Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Dilaver
Yaklaşık 2 yıl içinde 5000 mesajı aşarak gerek üyelik performansıyla gerekse yöneticilik emeği ve katkısıyla takdir edilecek bir istikrar gösteren sevgili Dilaver'i tebrik ediyorum.
Her ne kadar yöneticilik konumu onur üyeliğine engel teşkil ediyor olsa da Dilaver gönlümüzde onur üyeliğini emeğinin hakkıyla kazanmıştır.
Siteye katkılarının ve başarılarının devamını diliyorum.
Nice 5000'lere...
Darısı geriden gelip te şu sıralar formdan düşenlere. :)
Bütün ayağını kaydırma girişimlerime "proleter direnişi" ile karşı koyup mesaj sayısını buralara
getirmeyi başaran dilaver'i mecburiyetten kutluyorum.
Bu mesajı yazma zorunluluğumu ortaya çıkaran pante'ye de teessüflerimi bildiriyorum.
AKHENATON
15-10-2008, 00:25
Bende sayın dilaverin eleştriye açık olmayan egemen güçler tarafından yazılmış yeni dünyanın klasik bir savunucusu olduğunu düşünüyorum.Tabi yazı sansürlemelerinden hiç bahsetmiyorum o ayrı mesele.
yucemanitu
15-10-2008, 01:47
Nicel olarak değil nitel olarak bakınca da takdir edilecek mesajlar gördüğüm için yani sayıdan ziyade içi dolu mesajlar yazdığı için Dilaver'i ben de tebrik etmek istiyorum.
proleter direnişi sayesinde gereksiz yazılara içi boş laflara meydan vermeyen ve bu çalışma azmi ile birilerinin tekerine çomak sokuşundan dolayı tebrik ediyorum alkışlıyorum...
Dilaverin ilk uyelik gunlerini hatirliyorum da, iste hep dusundugum, ancak kelimelere dokmekte zorluk cektigim konulari aydinliga kavusturan biri diye gormustum; bunca mesaj, ve iki yil sonra, hislerimde yanilmadigimi bir kere daha anladim.Yalniz sitemize degil, insanliga hizmeti odev edinmis bu orgutcu arkadasimizi bunca emeginden dolayi kutlarim.
Saygilarimla:)
dilaver, sitemizin en zor anlarından birinde yöneticilik teklifimi kabul etti ve sitemizin yeniden canlanmasında, organizasyonunda ve gelişiminde önemli işler başardı. Geçmişteki örgütlenme deneyimininin bunda rolü olduğu çok açık.
Yeni bir kaç dilaverimiz daha olsa kim tutar bizi? :)
Sevgili Dilaver her ne kadar arada bir kol böreği yapsa da :) emeğin kötüsü olmaz.
Davasına bütün olarak kendini adamış birisi olarak, bence angarya birçok işide yüklenerek 30 kaplan gücünde habire çalışıyor.
Sitenin son bir yıldır ki duruşunda gösterdiği performans ile büyük işler yapılmasında çok etkili oldu bence.
Eskiden Tarih toplumların önemli olaylarına göre sıfırlanıp yeniden başlarmış. İsa'nın doğumunu Georgian Milat kabul etmiş. İ.Ö ve İ.S olmuş.
Müslümanlar Hicreti önemli kabul etmişler H.Ö. H.S olmuş..
Bu sitenin de önemli olayı olarak Dilaverin yöneticiliğini kabul edersek artık tarih D.Ö; D.S olarak yeniden yazılmıştır diyebiliriz. :)
Tebrikler ve başarılar Dilaver;
Son yediğim börek biraz kurumuydu ne :)
Selamlar
Sitemizin emekçisi sevgili Dilaver'e teşekkür ederim.
Saygılar,sevgiler
Saygideyer Dilaver cok uzun ve cokda politik olmayan yazilarini keyifle okudum,verdiyin emekden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum,kutsal savasinda basarilarinin devamini diliyorum.saygilarimla
kardesin kabasakal
ozgur_beyin
15-10-2008, 11:55
''dilaver'' adını gördüğümde ne yazmış diye merak ederek okuduğum yazıların sahibidir.
herkes övgü dolu yazılar yazmış ama ne bir pasta nede bir büyük rakı getirmiş:D
yeni yazılarda buluşnmak temennisiyle dilaver iyiki varsın
Dilaver, butun bu ovguler birak artik su yonetimi de cekil kosene diyedir, ona gore. Biri de giciklik yapsin, degil mi?
Her şeyden önce pante'ye bu ince düşünülmüş başlık için teşekkür ederim. Diger dostlarımın da övgülerini hak ettiysem ne mutlu bana.
Ama en çok beni gururlandıran Akhenaton'un mesajı oldu. Ondan da övgü gelseydi, duruşumu sorgulamak zorunda kalırdım. Onun yazdıklarını okuyunca hahh dedim, tamam hata yok. :D
Sargon ben de seninle aynı düşüncedeyim ama görev süremi biraz daha uzattılar. Gerçi frodo'nun alttan alta bir dalavere çevirdigine eminim ama gene de tedbiri elden bırakmamak lazım. :eek:
Dostlar, özellikle Milliyet gibi bir yayın organında haber olarak yer almamız bizim çizgimizin kabul gördügü ve muhatap kabul edildigini gösteriyor. Yaptıklarımızın hiç de beyhude olmadıgını ortaya koyuyor. Bu gurur vericidir. Beraberce çok daha iyi şeyler başarabilecegimize inanıyorum.
saygılarımla
AKHENATON
15-10-2008, 18:12
Ama en çok beni gururlandıran Akhenaton'un mesajı oldu. Ondan da övgü gelseydi, duruşumu sorgulamak zorunda kalırdım. Onun yazdıklarını okuyunca hahh dedim, tamam hata yok. :D
Sayın dilaver ;
Beni anlayabildiğinizi sanmıyorum. Beni anlayabilmeniz için tüm sınırlamalarınızdan ve çizginizden kurtulmanız gerekli fakat siz bir taraf seçmişsiniz ve o taraftan doğruymuş gibi bakıyorsunuz, burda yine anti tezi doğrudur yazmıyorum, işte aramızdaki bilimsel ve düşünsel farkın nedenide bu. Devrimciyim diyorsunuz fakat çizginiz gereği her türlü devrimci yeni düşünceye karşı çıkıyorsunuz.
Bence sizi devrimci düşüncelerle tanıştıran kişi benim.Her türlü düşüncede yanlış veya eksik olabilir.Bunu iddia etmem zaten yanlış ve hata olur.Önemli olan yaratılan her düşünceyi bağımsızca inceleyip saf gerçekliğe ulaşmaktır.Yazmış olduğum ve alıntılarını yaptığım insanlar hakkında bile eleştirilerim mevcuttur. Nihayetinde her düşünce özünde nesnellikte taşır, bilimsel dahi olsa.
Bence siz bir daha sorgulama yapın.:)
mehmetsalih
15-10-2008, 18:22
Dilaver kardeşim tebrikler. Ayrıca Pante kardeşimizide özel olarak tebrik ederim. Saygılar...
Mesaj sayısı hiç kalır Dilaver Abimin yüreğindeki büyüklüğün karşısında, 5000 defa kutluyorum, teşekkürler.
Saygılar..
dilaver, aramizda kalsin, ben de en cok frodo'dan supheleniyorum. Her an tanklari falan cikarabilir.
Sn. pante iyi ki, varsınız.
İyi ki, varsınız. Bu tip incelikleri görebilecek birilerinin olduğu düşüncesi ile 'iyi ki varsınız' diye düşünmekteyiz.
İyilikleri görüp, göstermek istediğinizden dolayı, iyi ki varsınız.
Sn. dilaver için bir ağabey kutlamadan bahsetti.
Bizden şişeler ile şerbet!
Bol bol muhabbet,
Sohbetin tam sıcağından
Kısa bir sohbet.
Değerini herkesin takdir ettiği çok değerli hocam Sn. dilaver'in yazılarını takipten mutluluk duymaktayız.
Bizce kendisi her türlü övgüye layıktır.
Kutlarız.
çakırcalı
16-10-2008, 17:48
Kaçıncı mesajı olmuş, kaç konu açmış bilemiyorum; ancak, forumda yazılarını ve tavrını ilgi ve beğeniyle takip ettiğim dilaver'in varlığından mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın dilaver bey kardeşim.
Sevgili dilaver olgun, sağduyulu ,emektar,ince fikirli arkadaşım daha nice 5000 mesajlara..Allah seni başımızdan eksik etmesin:)..sevgiler
thunderpoint
18-10-2008, 15:53
Ben dilaver'in tarifsiz olduğunu düşünüyorum. Hayatımın bu köşesinde onunla tanıştığım ve çalıştığım için çok mutluyum.. Tebrikler dostum...
meaculpa
20-10-2008, 00:04
Öhö Öhö... Assolistlerin her zaman biraz ağırdan almaya hakları vardı dimi kutlama da olsa :)
Üstadım, güzel dostum... Bu site ile beni tanıştıran ve de içimdeki cevheri farkedebilen bilge insan :D seni tüm devrimci yüreğimle kutluyor bu sitenin sana daha çok uzun zaman ve daha çok çok ihtiyacı olduğunu belirtmek istiyorum. Dilerim hep böyle azimkar ve de anlamlı duruşunla ardına benim gibi daha bir çoğuna takabilecek ömüre sahip olursun.
Yaşasın ! tek yol devrim! :D
Degerli abim,
tek kelime ile tebrik ederim, ve o güzel ütopyani fiilen yasayabilmeni dilerim......
Ser verip sir veremeyenlerin basimin üstüne her zaman yeri var.....
Önce pante abime teşşekkür edeyim.Sonra dilaver abimi tebrik edeyim ve sonra da; zaman zaman yazdığı uzun yazılarla kuru göz sendromuma tuz biber ektiği için gene dilaver abime teessüf edeyim:)
sevgilerle..
Dilaver 5000 mesajla yetinmeyip 10000 .ci mesajıda aşmış.
Tebrik ederim nice 10000 lere..
Hodri Meydan'a benim de yazabilmemi sağlayabilirse bir teşekkür de ben edeceğim dilaver'e...:)
"Yasaah hemşerim, biz kendi kendimiz imanlı kafir rollerini aramızda dağıttık milleti kekliyoruz" mesajı çıkıyor nedense....
Selamlar
OKİ
Bildigim kadarıyla hodri mmeydan da birilerine hodri meydan çekiyorsun ve muhatabın da kabul ederse hodrileşiyorsunuz.
Başlıkları göremiyorsan birilerine bildir, ama görebilmen gerekiyor. Denetimde degilsin, ama kıdem sorunun bilmiyorum tabii
saygılarımla
En el hak
06-10-2009, 13:08
ya ben biraz çömez kalıyom yanınızda ama
bi iki yıl sona panteye kendim için başlık açtırmasam görün siz
ellerinden öperim dilaver abim
mehmetsalih
06-10-2009, 20:15
Selam,
Dilaver siyasi görüşlerini, İnsafla olayları değerlendirşini elbette taktir etmemek elden değildir. Dilaver tebrikler... Felsefe, Bilim ve Din konusunda daha çok yorum-yazı yazmınızı temeni ediyorum.
m.salih
kıvançla...
Hodri Meydan'a benim de yazabilmemi sağlayabilirse bir teşekkür de ben edeceğim dilaver'e
Siz ban sürecini yaşarken bu sistem başladığından olsa gerek gerek dışarıda kalmışsınız. Ama şu an ayarları yaptım.
Siz ban sürecini yaşarken bu sistem başladığından olsa gerek gerek dışarıda kalmışsınız. Ama şu an ayarları yaptım.
Afferim.. Hep böyle olun işte.
Biz ban sürecindeyken epey yol almışsınız root of spanis yolunda sizde.
Durmak yok, aynen böyle devam...