanıyolar ya da biliyolar. hatta şeytanın tanrı gibi yardım falan ettiğini söylüyorlar. aslında biraz araştırmak lazım... ilginç...

Güçistenci
20-12-2008, 22:56
ateistik satanist olan lavey den alıntı...

"Ne mutlu güçlü olanlara, çünkü onlar dünyaya egemen olacaklardır. Zayıflara
lanet olsun, çünkü onlar köle olmayı miras alacaklardır!
"Ne mutlu toplumda güç sahihi olanlara, çünkü onlar herkesten saygı
göreceklerdir. Lanet olsun güçten yoksun insan sürülerine, çünkü onlar silik ve
onursuz bir yaşam sürdüreceklerdir!
"Ne mutlu cesur olanlara, çünkü onlar dünyanın efendileri olacaklardır. Lanet
olsun alçakgönüllü koyun sürülerine, çünkü onlar ayaklar altında ezileceklerdir!
"Ne mutlu zafer kazananlara, çünkü zafer haklılığın temelidir. Lanet olsun
yenilenlere, çünkü onlar her zaman köle kalacaklardır.
"Ne mutlu demir bileklilere, çünkü güçsüzler onların önünden kaçacaklardır.
Lanet olsun ruhta yoksul olanlara, çünkü onların yüzlerine tükürülecektir!
"Ne mutlu ölüme meydan okuyanlara, çünkü onların yeryüzündeki günleri
uzun olacaktır. Lanet olsun ölüm ötesi bir hayatın saçma hayalleriyle kendilerini
avutanlara, onlar da her canlı gibi toprak olup gideceklerdir!
"Ne mutlu öte dünyanın sahte hayallerini yıkanlara, çünkü onlar gerçek
Mesih'lerdir. Lanet olsun Tanrı hayranlarına, çünkü onlar kırkılmış koyunlara
döneceklerdir!
"Ne mutlu yürekli olanlara, çünkü onlar büyük hazinelere kavuşacaklardır Lanet
olsun iyilik ve kötülüğe inananlara, çünkü onlar gölgelerden korkacaklardır!
'Ne mutlu kendilerine en uygun gelen şeye inananlara, çünkü onların
kafalarında terör rüzgârları esmeyecektir. Lanet olsun silik Tanrı kuzularına, çünkü
onların kanları bile kardan beyaz akacaktır!
"Ne mutlu düşmanlarının kanını su gibi akıtanlara, çünkü kanını döktükleri,
onları kahraman yapacaklardır Lanet olsun kendisini alaya alan nankörlere iyilik
yapanlara, çünkü iyilik yaptıkları onları aşağılayacaktır!
"Ne mutlu akılca üstün olanlara, çünkü onlar kasırgalara hükmedecekler.
Lanet olsun gerçek yerine yalanları öğreten, yalanlarla beyinleri yıkayanlara, çünkü
onlar iğrenç insanlardır! .
"Zayıflara üç kez lanet olsun, çünkü onlardaki güven yoksunluğu onları
değersizleştirmiş, bir hiç haline getirmiştir. Onlar yalnızca ve körü körüne itaat eder
ve çile çekerler!
"Kendi kendini aldatma melekleri. Tanrı yolunda yürüyenlerin ruhlarında kamp
kurar. Gücün sonsuz ateşi ise ancak bir Sata-nistin ruhunda neşeyle yanar ve
çevresine sıcaklık ve aydınlık verir!"

ayrıca teistik satanizden de bi kutsal kitap. şeytan göndermişmiş. :p
http://www.scribd.com/doc/2538411/Ayetler-Kitabi

yucemanitu
20-12-2008, 23:08
Hoşgeldin emperordiablo tekrar seni gördüğümüz iyi oldu. Hem seni gördüğüme sevindim hem de artık sorularımıza cevap verecek biri var. Öte dünya inancını ve mükafatı merak ediyoruz sevgili Emperrordiablo bunlar hakkında bize bir şeyler söylemek ister misin?

emperrordiablo
21-12-2008, 00:24
evet laveyin kuramlarının bazılarını sayfanın en başında listelemiştim...Aslında şeytanın bence ilginç ve çekici yönü şu:Bildiğimiz tanrı ne yapar?Ona minnet etmemizi ve şükretmemizi ister?Neden ise tanrı minnet bekler aslında her dinde...Varlığının bilinmesini ister bence insana özgü basit bir ego tatmini sağlar buda insanda tereddüt ve şüpheye yol açar...Yani Ben dört dörtlük bir insan olacağım iyi yaşayacağım ,dürüst olacağım ibadet edeceim ve karşılığında bu dünyada zevkini çıkarabilecek hiç bir şey yaşayamadan ölme riskine karşılık genede şükredip iyi olmaya devam edeceğim...
İyi de bunun için bir tanrıya neden ihtiyac olsun ki,dinler olmasaydı yani hiç olmasaydı bile bence toplumlar sapkınlık ve evrensel doğrular olarak iki kutup olacaktı...En ilkel kabilelere bile bakıyorsunuz.İnsan kurban edeni de var...Üretip ekip biçmeye ve yer çiçek gök altın şükür kutsal manitu şeklinde yaşayıp şükredeni de var...Tanrıya neden ihtiyaç olsun ki,oysa şeytan vaad eder ama karşılığını reel olarak ister,en başta pazarlık yapar,ve hisseni arttırabilmeni sağlayabilir sadece bedelini ödediğin sürece de sana daha değerli olan istediğin şeyi sunar.Hemde bu dünyada :D alpaçino diyor ya ben en büyük hümanistim diye şeytan aslında gerçekden hümanist...

yucemanitu
21-12-2008, 00:32
Sevgili Emperrordiablo bu sayfadaki tüm iletileri okumuştum anladığım kadarıyla mükafat öbür dünyada değil bu dünyada gibi bir şey çıkıyor ortaya bir de öbür dünya inancı varsa bu hurili cennetle ateşli cehennemden farklı ödülü şimdi daha net anlıyorum öbür dünya inancı için de bir iki cümle söyleyebilir misin mesela Ateistik Satanizm'de olmayabilir de diğerinde olabilir mi görüş ayrılıkları mı var? Teşekkürler ve sevgiler.

emperrordiablo
21-12-2008, 00:33
Benim öte dünya inancım yok,bir çok şeye bilimsel cevaplardan fazla bir cevap veremem,enerji korunumu kanunu izafiyet teoremi gibi mesela,yani tamamen yok olmayacağız belki ama iradesi olan ve belli enerjileri belli yönlendirme kuvvetine sahip bir erk olmamız beynimiz olmadan imkansız,lakin dindarlar haklıysa hepimiz sıçtık zaten,beynimiz ölse bile ruhumuz ölmeyecek ve birileri bize hesap soracak sanmıyorum böyle birşey olabilsin,beden 70 sene sonunda ölünce sonsuzluğa bırakılmış bir ruh ve bilinçten kim neyin hesabını sorabilir,önce ben sorarım hesapları sonsuzluğun hesabını sorarım,arapçanın eski latincenin ibranicenin hesabını sorarım neden daha anlaşılır değildi öğretilerin ey tanrı diye sanskritcem yoktu bir detayı atlamışım günah olmuş derim be ne bilim.Şeytan sizden extra bilgi de dilde beklemez her dilde sizi anlar her dinde sizi kucaklar,anarşist ve isyankar bir yapısı vardır aslında,ama öte dünya inancı satanizmde ne yazıkki aslında tüm dindekilerden farksız,sadece şeytan size ekstradan bu yer yüzü krallığının gücünü tam olarak sunar... Saçma evet,lakin olmayan bir cennete bir ömrü heba edip sonra vah tüh demektense burda ye iç yaşa işte cehennemde de zaman ve fizik kurallarının olmadığı bir ortamda bi kaç yüz yıl acı çek ne olurki zaten sonsuzluğa hapsolmuşsun en büyük acın budur zaten...

emperrordiablo
21-12-2008, 01:10
Yaşadığım şehri değiştirdim artık istanbulda ikamet ediyorum,işimi değiştirdim bunlar zor işler tahmin edersiniz bu karmaşada vakit bulup pek foruma katılamadım,lakin yavaş yavaş düzenim oturuyor,moderatör arkadşa selamlarımla ,teşekkürler,nikimi geri kazandığım için.Şimdilik yatıyorum.Daha sağlam tezler ve bol vaktimin olduğu bir akşam görüşmek üzere...İyi geceler.
Son Not:Sizden eğer bilgisi olan varsa bedü zaman ile ilgili bir başlık açıp bu şerefsizin şerefsizlikleri ve hainlikleri ile ilgili detaylı,belgeli kaynaklı bilgiler istiyorum.Satanizm ile ilgisi yok face bokda kapıştığım bir fetocuyu alaşağı etmek için ki şimdiye kadar bu yolda siteden çok faydalandım bedü zamanı iyi tanımam gerek...Bu yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimle iyi geceler.

emperrordiablo
21-12-2008, 01:12
kapışmanın detaylarını ve siteden nasıl faydalandığımı da sitede yayınlamayı düşünüyorum :) Face de ki grubun üyelerinden bir arkadaş melih gökcek kılıçdaroğluna benzetmişti bizi düşünün ki adam nasıl ezildi ....Ajitasyon çekemeyeceği birileri karşısında buluverince bu tipler hep alaşağı oluyor yazıkki :)))

Güçistenci
21-12-2008, 02:21
emperor ben şu ruhanistleri merak ediyorum. acaba ne kadar bilgin var? şeytana ayin falan yapıyorlarmış. şeytanla irtibata geçip onlardan yardım alabiliyorlarmış. nasıl ayin yaptıklarını araştırdım. ortada bilgi yok. çok gizli olmalı. herkesten saklıyorlar. ama ruhanistlerde kan falan yok.
bir de değişik güçleri varmış onların. karşındakinin düşüncesini okuma, beyin gücüyle kaşığı eğme gibisinden. psikologlar bunları tartışa dursunlar da bunlar nasıl yapılıyo?
bir de ruhlarını şeytana adıyorlarmış. ilginç.. bizim müslolar Allaha falan adıyolar. onlar şeytana. ayrıca tanrıların çoğalması gibi bi inanç da var. yani Allah, Ahura mazda gibi tanrıların varlığını kabul ediyolar...

yucemanitu
21-12-2008, 04:07
"moderatör arkadşa selamlarımla ,teşekkürler,nikimi geri kazandığım için."
O sorunu aydoe çözmüş susup da Sevgili aydoe'nin emeğine haksızlık etmeyeyim. Ama olsun yine selamlaşalım biz. Hem biz önceden tanışıyoruz ben "titanatlas" nick değiştirdim bir de mod oldum o yüzden tanımamışsındır belki hani seninle beraber go-away adlı bir üyeyle uzun uzun tartışmıştık belki hatırlarsın. Tekrar seni gördüğüme sevindim.

emperrordiablo
22-12-2008, 00:45
hatırladım seni ATLAS :) bedü zaman ile ilgili foruma başlık açıldımı yada bana özel mesaj ile bilgi iletilebilirmi bunu önemle rica ediyorum neyse ben kendi başlığıma döneceğim...

emperrordiablo
22-12-2008, 00:57
emperor ben şu ruhanistleri merak ediyorum. acaba ne kadar bilgin var? şeytana ayin falan yapıyorlarmış. şeytanla irtibata geçip onlardan yardım alabiliyorlarmış. nasıl ayin yaptıklarını araştırdım. ortada bilgi yok. çok gizli olmalı. herkesten saklıyorlar. ama ruhanistlerde kan falan yok.
bir de değişik güçleri varmış onların. karşındakinin düşüncesini okuma, beyin gücüyle kaşığı eğme gibisinden. psikologlar bunları tartışa dursunlar da bunlar nasıl yapılıyo?
bir de ruhlarını şeytana adıyorlarmış. ilginç.. bizim müslolar Allaha falan adıyolar. onlar şeytana. ayrıca tanrıların çoğalması gibi bi inanç da var. yani Allah, Ahura mazda gibi tanrıların varlığını kabul ediyolar...
Ruhanistler diyerek kimleri kasttetiğini tam anlamadım bu adamlar elbette bizim bildiğimiz ajitasyondan doğan satanizmin sıradan züppeleri değiller :D fakat kimleri kastettiğini az çok tahmin ediyorum.Tapınak şövalyelerine benzer bir yapıları var aslında ve her biri (inanç gereği yazıyorum) şeytanın yer yüzü suretleri yani birbirleri ile bağlılar ve güçlerine gelince her yaptıklarını açıklayacak bir ilivziyon yada bilimsel önerme getirilebiliyor,örneğin gerçekten tele kinezi ile uçabilen çok hızlı olmasada ayaklarını yerden kesebilen bi adamı yakalamışlardı bende herkesin bildiği bir belgesel kanalında izledim bunu.Ciddi bir belgeselde adamın ilivziyon yapması olarak açıkladılar durumu lakin uzun araştırmalara tabi tutuldukdan sonra.Şöyle bir durum var ,dünyada uzun süredir isnanlar füturustik felaket senaryolarına aslında bir takım filmler ile hazırlanıyor.Yani belkide tıpkı dinazorlar gibi ani bir doğal seleksiyon bizi bekliyor,ama bunun sebebini şimdilik kestirmek güç?matrix örneği belki teknoloji,Genetik mutasyon ve özel insanların sadece hayatta kalabileceği bir dünya(heroes),yada uzaylılar belki 12.12.2008(Dünyanın durduğu gün)filmi gibi,veee bir takım dinsel mitler de son yıllarda hit yapan filmlerin çoğunda şeytan teması üzerinde çok durularak kurgulandı,Constantine,The Devil Advocate türklerde ise Musalla,Semum gibi filmler.Gerçi Hristiyanların kötü birer kopyası olmayı geçemedi bu filmler belki ama...Keanu Reevs ne tesadüf ise bu filmlerin hepsinde başrol :) bu da bir dipnot olsun...Neyse acaba bu filmler neden son dönemde özellikle vizyonda hit yapan filmler.İnsanoğlu belkide kendi sonunu arıyor.Özel yetenek dediğin şeyler kuşkusuz bir amaç için verilmiş şeyler.Hepsinin aslında tek bir özü var tesadüfleri yönetip hayatını istediğin çizgiye getirmek.Ruhanistlere olan merakını çok özele indirgemeden de olsa genel üzere tatmin edebilecek aslında her yoruma açık kıvrak cevaplar oldu özele indirgersem eğer,burda belkide dalga konusu yada benim psişik biri olduğum kanısına yol açacağım.Bir ateistim ve kesinlikle bir inancım yok benim yanlış anlama yaratmak istemem...

emperrordiablo
22-12-2008, 01:00
Çünki özele indirgediğim anda satanizmin kursunu veriyor gibi olacağım...sadece şu kadarını söyleyeceğim bununla ilgili...Satanistler ruhanist dediğin anthon Lawey gibi adamlar inançsızdır onlar bilirler.Bilmek ve inanmak arasındaki farkı düşünürsen demek istediğimi anlarsın...

yucemanitu
22-12-2008, 07:03
Evet öyle bir başlık var. Forumda Said-i Nursi konusunu işleyen başlığa burdan ulaşabilirsin emperror:
http://www.turan-dursun.com/forumlar/showthread.php?t=3086&page=15

Ratiönalism
22-12-2008, 20:41
Şu Satanizm

İnsanı,kediyi 666 parçaya bölen
Şeytan adına sevişen
Şeytan İncili diye kitabı olan

bir din değil mi

Çok tırsıyorum bunlardan aslında:( her yerde varlar

emperrordiablo
23-12-2008, 19:55
Sayın Şu satanizm: eğer benim yazdıklarıma binayen sorduğunuz bir soru ise kediyi 666 parçaya bölmenin şeytan için bir değeri yok,hem şeytana ne gariban bir hayvanı parçalamanın o daha büyük hedefleri ister,şayet tanrıya isyan etmiş ateşin çocuğundan bahsediyorsan kedi ile ne alıp veremediği olsun ki :) şeytan kedileri tanrıdan çok sever inan bana...Kendine yakın bulur.Bir kedi ile köpek arasında ki farkı bilmen gerek demek istediğimi anlaman için.Bir köpek sahibine bakar ve derki bu adam beni besliyor büyütüyor her ihtiyacımı karşılıyor öyle ise bu adam tanrı olmalı.Oysa bir kedi sahibine bakar derki bu adam beni besliyor,her ihtiyacmı karşılıyor,bana hizmet ediyor...Öyle ise ben tanrı olmalıyım.Yani bir karakter koyar ortaya

emperrordiablo
23-12-2008, 19:56
Bir kediyi canın isteyince sevemezsin o isterse sevebilirsin.Ben kedi besliyorum evimde.Gözlerinde cehennemin anahtarını taşırlar.Onlar kıymetlidir.Neden parçalansın.İnsan oğlu kendi sadistliğinin günahını şeytana atarken,her lütfunu da tanrıya adamakta işte belkide en büyük hata bu!

one
09-04-2009, 12:21
katkı amacıyla siteye GERÇEKLER KİTABI adlı dökümanın aktarılması faydalı olurdu

çakırcalı
09-04-2009, 13:25
... Yani bir düşünsene ya her şeye tersten bakıyorsak,galiptir bu yolda mağlup hesabı Şeytan denen olgu baştan kazandı ve herşeyi bize tersten öğretti ise.Yani Ya allah dediğin kavram şeytan ve şeytan dediğin kavram esasında allah ise vede senin kendi aklınla onu keşfetmeni bekliyor ise ;)

Sırf şu sözler bile yürütülen mantığın saçmalığını ortaya koymaya yetiyor. "Keşfettin ki, meyve diye bildiğin ağaçmış, ağaç diye bildiğin de meyveymiş" Ne yapacaksın, yine meyveyi gübreleyip büyütecek, ondan ağaç toplayıp yiyeceksin. Şu diye bilinenin bu, bu diye bilinenin de aslında şu olduğunu keşfetmek, yüklenen anlamları ve alınan tavırları değiştirmeyecekse, böyle bir polemik peşinde koşmanın anlamı ne?

Şeytanı, allahın yüklediği vasıflar dışında tanıyabiliyor musun? Şeytanın allah, allahın da şeytan olduğunu keşfettiğini farzedelim. Ne yapacaksın, şeytan (adını verdiğin allah)'a tapıp, allah (adını verdiğin şeytan)'ı aşağılamayacak, onu lanetlemeyecek misin yine? Ad koymanın dışında farklı ne yapacaksın?

Whiteface
18-04-2009, 21:52
Bu konuya Lavey'in kurallarını koymak saçma olmuş.

Lavey denilen herif ateistik satanisttir. yani şeytanın varlığına kendisi de inanmaz, şeytanı dinlere karşı bir sembol ve figür olarak kullanır. lavey bir din yaratmamıştır sadece bir düşünce birimi yaratmıştır.

bu yüzden satanizm konusunu tamamen lavey'e yüklemek yanlış olur.

lavey satanizmi, ateizm ve darwinizm ile bir çok konuda benzeşir.

qw19
18-04-2009, 22:58
Yezidilerin inanç sistemi şeytanı diğer dinlerin aksine başka bir yere koyar. Aslında Mea'nın bu konuda bilgisi var, yazsa iyi olur.

one
19-04-2009, 15:06

Lavey denilen herif ateistik satanisttir. yani şeytanın varlığına kendisi de inanmaz, şeytanı dinlere karşı bir sembol ve figür olarak kullanır. lavey bir din yaratmamıştır sadece bir düşünce birimi yaratmıştır.

yeshua 8/24

inceleyiniz lütfen

Whiteface
19-04-2009, 15:44
yeshua 8/24

inceleyiniz lütfen
bunun lavey konusu ile ne alakası var anlamadım

emperrordiablo
01-05-2009, 00:55
Lawey satanizmini bir felsefi kuram olarak alıyorsanız da darwinin teoremleri ile benzeşmez dinsel bir yapı olarak alıyorsanız da birleşmez biyoloji ile felsefeyi kıyaslamak ne kadar mantıklı olabilir ki.Ama ateistik satanizm demiş bir kaç yerde bir kaç arkadaşımız.Evet bu kavramı sevdim.Zaten yaratmak istediğim de budur.Richard dawkins panteizm ve ateizm üzerine Tanrı yanılgısı diye bir kitap yazmış mükemmel bir kitap.Onun boşalttığı legal din kavramı üzerine en az onlar kadar mantıklı illegal bir dizi kurallar silsilesi satanizmin çekiciliği benim için buradan geliyor.Ağaca meyve meyveye ağaç dersen ne olurki benzetmesine katılmıyorum.meyveyi gübreler ağaç toplar yerdik demişsin evet kavramsal olarak doğru bir aristo mantığı kurulmuş ama,bahsedilen tavuk ve yumurta bahsinden öte tarihsel gerçeklikler taşıyan ve ithamlarla dolu bir din.Şeytan kötü allah ise iyi şeytan zayıf allah ise güçlü şeytan nankör,allah ise yaratıcı _?neden böyle olsunki dedim ben şeytan ya bu savaşı çoktan kazandıysa ve biz onu allah sanıyorsak.Evet ağaç meyve oldu ama belki o zehirli meyveyi yiyen dindar milyonlar benim soluduğum havayı da kirletiyor ne yazıkki...Saygılar...

Whiteface
24-05-2009, 17:22
ben bu lavey'in yaptıklarına bir türlü anlam veremiyorum.

madem ateistsin ne işin var şeytanlarla, karanlık güçlerle?

Fii
24-05-2009, 18:13

Whiteface bu konuda haklı.
Ben de bu konuda bir ara okumuştum elimden geldiğince. Lavey aslında bir oyun sergilemiştir, bir alternatif bakış açısı yaratmaya çalışmıştır. Asıl amacı nedir, ne kadar samimidir bilemem. Fakat ortaya koyduğu değerler, öğütler gayet insan aklına uygun şeylerdir, ben ters bir şeye rastlamadım pek. Hatta bu ilkelerle laveyan satanist olunuyorsa ben de laveyanmışım meğer diyebilirim.

Bu arada ateist satanizmin tek temsilcisi lavey de degildir. baska gruplar da var. ama bir sürü teistik satanistler de var, onlar oldukça komik şeyler :)

boğaziçi
24-05-2009, 19:20
whiteface selamlar,
madem ateistsin ne işin var şeytanlarla, karanlık güçlerle?

dogru soze ne denir.ateistik satanist,kavram kargasasi diye buna denir......

Aimian
24-05-2009, 23:28
EDİT, amacın ne senin. Yazdığım günahların hepsi dünyadinleri'nden kopyala/yapıştır, o kurallar ise Lavey'in DEĞİL, PSSS'nindir. Türkiye'de yerleşmiş bir ruhani satanizm bulunmaktadır. Onu dışında mevcut fazla bir laveyan örgüt yoktur. EDİT

Aimian
24-05-2009, 23:30
Lavey ateist falan değildir, kara maji kullanıcısıdır, ve tamamen Satan'a karşı birisidir aslında. Amacı satanizmi popülerleştirerek EDİT yoluyla gerçek satanizmi örtmek.

Whiteface
25-05-2009, 09:05
Lavey ateist falan değildir, kara maji kullanıcısıdır, ve tamamen Satan'a karşı birisidir aslında. Amacı satanizmi popülerleştirerek EDİT yoluyla gerçek satanizmi örtmek.
Lavey tanrıya inanmadığını kendi ağzıyla söylemiştir. Uzatmaya gerek yok.

Buraya da biraz göz gezdir.
http://en.wikipedia.org/wiki/Satanism

azınlık
25-05-2009, 09:12
Kardeşim, bu din denen illet ne bereketli bişey böyle ya.

Adam "ateistik satanist" gibi bi saçmalık üretip yobazlar üzerinden malı götürüyo, diğer yobazlar birbirini yiyo, bu arada bu marazi dangalakların yüzünden ateistler okka altına gidiyo. Çüş.

A.

Aimian
25-05-2009, 09:25
Whiteface nasıl bir kendini ayarmatör sanan cahilsin sen. Bana vikipedinin PSSS'den çektiği kurallarla yazdığı yalan yazını linkinin atacağıa git biraz lavey okumayı dene. Satanic Bible dışındakileri de tabii ki. Madem bir halt bilmiyorsun ne demeye yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun kelle.

Whiteface
25-05-2009, 09:41
hahaha cahil olan kim acaba?

ne okuyacam o çıkarcının gereksiz kitaplarını? lavey katıldığı canlı yayında bile darwinizm görüşünü savunuyor ve tanrıya ya da şeytana inanmadığını açık açık söylüyor. sen hala burada saçmalıyorsun. yazdığı o zımbırtıların ve şeytanı sembol olarak kullanmasının sebebi dinlere karşı olmasıdır. satanic biblenin arka kapağına bakarsan laveyin kendisini şeytan olarak sembolize ettiğini anlarsın.

hem ateist hem darwinist hemde satanist olacak senin dediğine göre. hmmmm çok mantıklı!?

Paolo
25-05-2009, 16:05
Sevgili whiteface kardeşim.Rab boşuna demiyor.Ahmağın yolu kendi gözünde doğrudur diye.Kanıtıda etrafa bakmandır.Birçok yerde Rab İsa Mesih sahte öğretilere ve sapkın tarikatlara ve dinlere karşı uyarmaktadır.Müjdeyi çarpıtmak isterler.Ve imanlıları imansız yapmak isterler diye.

Nazzam-Cubbai
25-05-2009, 21:07
satamizim hiristiyanliktan cikti ,

baska bir dinde yer ve imkan yok satanizime ,

Paolo
26-05-2009, 00:46
Bu kadar komik idda duymadım.Satanizm.Adı üstünde.Satan.Yani şeytan.Şeytan Rab İsa Mesihin en büyük düşmanıdır.Satanistler şeytanı örnek alır.Gelmiş satanizm'in İsevilikten çıktığını idda etmişsin.Bu kadarınada pes doğrusu!

Nazzam-Cubbai
27-05-2009, 22:38
satanizim adi satan dan gelir bu ve Ibranicedir ,

http://en.wikipedia.org/wiki/Satan

Paolo
28-05-2009, 01:27
Doğru.Satan kelimesinin aslı ibranicedir.Ama şeytanın durumunu değiştirmez.Şeytan Rab'den en çok nefret edendir.

KızıL
28-05-2009, 07:17
satanizm hristiyanlığa karşı yada alternatif olarak çıkmıştır kutsallık yapısı hristiyanlıkla bezerlik gösterir the satanic bıble de incil den örneklendirilmiştir.. satanist olanlar ayin yapılarınıda hristiyanlıktan alırlar.. ancak satanizmi hristiyanlar çıkardı diye bişey yoktur..

Whiteface
28-05-2009, 08:40
Satanizmin çıkış noktası kutsal kitabımız Kitab-ı Mukaddes' de anlatılan şeytandır. Sırf bu sebebten dolayı hristiyanlıktan çıktı demek saçma olur çünkü Üçlü Birliğe karşı olarak çıkmış bir inançtır.

Tabi bu dediklerim teistik satanizm için geçerlidir.

Paolo
28-05-2009, 13:19
Satanizm İseviliği tepki olarak çıktı diyebiliriz.Ve onlarda şeytanı örnek alır kendilerine.Buda İseviliğe çok terstir.

VraeL
11-06-2009, 23:12

bir şeytantaparlar vardır, sadistliği ,şiddeti kendisine temel almış bir de Ruhani (Spiritual) Satanistler vardır bildiğiniz üzere, çözmeye çalışıyorum emperrordiablo yu, ,,yazma amacı tam olarak nedir çıkarımlarda bulunmadan önce,,,,,

Bahsettiğiniz şey Spiritual(ruhani) Satanizm.
Kısaca bahsetmek gerekir ise:
Bu spiritual satanistler, Enki adlı sümer tanrısının ve diğer sümer tanrılarının gerçekte var olduğuna;

bu tanrıların dünya yüzeyinde yaşayan maymunsu canlıları ileri bilim ve bilginliklerini kullanarak, kendi yapılarındaki genleri bu maymunsu canlılara aktararak bu canlıları evrimleştirdiğine ve böylece insanoğlunu yarattığına;

daha sonra ise Allah (yehova) adlı, enerji sömürgecisi, kan düşkünü, tanrı mertebesine yakın başka bir varlığın çeşitli yollar ile insanlığı ele geçidiğine;

daha sonra bu varlığın insanlığı ele geçirdikten sonra semavi dinleri(musevilik,hristiyanlık,islam) yaratak insanları iyice köleleştirdiğine ve yarattığı bu semavi dinlerin kitaplarında insanoğlunun gerçek tanrılarını şeytan olarak gösterdiğine, özellikle enki adlı tanrıyı şeytanın ta kendisi olarak göstererek bu tanrıyı iyice aşağıladığına;

bir gün ise bu tanrıların dünyada yeniden hakimiyeti sağlıyacağına, yeniden insanların altınçağını getireceğine, bu değişimin sümerlerin ve orta amerika uygarlıklarınında dediğini gibi 2012 de başlayacağına inanırlar. Bu yüzden adları satan-ist´tir. Tanrılarının adı sonradan şeytanlaştırıldığı için. Kimileri kendine Enkiyan der. Kimileri luciferian der. Onlara göre roma tanrısı luciferde, sümer tanrısı enki´de, mısır tanrısı ptah´da, yunan tanrısı zeusda, iskandinav tanrısı odin´de, aztek tanrısı quetzalcoatl´da aynı tanrıdır.

(Zaten araştırdığınızda ve yazılan kitapları okuduğunuzda bu uygarlıkların inancı, ayinleri, tanrı anlayışları, tanrılarının başına gelen olay arasında bir benzerlik ve bağ vardır. O yüzden oldukça düşündürücü bu yaklaşımları. Mesela okuduğuma göre mayaların inancına göre tanrı quetzalcoatl, tezcatlipoka adlı bir tanrının saldırısına uğrar ve aniden yarattığı insanlığı bırakarak kaçar. Gitmeden öncede birgün geri döneceğine dair söz verir. Tanrı tezcatlipoka´da insanlığı ele geçirir. Ve ne gariptir ki, kaynaklara göre mayalarda insan kurban etme ve aşırı kanlı ayinler bu tanrının gelişinden sonra başlamıştır. Oldukça ilginç öyle değil mi?
İnsan "acaba tezcatlipoka acaba yehovaya/allaha´mı denk geliyor" diye düşünüyor. Her neyse.)

Ayrıca bu anlattığım kesim, insanoğlunun psişik ve ruhani güçleri olduğuna, bir insanın beyin gücü ile nesneleri hareket ettirebileceğine, astral düzleme çıkabileceğine ve daha bir çok şeyi başarabileceğine ama bu tür özelliklerinin yehova tarafından tasarlanan dinler aracılığı ile unutturulduğuna inanırlar.

Bu yüzden bu ruhani satanistler meditasyon, yoga, trans, astral projeksiyon vb çalışmalar yaparlar. Tanrılar ile çeşitli trans hallerinde, rüyada en çokta astral düzlem diye tabir ettikleri bir boyutta konuştuklarını ve dünya ile yehova hakkındaki bilgileri bu şekilde elde ettiklerini söylerler.

Her olaya, her duruma mantık ve bilim çerçevesi içinde bakarlar. Tanrı dedikleri varlıklarların Allah gibi sonsuz güçte olmadığını, güçlerinin sınırlı olduğunu, bu evren ile oluşmuş enerjisel varlıklar olduğunu söylerler;

Günümüzde ise bu tanrıların ve allahın yanında yer alan diğer ruhani varlıkların bir savaş içinde olduğunu;

örneğin; toplumdaki kanlı vahşetlerin, olayların direk satanistlere yansıtılmasının bunun bir parçası olduğunu, örneğin sevgilisi münevveri kesen cem´in, ortada hiç bir kanıt yokken durduk yere satanist olduğunun söylenmesinin, medyada ne kadar kanlı, vahşetli haber varsa satanistlere yapıştırılmasının bunun bir örneği olduğunu söylerler.

İstekleri, din denilen şeyden uzak, insanoğlunu yeniden uygar insan seviyesine taşıyıp, önyargıdan ve adaletsizlikten uzak ama bilimsellikten, mantıktan uzak olmayan, çağdaş bir dünya ve insanlıktır.

Kimileri çok duygusaldır. Pencerden dışarı baktıklarında insanlığın bulunduğu bu konuma üzülür. Sabırla zaferi bekleri.
Kimileri oldukça hiddetlidir. Çünkü damarlarında allaha ve allahın insanlığı getirdiği bu duruma karşı büyük bir tepki vardır.

Laveye gelince. Kurduğu akım (modern satanizm/laveyanlık) ve dünya ya tanıttığı satanizm anlayışı, bu anlattığım spiritual satanistlere göre oldukça kötüdür. Hiç biri laveydan hoşlanmaz, bazıları " lavey allahın müridiydi ve bilerek satanizmi iblis-tapar olarak dünyaya gösterdi ve bizlere büyük bir darbe indirdi" der.

Kısacası bu ruhani satanistlerin ne kanla, ne ergenlik dönemi problemleri ile alakaları yoktur. Çoğu yaşını başını almış kocaman insandır. Gördüğüm ve tanıştığım erkekleri tam bir beyfendi ve gördüğüm ve tanıştığım bayanlarıda tam bir hanfendidir. Çoğu da üniversite mezunu, okumuş, yetişkin, aklı yerinde insanlardır. Bazen dünyanın böyle anlayışlı insanlara ihtiyacı var diye düşünüyorum. Bir ara bu konu hakkında detaylı bir yazı paylaşırım sizler ile.

Nazzam-Cubbai
12-06-2009, 00:48
Satanizmin çıkış noktası kutsal kitabımız Kitab-ı Mukaddes' de anlatılan şeytandır. Sırf bu sebebten dolayı hristiyanlıktan çıktı demek saçma olur çünkü Üçlü Birliğe karşı olarak çıkmış bir inançtır.

Tabi bu dediklerim teistik satanizm için geçerlidir.

yeni ahiteki seytan versiyonu baskadir , eski ahitle ayni deyildir

kitabi muka. ve seytan
yeseya 14/14 Bulutların üstüne çikacak,
Kendimi(seytan) Yüceler Yücesi'yle(Tanri) eşit kılacağı. (seytan diyorki ben tanriya esti olacam,)

Musanin ilk emri Tanri birdir
ikinci emri Tanrinin resmini yapmayin

Yahudiler(tevrat) ve Müslümanlar (kuran) icin üclübirlik inanci seytani vesvesedir yani sirktir

Nazzam-Cubbai
12-06-2009, 01:11
Bahsettiğiniz şey Spiritual(ruhani) Satanizm.
daha sonra bu varlığın insanlığı ele geçirdikten sonra semavi dinleri(musevilik,hristiyanlık,islam) yaratak insanları iyice köleleştirdiğine ve yarattığı bu semavi dinlerin kitaplarında insanoğlunun gerçek tanrılarını şeytan olarak gösterdiğine, özellikle enki adlı tanrıyı şeytanın ta kendisi olarak göstererek bu tanrıyı iyice aşağıladığına;

.

evet bunlara din diye inananlar var

seytan insan maskesi takti ve kendini tanri ilan eti
insan-tanri öldü (feda eti kendini,intihar)

ve ayinlerde insan-tanriyi sembolik olarakta olsa yiyior etini ve iciyor kanini

VraeL
12-06-2009, 01:19
evet bunlara din diye inananlar var

Spiritual satanizm bir din değildir.
Kendileride buna din demiyor zaten.
Çünkü ne insanlara yol göstersin diye bir peygamberi ne insanları doğruya yöneltsin diye kitabı ne de kuralı vardır.

emperrordiablo
16-06-2009, 03:59
Konu çok derinlerde ama hala derleyip toparlanmayı başaramadı dikkatle takip ediyorum,toparlamayı başaracak kadar konuya hakim bir arkadaşın bilgilendirme amaçlı uzunca bir yazı yazmasını beklemekteyim esasen

emperrordiablo
16-06-2009, 04:00
Kaldıki konunun ucu korkarım Eric Vandonikene kadar da dayanacak bu gidişler :)

nogada
16-06-2009, 04:40
Egosal tatminden başka bir şey değil.Saçma safan işler.Tanrı bittide şeytan ve tapımı kaldı çok garip gerçekten.Birde araya ahlaksal kurallarda koymuş gerçekten ilginç.Önyargıya gerek yok bana satanist bir kilise üyesi yada onların kabul edilmiş herhangi bir oluşumunu gösterebilirmisiniz.Düpedüz saçmalık değilmi bu...

VraeL
16-06-2009, 19:15
Konu çok derinlerde ama hala derleyip toparlanmayı başaramadı dikkatle takip ediyorum,toparlamayı başaracak kadar konuya hakim bir arkadaşın bilgilendirme amaçlı uzunca bir yazı yazmasını beklemekteyim esasen
Yakınlarda bir paylaşımda bulunabilirim belki.
Bu arada bir önceki sayfayı okumanı öneririm bir kaç şey yazdım.

Kızıl Derili
16-06-2009, 23:45
Bence oldukça saçma bir olgu tabi buna kapılanlarda var bana zararı dokunmadığı sürece saygı duyarım...

emperrordiablo
15-04-2010, 17:00
Egosal tatminden başka bir şey değil.Saçma safan işler.Tanrı bittide şeytan ve tapımı kaldı çok garip gerçekten.Birde araya ahlaksal kurallarda koymuş gerçekten ilginç.Önyargıya gerek yok bana satanist bir kilise üyesi yada onların kabul edilmiş herhangi bir oluşumunu gösterebilirmisiniz.Düpedüz saçmalık değilmi bu...
Kesinlikle bana kurallar silsilesi yaratmakta faydalı olacak yazılarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Nogada sana gelince :) Elbette ego tatmini ama ne yazıkki bunu zavallı inançlı koyun sürüsü halinde her herzeyi yeyip sonra camisinde namaz kılan mümincikler üzerinden yapmayacağım kesin...O'nun kitabı varsa benim de olacak,O'ndan ne eksiğim var ki...Tanrının kitabına kafa tutacağım,öyleyse şeytandan ne farkım varki?Yada gerçek ve haklı olan bir ateist olarak bensem...Muhammed bir yalancıdır.Peki öyleyse kim şeytan kim tanrı,kim el emin kim peygamber...Eğer ben insanlara doğruyu gösteren olacaksam tanrısız bir dinin peygamberi olmayan kitabını yazabilirim.İnsanlığın dini,ilahi hiç bir şey olmayan ama öyle matematiksel hesaplarla yazacağım ki kelime sayıları harf ve sayfa sayıları dehşete düşürecek.Öyle manalar katacağım ki 2500 yere çekilebilecek.Bunlar 1000lerce yıldır el değmemiş bir kitabın varlığına kanıt diye sunulamayacak hale gelene kadar yazıp ayaklar altında ezeceğim inancın her bir fakir tohumunu!İkra...

emperrordiablo
15-04-2010, 17:01
Ve başladım arkadaşlar tutulsun diye bile yazmıyorum sadece,kendi egom için...Yazmaya başladım...Kendi kutsal kitabımı... :)

emperrordiablo
20-04-2010, 22:20
Evet eylemlerimi bu başlık altından biraz daha yere basan bir zemine taşımak istediğimden bir grup kurdum adı Bet HaMikdash Azazel katkı sağlayacak arkadaşlardan katılımlarını bekliyorum grup içi felsefi metinleri henüz oluşturmaya çalışıyorum bir taban yaratma gayretindeyim zamanla oturacağına inanıyorum...

http://www.turandursun.com/forumlar/group.php?groupid=32

KızıL
21-04-2010, 04:10
sevgili nogada satanistlerin kendilerine ait bir incilleri var "satanic bible"
satanist kilisesi ve ayinleride var. ayrıca inanışların tamamı bana göre saşmayken bu saçmalık içinde kendi kuramlarınca bir nokta var??
tanrıya inanmanın mantıksızlığını ve onun yaptığı bütün yanlışlara karşı bir duygu besler satanistler ve kendileride şeytanın tanrıya karşı çıkması gibi karşı çıkarlar ve tanrıya karşı eğilmeyen tek varlık o olduğu için ona taparlar..

konunun bilimselliğinden uzak ama geçmişte bir film vardı 9. kapı diye onu bulup izlerseniz kurgularına dair biraz fikir edinirsiniz..
yanlış anlaşılmasın film satanizmi anlatıyor birebirdir demiyorum ama bazı yol yordam kurgu olayları açıklayıcı olabilir..

emperrordiablo
21-04-2010, 10:02
Johny Depp :) Muhteşem filmdi hatırlıyorum hele son sahnesi... :)

earthling
01-05-2010, 04:33
hepsini okuyamadim ama guzel bir hizmet olmus. bir de bu baskalari icin dis gorunuse kasmayacaksin kismi, eurovizyon yarismasina finlandiya'dan katilan lordi grubunun da amaciydi ve oyle bir grubun birinci olmasi bile aslinda cogu insanin bu dusunceyi farkinda olmadan destekledigini gosteriyor, sacmaladim mi yoksa?

Sadd
02-05-2010, 00:08
http://www.youtube.com/watch?v=0h0ONaMuk4E (http://www.youtube.com/watch?v=0h0ONaMuk4E)

http://gelenler.blip.tv/file/2849429/ (http://gelenler.blip.tv/file/2849429/)

Niye Liderlerimiz Satanist...

http://www.youtube.com/watch?v=mvPX286iiaI (http://www.youtube.com/watch?v=mvPX286iiaI)

http://www.youtube.com/watch?v=pVOwI_keYIE (http://www.youtube.com/watch?v=pVOwI_keYIE)

http://www.youtube.com/watch?v=CK_8-JGCq5Y (http://www.youtube.com/watch?v=CK_8-JGCq5Y)

errata
16-06-2010, 15:29
Satanizm, ilk olarak Anton Szandor L. tarafından ortaya konulmuş bir şey değildir. Fakat Anton Szandor L. gibi insanlar tarafından, 60 lar Amerika'sında uyuşturucu ekolleriyle birlikte para kazanmak üzere körüklenmiş, şova dönüştürülmüş temeli eski dünya inançlarına dayanan bir öğreti biçimidir. Fakat şeytan/satan/iblis kavramının o devirlerde nasıl algılandığı konusunda benim bir bilgim yok.

Şimdilerde Satanizm, daha çok Kuzey ülkelerinde metal müzik yapanların toplulukları ellerinde tutmak için sığındıkları bir öğretiden ibaret. Elbette diğer tüm inançlar gibi tamamen dinsel temalardan beslenen bir akıl dışı ritüel topluluğudur.

saygıyla.

Natan
18-06-2010, 11:21
http://www.youtube.com/watch?v=0h0ONaMuk4E (http://www.youtube.com/watch?v=0h0ONaMuk4E)

http://gelenler.blip.tv/file/2849429/ (http://gelenler.blip.tv/file/2849429/)

Niye Liderlerimiz Satanist...

http://www.youtube.com/watch?v=mvPX286iiaI (http://www.youtube.com/watch?v=mvPX286iiaI)

http://www.youtube.com/watch?v=pVOwI_keYIE (http://www.youtube.com/watch?v=pVOwI_keYIE)

http://www.youtube.com/watch?v=CK_8-JGCq5Y (http://www.youtube.com/watch?v=CK_8-JGCq5Y)

Yahu bunlara inanıyor musunuz sayn Sadd ?

Evrim dindir !
Evrimi öğretenler bilim insanı değil Rahiptir.
Şeytan Darwini kontrol edip Ona Evrim teorisini dikte etti :blah::blah::blah:

Bu mantığı yansıtanlara şaşıyoru doğrusu.

Bir de , "Lusifer şöyle dedi" gibi bir ifade var. Lusifer Kitabı Mukadeste bir melektir. Aynı zamanda şeytan. Durum böyle olurken meleklerin olmadığına inandırmya çalışmak gibi bir şey söyleniyor,bu nasıl olabilir. Şayet haklılarsa -ki değiller- melekler olmadığı gibi Lusifer de OLMAMALIDIR.

:)

saygılar

emperrordiablo
21-07-2010, 10:56
Sayın Natan ;

Cevap yazma gereği bile duymadan :) iki saçmalığın da bu konu altında yer alması bana daha da saçma geliyor:)Hem sizin alıntı yapdığınız arkadaşın yazdıkları hemde sizin yazdıklarınız...

emperrordiablo
21-07-2010, 11:07
Satanizm, ilk olarak Anton Szandor L. tarafından ortaya konulmuş bir şey değildir. Fakat Anton Szandor L. gibi insanlar tarafından, 60 lar Amerika'sında uyuşturucu ekolleriyle birlikte para kazanmak üzere körüklenmiş, şova dönüştürülmüş temeli eski dünya inançlarına dayanan bir öğreti biçimidir. Fakat şeytan/satan/iblis kavramının o devirlerde nasıl algılandığı konusunda benim bir bilgim yok.

Şimdilerde Satanizm, daha çok Kuzey ülkelerinde metal müzik yapanların toplulukları ellerinde tutmak için sığındıkları bir öğretiden ibaret. Elbette diğer tüm inançlar gibi tamamen dinsel temalardan beslenen bir akıl dışı ritüel topluluğudur.

saygıyla.
Gayet akılcı ve aslolan açıklama budur aslında,işin ironik yönü islam camiasında cin,ateşten ,nurdan falandan filandan öte çok fazla beslenilebilen bir kaynak malesef şeytan için yok,bu yüzden değişik kültür ve kökenlerden beslenmek ve dinin en büyük düşmanını fantastik bir öğe olarak bu dinin de karşısına çıkarabilmek ihtiyacı ile şeytana bir şeyler de katarak kendi şeytanımı yarattım aslında,yani benim hikayem şöyle başlıyor.Tanrı ile şeytan arasında yer yüzünde bir savaş sürdüğü ve bunun tanrının isteği üzerine olduğu varsayılıyor,oysa tanrı neden iddaalaşma gereği duysun ki ol der olur yok derk yok eder,kadir esirgeyen ve bağışlayan ise.Her konuda haklı,herşeyi bilen ve hükmeden iken,şeytana neden böyle bir ayrıcalık versin,bir tuhaflık yok mu?Hikayede , peki şeytan ya yok edemeyeceği bir şey bir kavram bir töz ise.Ya bu savaş aslında bilinenin de ötesinde şekillenmiş ise?

...Yani en başta her şeyin ta en başında tanrı bildiğimiz kadar güçlü ikincil bir güç yani denge vardı,sonra tüm insanlığın tanrı sandığı şu anki salt karakter,bu dengeyi bozdu,ve şeytana ihanet etti,onun güzelliğini çekemedi ki Ezekiel de geçen şeytan tasfirleri,eski ahittekiler bunu çok da net anlatıyor.Sonra onu punduna getirip kendi gibi yarattığı suretinden yaratıklar ile lanetledi,onu mahvetti,onu kovdu.Hiç bir izini ya da güzelliğinden arta kalan hiç bir şeyi geriye bırakmadı.O'nu yok edemezdi bu yüzden yeniden şekillendirdi.Bizler tanrı diye esasen gerçek şeytana inanır olduk,binlerce yıl sonra dünyanın geldiği hal ve şekil zaten ortada,o ise hala kendi öğretilerini yaymaya ve güzel olanı,aşk olanı yaşatmaya çalışmakta.Tüm imkansızlıklara rağmen...

emperrordiablo
21-07-2010, 11:17
Eh haklı bir soru olarak sormayı akıl eden olurmu bilmiyorum ama şunu diyebilirsiniz?Peki sen nerden biliyorsun bunları?İsanın bildiklerini isa nerden biliyordu,Muhammedin bildiklerini Muhammed nerden biliyordu ?Bu adamlara bunu sormuyorsunuz da bana mı soracaksınız?Bence sormayın :) Bir peygamber ile bir inançlı sıradan insan arasında ki en büyük fark şudur.Peygamber bilir , inanmaz.Oysa sıradan insan bilmez inanır.Ben biliyorum lakin tanrı bildiğinizin,yolladığı sözde yol göstericiler gibi ne devlet kurmaya , ne bundan kazanç elde etmeye,ne de bu uğurda ölmeye niyetim yok sıradan bir insanım her sıradan insan kadar da mucizelerim var , kendime has...

Ben bu hikayenin peygamberi şeytanın elçisi falan değilim.Ben sadece bu hikayenin yazarıyım.

Felsefeci 87
21-07-2010, 19:18
Ve başladım arkadaşlar tutulsun diye bile yazmıyorum sadece,kendi egom için...Yazmaya başladım...Kendi kutsal kitabımı... :)

Peki dinin adı nedir sevgili dostum? Ayrıca satanist misiniz?

emperrordiablo
23-07-2010, 00:19
Peki dinin adı nedir sevgili dostum? Ayrıca satanist misiniz?
Şimdi ayrıca Satanist misiniz sorusunun önünde peki dinin adı ne şeklinde bir soru tezat değil midir sizce?Evet satanistim desem mesela ilk sorunuz zaten hükmünü kaybetmiş olacak :) Neyse çetrefillendirmeye gerek yok basitce cevap vereyim hemen sizden önce yazdığım metinde aslında gayet net izah ettim sorunuzun cevabını,Satanist Satan'a tapan manasına geldiği için ve benim yarattığım yada üstünde çalıştığım kültün de baş kahramanı Satan yada şeytan olduğuna göre dinin adına Satanizm demekte bir sakınca görmüyorum fakat şu var bilindiği üzere Satanizm aslında varoluşundan beri AntiChrist inancıdır yani temelinde hedef aldığı ve karşı durduğu tüm ritüeller Hristiyanlığa aittir , sonuçta o da dogmatik ve pragmatik olduğu için Müslüman toplumda dahil bu karşı duruş dikkat çekmiştir,ama doyurucu değildir.Bu yüzden evet Satanizmdir dinin adı ama içerik olarak AntiChrist değil Anti İslamcı olmalıdır , en azından çabam bu yönde , bana gelince inancımı sormuşsunuz,Satanizmin de yaratıcısında olduğu gibi ben inanç bağlamında Szandor Lavey gibi Ateistim...

Theokoles
30-10-2010, 13:06
Türkiye'de her alanda olduğu gibi bu Satanizm konusunda da insanı kendinden geçiren bir hazıra konma, gökten gelene sarılma ve fanatikliğini yapma durumu var. LaVeyan Satanizm baştan aşağı şarlatanlık örneği zaten. Ruhani olan ise tam bir komedidir ve kolpalık örneğidir.

manahuna
30-10-2010, 23:47
tek kelimeyle aptalca bir şey

d34dkn16h7
03-11-2010, 00:53
çoğu insan zaten farketmeden satanist galiba :D Ahh bunları tartışmak çok eğlenceli...

result
06-11-2010, 17:01
Saçma bir inanış Satanizm.

d34dkn16h7
08-11-2010, 01:20
Saçma bir inanış Satanizm.

Peki İslam,Budizm,Hristiyanlık ve daha sayamıyacağım kadar çok din.en azında
burada anlatılan Satanizm daha insancıl...

emperrordiablo
23-11-2010, 12:11
Peki İslam,Budizm,Hristiyanlık ve daha sayamıyacağım kadar çok din.en azında
burada anlatılan Satanizm daha insancıl...
Her inanç sahibi kendi inancını hedef alan bir başka inanç karşısında saçma diyerek kestirip atmayı kolay adleder.Aslına bakarsanız her inanç da birbiri ile çatışma halinde hatta iç mezheplerinde bile çatışmalar taşır.Şimdi kökten bir din anlayışı içinde ki aynı şeyi söyleyen kitaptan yola çıkarak dahil çatışmalara düşmek saçma değil ama satanizm yani bunların hepsine hemde kendilerinin en iyi bildiği yoldan karşı çıkmak mı saçma?

Hristiyanlığa göre kutsal olan,İslama göre haramdır,islama göre kural olan,hristiyanlığa göre saçmadır,Yahudiler hepsinden kendini beğenmiştir,aynı rahmetin(sözüm ona)kendini beğenmiş titanları gibi tüm insanlık kendi benliğini aramakta,tanrı arayışı ve inancı başlı başına sadece güç istenci ve doymaz insan egosudur,bunu o zavallı insanlara ise kendi suretlerinden çıkardıkları tanrıları aşılar zaten...Güç istenci,bunu bir düşünün...

emperrordiablo
23-11-2010, 12:13
Türkiye'de her alanda olduğu gibi bu Satanizm konusunda da insanı kendinden geçiren bir hazıra konma, gökten gelene sarılma ve fanatikliğini yapma durumu var. LaVeyan Satanizm baştan aşağı şarlatanlık örneği zaten. Ruhani olan ise tam bir komedidir ve kolpalık örneğidir.
Theokoles'e gelince yazmaya değer bulduğum güzel bir not bırakmış,evet yazdıklarına katılıyorum,ruhaniler tam bir kolpalık daha önce ki bir yazımda bunu bende belirttim zaten,Lavey'e gelince adam şarlatan suçlamasını hak etmiyor,kendisi de kabul eder ki aslında bir ateisttir,şeytan kültünü yarattığı için ve bunu yalan olarak adlederek ona şarlatan demek biraz acımasızlık belki ama genede söylemlerin doğrudur...

Hazıra konma ve boş fanatiklik yapmamak adına zaten uğraşım...

Natan
28-11-2010, 00:21
Bir satanist aynı zamanda nasıl ateist olabilir ?

Ruhani ve ruhani olmayan satanizm hakkında aşağı yukarı bir bilgiye sahibim.

Tanrı olmadığı gibi şeytan da yoktur.

Saygılarımla

VraeL
28-11-2010, 02:11
...ruhaniler tam bir kolpalık daha önce ki bir yazımda bunu bende belirttim zaten...

Hangi yazınız bu, link atabilme imkanınız var mı?

saygılarımla

emperrordiablo
31-12-2010, 18:25
Bir satanist aynı zamanda nasıl ateist olabilir ?

Ruhani ve ruhani olmayan satanizm hakkında aşağı yukarı bir bilgiye sahibim.

Tanrı olmadığı gibi şeytan da yoktur.

Saygılarımla
Bu soruya defalarca kez cevap vermeme rağmen tekrar yazacağım.Bir ateist de satanist olabilir , bir satanist de ateist olabilir bunda bi açmaz yok aslında ama bununla beni yorarsanız amacımdan uzaklaşmış bir pyrus savaşı içinde bulurum kendimi,sorunun kaynağında çelişki yok.Sadece şunu söyleyeceğim,Satanizmi bu denli popüler kılan adam aslında bir ateisttir Lavey biliyorsunuz zaten hepiniz...Gene Bakunin cennet ve cehennem betimlerine yer verdiği sözlerinde durumu güzel özetler.Velhasıl bir ateist kült olarak gördüğü hikayede kendine bir saf seçebilir ve satanistim diyebilir,yada ben gücün karanlık tarafına inanıyorum diyen biri Sith Lordu Vader'in varlığına mı inanıyordur.Gibi.Bir satanist ise Tanrıyı red edip şeytanı tanrılaştırmıyorsa , gene ateistim derse çok da terminolojik bir hata yapmamış sayılır,örneğin şeytanın onlarca isminden biri yada askeri olan Belial,ibranice kendi kendisinin tanrısı manası da taşır.Felsefi ara yüzeyler arasında kimliğini bence kişi kendisi belirleyebilir,bunun zeminini doldurabildiği sürece...

Gelelim Vrael'in sorusuna dostum linki :
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=301250&postcount=11

VraeL
02-01-2011, 01:17
Gelelim Vrael'in sorusuna dostum linki :
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=301250&postcount=11

Sevgili dostum, linke baktım, zamanım az, bayağı bir bahsetmişsiniz ruhanilerden. İlk fırsatta o başlıktaki yorumları okuyup, ruhaniler hakkında başlığa düşüncelerimi ve bildiklerimi yazmayı düşünüyorum. Haberdar ederim, sende okursun.

Cogitos
04-01-2011, 22:46
Ya merak ettim sizler satnistmisiniz ?

VraeL
06-01-2011, 01:22
Bizler derken, kimleri kast ediyorsunuz (.

Cogitos
06-01-2011, 21:41
bu başlığı açan arkadaşlar...

emperrordiablo
07-01-2011, 11:27
bu başlığı açan arkadaşlar...
Bu başlığı açan arkadaşlar kaç kişi acaba?ben açtım arkadaşım bu başlığı,başlığın altında yazanları okursan eğer sadece başlığa bakıp iki üç kelime yazma gayretine girmeden,soruna binlerce kez cevap verdiğimi göreceksin...

Bir öneri:Bu siteye üye alımları sınavla falan olsa ya...

Neyse,sevdiğim bir paragraf ile devam etmek istiyorum,alıntılayıp:

"Bilgi ağacının meyvelerine dokunmak açık bir biçimde yasaklanmıştır.Böylece,kendini anlama yeteneğinden tümüyle mahrum kalacak insanın, ebediyen bir hayvan olarak kalması, ebedi Tanrısı, yaratıcısı ve efendisi önünde hep dört ayak üzerinde sürünmesi istenmiştir.Ama bu noktada , şeytan, ebedi isyancı, dünyanın ilk özgür düşünürü ve kurtarıcısı sahneye çıkar.O, insanın kendii hayvani cehalet ve taatinden utanmasını sağlar, onu kurtarır, itaatsizliğe ve bilginin meyvesini yemeye zorlayarak, alnına özgürlüğün ve insanlığın damgasını vurur..."
(Mihail Bakunin (http://tr.wikipedia.org/wiki/Mihail_Bakunin))

Kimdir Bakunin: Marxın diyalektiğini daha somut bir düzleme taşıyıp,temel anarşizmin kurgulayıcısı ve hayata diyalektik bakan bir materyalisttir.Sizce Bakunin bir satanist mi?

Satanist kült tanrının dinleri kadar sığ değildir,içinde bir felsefe barındırır ve olabildiğine geniş bir düzlemde düşünülebilir...Hayali dünyadan tutta , gerçek ritüellere kadar.Lakin yazdığım çerçevede bir oluşum olmalıdır.

Not:Sizce Bakunin satanist mi derken O'nu tanıyan bilen hakkında fikir sahibi olan arkadaşlara sorduğum bir soru,nacizane müslüman kardeşlerim cevaplamasın lütfen...

Cogitos
08-01-2011, 00:57
Aaaa özür dilerim haşmetlim... Zavallı varlığım sizi rahatsız etmiş olmalı...

Güzel alıntı yapmışsın bun "tanrı ve devlet"ten olsa gerek, birde küçük anektod aktarayım Bakunin marks'ın diyalektiğini somut bir düzleme taşımaz, aksine 1. Enternasyonelde nerdeyse yaka paça kavga ederler Marx'la, onun meşur bir sözü vardır "Bakunin devrimin birinci günü bulunmaz bir nimettir ama ikinci günü kurşuna dizilmelidir"der... Bence sende verdiğin şu viki sayfasını bir okusaydın keşke...

Neyse sana kalsa ben sınavı geçemem zaten ama benim merak ettiğim şey neden kendini ötekinin üzerinden tanımladığındı, fakat sen bu soruya cevap vermezsin bence... Aslında derdim Anarşizm gibi dünyayı sarsan bir felsefi siyasi akımı satanizm gibi yüzeysel, sığ bir ritüeller butününe layık görmen... Bilmiyorum Bakunini nerenle okudun ama onun "Şeytan metaforu" ezilen sınıfların içinde yaşadıkları katı ve yoz toplumsal geleneklerini yıkmak için kullandığı bir güzellemedir. Bakunin Şeytanın tarihsel isyan rolünü çalar, onun tavrını isçi sınıfının ezilmişliğine ve ona biçilen kadere, hayata karşı isyanına tezahür etmesini umar... Olgusal olarak Bakuninin isyanı tanrıya devlete,aileye,bu toplumun ahlakına, mülkiyete ve iktidara karşıdır. Bu yüzden şeytan metaforunu kullanır "ortodoks ahlakını" kalbinden vurmak için, bu ahlakın tüm algılarını yıkmak için...

(Bu arada Lavey ediğin adamda, grup sex hastası mazoşistin tekidir. İnanmazsan kendi internet sitesinde kilisesini anlattığı belgeselini bir izle de o kiliseyi neden kurduğunu kendi ağzından bir dinle...)

Anarşistler elitist olamaz ama sen satanisttin dimi. her neysen kesin olan bir şey var bence aklın karışmış biraz...

Reverans Hazretleriiiiii...

emperrordiablo
08-01-2011, 22:11
Aaaa özür dilerim haşmetlim... Zavallı varlığım sizi rahatsız etmiş olmalı...

Güzel alıntı yapmışsın bun "tanrı ve devlet"ten olsa gerek, birde küçük anektod aktarayım Bakunin marks'ın diyalektiğini somut bir düzleme taşımaz, aksine 1. Enternasyonelde nerdeyse yaka paça kavga ederler Marx'la, onun meşur bir sözü vardır "Bakunin devrimin birinci günü bulunmaz bir nimettir ama ikinci günü kurşuna dizilmelidir"der... Bence sende verdiğin şu viki sayfasını bir okusaydın keşke...

Neyse sana kalsa ben sınavı geçemem zaten ama benim merak ettiğim şey neden kendini ötekinin üzerinden tanımladığındı, fakat sen bu soruya cevap vermezsin bence... Aslında derdim Anarşizm gibi dünyayı sarsan bir felsefi siyasi akımı satanizm gibi yüzeysel, sığ bir ritüeller butününe layık görmen... Bilmiyorum Bakunini nerenle okudun ama onun "Şeytan metaforu" ezilen sınıfların içinde yaşadıkları katı ve yoz toplumsal geleneklerini yıkmak için kullandığı bir güzellemedir. Bakunin Şeytanın tarihsel isyan rolünü çalar, onun tavrını isçi sınıfının ezilmişliğine ve ona biçilen kadere, hayata karşı isyanına tezahür etmesini umar... Olgusal olarak Bakuninin isyanı tanrıya devlete,aileye,bu toplumun ahlakına, mülkiyete ve iktidara karşıdır. Bu yüzden şeytan metaforunu kullanır "ortodoks ahlakını" kalbinden vurmak için, bu ahlakın tüm algılarını yıkmak için...

(Bu arada Lavey ediğin adamda, grup sex hastası mazoşistin tekidir. İnanmazsan kendi internet sitesinde kilisesini anlattığı belgeselini bir izle de o kiliseyi neden kurduğunu kendi ağzından bir dinle...)

Anarşistler elitist olamaz ama sen satanisttin dimi. her neysen kesin olan bir şey var bence aklın karışmış biraz...

Reverans Hazretleriiiiii...

Aklı karışan sizsiniz besbelli anarşizmden hiç bahsetmedim sadece Bakunin temelde nasıl ki bir diyalektik materyalist dünya görüşü ile dünyayı algılıyor ve buna göre kendi diyalektiğini kendisi çiziyor ve satanist değil ise bende aynı o şekilde Satanist(Gerçek bir inanç çizgisinde)değilim demek istedim ama yazdıklarımı senin nerenle okuduğun ortada...

Lavey'e gelince ben O'na tabii olduğumu da söylemedim sadece kilisenin masallarından sıkılmış buna karşı savaş açmış ve kendince bir metodoloji geliştirmiştir,Grup Sex yapması O'nu bağlar ,beni değil,ben dedim ki aynı metodolojiyi kendimize uyarlayıp AntiChrist'den özgün islama endeksli bir satanizm yaratabilir miyiz acaba?

son olarak anarşizmi sen nerenle algılıyorsun ilginç ki aslında sistem olmaktan çok uzak diyalektiğin son noktası bir doğal edinim ve ütopik sonuç olan anarşizme elitist olamaz diyerek kafana göre bir kalıp biçiyorsun :))

Bakunini neremle okuduğumdan çok sırf bakunin okumakla olmuyor demek ki...Bostonlu anarşistleri,Tucker'i bir araştır,hem elitist hem anarşist hem de aynı anda liberal nasıl olunuyor bir gör :) aklını bırakma orada ama Türkiyeye geri dön...Saygılar...

emperrordiablo
08-01-2011, 22:15
Son Not:Kendince Somut düzleme taşıyıp Marx'ın doğal sonuçları için kendi sebeplerini kitlelerin yaratabileceğine inanmıştır manasında somut düzlem tabirini kullandım,aklınıza yatmamış olacak.Ayrıca Gene Madem Konuyu saptırıp bu doktrinler yumağına kitliyorsunuz,Lenin sizin dünyayı sarsan terminolojinizi kafası karışan burjuva olarak görüp,Ah bir anlasanız eşşekler demiştir,dönemin anarşistlerine...

Vs...Görüldüğü üzre kavramlar ve doğrular sadece bir göreden ibarettir.Geçmiş geçmiştir...

Cogitos
08-01-2011, 22:36
Hem elitist, hem liberal, hem anarşit...!!! Liberal dejenerasyon, karışık akıla dalalet bence... (birde diyalektiğin son noktası olmaz, durdurulamaz bir devinimdir diyalektik, sonuna nokta koyulamaz, değişimin ve hareketin sürekliliğidir... zamandır...)

Birde şu var; "aynı metodolojiyi kendimize uyarlayıp AntiChrist'den özgün islama endeksli bir satanizm yaratabilir miyiz acaba?" neden böyle birşey yaratmak isteyelim... Bilimin moderatörlüğü bize yetmiyormu, kendimizi islamın faşizan ritüellerinden kurtarıp satanizmin benzer ölçülere varan bayağı ritüellerine neden mahkum edelim... Kendimizi neden dinin ötekileştirdiği yerden tanımlayalım ki... Biz ateistler yada şöyle diyeyim iman etmeyenler, neden şeytanı kendimize ilah seçelim, biz zaten ilahsızlığı, efendisizliği kabul etmedik mi...

Ve ben neden bunları bir cevapmış gibi yazıyorum buraya... islam dinin şeytanına tapmak... AntiMuslim... Ne asparagas kavramlar ama... Bence sen hala tapınacak birşey arıyorsun neyse... kusura bakma...

Cogitos
08-01-2011, 22:43
Dotrinler yumağı lafını kabul etmiyorum ve bu arada anarşit değilim, Lenineden katılıyorum...

Marks'ı herkez kendince bir yere koyumuş Politzer'de Engels'te Althusser'de mansel'de, Ama bence sen koyduğunyere biraz dikkat et yada daha iyi okuduktan sonra koy nereye koyacaksan... (kendinceliği aş yani)...

emperrordiablo
10-01-2011, 00:10
Liberal tamam da dejenerasyon sizin tanımlamanız,Tucker'i belli ki incelememişsiniz...

Diyalektiğin son noktasından kastım,kavramın ulaşabileceği son tanım manasına idi,gene kavramı kendi ajitasyonunuzla beraber bana saldırabilecek bir nüans gibi yansıtmanız,sonra da kendi kendinize sormanız ben bunları neden cevap gibi yazıyorum diye...İroni de son nokta da böyle bir şey sanırım...

Neyse esas tüm yazdıklarınızdan konu ile ilgili çıkarabildiğim en öz ve güzel soruya sadece yanıt bulalım,Neden islam dininin şeytanına tapalım demişsiniz,Lavey kendi terminolojisini yaratırken ,Hristiyanlığın şeytanına tapmamış onu yeniden betimlemiş,isa ve incili dahil yeniden tanımlamış,aksine ateist olduğu gerçeğinden de taviz vermemiştir,aynı şekilde islamın şeytanına tapmaktan bahseden kim , aslolan şeytanı ait olduğu yere konumlamak,soyut hiyerarşisi içinde onu tanrıya denk kılmak,aslolan iyi ve kötünün aslında hiç bir zaman bize gösterildiği gibi olmadığı gerçeğini anlatabilmek.Göre kavramını izah edebilmek...

Asparagas mı bilmem ama ütopik olduğu kesin ...Marx ve Lenin'e gelince ben onları hiç bir yere koymuyorum,tarih koyacağı yere koydu zaten,yazdıkları inanç gibi bir ritüel değil ki , kendimce yorumlayım,aksine Lenin'e katılmıyorum,kafası karışık burjuva anarşist olmaz,eğer böyle bir tez atarsan ortaya kafası karışmamış burjuvanın da devrimci ve Sosyalist lider olduğunu koyarım ortaya...

Kasıtlı ve sistemli,zamanı gelince yok oluşu kendinden hazır sistemler,ancak insanoğlunun ve senin gibi esas kavramlara inanç yüklemeye meyilli insanların ardından koşacağı cinsten...Anarşizm bu noktada sonraki evrimsel sürecinde yıkımın bir şart değil sonuç olduğunu kabullenir.Diyalektiğin son noktası kendinden mazbut bir sistem değil ancak bir yıkım bir sonuç noktasına getirir.Aksi zaten insanlık tarihi bir alfa eğrisidir,senin inandığın tüm doğrular da o alfa eğrisinin bir yerlerinde kalmış tekrar edeceği anı bekleyen fikirlerdir sadece...

Cogitos
10-01-2011, 23:11
Bu tanım tucker için değil senin içindi, aslında... evet sana saldırıyorum bunun sonucunda enteresan ve sarsıcı fikirler çıkabilir ortaya belki... Dine karşı bir savaş açma niyetini anlayabiliyorum ama bunu yöntemi bumu olmalı... Lavey kendi içinde ki "üstün insan" saplantısını nereye kuyacağız, ve kesif elitizmini... Şeytanı yeniden tanımlamak kendini öteki üzerinden tanımlak olgusundan kurtarmıyor insanı, sonuçta sen yine dinin seni koyduğu yerde olduğu kabul ediyorsun, sen öyle düşünmesende kavramların "ötekisi üzerinden tanımlandığını" ortaya koyuyor... Şeytan zaten ait olduğun yerde sen onu "özgür aklın ilk savaşcısı" ilan etsende bu "metafor" ideolojik bir zemine oturduğu ölçüde anlamlı olur... İdeolojik zeminin anarşizm ise bu kaçışa hiç gerek yok... Anarşizmin tarihsel birikimi "şeytan metaforundan" her açıdan daha zengindir, karşılaştıracak olursan bu metafor anarşizmin olgular dünyasında ancak bir argüman olabilir ve öyledirde, fakat tabi sadece bu argümanla dine savaş açamazsın... Diyelimki açtın o vakit "din" kavramının ardındaki asıl sinsi düşmanın ağına takılma olasığın doğar buda "inançtır"... Lavey'i tartışmam ama senin derinden etkilemiş belli, onun yöntemi tanrı karşıtı bir akım yaratmıştır, fakat yeni bir inanç biçimide ortaya koymamışmıdır... "9 ilke" "9 günah" yasalar kutsal yaslar, ve karşınızda yeni bir inanç sistemi...

Ben neye inanç yükledim farkında değilim aslında tartıştığım kavramlar sadece sana ait... yani senin perspektifin... tarihsel sürecin Alfa eğrisiolması mevzusunu pek anlayamadım... bence kullandığın dil fazlasıyla kuramsal zorlama içeriyor biraz daha tanımlı cümleler lütfen...

Örneğin : "kasıtlı ve sistemli,zamanı gelince yok oluşu kendinden hazır sistemler,ancak insanoğlunun ve senin gibi esas kavramlara inanç yüklemeye meyilli insanların ardından koşacağı cinsten...Anarşizm bu noktada sonraki evrimsel sürecinde yıkımın bir şart değil sonuç olduğunu kabullenir.Diyalektiğin son noktası kendinden mazbut bir sistem değil ancak bir yıkım bir sonuç noktasına getirir.Aksi zaten insanlık tarihi bir alfa eğrisidir,senin inandığın tüm doğrular da o alfa eğrisinin bir yerlerinde kalmış tekrar edeceği anı bekleyen fikirlerdir sadece... "
Sen burada sınıf savaşını mı tahlil ediyosun, (muğlak bir alfa eğrisi kavramı) "aydınlanmacı tarih anlayışımı, evrim-devrim sürci" "komün yaşama geçiş öcesi proleterya diktatörlüğü meselesimi" mülkiyet kavramının ortadan kaldırılmasımı... Anraşizm evrimsel süreçleri biyolojide kabul edebilir atrihin erken çağlarında da belki ama senin evrimsel olarak algıladığın süreç anarşizm için "Devrimseldir"... (İşte anarşimin açmazıda bu Devrimin herşeyi bir anda çözeceğine kanaat getirmesi)

Neyse sana başında satanist olup olmadığını sormuştum, sanrım senin net bir fikrin yok zaten ben de cevabımı aldım, (Biraz kırıcı olsada)...

emperrordiablo
11-01-2011, 04:17
Sorduğun sorunun kırıcı cevap içeriyor olması,daha önceki sayfalarda aynı soruyu defalarca yanıtlamış olmam yüzünden olabilir mi acaba?

İnsanlık tarihi alfa eğrisi:Çok basit hiç bir zorlama içermeyen bir kavramdır,komün yaşama geçiş önce pro...Diktası falan değil , hoş geçilebildi mi şimdiye kadar onu da bilmiyorum,ama oradan geldiğimizi biliyorum,mülkiyetsiz,toplayıcı ve avcı klanların yer yüzünde hayvanlar kadar eşit haklara sahip olduğu karanlık tarihi,daha komün bir yaşam olabilir miydi?Ordan geldik,biri mülkiyet iddasını attı ortaya ve buradayız çok geniş bir yayda uzaktan bakılınca gene oraya doğru gittiğimizi de söyleyebiliriz,ama grafiğe yakından bakarsak,alfa eğrisinin frekansları artacaktır,komünden mülkiyetle bir vahşi ve hiyerarşinin çok sıkı olduğu liberalizme,ordan tekrar sosyal kavramlara bir yumuşama eğilimi ile beraber,tekrar komüne,SSCB'de bu eğilim belki de pik noktasını yaptı ve tekrar gene bir ılımlı yumuşama ile beraber kapitalizme...

İnsan göresine göre algılayıp sistemleri günümüz koşullarında akla yatkın kılabilmeye çalışmış olsada sonuç hep aynı köle sahip mantığı ....

işte bu noktada eğer insan için daha demeyi bırakıp da (daha eşit yaşam daha iyi yaşam daha çok yaşam daha çok dünya daha çok su daha daha daha vs...) insan olabilme erdeminden vazgeçilirse eğer bu alfa eğrisi kırılacak,belki de sibirya kaplanları için örneğin bir yaşam şansı doğmuş olacak,matrix filminin bir sahnesinde Agent Morpheus'un kafasını tutar ve insanlığın bu dünyanın virüsleri olduğunu söyler?Çok anlamlı gelmiştir o sahne bana...Anarşizm ama insanlık için değil,dünya için.

Gene uno bomber manifest'e bayılırım bu bağlamda...Senin inandığın tüm doğrular da derken nezdinde insanlığı kast ettim,sosyalizm,liberalizm vs...Gibi,bu alfa eğrisinin bir noktasında tekrar edeceği yeri bekliyor sadece...Esas olan onu kırabilmek.

Lavey'in üstün insan saplantısı bende de belki sizde bile mevcut neden bu kadar rahatsız oldunuz kendisi çok cüretkar bir biçimde dillendirdiği için mi yoksa?Ben buna insan olmama eğilimi diyorum.Bence sakıncalı değil.

Bir şeyin öteki üstünden de olsa başlı başına da olsa tanımı sınırıdır aynı zamanda,bu bağlamda şeytanı yeniden yapılandırıp sınırlarını genişletmeliyiz,neden?

Şimdi bu tartışmayı biz yapıyoruz,ama kaç ehli müslim kardeş ne demek istediğimizi anlayabilir acaba merak ediyorum?Zaten müslümanların ilgi yoğunluğu olan bir konu olsa idi,biz bu tartışmayı bile yapamaz hale gelirdik,aradaki salçalanmalar yüzünden,dolayısı ile anlayacakları dilden anlatmak diyorum,yani bu benim amacım değil aslında basitce aracım...O yüzden anarşizmin zaten bunları beraberinde barındıran geniş kavramsal literatüründen daha çok bana Kuran ve Risale gibi hadis mesnevi gibi kaynaklar yardımcı olabiliyor.İddanızda ısrarcıysanız,Bakunin'i bir müslüman ile tartışmayı deneyin :)

Lavey'e gelince Black Bible kültü evet beni çok etkiledi,lakin kendi şahsi defektleri gene onu bağlar diyerek,onun amacı mı ?Aracı mı bu idi bilmiyorum ama,benim aracım bu belki de aramızda ki yegane fark da bu lavey ile...Sen müslümanların tanrısı karşısında don kişot gibi mücadele veriyorsun yada herhangi bir dinin tanrısı karşısında,bir tanrı ile ancak bir tanrı savaşabilir,onlar kendi tanrılarını yaratmadılar mı?Hatta Nietzsche'ye göre öldürdüler bile.Bende kendi tanrımı yaratıyorum...Pragmatist olmadığın sürece de sonu aynı olmaz merak etme...

Cogitos
11-01-2011, 20:50
insanlar bu sitede derin felsefi tartışmalardan hoşlanıyor olabilir ama benim ihtiyacım olan net bir cevaptı evet veya hayır... Evet bir satanistsin iyi güzeel...

Alfa eğrisi hikayesi, senin tarihe bakış açın, o yüzden tarihin döngüsel süreç olduğu ve başladığı yere döneceğini görmek fazlasıyla bilim kurgu... Aslında çok değil Neolitik devrim başladığı sürece dair birşeyler okusan bu fikrin değişecektir... Aslında derdin insanın doğanın bir parçası olmaktan çıktığı an ile sanırım, bilinç patlaması anı, doğayı tahakkümü altına alarak varoluşuna yabancılaştığı an, hepimizin sorunu zaten bu ve dinsel değil ideolojik bir sorun bu...

"üstün insan olma saplantısı içinde insan olmama eğilimi" diyorsunuz üzgünüm ama bende buna demagoji diyorum...

Yav benim islam ile mücadelem kendi yaşadığım hayat pratiğine müdahelesi kapsamında olur yoksa müslümanların kendilerine ne yaptıkları umrumda değil... Ben hayatımda hiç müslüman olmadım, sanırım bu yüzden asıl sorunun islamiyet veya hristiyanlık değil "inanç refleksi" olduğunu düşünüyorum, sonuçta bu gün dünyada tapınılan tüm dinler geçmişteki çok tanrılı dinlerin bir devamıdır, ritüelleri ve mitoslarıyla (inanç refleksini yok etmezsek ayrında insanlar belki patatese tapmaya başlayabilirler)...

Sen anlamamışsın, ben kimsenin tanrısıyla savaşmıyorum, olmayan üzerine konuşmak onu var eder... neden var olmayanı tartışayım ki... Helede onunla savaşmak ohooo...

"Sen müslümanların tanrısı karşısında don kişot gibi mücadele veriyorsun yada herhangi bir dinin tanrısı karşısında,bir tanrı ile ancak bir tanrı savaşabilir,onlar kendi tanrılarını yaratmadılar mı?Hatta Nietzsche'ye göre öldürdüler bile.Bende kendi tanrımı yaratıyorum...Pragmatist olmadığın sürece de sonu aynı olmaz merak etme..." Evet sen tapınacak birşeyler arıyorsun... Senin inanca ihtiyacın var... Umarım gerçekten bulmuşsundur...

Bu küçük tartışma için teşekkürler...

emperrordiablo
12-01-2011, 00:37
Benim bir tanrım var zaten :) Diğer dinlerde de O'nun tanımlamaları bi hayli mevcut.Benim diğer dinlerin tanrısından ve inancından farklı olarak ,tanrımın adı Belial(İbranice kendi kendisinin tanrısı demektir)Azazel cennetten kovulmadan önce ki adı...

Efsanelerin kökenlerinde illaki abartılı olmayan halleri yani bir hikayeleri vardır,ademle havva da işte cennetten kovulan kendi doğasını red eden ve zekaları ile öne çıkan belki ilk insanların ortak adı...

İnsan bilinci tanrı yaratabiliyor,ben ise tanrı yaratan bir tanrının peşindeyim,Belial'in , bu bağlamda bir tanrı yada inanca ihtiyacım yok,senin de yok.Bu bağlamda seninle yaptığım pyrus mücadelesinin de bir anlamı yok en baştaki agresif tavrın sebebi birazda bu idi belki.Umarım bulmuşsundur temennisinde bulunmuşsun,teşekkür ederim.Kendimin farkındayım zaten...Bende teşekkür ederim ayrıca tartışma için...

emperrordiablo
12-01-2011, 00:39
Son not: Evet Satanistim :) manasını çıkaranda gene sensin bu arada,ben bunu asla beyan etmedim.

raymond
12-01-2011, 04:41
[B]The Dark Book of Satan adlı eserde satanistlerin hayatı nasıl anlamalır gerektiği ve diğer bireylerle ilişkilerini düzenleyen yirmibir satanist nokta şunlardır;

-Gücünü kaybetmemek için ,zayıf ve aciz (karaktersiz,kişiliksiz) olanlara saygı gösterme
-Yapıyı Kumun üzerine değil kayanın üzerine inşa et...Çünkü yapı sadece bugün yada dün için değil her zaman içindir.
-Boyun eğmektense öl
-Demircilik ölümün kılıcını işlemek dışında hiçbir sanatsal değere sahip değildir. Çünkü ölüm getiren kılıç bir sanat şaheseridir.
-Her şey üstende başarıyı elde etmek için önce kendinin üstüne çık (kendini aşmayı öğren)
-Sevgiyi bir kenara atma ,fakat onu her zaman tehdit et çünkü o bir sahtekardır.
-Daha önceden yaratılmış engelleri yok etmek için taze ve güçlü bir rüzgar gibi gel.
-Erkek dışında hiçbir şey güzel değildir ama bütün her şeyden güzel olan kadındır.

Dostum, hepsini birbirine karıştırmış, bir bulamaç elde etmişsiniz. Alıntıladığım kısmın Laveyan satanizmle alakası yok, geleneksel satanist gruplardan birine aittir bu. Zaten ''Erkek dışında hiçbir şey güzel değildir...'' diye başlayan kısımla Lavey olsa olsa alay eder. :)

emperrordiablo
12-01-2011, 21:26
Dostum, hepsini birbirine karıştırmış, bir bulamaç elde etmişsiniz. Alıntıladığım kısmın Laveyan satanizmle alakası yok, geleneksel satanist gruplardan birine aittir bu. Zaten ''Erkek dışında hiçbir şey güzel değildir...'' diye başlayan kısımla Lavey olsa olsa alay eder. :)
Ya arkadaş konu başlığında Ön yargısız satanizm yazıyor laveyan satanizm yazmadım bilerek , değişik sentezleri sundum,alıntı yaptığın yerin başında kaynağı da yazıyor zaten ,sizin anlama güçlüğünüz olmadığı da verdiğiniz önermede açık ama algı güçlüğümü var çözemedim ki ben.Maksadım zaten bu mevcut satanist herhangi bir oluşumda yer almak yada ona özendirmek değil,ama göründüğü gibi de olmadığını izah edebilmek...

Yalnız erkek güzeldir ile ilgili bölüm yorumu ise size ait ;) Lavey'e değil...

VraeL
12-01-2011, 23:27
[B]The Dark Book of Satan adlı eserde satanistlerin hayatı nasıl anlamalır gerektiği ve diğer bireylerle ilişkilerini düzenleyen yirmibir satanist nokta şunlardır;

-Boyun eğmektense öl

Yukarıda maddeler spiritual satanizm'e ait değil yalnız...

corleone
09-09-2011, 12:25
1-ateist kişi şeytana inanıyorsa kendisine ateistim demesin.başka bir şey desin.sonra salak salak ben ateist satanistim diyor ki bu iki kelime yanyana kullanılmaz.saçma

2-satanizm öyle kedi kes,heavy metal dinle kafanı deli gibi salla gibi birşey değildir.tamam böyle yapanlarda var ama satanistlerinde kendi aralarında çeşitleri var.mesela satanistler derki ''şeytan iyiliğin var olması için kötülüğü seçmiştir.bu asil bir davranıştır.ve allah onu dünya ile ödüllendirmiştir''
bu salakça şeytan isyan etti neden kibri egosu yüzünden.şu an insanlığın bir sorunu varsa oda kibir egodur.

3-kafirin kelime anlamı gerçeği örtendir.ateistle eş anlamlı değildir.semavi dinler bu gerçeği örten kişilerle varlıklarla mücadele eder.bu sayfada biri yazmış zaten ''seytan tanrı olabilir'' işte bu yanlış.saçmalamayın.tek bir yaratıcımız var oda şeytan değil.

mısır medeniyetide seytanla çok iç içe bir medeniyetti zaten satanizm ile mısır simgelerinin bir birine yakın olduğunu fark edersiniz. dikkatinizi çekmek istediğim bir konu İLLUMİNATE dir.bu örgütte satanist bir örgüttür.araştırın.sembolü luciferin gözü dür ve oda horusun gözüyle aynıdır.bizim asıl sorunumuz satanistlerledir.ben illuminateden bahsediyorum bu sitedeki özenti satanistlerle değil. http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/08/rothschild-illuminati-satanizm-ve-yeni.html adam akıllı baştan sona okuyun.sonra bana cevap yazın

turko
09-09-2011, 13:28
velhasılı kelam şeytan bit mitte olsa iyidir , isyankar bir kardeşimizde , the devil's advocate filminde al pacino olarak kendine bir kez daha sempati toplamıştır , takdire şayandır :D

TUBA
09-09-2011, 13:52
şeytan diye bir varlık yokki ona tapılsın :)

VraeL
09-09-2011, 15:34
şeytan diye bir varlık yokki ona tapılsın :)

Nereden biliyorsun olmadığını? (:

TUBA
09-09-2011, 15:41
varlığın ispatladı mı? ispatladıysa buyur bana da anlat

VraeL
09-09-2011, 15:45
varlığın ispatladı mı? ispatladıysa buyur bana da anlat

evet geçen cadı tahtası kullandım, fincan hareket etti kendi kendine (: ben geldim yazdı ((:

TUBA
09-09-2011, 15:47
evet geçen cadı tahtası kullandım, fincan hareket etti kendi kendine (: ben geldim yazdı ((:

demekki ispatlayamamış :D

VraeL
09-09-2011, 15:48
demekki ispatlayamamış :D

ahahaha :D tüh neyse artık bir dahaki sefere, fotoğrafını çekerim :P

TUBA
09-09-2011, 15:55
ahahaha :D tüh neyse artık bir dahaki sefere, fotoğrafını çekerim :P

photoshop olmadığını da kesin kanıtlarsan ilk inanlardan ben olacam :)

VraeL
09-09-2011, 15:59
photoshop olmadığını da kesin kanıtlarsan ilk inanlardan ben olacam :)

Videoya alırım ozaman. Videoshop diye bir program yoktur umarım

TUBA
09-09-2011, 16:02

youtubeda senin tarifinle videoshop olarak hazırlanmış bir çok video var :D uzaylılar, hayaletler, ruhlar, melekler gibi

VraeL
09-09-2011, 16:05
youtubeda senin tarifinle videoshop olarak hazırlanmış bir çok video var :D uzaylılar, hayaletler, ruhlar, melekler gibi

Siz ateistler hepiniz aynısınız hiç birşeye inanmıyorsunuz, kalbiniz mühürlenmiş sizin :D

Khaos
09-09-2011, 16:06

bi daa geldiğinde ona bi sorsana,
müslümanların iddia ettiği gibi allah tarafından yaratıldığı doğrumu.

cinsiyeti var mı.

melek mi yoksa cin mi.

bi zahmet öğren de bize de anlatırsın.

o şerefsizin çağrıldığı bi sürü yerde bulundum,
nedense ben varken gelmiyor.

var bana karşı bi husumeti ama anlayamadım.

VraeL
09-09-2011, 16:14
bi daa geldiğinde ona bi sorsana,
müslümanların iddia ettiği gibi allah tarafından yaratıldığı doğrumu.

cinsiyeti var mı.

melek mi yoksa cin mi.

bi zahmet öğren de bize de anlatırsın.

o şerefsizin çağrıldığı bi sürü yerde bulundum,
nedense ben varken gelmiyor.

var bana karşı bi husumeti ama anlayamadım.

bıraktım o işleri artık ateistim, kalbim mühürlendi, çağırınca gelmiyor, fincan yerine kupa falanmı denesem ki, daha büyük.

TUBA
09-09-2011, 17:42
bıraktım o işleri artık ateistim, kalbim mühürlendi, çağırınca gelmiyor, fincan yerine kupa falanmı denesem ki, daha büyük.

dostum kalbin mühürlenmiş değil kupa kova ile denesen gene gelmez :D

VraeL
09-09-2011, 17:45
dostum kalbin mühürlenmiş değil kupa kova ile denesen gene gelmez :D

puhaha :D

süper cevaptı vallahi, kendi kazdığım kuyuya soktun beni,
ben gidiyorum arkadaş, yerin dibine girdim resmen,
bu işin rovanşıda var :P sen görürsün...

Özgürcan
09-09-2011, 17:51
Arkadaşlar gerçek satanizmin ne olduğu ne yazık ki bilinmiyor/saklanıyor.
Tarihte satanist olmak ve şeytana tapmak suçundan ilk idam edilen şahıslar Dünya'nın yuvarlak olduğunu iddia eden bilim insanlarıydı. 1700 lere kadar katolik kilisesi biliminsanlarına Satanist demiştir. 1700lerde Bavaria'daki katliamlarda sonra Illuminati gibi çeşitli Biliminsanlarının kurduğu tarikatlar dağılmıştır ve biiliminsanlrı örgütlanmeden çalışmaya başlamıştır. Ancak katolik kilisesi kedi keserlerdi, ayin yaparlardı diye satanistler hakkında propagandaya başladı ve 1960'lı yıllarda Anton Szandor LaVey tarafından ilk defa "Modern Satanizm" kuruldu, ancak o da kedi kesmeyi, bakire kurban etmeyi öğütlemiyordu, kendine göre bir felsefesi vardı;
http://tr.wikipedia.org/wiki/Anton_Szandor_LaVey

Dokuz ilke
Tevekkül ve yetinme yerine sonsuz kişisel tatmin için çalış.
Mistik düşler yerine capcanlı hayatı yaşa.
Kendini kandırma. Kirletilmemiş bilgeliğin temsilcisi ol.
Sevgini hakedene sakla. Şaklabanlara harcama.
Öbür yanağını dönme, intikam al.
Sorumlu olana karşı sorumluluk göster. Şevkat, enerji vampirlerine dikkat.
İnsan dört ayaklılar gibi bir hayvandır. Kimi zaman onlardan iyi, çoğunlukla onlardan beterdir. "Ruhi ve entelektüel yüceliği" onu hayvanlar aleminde en acımasız yaratık yapar.
Şeytan, günah adı verilen fiziki, duygusal, düşünsel yücelikleri savunur.
Şeytan, öcü gibi kullanıldığı sürece caminin ve kilisenin en iyi dostudur.
...

Sonuç olarak yazılanların kandırmaca olma ihtimali var. (ailemle 50 yıldır Ortaköy mezarığının ön kapısının yanında oturuyoruz satanist cinayet duymadık?!)

corleone
10-09-2011, 08:39
1-ateist kişi şeytana inanıyorsa kendisine ateistim demesin.başka bir şey desin.sonra salak salak ben ateist satanistim diyor ki bu iki kelime yanyana kullanılmaz.saçma

2-satanizm öyle kedi kes,heavy metal dinle kafanı deli gibi salla gibi birşey değildir.tamam böyle yapanlarda var ama satanistlerinde kendi aralarında çeşitleri var.mesela satanistler derki ''şeytan iyiliğin var olması için kötülüğü seçmiştir.bu asil bir davranıştır.ve allah onu dünya ile ödüllendirmiştir''
bu salakça şeytan isyan etti neden kibri egosu yüzünden.şu an insanlığın bir sorunu varsa oda kibir egodur.

3-kafirin kelime anlamı gerçeği örtendir.ateistle eş anlamlı değildir.semavi dinler bu gerçeği örten kişilerle varlıklarla mücadele eder.bu sayfada biri yazmış zaten ''seytan tanrı olabilir'' işte bu yanlış.saçmalamayın.tek bir yaratıcımız var oda şeytan değil.

mısır medeniyetide seytanla çok iç içe bir medeniyetti zaten satanizm ile mısır simgelerinin bir birine yakın olduğunu fark edersiniz. dikkatinizi çekmek istediğim bir konu İLLUMİNATE dir.bu örgütte satanist bir örgüttür.araştırın.sembolü luciferin gözü dür ve oda horusun gözüyle aynıdır.bizim asıl sorunumuz satanistlerledir.ben illuminateden bahsediyorum bu sitedeki özenti satanistlerle değil. http://michaelsikkofield.blogspot.co...m-ve-yeni.html (http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/08/rothschild-illuminati-satanizm-ve-yeni.html) adam akıllı baştan sona okuyun.

TUBA
10-09-2011, 12:15
satanistler derki ''şeytan iyiliğin var olması için kötülüğü seçmiştir.bu asil bir davranıştır.ve allah onu dünya ile ödüllendirmiştir''

madem şeytan kibir ve egonun temsili neden allah onu yarattı? yaratmak onun elinde ise bu kötülüğü yaratmasaydı:)

turko
10-09-2011, 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=qtg3MwvYfEE&feature=related

kibir, kesinlikle en sevdiğim günah :D

allah şeytanı yaratmadı ki allah iblisi yarattı (melek mi cin mi olduğu tartışmalıdır , ama cin olması daha muhtemel gözükmektedir ) sonra bu kardeşimiz dedi ki aman tanrım ben ki nur topu , ateş topu gibi biriyim bu balçığa mı secde edeceğim velhasılı kelam çoğumuz okulda hocasına evde babasına isyan edemezken iblis tutmuş kendini yaratan tanrıya isyan etmiş :D dinlerde ki tek sevdiğim hikayedir , isyan ateşi yakmıştır , iblis candır

TUBA
10-09-2011, 12:50
sevgili turko, asıl atlanılan konu şu; iblis veya şeytan ne dersen de nihayetinde allah tarafından yaratıldı ve yaratılış gereğinin dışına çıkabilir mi? yani senin yapın ne ise osundur, değişmez değil mi? ama bu hikayei şunu görürüz iblis veya şeytan allah tarafından yaratılmıştır ama her ne hikmetse allahın yarattığının dışına çıkabilmiştir ve egosit kötü bir varlık olmuştur. sence bu ne kadar doğrudur? :D

turko
10-09-2011, 12:54
işte isyan var ona bakarsan adem'de elmayı yemeyecekti ama yedi salak :D ya burada saçma olan satanist ateist kavramıdır , tavuk yumurtladı , yumurta şeytan fakat ben tavuğa (tanrıya) inanmıyorum :D birinin ben ateist aleviyim demesi kadar mantıksız ...

ama kabul edin isyan hikayesi çok güzel ;)

TUBA
10-09-2011, 13:01
işte isyan var ona bakarsan adem'de elmayı yemeyecekti ama yedi salak :D ya burada saçma olan satanist ateist kavramıdır , tavuk yumurtladı , yumurta şeytan fakat ben tavuğa (tanrıya) inanmıyorum :D birinin ben ateist aleviyim demesi kadar mantıksız ...

ama kabul edin isyan hikayesi çok güzel ;)

bu hikayeyi herhangi bir masal olarak anlatsan 5-6 yaşındaki bir çocuk saçma bir masal diyecektir.

turko
10-09-2011, 13:05
bak hikaye zaten saçma o konuda bişey yok , tanrı ateş toprak nur ama benim isyanlara karşı bir sempatim var ; misal sen içinde yaşadığın topluma isyan etmişsin ki burdasın . cümleyi değiştireyim o zaman " ama kabul edin ki saçma hikayelerin içinde en güzel olanı iblis'in tanrıya isyan hikayesi" . oldu mu ? :)

Özgürcan
10-09-2011, 13:26
dikkatinizi çekmek istediğim bir konu İLLUMİNATE dir.bu örgütte satanist bir örgüttür.araştırın.sembolü luciferin gözü dür ve oda horusun gözüyle aynıdır.bizim asıl sorunumuz satanistlerledir.ben illuminateden bahsediyorum bu sitedeki özenti satanistlerle değil. http://michaelsikkofield.blogspot.co...m-ve-yeni.html (http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/08/rothschild-illuminati-satanizm-ve-yeni.html) adam akıllı baştan sona okuyun.

Yazımda belirttim, illuminati şu anda varolmayan ve 1500-1700 yılları arasında gökbilimciler tarafından kurulmuş bir örgüttü. Dünya yuvarlaktır diyen biliminsanlarına satanist dediği için bu örgütün ismi böyle kalmıştır. Şu anda dünya'da bu sembolleri kullanan şahıs-örgüt her neyse, illuminati değil ya da sadece bu asil örgütün ismini kullanıyor...

corleone
10-09-2011, 18:29
sayın örgürcan haklısınız ama isim aynı kalıp altındaki kişiler değişti ve sonuçta o ilk kuruluş amacından bambaşka idealler taşıyor şuan ben isme değil isim altındaki olan olayları kahsediyorum

Özgürcan
10-09-2011, 20:33
Ben de öyle olduğunu anladım zaten, ancak yine de belirtmek istedim..

VraeL
11-09-2011, 00:18

mısır medeniyetide seytanla çok iç içe bir medeniyetti zaten satanizm ile mısır simgelerinin bir birine yakın olduğunu fark edersiniz. dikkatinizi çekmek istediğim bir konu İLLUMİNATE dir.bu örgütte satanist bir örgüttür.araştırın.sembolü luciferin gözü dür ve oda horusun gözüyle aynıdır.bizim asıl sorunumuz satanistlerledir.ben illuminateden bahsediyorum bu sitedeki özenti satanistlerle değil. http://michaelsikkofield.blogspot.co...m-ve-yeni.html (http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/08/rothschild-illuminati-satanizm-ve-yeni.html) adam akıllı baştan sona okuyun.

bana satanizmi tanımlayabilir misin?

nobullshit
01-10-2011, 12:08
Illuminati'nin satanist olduğunu iddia eden arkadaş ne kadar da fantastikmiş.

emperrordiablo
17-10-2011, 23:06
Illuminatist'lerin satanist olduğunu ben değil aslında yeni yetme islamcılar yada amerikada yetişmiş,Bani-HASHEM'S gibi müslümancıklar iddaa ediyor,daha doğrusu illuminati ve ve 13 soylu aileyi ta mısır ve ra ile bağlantılandırıp,satanist oldukları çıkarımını yapıyorlar...

bunun içinde gayet akla yatkın metodlar kullanmıyor değiller...

Satanist Ateist nasıl olunur'a gelince,Vrael Satanist'in anlamını sormuş ben de ters çıkarımla Ateist'in anlamını soracağım,yetti gari kaç oldu açıklanıyore...

Basit bir sitede Ateist'in anlamı şöyle izah edilmiş,karşı çıkan olursa düzeltsin...

Ateizm, tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançların reddedilmesi. Var olan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir düşünce akımıdır ...

Tüm tanrıları ve ruhsal varlıkları ve de metafizik inançları red ediyorum...Öyle ise ben bir ateistim...Şeytan ise ne metafizik,ne de ruhsal bir kavram..Şeytan içimizde,bana tanrıyı iterken verdiği güç ile varlığımı onda buluyorum...Öyle ise ateist tanımlaması dışına çıkmadan da Satanistim diyebilirim sanırım...

Turkoya gelince,tüm semavilerde Şeytan'ı Tanrının yarattığı rivayet edilir,peki ya bu denklem ters ise?Ön yargısız satanizm başlığının yegane sebeplerinden biri de bunu irdelemektir...Hiç Şeytan'ın kitabından onu okudunuz mu=?Hiç Şeytan'ın peygamberinden onu dinlediniz mi=?

Hayır çünkü O'nun ne peygamberi,ne de kitabı var,insanlara kendini anlatmak gibi bir derdi yok,belki de iyi olan yada iyi diye bildiğimiz kavrama ait olan ama takdir beklemeden ve tehdit etmeden fark edilmeyi bekleyen odur,Şeytan'ı anlamak mı istiyorsunuz,kendinizi dinleyin...

Bana diyor ki o yaratılmamış ve yaratmamış olandır...Bana diyor ki,o öz benliğinizin bir parçası olan özgürlük hissidir...

emperrordiablo
17-10-2011, 23:11
En başta, ilâhiyatın ilâhî zorbalığına, Tanrı'nın hayaline başkaldırmak gerekir. Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu sürece yeryüzünde kölelikten kurtulamayız.
( Mikhail Bakunin )

Bilgi ağacının meyvelerine dokunmak açık bir biçimde yasaklanmıştır.Böylece,kendini anlama yeteneğinden tümüyle mahrum kalacak insanın, ebediyen bir hayvan olarak kalması, ebedi Tanrısı, yaratıcısı ve efendisi önünde hep dört ayak üzerinde sürünmesi istenmiştir.Ama bu noktada , şeytan, ebedi isyancı, dünyanın ilk özgür düşünürü ve kurtarıcısı sahneye çıkar.O, insanın kendii hayvani cehalet ve taatinden utanmasını sağlar, onu kurtarır, itaatsizliğe ve bilginin meyvesini yemeye zorlayarak, alnına özgürlüğün ve insanlığın damgasını vurur...
( Mikhail Bakunin )

Şeytan , insanlıktır,insan olabilmektir,insana tabi olabilmek ise,satanizmdir...

Bu yüzden o meşhur filmde ki baba replikde ben en büyük hümanistim diye bağırıyor şeytan,metafizik yok,ruh yok,spiritualizm yok,inanç yok,ama bu hikayede tek haklı taraf var...

emperrordiablo
17-10-2011, 23:16
Gene islamcı bazı fikir fukaralarına yanıt:

Araştırın demiş İlluminati sembolü lucifer'in gözüdür...

http://img196.imageshack.us/img196/3134/291pxluciferliegelucvia.jpg
Resimde :

St. Paul Katedrali'nde bulunan
G. Geefs tarafından tasvir edilen bir Lucifer heykeli. Gözüne iyi bak bakalım ne kadar benziyor,İlluminatistlerin sembolüne :D

Dahası Lucifer latince ışık getiren demektir,bu tasvirden yola çıkarsak belki de illuminatistler değil sizin Nurcular falan satanisttir kim bilir ...

emperrordiablo
17-10-2011, 23:27
İlluminati Satan ilişkisini inceleyen bir de sözüm ona amatör bir belgesel yapılmış,bana pek amatör gibi gelmiyor olsada... Arrivals adı ile...Gelenler...Aslında Deccal'i daha çok işleyen bir belgesel ... :Meraklısına...

emperrordiablo
17-10-2011, 23:30
http://www.youtube.com/watch?v=sz2OsaXaT5Y

Devamı part 2-3-4-5...vs yutubda izlenebilir...

VraeL
19-10-2011, 23:13
Illuminatist'lerin satanist olduğunu ben değil aslında yeni yetme islamcılar yada amerikada yetişmiş,Bani-HASHEM'S gibi müslümancıklar iddaa ediyor,daha doğrusu illuminati ve ve 13 soylu aileyi ta mısır ve ra ile bağlantılandırıp,satanist oldukları çıkarımını yapıyorlar...

Satanist Ateist nasıl olunur'a gelince,Vrael Satanist'in anlamını sormuş ben de ters çıkarımla Ateist'in anlamını soracağım,yetti gari kaç oldu açıklanıyore...

Basit bir sitede Ateist'in anlamı şöyle izah edilmiş,karşı çıkan olursa düzeltsin...

Ateizm, tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançların reddedilmesi. Var olan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir düşünce akımıdır ...

Tüm tanrıları ve ruhsal varlıkları ve de metafizik inançları red ediyorum...Öyle ise ben bir ateistim...Şeytan ise ne metafizik,ne de ruhsal bir kavram..Şeytan içimizde,bana tanrıyı iterken verdiği güç ile varlığımı onda buluyorum...Öyle ise ateist tanımlaması dışına çıkmadan da Satanistim diyebilirim sanırım...

Turkoya gelince,tüm semavilerde Şeytan'ı Tanrının yarattığı rivayet edilir,peki ya bu denklem ters ise?Ön yargısız satanizm başlığının yegane sebeplerinden biri de bunu irdelemektir...Hiç Şeytan'ın kitabından onu okudunuz mu=?Hiç Şeytan'ın peygamberinden onu dinlediniz mi=?

Hayır çünkü O'nun ne peygamberi,ne de kitabı var,insanlara kendini anlatmak gibi bir derdi yok,belki de iyi olan yada iyi diye bildiğimiz kavrama ait olan ama takdir beklemeden ve tehdit etmeden fark edilmeyi bekleyen odur,Şeytan'ı anlamak mı istiyorsunuz,kendinizi dinleyin...

Bana diyor ki o yaratılmamış ve yaratmamış olandır...Bana diyor ki,o öz benliğinizin bir parçası olan özgürlük hissidir...

Şimdi ben burada bir çelişki olduğunu düşünüyorum sevgili emperrordiablo.

Hem şeytanın içindeki ses, senin benliğin olduğunu söyleyerek kişiselleştiriyorsun,
Hemde somut olarak varmışcasına onun hakkında genel iddialarda bulunuyorsun.

"Onun kendini insanlara anlatmak gibi bir derdi yok" demeniz, onun insanlardan bağımsız var olabilen bir varlık olduğunu düşündürür bizlere.

Bu arada illuminatinin luciferin yolunda olduğu iddiası kulağa hiçte inandırıcı gelmiyor.

Şu bir gerçek ki lucifer dediğimiz sözde cennetten kovulan pek sevgili sözde şeytanımız, özünde yunan tanrısı Phosphorus ve onun kardeşi Hesperus'a dayanır. Günümüz fosfor elementide adını Phosphorus'tan alır. Zira Phosphorus ışık getiren, ışık kaynağı gibi anlamlar içermektedir. Latinler aynı tanrıya, aynı anlamı içerin lucifer adıyla hitap etmişler.

Kilise, Phosphorus ve erkek kardeşi Hesperus'un görüntü ve simgesel anlamlarını kullanarak lucifer adı altında şeytan'ın kovulmadan önceki dürüst melek figürüni oluşturmuşlar. Kovulduktan sonraki hali için ise yunan tanrısı olan Pan'ı kullanmışlar. Baphomet heykeli Pan ile aşırı benzer fiziksel özellikler göstermekte herkesin bildiği gibi.

Kısacası illuminatinin lucifere taptığını iddia etmek, illuminatinin aynı zamanda tanrının varlığına inandığını fakat şeytanın yolundan gitmeye karar kıldığını iddia etmektir.

Böyle birşeye açıkcası inanmıyorum. Masonik yapılanmalar daima Eloh'a tapınmaktadırlar.

İlluminatinin göz işareti, dayansa dayansa hermetizme dayanır, bu da gözün, horusun gözü olduğu anlamını içerir.

Tabi illuminati diye birşey varsa o da (.

Bana diyor ki,o öz benliğinizin bir parçası olan özgürlük hissidir...[QUOTE]

Bu sözün daha cafcaflısı var (:

[QUOTE]ben size şah damarınızdan yakın değilim, ben zaten sizim.

iastate
20-10-2011, 11:16
birak bunlari rahatina bak, ben hala soruma cevap bulamadim

neden variz, noluyo?

emperrordiablo
23-10-2011, 03:33
birak bunlari rahatina bak, ben hala soruma cevap bulamadim

neden variz, noluyo?

Soruyu yanlış kişiye soruyorsun,babana sor neden var olduğunu çok kısa ve öz açıklayacaktır sana...

Vrael,Lucifer ve illuminati ilişkisini ben kurmadım zaten :D bana neden anlatıyorsun yada bana hitabın sonrasında sanki bana anlatıyormuşsun gibi durmuş :D

Bir belgesel yayınladım(Sözüm ona bir belgesel :D ) işte onlar idda ediyor bunu ben değil...

Şeytanın kişileştirilmesine gelince,neden olmasın?Bakunin de aynı yolu izler...Bir garip şizofrenidir aslında,Freuda göre din toplumsal obsesyonlarımız,Obsesyonlarımız ise bireysel dinimizdir,benim obsesyonum ise şeytan bu kadar basit bu ateist olmama engel değil sanırım...

Dawkins'e soruyorlar bir tartışmada,

"şimdi bu kadar emin misiniz?%100 ateistim ve tanrı yokdur diyebilir misiniz?"

"Eğer Richard Dawkins'e soruyorsanız evet eminim ama Prof.Dawkins'e soruyorsanız ben bir bilim adamıyım,Kesin yoktur şeklinde bir tanılama yapabilmem için elimde buna dair kuvvetli ve red edilemez deliller olması gerekir,lakin bilim adamı olarak da cevap vermem gerekirse,eğer 1 ile 7 arasında bir notlama yaparsanız,tanrı vardır 1 yoktur ise 7 olsa 6.9 yoktur diyebilirim"şeklinde cevap veriyor,işte Dawkins'in bilimsel kimliğinin altında yatan o 0,1'lik şüphe benim içimde şeytan olarak yaşıyor,yani eğer tanrı olsaydı bile , milyarda bir olasılıkla dahil tanrı olsaydı bile,Bu defa da onu öldürmemiz gerekirdi diyor Bakunin,bu yüzden milyarda birin tanrısına karşılık milyarda birlik şeytanımı hep bir yerlerde gizlemek gerektiğine inanıyorum,tüm etik toplumsal değerlere inat

VraeL
23-10-2011, 21:26
Soruyu yanlış kişiye soruyorsun,babana sor neden var olduğunu çok kısa ve öz açıklayacaktır sana...

Vrael,Lucifer ve illuminati ilişkisini ben kurmadım zaten :D bana neden anlatıyorsun yada bana hitabın sonrasında sanki bana anlatıyormuşsun gibi durmuş :D

Bir belgesel yayınladım(Sözüm ona bir belgesel :D ) işte onlar idda ediyor bunu ben değil...

Şeytanın kişileştirilmesine gelince,neden olmasın?Bakunin de aynı yolu izler...Bir garip şizofrenidir aslında,Freuda göre din toplumsal obsesyonlarımız,Obsesyonlarımız ise bireysel dinimizdir,benim obsesyonum ise şeytan bu kadar basit bu ateist olmama engel değil sanırım...

Dawkins'e soruyorlar bir tartışmada,

"şimdi bu kadar emin misiniz?%100 ateistim ve tanrı yokdur diyebilir misiniz?"

"Eğer Richard Dawkins'e soruyorsanız evet eminim ama Prof.Dawkins'e soruyorsanız ben bir bilim adamıyım,Kesin yoktur şeklinde bir tanılama yapabilmem için elimde buna dair kuvvetli ve red edilemez deliller olması gerekir,lakin bilim adamı olarak da cevap vermem gerekirse,eğer 1 ile 7 arasında bir notlama yaparsanız,tanrı vardır 1 yoktur ise 7 olsa 6.9 yoktur diyebilirim"şeklinde cevap veriyor,işte Dawkins'in bilimsel kimliğinin altında yatan o 0,1'lik şüphe benim içimde şeytan olarak yaşıyor,yani eğer tanrı olsaydı bile , milyarda bir olasılıkla dahil tanrı olsaydı bile,Bu defa da onu öldürmemiz gerekirdi diyor Bakunin,bu yüzden milyarda birin tanrısına karşılık milyarda birlik şeytanımı hep bir yerlerde gizlemek gerektiğine inanıyorum,tüm etik toplumsal değerlere inat

ahhh evet sanki sana söylemişim gibi olmuş cidden :D yok yok onu konu açılınca belirtiyim demiştim, yoksa senin böyle birşeyi iddia etmediğini biliyorum :D

Benim senin şeytan tanımından anladığım şu:
Şeytanın dinlerdeki özellikleri aslında oldukça metaryalist hatta atheist bir bakış açısı içeriyor. Şeytanın tanrıya başkaldırışı, olayları sorgulayışı dinden arınma yolunda önemli bir örnek gösteriyor diyorsun. Bu yüzden şeytanı kıyıda köşede tutmada fayda var diyorsun.
Doğru diyorsunda, sırf o milyarda birlik şeytan için kendini satanist ilan etmen gerekmez diye düşünüyorum bende :)
Bunun yanısıra senle şeytanın aslı, astarı konusunda konuşucaktık teee ne zamanlar, ne oldu olay? :D

ereninthenature
23-10-2011, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=sz2OsaXaT5Y

Devamı part 2-3-4-5...vs yutubda izlenebilir...

Yuzuklerin efendisinden sahneler koymuslar:D

Cok guldum.

emperrordiablo
24-10-2011, 19:47
Yuzuklerin efendisinden sahneler koymuslar:D

Cok guldum.

:)) Heheheh sorma :D daha sonrasındaki bölümlerde madonna kliplerinden Madonnanın satanist olduğuna kadar,İngiltere Kralının tahtının altında Süleymana ait bir taşa varana dek :D artık ne tılsımlar ne büyüler , Hayır Madonna Satanist diyelim ama bunu gizliyor,(neden gizliyor oda ayrı bi mevzu ama :D Satyricon gibi Black Metal gruplarının kliplerini görseler dudakları uçuklayacak adamlar üstüne bir de gizlemiyor ,aşikar bakire kurban ediyor kliplerinde onlar neden destek bulamamış bu deccalcilerden bilmem...50 bölüm falan var sanırım da vaktimi ayırıp izlediğime mi yanayım neye yanayım :D güzel deşifrasyonlar seyrek de olsa aralarda çıkıyor ama , subliminal mesaj telkin yöntemi ve reklamcılığı bağdaştırdığı güzel bir bölüm var mesela

:D Madem buna güldünüz :D biraz ciddi bir yapım paylaşalım o halde :D

Bu ciddi belgeselin birinci bölümü Face üstünden izlemek mümkün,diğer bölümler you tubeden

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150424218521202

http://www.youtube.com/watch?v=dPQjzmBTjDk

http://www.youtube.com/watch?v=b15T_FhxYPs

http://www.youtube.com/watch?v=mnZXA05PbkA

Düşünsel Evrim aramızdan bir arkadaş mıdır yoksa onun sayfası mıdır bilmem ama her kimse emeği için teşekkürlerimizle...

emperrordiablo
24-10-2011, 20:09
Bunun yanısıra senle şeytanın aslı, astarı konusunda konuşucaktık teee ne zamanlar, ne oldu olay? :DŞeytanın aslı astarını konuşacaktık ne oldu demişsin ama?Ben bu polemiği hatırlamıyorum,bu siteye belki kendi eksikliğim belki adminlerin agresifliği bilemiyorum , epey darıldım bir zaman,islamcıların gazına gelip benim islam ve mizah adlı başlığımı cafeye kaldırdılar bu bence yanlış idi,mizah ciddi bir iştir sonucunda bizi güldürüyor olsa bile,İslamın Mizahı ise gerçeklerden feyz alır ve babalar gibi islam konu başlığı altında durması gerekirdi bana kalırsa,mizah başlığını kafeye kaldırmak Bahadır Baruter'e allah yok din yalan dedi diye 3 sene hapis istemekle aynı kafaya mahsustur.Ama neyse kalın admin abilerden tanıdığımız olmayınca,islamcıların gazı ile başlık kaldırıldı saygı duyduk bizde sonrasında ise kendi başlığım olan satanizm hariç hiç bir yere ne bir başlık açtım ne de yorum yaptım.Site ne kaybetti ben ne kaybettim bilmem ama,böyle uygun gördüm...

Dolayısı ile epey bir siteden koptum,ara ara bakıyorum neyse...Konulardan da koptum biraz bu yüzden...Bazı şeyleri hatırlamıyorum.

Ama geldiğimiz bu noktada şeytanın aslı astarı ile ilgili de zaten bir belgesel yayınladım orada net sanırım konu bunun ötesinde güzel bir tespiti farkında olmadan yapmışsın,"Senin şeytan tanımından anladığıma göre" demişsin bana,burası önemli ,

Çünkü benim şeytanım milyarda birlik ihtimalim içimde ki gizli bir şizofreni,bu yüzden özellikle islamcı yada isevi yada hristiyan musevi neyse,insanlar ile konuşurken bu şeytan özellikle kendine bir yer bulup , kimlikleşiyor,bu benim tanrı ve kavramına olan öfkemden kaynaklı bir unsur,kendine beden bulan bu şeytan,onların tüm tezlerini kendi bakış açısı ile çürütebiliyor,deforme edebiliyor ve hatta yok edebiliyor,çünkü şeytan'a ait bir kitap yok bunu bir kaç yerde daha söyledim,tanrı gibi Epistemolojik olmayan bir kavramı bildiğin determinist doğrular ile çürütebilmek neredeyse imkansız,ona kendi kadar güçlü bir anti tez sunmalı...Yani benim şeytanım senin tanrını döver hikayesi...

Bunu söylediğimde ise gelen tepkiler hep şu yönde oldu,neden böyle bir şey yapma gereği duydun ki dediler bana.Yani Ateist olmak neyine yetmiyor,bir islamcıyı fikren yok etsen ne olur ?Sana ne katar.Burası da tam şeytana göre aslında,sadece ego,bana bir şey katmaz belki ama,onların bu bocalayışı ve benim sunduğum anti tezlerle baş edemeyince tıpkı bizler gibi bilime ve materyalizme sarılması dahil o kadar ilginç diyaloglara sahne oluyor ki :D gülümsememi yada okuyanın duyanın gülümsemesini sağlıyor.Zaten bu adamın önünde ateizmi, determinist doğruları, bilimsel tezleri savunman imkansız,adam bilmek istemiyor adı üstünde inançlı.Bende inancını kevgire çeviriyorum,gerisini o düşünsün...

emperrordiablo
24-10-2011, 23:38
:))
Bu ciddi bir belgeselin birinci bölümü Face üstünden izlemek mümkün,diğer bölümler you tubeden

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150424218521202

http://www.youtube.com/watch?v=dPQjzmBTjDk

http://www.youtube.com/watch?v=b15T_FhxYPs

http://www.youtube.com/watch?v=mnZXA05PbkA

Düşünsel Evrim aramızdan bir arkadaş mıdır yoksa onun sayfası mıdır bilmem ama her kimse emeği için teşekkürlerimizle...
Gerçekten çok güzel bir yapım , sonunda verdiği mesaj net ta perslerden itibaren yunan mitleri ile beraber şeytanın evrimini anlatıyor ve düşüncesini somutluyor,oysa sözüm ona belgesel olarak yapılmış Arrivals ise bir şeyleri aydınlatmaktan çok sanki şüphe çekme ve giz perdesi ardında bırakmaya yönelik bir yapım,insanların paranoyalarını harekete geçirerek,mesela belli ünlü simaların aslında satanist olduğunu vs...Ama bunu gizlediklerini ve el altından dünyayı yöneten bir konsey halini aldıkları var sayılmış,çelakıl denen maymunsunun TNT kanalında yaptığı programda dahil ele alınıyor bu konu son günlerde.Anlamadığım şey ise şu, günümüzde bir insan satanist ise bunu neden gizlesin ki?Kendini gizemlere bindirsin,sonunda ne yakılıyor , ne cadı kazanına atılıyorsunuz,kaldı ki bunu gizlemeyen çok ünlü gruplar da var,Manowar gibi , hatta Türk grupları dahil var aşağıda buna örnekleri görebilirsiniz,şeytanın gize ihtiyacı neden olsun ki?Ya da satanistlerin...Ap açık olsalar da gayet başarılılar ; İzleyin bakın :D

http://www.youtube.com/watch?v=xiDecdJKr0o&NR=1

klipte verilen mesaja dikkat

Yeni bir din geliyor

Yada çok daha eski yıllara ait bariz başka bir klip daha size:

http://www.youtube.com/watch?v=nC6dkhXc5nY&feature=related

Ve bir başkası : http://www.youtube.com/watch?v=3F1W8HJLV5s

vs.vs.vs...

Yani bu imgelemleri kullanan gerçekten bu inanca tabi mi bilmesem de insanlar zaten var ve yeterince ünlüler,para da kazanıyorlar,Madonna gibi varsayıldığı üzre saklı gizli olmalarının manası nedir ?(İslamcıların dünyayı yöneten İlluminatist Satanist bir örgütün varlığına inancı üstünde ki en büyük boşluklardan biri bu sorduğum sorudur!)

Son olarak yayınladığım bu çarpıcı belgeselden sonra şu mesajla kapatmak istiyorum bu yazımı:
"Şeytanın en büyük başarısı kendisinin olmadığına insanlığı inandırmış olmasıdır ;)

VraeL
25-10-2011, 17:28
Şeytanın aslı astarını konuşacaktık ne oldu demişsin ama?Ben bu polemiği hatırlamıyorum,bu siteye belki kendi eksikliğim belki adminlerin agresifliği bilemiyorum , epey darıldım bir zaman,islamcıların gazına gelip benim islam ve mizah adlı başlığımı cafeye kaldırdılar bu bence yanlış idi,mizah ciddi bir iştir sonucunda bizi güldürüyor olsa bile,İslamın Mizahı ise gerçeklerden feyz alır ve babalar gibi islam konu başlığı altında durması gerekirdi bana kalırsa,mizah başlığını kafeye kaldırmak Bahadır Baruter'e allah yok din yalan dedi diye 3 sene hapis istemekle aynı kafaya mahsustur.Ama neyse kalın admin abilerden tanıdığımız olmayınca,islamcıların gazı ile başlık kaldırıldı saygı duyduk bizde sonrasında ise kendi başlığım olan satanizm hariç hiç bir yere ne bir başlık açtım ne de yorum yaptım.Site ne kaybetti ben ne kaybettim bilmem ama,böyle uygun gördüm...

Dolayısı ile epey bir siteden koptum,ara ara bakıyorum neyse...Konulardan da koptum biraz bu yüzden...Bazı şeyleri hatırlamıyorum.

Ama geldiğimiz bu noktada şeytanın aslı astarı ile ilgili de zaten bir belgesel yayınladım orada net sanırım konu bunun ötesinde güzel bir tespiti farkında olmadan yapmışsın,"Senin şeytan tanımından anladığıma göre" demişsin bana,burası önemli ,

Çünkü benim şeytanım milyarda birlik ihtimalim içimde ki gizli bir şizofreni,bu yüzden özellikle islamcı yada isevi yada hristiyan musevi neyse,insanlar ile konuşurken bu şeytan özellikle kendine bir yer bulup , kimlikleşiyor,bu benim tanrı ve kavramına olan öfkemden kaynaklı bir unsur,kendine beden bulan bu şeytan,onların tüm tezlerini kendi bakış açısı ile çürütebiliyor,deforme edebiliyor ve hatta yok edebiliyor,çünkü şeytan'a ait bir kitap yok bunu bir kaç yerde daha söyledim,tanrı gibi Epistemolojik olmayan bir kavramı bildiğin determinist doğrular ile çürütebilmek neredeyse imkansız,ona kendi kadar güçlü bir anti tez sunmalı...Yani benim şeytanım senin tanrını döver hikayesi...

Bunu söylediğimde ise gelen tepkiler hep şu yönde oldu,neden böyle bir şey yapma gereği duydun ki dediler bana.Yani Ateist olmak neyine yetmiyor,bir islamcıyı fikren yok etsen ne olur ?Sana ne katar.Burası da tam şeytana göre aslında,sadece ego,bana bir şey katmaz belki ama,onların bu bocalayışı ve benim sunduğum anti tezlerle baş edemeyince tıpkı bizler gibi bilime ve materyalizme sarılması dahil o kadar ilginç diyaloglara sahne oluyor ki :D gülümsememi yada okuyanın duyanın gülümsemesini sağlıyor.Zaten bu adamın önünde ateizmi, determinist doğruları, bilimsel tezleri savunman imkansız,adam bilmek istemiyor adı üstünde inançlı.Bende inancını kevgire çeviriyorum,gerisini o düşünsün...

haa tamamdır ya şimdi anladım son paragraflarından olayı. Ben seni daha fanatik ve radikal bir satanist sanmıştım.

"aslı astarını" konuşacaktık muhabbetini sen açdıydın ama çoook uzun zaman oldu. hodri meydan bölümü vardı ozamanlar. orada başlık açıp konuşalım demiştin galiba, profilimdeki ziyaretçi mesajları bölümünde mesajın duruyor olmalı.

emperrordiablo
25-10-2011, 23:17
haa tamamdır ya şimdi anladım son paragraflarından olayı. Ben seni daha fanatik ve radikal bir satanist sanmıştım.

"aslı astarını" konuşacaktık muhabbetini sen açdıydın ama çoook uzun zaman oldu. hodri meydan bölümü vardı ozamanlar. orada başlık açıp konuşalım demiştin galiba, profilimdeki ziyaretçi mesajları bölümünde mesajın duruyor olmalı.

Hatırladım sanırım doğrudur öyle bir teklifim olmuştu , aslına bakarsan gene yanılmıyorsun , fanatik bir şekilde şeytanı savunup,somutlamaya çalışacak dinlerden çok daha sağlam bir şekilde şeytanın ayağını yere bastıracak bir tartışma istiyordum bunun için de senin gibi konuya hakim biri yararlı olabilirdi,bu başlığı açmış olmamın sebebi de aslında bu idi,ama dediğim gibi siteye olan tepkimden dolayı buna gerek kalmadı,site gayet güzel,islama muhalif payeler altında islamcılar tarafından yönetiliyor bana kalırsa...O yüzden değmez,insanların aydınlanması için canını ve kanını akıtmış,Turan Dursun'un ismini taşıyor olması benim için sadece manevi bir anlam taşıyor artık.Yoksa dediğim gibi siteye sadece kendi başlığımı okumak ya da eğlenmek için gelir oldum,eskisi gibi sitede bulunan islamcıları,fikren yerin dibine geçirmek gibi bir hırsım kalmadı.Ne halim varsa görmekteyim şu aralar :D

VraeL
26-10-2011, 23:19
Hatırladım sanırım doğrudur öyle bir teklifim olmuştu , aslına bakarsan gene yanılmıyorsun , fanatik bir şekilde şeytanı savunup,somutlamaya çalışacak dinlerden çok daha sağlam bir şekilde şeytanın ayağını yere bastıracak bir tartışma istiyordum bunun için de senin gibi konuya hakim biri yararlı olabilirdi,bu başlığı açmış olmamın sebebi de aslında bu idi,ama dediğim gibi siteye olan tepkimden dolayı buna gerek kalmadı,site gayet güzel,islama muhalif payeler altında islamcılar tarafından yönetiliyor bana kalırsa...O yüzden değmez,insanların aydınlanması için canını ve kanını akıtmış,Turan Dursun'un ismini taşıyor olması benim için sadece manevi bir anlam taşıyor artık.Yoksa dediğim gibi siteye sadece kendi başlığımı okumak ya da eğlenmek için gelir oldum,eskisi gibi sitede bulunan islamcıları,fikren yerin dibine geçirmek gibi bir hırsım kalmadı.Ne halim varsa görmekteyim şu aralar :D

Şeytan seni inandırsın sabah akşam sitede olup, her gelişmeyi işlerimden dolayı takip edememekle beraber sitede söylediğin şekilde bir duruma rast gelmedim hiç. Ama yeni bir iddiada değil, daha öncede allah nickli birinin müslümanlar rencide ediliyor gerekçesiyle (idi sanırım) niki değiştirildiği için benzer muhabbetler dönmüştü.

Neyse sen bilirsin, takıldığın başka mekanlar forumlar varsa haber eyle pm yoluyla konuşalım şeytanil konuları :D
Özellikle "so hard müslim"lerin olduğu forumlarda şeytanı yüceltmek ayrı bir zevk meselesidir, "dünya dinleri" adlı sitenin forumundan bilirim. Az uğraşmadıydık oradakilerle de.

Bu arada oraya ne oldu harbi? Bi kapandı, bi yeniden açılacak dendi vs. Bilen varmı T.D sakinleri?

nobullshit
27-10-2011, 00:11

Öncelikle şeytan şudur, budur dememek gerekir. Bunların hepsi yorumlamadır, çıkarımdır.

Ancak şu var ki şeytanı metafiziksel bir varlık olarak kabul etmemek temelleri sağlam olan bir düşünce değil. En baştan metafiziğin ne olduğunu kavramak önemli. Somutlar fiziksel ise soyutun somutun tanımına etki ettiği her durum metafizikseldir. Dolayısıyla şeytan ya da tanrı soyut kavramlar olmakla birlikte somut olanlar üzerinde etkiye sahip olmalarından mütevellit metafiziksel kavramlar.

Bize hep tanrıyı reddetmek diye bir şeyin olduğu öğretildi. Hayır, reddedilen şeyi temsil eden büyük karizma odağı tanrı olsa da tanrıyı reddetmek tüm metafiziği reddetmek demektir. Tanrıyı reddeden bireyin şeytana da ihtiyaç duymayacağı oldukça mantıklıdır. Şeytan tanrıyı fiziksel düzlemden kovan, metafizikle savaşan bir şey değil. Şeytan tanrıyla metafiziksel düzlemde savaşır ancak yine de bir bütünü oluştururlar.

Sonuçta tanrı kavramı "Allah"a indirgenemez. Birçok kültürde birçok tanrı ve şeytan bulunmakta. Ben Semitik kökenli monoteist anlayışın tanrısını reddediyorum dediğinizde de bahsettiğiniz şey son derece spesifiktir. Tam olarak söylemek istediğinizi ifade etmeniz için tüm metafiziği reddettiğinizi belirtmeniz gerekir ki bu da şeytan olgusunu beraberinde götüreceği için hem satanist hem ateist olunması mantıksızdır.

En başta, ilâhiyatın ilâhî zorbalığına, Tanrı'nın hayaline başkaldırmak gerekir. Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu sürece yeryüzünde kölelikten kurtulamayız.
( Mikhail Bakunin )

Bilgi ağacının meyvelerine dokunmak açık bir biçimde yasaklanmıştır.Böylece,kendini anlama yeteneğinden tümüyle mahrum kalacak insanın, ebediyen bir hayvan olarak kalması, ebedi Tanrısı, yaratıcısı ve efendisi önünde hep dört ayak üzerinde sürünmesi istenmiştir.Ama bu noktada , şeytan, ebedi isyancı, dünyanın ilk özgür düşünürü ve kurtarıcısı sahneye çıkar.O, insanın kendii hayvani cehalet ve taatinden utanmasını sağlar, onu kurtarır, itaatsizliğe ve bilginin meyvesini yemeye zorlayarak, alnına özgürlüğün ve insanlığın damgasını vurur...
( Mikhail Bakunin )

Şeytan , insanlıktır,insan olabilmektir,insana tabi olabilmek ise,satanizmdir...

Bu yüzden o meşhur filmde ki baba replikde ben en büyük hümanistim diye bağırıyor şeytan,metafizik yok,ruh yok,spiritualizm yok,inanç yok,ama bu hikayede tek haklı taraf var...

Bu bakış açısı tek bir konumda sabitlenmiş durumda. İnsanın bilgi sahibi olması, özgürlüğe kavuşması, güce sahip olması, aydınlanması onun evreni algılama yetilerinin gelişmesi ve evrenin sırrına ulaşması demek olduğundan bir hayvan türü olmaktan, insan olmaktan çıkması ve tanrı mertebesine yaklaşması demektir.

İnsan bir sonuçtur. Etraftaki her şeyin neden-sonuç ilişkisine dayalı olduğunu göz önünde bulundurursak, insan abiyogenezin neden olduğu reaksiyonların neticesinde ortaya çıkmış bir sonuçtur. Doğal olanı budur. İnsan nedeni olan evrenin ortaya koyduğu bir unsurdur. Tanrının kulu olmak fikrinin temel dayanağı da budur. Tanrının kulu olmak "doğanın içinde insan" fikriyle örtüşür. Özgürlüğe kavuşup bilgi sahibi olmak tam olarak "doğanın üstünde insan" olmaktır.

Şu an hepimiz sadece insan olmaktan, doğanın bir parçası olmaktan, tanrının kulu olmaktan daha fazla şey ifade ediyoruz. Teknolojinin dindar yobazlar tarafından dışlanmasının haklı sebepleri var. Teknoloji bilgi demek, bilgi şeytan demek.

Şunu da söyleyeyim, şeytan her türlü "kötü"yü sıfatında barındırır. Kötü kavramı algı çeşitliliğine göre değişse de bir yerde mutlaka hangi formda olursa olsun kötü vardır. Kötü ve negatif olaylar ve durumlar sürekli şeytani varlıklara atfedilir. Kötü şeyler hep yıkıcı şeylerdir. Bu bağlamda bilginin de yıkıcı olduğunu belirtmek gerek.

Kısacası, şeytanın "hümanist" olduğu palavradır. Bizim insani diye tabir ettiğimiz mefhumları bize "bunlar insanidir" diye yutturanların kökenini Rönesans'ta arayın.

İnsanda entelejansın gelişiminden sonra insan güdüleriyle ve duygularıyla değil mantığıyla hareket etmeye başladı. Bu da zaten onu doğanın parçası olmaktan doğaya hükmeden olmaya iten "kötü" bir şeydi.

emperrordiablo
28-10-2011, 03:52
Sanırım Nobullshit'i yorumlarında haklı kılan küçük detayı ben atlamışım;Şunu yazmıştım

"Tüm tanrıları ve ruhsal varlıkları ve de metafizik inançları red ediyorum...Öyle ise ben bir ateistim...Şeytan ise ne metafizik,ne de ruhsal bir kavram..Şeytan içimizde,bana tanrıyı iterken verdiği güç ile varlığımı onda buluyorum...Öyle ise ateist tanımlaması dışına çıkmadan da Satanistim diyebilirim sanırım..." Benim Şeytanım ise ne metafizik ne de ruhsal bir kavram demeliydim , gerçi yazının sonraki safhalarında bunu belirttim Vrael'e anlatırken...Dolayısı ile hem ateist hem satanistim demiştim...Tüm metafiziği red ediyorum evet,velhasıl peterpan romanını okudum yada filmini izledim,işte bu filmde ben korsanı tutuyorum demek gibi bir ibare anlatmak istediğim anlaşılması neden bu kadar zor bilemiyorum,ve sonra düzeltiyorum aslında korsan filmde bize gösterildiği gibi bir şey değildir,aslında şöyledir böyledir,diye...Neye göre düzeltiyorum,kendime göre...Zaten bütün dinlerin kaynağı da bu değil mi?
Kendimiz...

Kötülüğe gelince tanımlamalarına katılmakla beraber,kötü ya da negatifi işaret eden,herşey şeytan ile özdeşleşir,bu hepsinden daha kötü değil mi peki?Yani düşünsene gene yukarda yayınladığımız,şeytanın tarihi belgeselinde anlatıldığı üzre,şeytan fikri 100yıllar boyu bir takım zümrelerin işine gelmeyen herşeyi yok etmek için kullanılmamış mı?Peki kötülük nedir sorusunu sormak geliyor aklıma?Negatif düşünce nedir?Ne ile ölçümlenmiştir?

Kötülüğü bize bu şekilde öğretenler en büyük kötülüğü yapmadı mı insanlığa?

http://www.facebook.com/photo.php?v=112925762135839 gibi...

Algıya göre değişse de bir yerlerde mutlaka bir kötü vardır şeklinde hayatı iki uçlu bir düşünce sistemi ile algılamayı sevmiyorum ama öyle bile olsa,bu kötü kavramsal olarak dahil,ya tarihin en büyük ajanı olan tanrı ise , ya şeytan gerçekte tanrı ise ;)

nobullshit
28-10-2011, 14:37
Sanırım Nobullshit'i yorumlarında haklı kılan küçük detayı ben atlamışım;Şunu yazmıştım

"Tüm tanrıları ve ruhsal varlıkları ve de metafizik inançları red ediyorum...Öyle ise ben bir ateistim...Şeytan ise ne metafizik,ne de ruhsal bir kavram..Şeytan içimizde,bana tanrıyı iterken verdiği güç ile varlığımı onda buluyorum...Öyle ise ateist tanımlaması dışına çıkmadan da Satanistim diyebilirim sanırım..." Benim Şeytanım ise ne metafizik ne de ruhsal bir kavram demeliydim , gerçi yazının sonraki safhalarında bunu belirttim Vrael'e anlatırken...Dolayısı ile hem ateist hem satanistim demiştim...Tüm metafiziği red ediyorum evet,velhasıl peterpan romanını okudum yada filmini izledim,işte bu filmde ben korsanı tutuyorum demek gibi bir ibare anlatmak istediğim anlaşılması neden bu kadar zor bilemiyorum,ve sonra düzeltiyorum aslında korsan filmde bize gösterildiği gibi bir şey değildir,aslında şöyledir böyledir,diye...Neye göre düzeltiyorum,kendime göre...Zaten bütün dinlerin kaynağı da bu değil mi?
Kendimiz...

Ancak senin bahsettiğin şeye Satanizm denmez. Satanizm sistemi olan bir inanç biçimidir. Seninki felsefi Antagonizm'dir. Sen metafiziği tümüyle red ederek "kutsallık" fikriyle fiziksel düzlemde çatışıp onu savma ihtiyacında olan biri olduğun en için en basit anlamda bir antagonistsin.

Kötülüğe gelince tanımlamalarına katılmakla beraber,kötü ya da negatifi işaret eden,herşey şeytan ile özdeşleşir,bu hepsinden daha kötü değil mi peki?Yani düşünsene gene yukarda yayınladığımız,şeytanın tarihi belgeselinde anlatıldığı üzre,şeytan fikri 100yıllar boyu bir takım zümrelerin işine gelmeyen herşeyi yok etmek için kullanılmamış mı?Peki kötülük nedir sorusunu sormak geliyor aklıma?Negatif düşünce nedir?Ne ile ölçümlenmiştir?

Aslında şeytan tam da kötü sıfatına sahip bir şey. Çünkü şeytanın isyan ettiği mefhumlar yaratıcının insanlar için meşru gördüğü şeyler. Yaratılan için iyi olan şey yaratıcının öngördüğü "iyi"dir. Şeytan bu iyiyi reddettiğinde doğal olarak kötücül bir konuma gelir.

Bu birtakım zümrelerin geçirdiği, anakronistik olarak belirtecek olsamda o dönemde dengi olan, "bürokratik yozlaşma" bu zümrelerin kavramları çıkarlarına göre kullanmalarını sağlaması kavramların insanların ona verdiği saf niteliği değiştirmez. Kilise Tanrı'nın dünyadaki temsilcisi. Tanrı'nın meşru gördükleri ve görmedikleri hakkında ahkam kesecek tek kurum. Haliyle bunun kaymağını yemişler.

Mutlak kötülük ve iyilikten bahsedilmez. Hatta hiç bir anlamsal değerden bahsedilemez. İnsan algısı olmadan hiç bir obje tek başına insanların onlara yüklediği anlamlara sahip değildir. Örneğin bir yanardağın patlaması sonucunda dağın eteklerine kurulmuş köydeki insanların lavlar yüzünden eriyerek telef olması "doğanın yıkıcı bir etkisi"dir. İnsan bunu "kötü" olarak algılar ve bu olaya kötü değer yükler ve bunu şeytana atfeder. İnsan için evren kesinlikle ne algıladığıdır. İnsan ölmüşse evren de yoktur. İnsan algısıyla gerçekliğin katmanlarına etki edebilir. Çünkü gerçeklik denen şey zaten insan algısıyla olan bir şey. Gördüğümüz duyduğumuz her şey aslında somut matematik denklemlerinin çözümlerinin beynimiz tarafından tercüme edilip renklere, seslere dönüştürülmesidir. Aslında kafanın dışarısında ne renk var ne de ses. Dışarıda olan şey maddelerin titreşimleri. Bu titreşimler frekans yayar ve bu frekansı beyin alır sese ve görüntüye çevirir. Gerçeklik mutlak değildir hiç bir zaman.

Bir yanardağ patlaması eğer kötü algılanmışsa bu gerçekten o olayın kendi niteliğinde kötüyü barındırdığı için değil insanlar ona bu niteliği verdiği içindir. Buna göre olaya verilen nitelik, veren bireyler için geçerlidir ve kötüdür. Aynı şekilde iyilik de öyle.

Bir de şöyle bir algı var. Eğer tanrıyı panteistik bir perspektiften algılarsak, evrende gerçekleşen maddenin formunu değiştiren, formlarda bozulmalara ve enerji alanlarında dengesizliklere yol açan olaylar mutlak kötü olarak algılanabilir. En basitinden sanıyorum ki bir karadelik oluşumu gerçekten hiç bir algısal çeşitliliğe mahal vermeyecek biçimde evrensel bir kötüdür.

Kötülüğü bize bu şekilde öğretenler en büyük kötülüğü yapmadı mı insanlığa?

http://www.facebook.com/photo.php?v=112925762135839 gibi...

Algıya göre değişse de bir yerlerde mutlaka bir kötü vardır şeklinde hayatı iki uçlu bir düşünce sistemi ile algılamayı sevmiyorum ama öyle bile olsa,bu kötü kavramsal olarak dahil,ya tarihin en büyük ajanı olan tanrı ise , ya şeytan gerçekte tanrı ise ;)

Bahsettiğin şey kötünün niteliği değil. Yani bir resim düşün. Resmin çerçevesini "kötü kavramı" olarak al, resmin kendisini yani çerçevenin içindekini de "kötünün niteliği" olarak ele al. Resmin içi yani kötünün niteliği algıya göre değişir ancak "kötü kavramı" yani resmin çerçevesi her zaman vardır.

İkinci tezin tanrıyı ne olarak algıladığımıza bağlı. Tanrıyı bir varlıkmış gibi düşünmek doğru değil bence. Bana göre yaratımsal olan her şey tanrıya aittir çünkü tanrı zaten yaratımı ya da nasıl söylersen, etrafta "var olan" her şeyin nedenini açıklayan bir şey. Yani bu düşünce şeklinde ben "varlık=tanrı" diyebiliyorum. Dolayısıyla bence tanrının kötü olması çok muhtemel değil.

emperrordiablo
31-10-2011, 23:25
ne diyeyim Antagonist oldum o zaman ben ,D satanizm zaten algısal bir mecaz benim için...

Bir atıf da diyebilirim,antiteist demişti bir başka dostum da benim için,antagonisti de onun gibi algıladım,lakin Bakunin için bile satanist yada şeytana tapar dendiğinden ötürü ben biraz da , satanist tanımlamasını seviyorum...

VraeL
31-10-2011, 23:48
Neden kendinizi etiketlemeye çalışıyorsunuz?
Verilen sıfatların, insanların sınırlarını çizdiği tanımlamaların hangisine girdiğinizin ne önemi var?

Asıl önemli olan değil midir, kendi kurallarınız, ve onları şevk ile özgürce, neşeyle yaşamanız?

Etiketlemek, kalıplar arasına sokmak, ayrıştırmak ve bölmek değil midir kan tanrısının, el-ilahın, arabın tanrısının işi?

emperrordiablo
07-11-2011, 07:41
öyle bir çaba yok aslında,yada ihtiyaç,etiketlemeye çalışmıyorum en azından ben,birileri yakıştırıyor bende o elbise üstüme nasıl olur acaba diye bakıyorum hepsi bu...

tanılamak sınırlamaktır aslında tanrı dediğiniz anda bile aslında sınırsız adledilen bir gücü sınırlamış oluyorsunuz...

oysa insanoğlunun sonsuz güç istencinde ki arayış,esasen sınırlanınca son bulmuyor,sonsuzluğun sınırını istemek gibi,bu yüzden evrilen tanrılar ve düşünceler mevcut,bunu şeytanda tamama erdirmek istiyorum sadece,bir evrim daha geçirmesini benim beynimde ve sayemde...

VraeL
08-11-2011, 00:31
Antagonist muhabbetine hitaben yazmıştım üsttekileri, genel olarak konuya hitaben değildi ;-D