PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydinus gurubumuza katildi

vartor
26-09-2008, 03:19
Degerli tercume gurubu uyeleri, Aydinus gurubumuza katildi. Tum uyeler namina, kendisine hos geldin diyorum.
Aydinus, almancasiyla yardimci olabilecegini soyluyor; aramizda baska almanca bilen var mi?

meaculpa
26-09-2008, 03:39
Aha almanca bilen biri çıktı :)

Kutlarım Aydınus, bu arada özel tercüme istekleri kabul edermisiniz aCaba deyip ilk iletide yüzsüzlük edeyim :)

serüvenci
26-09-2008, 13:33
haddim olmayarak müdahale etmek zorundayım.
yahu dur meaculpa. daha benim astığım yazı duruyor. sıranı bekle yahu :D

Aydınus
27-09-2008, 03:13
Degerli tercume gurubu uyeleri, Aydinus gurubumuza katildi. Tum uyeler namina, kendisine hos geldin diyorum.
Aydinus, almancasiyla yardimci olabilecegini soyluyor; aramizda baska almanca bilen var mi?

Sevgili Vartor !

Sitemize yönelik erişim engelleme çabaları beni fevkaledesiyle üzdü .

Canım o kadar sıkılmıştı ki , anlatamam .

Burası sanal alemdir ve bu alemi bir okyanus gibi düşünürsek eğer , bizim sitemiz bu okyanusta sadece bir damla idi .

Ama bu damlaya bile tahammülsüzler vardı .

İstiyorlardı ki , bu damla olmasın .

Eğer ki birşeyler yapılması gerekiyorsa ben de birşeyler yapmalıydım .

Derhal ''Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi'' olmaya karar verdim ve sevgili Dilaver'e mesajımı çektim .

Ardından ''Tercüme Grubuna'' üye olmak istediğimi belirten başvurumu yolladım .

Almancam iyidir ve elimden geldiğince aslına sadık kalarak Almanca dökümanlar tercüme etmek istiyorum .

İlk yapacağım tercüme de moderatör arkadaşlarımızdan sevgili DelX'in 22-09-2008 , 12:42 tarihinde astığı ''Aziz Nesin'le Röportaj'' başlıklı yazı olacak .

Kutlarım Aydınus ; bu arada özel tercüme istekleri kabul eder misiniz acaba deyip ilk iletide yüzsüzlük edeyim :)) ( Meaculpa )

Elbetteki .

Sevgili arkadaşlar ; dinlerle ilgili gerçekten de yayımlanmaya değer elinizde ne kadar Almanca yazılar varsa bana gönderebilirsiniz .

En kısa sürede ve yineleyerek söylüyorum , aslına sadık kalarak tercüme edeceğimden emin olabilirsiniz .

Herkese sevgilerimle ...

thunderpoint
27-09-2008, 13:50
Teşekkürler aydınus, başarılar...

dilaver
27-09-2008, 14:04
Aydınus'a hg diyelim :

TD ana sayfasının almanca çevirisini edda yapıyordu, ama şu sıralar ara vermek zorunda kaldı.

Sevgili Aydınus, ana sayfanın almancası ile Türkçesini karşılaştırdıgın zaman bitmemiş makaleleri görebilirsin. Henüz çevrilmemiş olanlardan hangisini almak istersen buraya yazarsan ben de edda ile temasa geçerim o da mümkünse yapabileceklerini söyler, böylece öncelikle ana sayfayı bitirmiş oluruz.

saygılarımla